Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

markete yapıştı eşim gel diye ama bir yandan ıspanak yıkıyordum bir yandan soğan kavuruyordum çamaşır makinesinin de işi az kalmıştı serilecek, akşam yemeğine katmer(gözleme istedi el açması) bana ne dedim sen hiç kıpırdama yat anca dedim yoksa yemeği yetiştiremem dedim de tek gitti yırttım bu hafta market işinden yani hehehehe

Kızlar, istediğimizde herşeyi başarabiliriz dimi? bunun için motivasyon istiyorum sizlerden lütfen
kalpten inanarak ne istersen evrene katalogdan ürün seçip sipariş vermiş gibi olursun insanın başaramayacağı bir şey yok yeter ki kendine sınır koyma gülüm yanlış inanışları bilinç altından silip doğru şeylere inandın mı rabbim olması için kapılar açıyor , kısaca buna çekim yasası diyoruz aklın da kalbin de ne varsa iyi ya da kötü onu mıknatıs gibi kendine çekersin bu sağlık da olabilir doğru kişiyi hayatına sokmak da , para da olabilir , kalpten iste bol dua et ve sanki istediğin şey olmuş gibi hayalini kurup şükrederek o mutluluğu yaşa ki hızlı olsun :)

Hanımlar fikrinizw ihtiyacım var .Ben tavuk haşlayıp ertesi gün de kalan tavuguda yemek istiyorum .2 gün yemek derdim olmasin
lakin tadı değiş gelip yiyemiyorum buzluğa atsamda yiyemedim Varmı onersi olan.
denediğim hem hafif hem lezzetli hem de ertesi güne değişmeyen yöntem tavuğu teflon yada yapışmayan bir tencereye koyup üzerine soğan halkası onun üzerine de biraz patates koyup ocağın en küçük yerine koyup ağzını kapatıyorum kendi kendine yavaş yavaş bir kaç saat pişiyor hem hafif hem lezzetli oluyor o soğan ne yapıyorsa kötü tavuk kokusu da kalmıyor

Ben istanbulda yaşıyorm malatyaya da hayatımda 1 kere gittim küçükken
ben sene de 1-2 kere gidiyorum malatya kültürünü tam almamış olsam da yine de var evlenmeden önce 9 sene malatyada yaşadım zaten annem de tipik Malatyalı kimi görse doyurup ikramlamaya çalışanlardan :)

rabbim şafi ismiyle şifalandırsın inşallah bilinci bir yerine gelse hasar gören organlar tedavi edilir yeter ki beyin de çok büyük hasar olmasın bol bol dua edicez gülüm elimizden , elinizden başka bir şey gelmez rabbim her şeye kadir dir

mefkuşum haklıııı :))
eşim emekli olunca malatya ya taşınırsak allahın izniyle hem malatyanın sosyetesi hem de raconu sorulanı ağır abisi(ablası) olmaya karar verdim bildiğin değişmiş tuhaf tipler türemiş son 4-5 senedir silahla dolanan çok da o yüzden benim neyim eksik dedim :)

Yok artık ciddi misinnn

Iyi geceler kızlar.ben yarin kilo bildirimi yapamicam.cuma günü yaparim.
Bebegimin atesi var.gecmiyor.yatis verdiler.kac gün yatariz belli degil.
çok geçmiş olsun gülüm hastanede yatış verdiklerine göre ateşi neredeyse 40 olmuş kuzumun inşallah çabuk iyileşir çabuk çıkarsınız

Yok artık ciddi misinnn
başka şehirlerden acayip göç almış Malatyalı olmayan çok var oğlum çarşıya her gittiğin de omuz atıp kavga çıkarmaya çalışıyorlar bir kısım süriye den ama çingeni gibi düşün valla korkuyorum çocuğu yollarken öyle bir anlatıyor ki yeğenim kayınlarım neler olduğunu ister istemez insan evladı için korkuyor zaten benim sıpanın tipi de ağır abi gibi 18 in de ama 16 yaşından beri 22-23 yaşın da sanıyorlar :)

Afiyet olsun

Menüm
Saat 14.30 da
2 haşlanmis yumurta

Saat 16.20 de
1 tabak eksili köfte

Saat 19.30 da
2 tanee peynirli cubuk kraker

Su 1.5 lt
Spor yok.
2 adet Peynirli çubuk krakeri yemeseydin leptin hormonun daha erken salgilaanmaya başlardı.

