- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.561
cok geçmiş olsun canım tez vakit sağlığına kavuşsun yavruCanlar kaç gündür hafiften ateşi vardı kızımın ben ve eşim de griptik bizden grip geçti kendi kendine atlatır diye doktora götürmedik uzun süredir öksürüyordu fakat iki yaşına girmediği için öksürük şurubu balgam söktürücü tarzında bir şey vermiyorlardı şu sıra daha kötüleşti öksürüğü 12 buçuk gibi uyurken öksürdü epey sonrasında kustu acile götürdük hava filan verdiler antibiyotik ve öksürük şurubu da yazdı yeni geldik acilden yarın da misafirim var hem de çocuğun hastalığı yarın giremeyebilirim haberiniz olsun miniğim için de dua ederseniz çok sevinirim Allah’a emanet olun
geçmiş olsun canım, eşinde en azından yapmaya çalışmışGünaydın minnoşlar hayırlı pazarlar
Bugün baş dönmesiyle uyandım oturamıyorum bile şuan hala uzanıyorum
Güne böyle bir durumla başlamam tüm günümüm neşe içinde mutluluk dolu şenşakrak huzurlu geçeceğine işaret ediyor olmalı
Sağolsun minnoş herüfüm ayran getirdi gerçi
-ben mi ayran mı ben ayran nasıl yapayım markete gitsem mi? - monologunu kurup haşin ve delici bakışlarıma maruz kaldıktan sonra acele mutfağa gidip 20 dakika da epey emek sarfederek getirdiği sulu yoğurdu çaktırmadan pipet yardımı ile karıştırarak ayran kıvamında getiriyorum ki şevki kırılmasın
Eli de pek cömert tuzu da bol koymuş şaptan hallice
başınız sağolsun canım allahım geride kalanlara ömür versinGünaydın tatlım...
Kaynım geldi kütahyadan...
Eşim ve o anneme gelecek kahvaltıya ona hazırlık yapıyoruz.
Yine cenazemiz çıktı memlekete gidebilriz. Birde evdeki herkes grip...
ay allahımDemin çocuklar da acıktı keşke adanada olsaydık dedi ( adanalı)
Yumurta haşlamak için suyu koymuş yumurtalar nerde diyorum içine atacakmış sulu yumurta yapacak zaar çatır çatır kırılır o yumurtalar minnoş bal suratlı herüfüm benim çok mu aradımkine seni yeerabbümbaşım da hala dönüyor napsamkine yaa
kim doyarki hamur işinden ben yerim vallaKizlar bugun şunu farkettim
Ben karbon yedigim zaman tatli pasta borek vs. Hic doymadan sınırsız yiyebiliyorum, arka arkaya, catlayincaya kadar
Saglikli yiyince birden doydugumu hissediyorum, tikaniyorum cnm istemiyor
Kahvaltida tabagima koydugum peynirlerin bile yarisini yiyemedim geri koydum
Allahım şifasını versin canım iyi olacak inş.Kızlar merhaba
Sabahtan beri girip durdum ama elim gitmedi bi türlü yazmaya sanki yazınca herşey daha da kötüleşecek gibi hissettim
Abim sabah kalp krizi geçirmiş, halam aradı hemen hastaneye gelmemi abimin kalbimin durduğunu şu anda çalıştırdıklarını ama durumunun kötü olduğunu söyledi
Bütün gün hastanedeydim beni eve gönderdiler kızların yanına git diye
Doktor hiç olumlu konuşmuyor
Durumunun kritik olduğunu, geri dönse bile kalp krizi ve girdiği şeker komasının 4 organına zarar verdiğini söyledi
Tomografi çekilmiş beyni de hasar almış kriz sonucu
Kabus gibi bunları yazarken bile hikaye yazıyormuş hissi var içimde keşke yarın sabaha herşey düzelse ama en az 3-4 gün bekleyeceğiz ne olacağını bilmeden
Annem babam perişan bi yandan onlara da bişe olacak diye aklım çıkıyor
Bi yandan vicdanım sızım sızım sızlıyor çünkü ben abimle küsmüştüm aslında kendimce haklı bi sebebim vardı ama şu anda o sebep o kadar önemsiz ki, ona bişe olursa ona küs olarak ayrılmış olacağım çok korkuyorum
Kimseyle küs kalmayın Kızlar yarınımız bu kadar belirsizken sakın küsmeyin
Bugünden sonra abimi ne bekliyor bilmiyorum buran girip yazacak gücü kendimde bulabilir miyim bilmiyorum
Ama bilin istedim sadece
kendini suçlama küstüğün için insanlık hali. inşallaH iyi olacak ve sarılıp küslüğü unutacaksınız