Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar merhaba
Sabahtan beri girip durdum ama elim gitmedi bi türlü yazmaya sanki yazınca herşey daha da kötüleşecek gibi hissettim
Abim sabah kalp krizi geçirmiş, halam aradı hemen hastaneye gelmemi abimin kalbimin durduğunu şu anda çalıştırdıklarını ama durumunun kötü olduğunu söyledi
Bütün gün hastanedeydim beni eve gönderdiler kızların yanına git diye
Doktor hiç olumlu konuşmuyor
Durumunun kritik olduğunu, geri dönse bile kalp krizi ve girdiği şeker komasının 4 organına zarar verdiğini söyledi
Tomografi çekilmiş beyni de hasar almış kriz sonucu
Kabus gibi bunları yazarken bile hikaye yazıyormuş hissi var içimde keşke yarın sabaha herşey düzelse ama en az 3-4 gün bekleyeceğiz ne olacağını bilmeden
Annem babam perişan bi yandan onlara da bişe olacak diye aklım çıkıyor
Bi yandan vicdanım sızım sızım sızlıyor çünkü ben abimle küsmüştüm aslında kendimce haklı bi sebebim vardı ama şu anda o sebep o kadar önemsiz ki, ona bişe olursa ona küs olarak ayrılmış olacağım çok korkuyorum
Kimseyle küs kalmayın Kızlar yarınımız bu kadar belirsizken sakın küsmeyin
Bugünden sonra abimi ne bekliyor bilmiyorum buran girip yazacak gücü kendimde bulabilir miyim bilmiyorum
Ama bilin istedim sadece

Kuzummmm cook coook gecmis olsun
Hersey bizler icin yarina ne olacagimiz mechul
Allahtan umut kesilmez
Insalllah şifasını versin Rabbim
Şu anda ne desek boş

Diycek bisi bulamadim Allahim inşallah yardimcisi olsun şifa versin canım

Rabbim şifalar versin abine çok geçmiş olsun canm

Canımm içim acıdı Allah bağışlasın abini size inşallah üzülme kızlarına sarıl

Canım geçmiş olsun,Allah şifa versin

Geçen yıl bı arkadaşımın eşi beyin kanaması geçirdi, yaşamaz dediler, yaşasa da bitkisel hayat yaşar dediler. Adam iyileşti, çalışma hayatına bile başladı.

Herşey Allah'ın takdiri, size bol dua etmek düşer

Ay yeni gördüm sen başlamışsındır umarım ben kızımın odasının şeklini değiştirdim temizledim miniğimi yeni uyuttum 15 dkkya yürümeye başlayablirim ancak
Ben yürüdüm, duşumu bile aldım.
Hadi sende kaldır totoyu

Benimki de aynı yarın börek yapacak yaa

Allah razı olsun ablam
Kızlar, istediğimizde herşeyi başarabiliriz dimi? bunun için motivasyon istiyorum sizlerden lütfen
Daha önce 35 kilo verdim şimdi 20 kilo verecem
Çok çok üzüldüm canım Allah yardımcınız olsun ve Allahtan Ümit kesilmez inşallah iyi olur doktorlar en kötüsüne hazırlıklı olmak için söylüyorlar inşallah iyi olur

Rabbim şifasını versin ben inanıyorum güzel haberler alacaksınız sen de inan

İyi akşamlar ablalarıııımmmm menümü yazayım

Sabah 10.30
Biraz sucuk
Bir dilim kadar falan beyaz ekmek
Bir kk kadar peynir
Bir haşl yumurta yoğurtlu
Bir yk kızarmış patates

Saat 16.15 gibi
4-5 tane fıstık

Saat 18.30 gibi
Döner
Ayran

Su miktarı yarım litre
Spor yok
Çok kötü mü ya gün boyu kendimi baya tutmaya çalıştım

Ayyy ablammm geçmiş olsuuuunnn inşallah düzelir abin valla
İnşallah iyileşir sen de dua et
Annen baban da üzülmesin bir şey olmaz inşallah iyileşir siz dua edin bol bol tekrardan geçmiş olsunn

Yapıcazz canımmmm vericez gidicek bu kilolar yettii artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…