Hergün söylüyorum ama yine söyleyeceğim, kilona göre çok az su içiyorsun.

19.01. PAZAR

13.00

Tavada tereyagli yumurta +1 kş hc sütü
1 avakado
Az kaşar

16.30
Kgk
5 brezilya cevizi

18.25
1 tb kiymali isbanak.
1 kş süzme peynir

Yoğurt yasak mıydı, peynir yedin ıspanağın yanında

Menüm
Sahur
2 çubuk peynir
2 ceviz
1 activia
1 tk bal

İftar
1 etli bulgurlu biber dolması
1 kase mercimek çorbası
Soğanlı mantar kavurması
1 kase yoğurt

18.30
Sütlü kahve

Menü güzel
Suyu ne kadar içtin acaba

10.00
4 5 kaşık bol yumurtalı menemen
2 3 kaşık yoğurt

15.00
Bir top dondurma

17.00
1 dilim salam

19.00
1 tavuk but
2 3 kaşık pirinç pilavı

Su 2 lt

Menün güzel, spor yok mu

Fırında balığın miktarı ne kadardı canım

İçtiğin şu miktarı kilona göre yetersiz

Kilona göre 3 lt kadar su tükenmen gerekiyor canım, 2 senin için yeterli değil.

@Dream00
Spor:20 dk dışarda 30 dk bantta yürüyüş 150p
60 dk 'ya tamamlasaydın ya

Afiyet olsun.

12:00
Mantarlı yumurta bir tane
Bir parça peynir
6 zeytin
İkinci dilim tbe

16:00
Sütlü kahve

19:00
Bir kase keşkek
3 kaşık et sote
Salata
Ayran
İçtiğin şu miktarını da yazarsan güzel olur canım

Iyi geceler kızlar.ben yarin kilo bildirimi yapamicam.cuma günü yaparim.
Bebegimin atesi var.gecmiyor.yatis verdiler.kac gün yatariz belli degil.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin tez zamanda
Kilona göre 3 lt kadar su tükenmen gerekiyor canım, 2 senin için yeterli değil.
Biliyorum kaptanım da evde misafir olunca bütün düzen şaştı gece boyu susadım zaten yarın gidiyorlar her şey rayına oturur inşallah yine

Tatlım menün kötü değil ama kahvaltıda patates kızartması olmasaymış daha iyi olurmuş akşam öğününde yediğin döner ekmek arası değilse o da iyi ve suyun çok yetersiz canım

Ben bunu denerim işte

Günaydın kızlar.Bol sporlu az yemeli bir hafta olsun inşallah
Akılsız başın cezasını ayaklar çeker diyen atalarımız nekadarda zekice doğru söylemişlerSabah erkenden kalktım hazırlandım 15,dk arabanin buzunu çözdüm o arada burnum düştü soğuktan resmen Bindim arabama spor salonuna gittim birde ne göreyim tesis temizlik nedeni ile kapalı boynumu büküp eve geldim birazdan eliptik yapicam tabbi ben kız uyanıp babası beni gostermesse

KAMU SPOTU:TEL GELEN MESAJLARA BAKINIZ.

aman seninki de sinirli uyku apnesi olmasın sakın benimki de ateş parçasıydı uyku apnesi varmış meğer son seneler makineyle uyuyor da siniri yarı yarıya geçti şükür
Benimkinin kendisi ateş
uyku apnesi belirtileri nedir abla çocuklar için biliyorum ama büyükler için uyku apnesi hiç de duymamıştım nasıl anlarım acaba

Benim amcamlar dedemler falan istanbuldan geri malatyaya gittiler. Bende diyorum neden ? E bizimkilerde aşşşırı çingendir hemde paralı yobaz çingenlerden ortamlarını bulmuşlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…