Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

vah kuzumm iyi ki havale geçirmemiş buna da şükretmek lazım , ateşi düşsün iyi olsun da varsın hastane de yatın 41.7 ateş ne demek off offf yanmış resmen kuzum

Memleketini çok beğendim.
Geze geze bitiremedim, biraz fazla paracısınız ama olsun :)
He bir de çok çok soğuk :)
ben boyuna üşüyorum zaten dışarı da çıkmıyorum onun için :))
ben de seviyorum eskişehiri güzel memleket ve kimse kimseye karışmıyor , hem büyük şehir imkanları var hem küçük şehir gibi her yer yakın ulaşım kolay
kız ben Malatyalıyım ya Eskişehirlilerin paracı olmasını bana yapıştırma daaaa
kentparka gitmemişsindir bu soğukta benim yaşadığım yer orda kıytıda sakindeyim yani

Hmm bi araştırayım burun kemiği problemli doktor ameliyat olman gerekli demiş aslında nefes problemi var ama apne işini denetleyim ben bir teşekkürler kraliçem

Gitmeeeeeee

bu gün kafaya koydum mutfak tül güneşliği islenmiş kara görünüyor gözüme, onları yıkıyıp camını silicem inşallahhh
2 gündür ne yesem midem şişiyor akşamları çorba içiyorum sadece yine şişiyor bu gün olmaz inşallah
hele akşam yemek planlarını yazın da bakayım sizden kopya çekerim belkii:)

Hmm bi araştırayım burun kemiği problemli doktor ameliyat olman gerekli demiş aslında nefes problemi var ama apne işini denetleyim ben bir teşekkürler kraliçem
doktora gidecek o da uyku merkezine yatış verecek 1 gece makinelere bağlı orada uyuyacak ki gecede kaç kere nefesi duruyor kaç saniye sürüyor ona baksınlar eğer uyku apnesi varsa makine alması gerek doktor yönlendirir bir kısmını devlet ödüyor zaten

Benimki muhalefet direk veto eder ama rahatça zabaha kadar uyursun dersek belkim kabul edebülür

Tatlım menün kötü değil ama kahvaltıda patates kızartması olmasaymış daha iyi olurmuş akşam öğününde yediğin döner ekmek arası değilse o da iyi ve suyun çok yetersiz canım
Yok ablam döneri sade aldım yedim
Su miktarını da artırmalıyım evet gün içinde hiç aklıma gelmiyor su içmeyi hatırlatan bir program var onu yükleyeceğim

Markete nere gitti abla sizin orda market de yok

Abla sen turkiyede değilsin degilmi ? Internette var oksi leke çıkarıcı ama senin o mutfak için işe yarar mıbilemedim
Sağol ablacığım
Hep mutlu olalım
Kaçamakta yapsam yazacağım artık abla.
Canimmm Rabbim şifa versin. Allahi n mucizeleri çok fazla. Allahi n mucizesi abinin üzerine olsun..insallah güzel haberler verirsin bize.
Küslük olayı da insaniz hepimiz böyle duygular yaşıyoruz. Önemli olan bunu surdurmemek kimi kişiler bırak rahatsizlandiginda vefat ettiğinde bile devam ettiriyor canım. Bu yüzden sen vicdan azabı çekme sen bu olayda abinin yanındasın ve barışmayı düşünüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…