- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.061
Evet super gercrkten plates oryantel dans hersey var tamamen kadinlara ozel..
Ben calisiyorum spora gidecek vaktim yok yarimsaat olmasi cazip geldi iceri bir girdim cok cok begendim s
Aslinda ben cok guzel gidiyordum regl donemimde tartildim ikigun ustuste fazla cikinca sapittim butun haftasonum yemekle gecti tabi birde o korkunc vicdan azabiyla soz verdim tartilmayacagim dun basladim bugunde spora basladim o yuzden lutfen yapmayin
başlıyorsun yani.. tebrik ederim tatlım =) haydi bakalım kalorine sağlık:122:
tamam canım kendime geldim ben bıraktım yine çikolatayı filanSen merak etme canımm ben seni her zaman iyice silkelerimBir kerecikten birşey olmaz ama bir daha olmasın
Aslinda ben cok guzel gidiyordum regl donemimde tartildim ikigun ustuste fazla cikinca sapittim butun haftasonum yemekle gecti tabi birde o korkunc vicdan azabiyla soz verdim tartilmayacagim dun basladim bugunde spora basladim o yuzden lutfen yapmayin
Canımmm sakın moralini bozma, bazen tartıda ekside çıkabiliyoruz artıda. Önemli olan aynı istikrarı sürdürmemiz. Sen yediklerine dikkat et, sporunu düzenli yap emin ol vermiş olacaksın. Menülerini buraya yaz hepimiz birbirimnizin menülerini kontrol ediyoruz. Ben ayın 12'sinde başladım, 3,5 kilo verdim şimdilik.sakın pes etme canımm bir de regl döneminde bence tartılma insanın morali bozuluyor bir de akşamları.
hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yeşil çay zamanı demleyin çayları
Eki Görüntüle 376639
buyrun öğle yemeğimmmm ;
tavuk ızgara
bulgur pılavı
karnıbahar salatası
yourt
porsıyonum azcık buyucenek oldu ama aksam ısten kacta cıkacagım bellı deıl aksam yemegı nıyetıne artık ogleyle bırlestırdım
valla tatlım ben de evde spor yapıyorum ama yemeyi seven bir ailede tek başına diyet yapmak gerçekten zor. daha dün akşam babam marketten bi sürü çikolata kuru yemiş almış gelmiş. ben zaten tatlı hastasıyım. zor oluyor inan ki. spor salonu benim için en iyi yol. ben b-fit e gidiyordum çok disiplinli ve güzel bir yerdi. memnundum yani.
canım benimde eşim öyle, dün ona ekmek al dedim, bide yanında şamfıstıklı çikolata getirmiş, yemedim ama yemedim diye moralim bozuldu bu sefer
canım bende 64 te sabit kaldım, daha veremezsem 3 öğün k-fleks yiycem napim
Sorma ya 68 de takildim kaldim sinir oldum kacamak yaptim hepten battim off simdi spor salonuna kayit oldum baska turlu olmayacak aksamlarida lesliyle yuruyorum
ama şimdi şöyle düşünelim, arada bir vucuda değişik bişey göndericezki şaşırtalım mideyi, "oo bişeyler geliyor galiba bunları hemen eritelim" diye çalışmaya başlasın arada birakşama bol yeşil çay içeriz , göndeririz dışarı üzülme canım benim
Mursh canim sen daha onceden bfite gittin sanirim biraz bilgi verirmisin ne kadar gittin sonuc aldinmi
hahaa..komiksin nagişş..:13:kaçamak yaptım4 tane burçak büsküvi yedim pişmanmıyım sonuna kadar ama beni görmeliydiniz nasıl mest oldum kendimden geçtim yawww onun içindeki azıcık tatlı oranı bile owwww tavan yaptırdı bana gözlerimin önü ışıdı be
kızııımmmmm n'aptın sen..bütün topik sayende diyeti bozmuş yaw
Ufaklığı aldım Avmye gittik... Gezdik biraz hala yeğen çok güzeldi ondan daha çok eğlendim
Fotoğrafımı çekti artık şişmanım çekme pozisyonlarını geçtim atayım faceye güzel çekti aşkım benim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?