Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cok geçmiş olsun canım tez vakit sağlığına kavuşsun yavru
geçmiş olsun canım, eşinde en azından yapmaya çalışmış
Günaydın tatlım...
Kaynım geldi kütahyadan...
Eşim ve o anneme gelecek kahvaltıya ona hazırlık yapıyoruz.
Yine cenazemiz çıktı memlekete gidebilriz. Birde evdeki herkes grip...
başınız sağolsun canım allahım geride kalanlara ömür versin
ay allahım
kim doyarki hamur işinden ben yerim valla ama olmuyor işte herzaman kilo yapıyor ama sebze yerken öylemi yemek için yiyorum doymuş oluyorum
Allahım şifasını versin canım iyi olacak inş.
kendini suçlama küstüğün için insanlık hali. inşallaH iyi olacak ve sarılıp küslüğü unutacaksınız

Iyi geceler kızlar.ben yarin kilo bildirimi yapamicam.cuma günü yaparim.
Bebegimin atesi var.gecmiyor.yatis verdiler.kac gün yatariz belli degil.
İyi geceler canım çok geçmiş olsun inşallah tez vakit iyileşir yavrun ve yuvanıza dönersiniz

Cok gecmıs olsun canım cok uzuldum ınsallah korktuğunuz seyler olmaz. Rabbım ne derse o ama eminim gzyel olacak sonucu. Dua etmekten Baska bırsey gelmez elden ne kDar kotu hıssetıgını anlıyorum ama bu pısmanlık duygusu yuzunden olmasın. Sonraki anımız belli degil ki ınsallah abinle mutlu gecırecegınız nice guzel zamanlarınıx olsjn

Benim kullandigim bu cnm
Ilac degil takviye

Çok geçmiş olsn cnm enfeksiyon kanda mı?
Saol canim.evet kanda.bi türlu düşmüyor.ates 40 larda geziyor.gecer mi sence?
U Umudumbitmedi_ canım size de gecmıs olsjn bakteriyel enfeksiyon kaynaklı olabilir inatcı atesınız ınsallah tez zamanda normal e doner ve evinize gidersiniz saglıklı sekılde
Saol canim.kanda enfeksiyon cikti
Düsmuyor atesi.
Cok gecmis olsun cnm insallah cabuk toparlanirsiniz
Saol abla.ins.

yok daha neler sen kaynanalık yaptın mı ki hiç gelinin öyle düşünsün ihtimal bile yok mefkuşum hiç aklına bile getirme ..
kızının tez sunumu inşallah bu gün çok başarılı geçecek zaten hazırlanmış kuzum rabbim kolaylık verir halleder inşallah
ben tek çocukla aynı şeyi diyorum üniversiteyi kazansa gitse de döküntüsü bitse diye :)))
biz bu adamları baştan kötü alıştırmışız canoom ütüyü yap işi gücü yap normal üzerimize farz görüyorlar teşekkür beklentisini geçeli çok oldu bize demii:)

kesinlikle haklısın herkes denese aynısı olacak karbonhidrat doyurmuyor çok çabuk acıktırıyor ne kadar yersen ye , paylaştığın belgeselin yarısını izleyebildim kalanını da yarın izlerim artık beslenmeyle otistik çocuklarda ilerleme sağlanıyor ne kadar önemli yaa hayatımızdan işlenmiş tüm gıdaları çıkarsak hastalık diye bir şey olmayacak galiba paylaşım için çooook teşekkürler mefkuşum

Abla çok sinirli benim adam böyle kafası atınca dünya görmüyor gözü bebeler yanında sinirlenir falan korkuyorum açıkçası gittim sandalyeye kaykıldım mutfakta
aman seninki de sinirli uyku apnesi olmasın sakın benimki de ateş parçasıydı uyku apnesi varmış meğer son seneler makineyle uyuyor da siniri yarı yarıya geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…