Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok geçmiş olsun gülüm hastanede yatış verdiklerine göre ateşi neredeyse 40 olmuş kuzumun inşallah çabuk iyileşir çabuk çıkarsınız
Saol canim.evet.ateşi 41.7 yi gördü.dün sabahtan beri 2 hastaneye gittik.düstü eve geldik geri yükseldi.bu keze malatyaya getirdik.tani olarak dirençli yüksek ates diyorlar.doktor hemen düşmesini bekleme dedi.
Bir önceki gün 2.5 lt ictim.
Dün cocugum hastaydi.hastanede icemedim.cubuk krakeri de midem bulandi ondan yedim.zaten menüm de az.olağan bi durum degil.sayfaya da yazmistim

Bir 1 kilo kadar balığı eşim ben annem çocuklar yedik ay bilmiyorum tam ne kadar
Suya gelince nirancım haklısın ama daha daha içince gece WC den çıkamıyorum söylemesi ayıp

Canım çok çok geçmiş olsun influenza ya baktılar dimi çok yaygın çünkü bu aralar. Çevremde bile kaç kişide duydum

Saol canim.bizde de infuluenza varmis zaten.doktor bi antibiyotik yazdi.esim gece gidip aldi.cok mu ciddi bisey?
Canım domuz gribinin tıbbi adı 3 aşaması var
Dediğim gibi ilaç şurubu çıktı ülkemizde maalesef ilaç piyasası yapılıyor çok acı değil mi

Benimkinin kendisi ateş
uyku apnesi belirtileri nedir abla çocuklar için biliyorum ama büyükler için uyku apnesi hiç de duymamıştım nasıl anlarım acaba
gece uykusunu alamamak 10 saat de uyusa uykusuz uyanmak, yorgun uyanmak , uyku da nefes almayı bırakmak nefesinin kesilmesi yani , her şeye çabuk sinirlenmek sürekli gergin olmak , horlamak , gün için de sürekli uykunun gelmesi

Benim amcamlar dedemler falan istanbuldan geri malatyaya gittiler. Bende diyorum neden ? E bizimkilerde aşşşırı çingendir hemde paralı yobaz çingenlerden ortamlarını bulmuşlar işte
hahahahha malatyanın yeni elit bölgesine gitmişlerdir paralılarsa fahri kayhana :)))
öylesi gitmesin yaa memleketime en geç 3-5 seneye malaya ya yerleşicem eskişehirden sonra malatya ya nasıl tahammül edicem

erkenden kanı verdiysen öğleye doğru sonuçlar çıkar inşallah da yarım gün de halletmiş olursun doktor işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…