Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

BUYRUN ÖĞLE YEMEĞİMMMM ;

Tavuk ızgara
bulgur pılavı
karnıbahar salatası
yourt

Porsıyonum azcık buyucenek oldu ama aksam ısten kacta cıkacagım bellı deıl aksam yemegı nıyetıne artık ogleyle bırlestırdım

Canımmm sakın moralini bozma, bazen tartıda ekside çıkabiliyoruz artıda. Önemli olan aynı istikrarı sürdürmemiz. Sen yediklerine dikkat et, sporunu düzenli yap emin ol vermiş olacaksın. Menülerini buraya yaz hepimiz birbirimnizin menülerini kontrol ediyoruz. Ben ayın 12'sinde başladım, 3,5 kilo verdim şimdilik.sakın pes etme canımm bir de regl döneminde bence tartılma insanın morali bozuluyor bir de akşamları.

Sen merak etme canımm ben seni her zaman iyice silkelerim Bir kerecikten birşey olmaz ama bir daha olmasın
tamam canım kendime geldim ben bıraktım yine çikolatayı filan

canım tamam bak bende kendime geldim , tam gaz rejime ve spora devam.
yaşasın SAĞLIKLI HAYAT

Ben kendime sinirlendim isvec diyetine basladim 2.gunumdeyim ve acim basim agriyor ama vazgecmeyi dusunmuyorum bakalim cumaya kac cikacagim

cnm sen aynı benim ailemi anlattın yaaa çok zor oldu benim için 58 kilo olmak, babam şeker ve kolestrol annem ise tansiyon hastası olduğu halde neler neler yiyorlar tabi bende kendimi kısıtlaya kısıtlaya geberdim yani ama sonradan sinirlerim zayıfladı ve büyük bir kıtlıktan çıkmışım gibi yedim yedim yedim ve sporu bırakmadığım halde 62 oldum

iŞE YARAMAZ sanırsam o k fleks dene bakalımmm nasıl olacak

Sorma ya 68 de takildim kaldim sinir oldum kacamak yaptim hepten battim off simdi spor salonuna kayit oldum baska turlu olmayacak aksamlarida lesliyle yuruyorum

HAdı bakalım hayırlı olsunn

cnm o ZÜGÜRT TESELLISI be asıl sen vucudunu karbonhıdratsız ve sekersız bıraktıgın ıcın vucut ılk gelen kb ve sekerı depoluypor yanı o yedıgınız cıkolatalar suanda karın bolgenızde yag olarak bırıktı ahahaha

Bide tabı bu kacamak yapan arkadaslara 50 mekık cezası geldı hayırlı olsun...2 dk bankayta gıttım geldım kacamaklar havada ucmuss...

ooofff carsıya ındımmm mıllet taytları ıncecık tunıklerı gıymıs gozluklerı takmıs salınıyor carsıda ppooofff yaaa bende derı ceketle gezdım mecburı belımı kutuk gıbı hıssedıyorummm

Mursh canim sen daha onceden bfite gittin sanirim biraz bilgi verirmisin ne kadar gittin sonuc aldinmi

gitmedım cnmm bırcok kez nıyet ettım ama duzensız ıs cıkıs saatlerım nedenıyle gıtmedım...Yanı ama cevremde gıden bırcok kısı var ve cok memnunlar.Diyetle desteklemelısın cnm cok buyukte kılo kayıpları bekleme ama cayıp bı sıkılastırma durumu var.Ayrıca ben sporun azı cogu olmaz mantıgında dusunenlerdenım...

Son düzenleme:
Ufaklığı aldım Avmye gittik... Gezdik biraz hala yeğen çok güzeldi ondan daha çok eğlendim
Fotoğrafımı çekti artık şişmanım çekme pozisyonlarını geçtim atayım faceye güzel çekti aşkım benim yaaaa

kızlar kızlar gelemmi..kızlaaarr ben gugün kk ya giremedim ..spordan geldim saat 16.30 gibi falandı..kk açılmadı..inşallah maaşallah beni özlemiştirsiniz..

hahaa..komiksin nagişş..:13:

kızlarrr
good eveningg
kızlarr hala hastayımm bogazlarım iptal gün geçtikçe daha acıyo
öksürdükçe başım agrıyo (
2 gündür annemdeyim çorba yapıyo içiyom yeni geldim eve

geçmişi okudum
çikolata yiyenlerin zayıfladıklarını bende duymuştum ama nekdar dogru bilmiyomm

lioneese
nişanlın gelmiş gözün aydınnnn

kaburga gitmiş okudum 1 kişilik yerimiz açıldı yanii

hoppişş seni özlememk mümkünmü anacım :))

siyamum
resimlerini facede gördük ufaklık yegeninmi

şimdi starda zayıflama yarışmasını izliyo bak istersen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…