- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.621
vah kuzumm iyi ki havale geçirmemiş buna da şükretmek lazım , ateşi düşsün iyi olsun da varsın hastane de yatın 41.7 ateş ne demek off offf yanmış resmen kuzumSaol canim.evet.ateşi 41.7 yi gördü.dün sabahtan beri 2 hastaneye gittik.düstü eve geldik geri yükseldi.bu keze malatyaya getirdik.tani olarak dirençli yüksek ates diyorlar.doktor hemen düşmesini bekleme dedi.
Bir önceki gün 2.5 lt ictim.
Dün cocugum hastaydi.hastanede icemedim.cubuk krakeri de midem bulandi ondan yedim.zaten menüm de az.olağan bi durum degil.sayfaya da yazmistim
ben boyuna üşüyorum zaten dışarı da çıkmıyorum onun için :))Memleketini çok beğendim.
Geze geze bitiremedim, biraz fazla paracısınız ama olsun :)
He bir de çok çok soğuk :)
Hmm bi araştırayım burun kemiği problemli doktor ameliyat olman gerekli demiş aslında nefes problemi var ama apne işini denetleyim ben bir teşekkürler kraliçemgece uykusunu alamamak 10 saat de uyusa uykusuz uyanmak, yorgun uyanmak , uyku da nefes almayı bırakmak nefesinin kesilmesi yani , her şeye çabuk sinirlenmek sürekli gergin olmak , horlamak , gün için de sürekli uykunun gelmesi
Gitmeeeeeeeben boyuna üşüyorum zaten dışarı da çıkmıyorum onun için :))
ben de seviyorum eskişehiri güzel memleket ve kimse kimseye karışmıyor , hem büyük şehir imkanları var hem küçük şehir gibi her yer yakın ulaşım kolay
kız ben Malatyalıyım ya Eskişehirlilerin paracı olmasını bana yapıştırma daaaa
kentparka gitmemişsindir bu soğukta benim yaşadığım yer orda kıytıda sakindeyim yani
doktora gidecek o da uyku merkezine yatış verecek 1 gece makinelere bağlı orada uyuyacak ki gecede kaç kere nefesi duruyor kaç saniye sürüyor ona baksınlar eğer uyku apnesi varsa makine alması gerek doktor yönlendirir bir kısmını devlet ödüyor zatenHmm bi araştırayım burun kemiği problemli doktor ameliyat olman gerekli demiş aslında nefes problemi var ama apne işini denetleyim ben bir teşekkürler kraliçem
bana kalsa gitmem kii ama tayinci insanlarız yaza istemesek de tayin çıkabilir o zaman da vatanın her yanı benim memleket diyip paşa paşa gideriz:)Gitmeeeeeee
Benimki muhalefet direk veto eder ama rahatça zabaha kadar uyursun dersek belkim kabul edebülürdoktora gidecek o da uyku merkezine yatış verecek 1 gece makinelere bağlı orada uyuyacak ki gecede kaç kere nefesi duruyor kaç saniye sürüyor ona baksınlar eğer uyku apnesi varsa makine alması gerek doktor yönlendirir bir kısmını devlet ödüyor zaten
Hiç sevmedimbana kalsa gitmem kii ama tayinci insanlarız yaza istemesek de tayin çıkabilir o zaman da vatanın her yanı benim memleket diyip paşa paşa gideriz:)
Yok ablam döneri sade aldım yedimTatlım menün kötü değil ama kahvaltıda patates kızartması olmasaymış daha iyi olurmuş akşam öğününde yediğin döner ekmek arası değilse o da iyi ve suyun çok yetersiz canım
Kilosu var mı canım eşinin..Benimki muhalefet direk veto eder ama rahatça zabaha kadar uyursun dersek belkim kabul edebülür
Yok zayıf fittir kaslı adonisli taş gibidir taşşş haayyy maaşallah olsa da sevsemKilosu var mı canım eşinin..
Yoksa risk taşımaz
Markete nere gitti abla sizin orda market de yokmarkete yapıştı eşim gel diye ama bir yandan ıspanak yıkıyordum bir yandan soğan kavuruyordum çamaşır makinesinin de işi az kalmıştı serilecek, akşam yemeğine katmer(gözleme istedi el açması) bana ne dedim sen hiç kıpırdama yat anca dedim yoksa yemeği yetiştiremem dedim de tek gitti yırttım bu hafta market işinden yani hehehehe
Abla sen turkiyede değilsin degilmi ? Internette var oksi leke çıkarıcı ama senin o mutfak için işe yarar mıbilemedimmutfak tezgahı bildiğin suntalam yani tahta üzerine kaplama ve beyaz çay damlasa leke kalıyor çamaşır suyu harici temizlemiyor lojman olduğu için de değişmedik gerçi 7 sene kalacağımı bilsem başta değişirdim tezgahı o kadar sorun oluyor , benim bir şey satın almam için nette satılıyor olması lazım dışarı çıkıp dolanıp alışveriş yapmıyorum oturduğum yerden seviyorum gülüm tembelim daaa
Sağol ablacığımamin cnm sagolssin
cok sevindim cnm yakinda daha da fazlasını duyacaksin
En cok da senin mutlu olmana sevindim
insallah cnm bende öyle umut ediyorum
Yakina gelecekler bakalim nasil olacak :))
Benim gelinde burdakiler gibi düşünmesin
bak bide umursamiyor diyordun ne guzel sana destek olmak istemiş
Sen neyi cok istiyon bilemedimki cnm
zaten evde kendi kendine anlatiyormus cnm arkadaslarinida anlatmis
Ama bide süre kısıtlı 10 dk da anlatmasi gerekiyomus
orasida dogruama herkes yuvasini bilsin cnm yeri yurdu belli olsun
Hem bunlarin esyalarida bunaltti beni
Bi gitselerde evi bosaltsam :))
menulerini neden yazmiyorsun cnm takim kurali bu biliyosun
Kacamak yapinca yazmam gevsemesi olmasin
Hemde Vucuduna aldigin her karbon zehir senin icin
cnm kiminde hormon ilaclari etken olabiliyor
Ama sen dikkat edince cok da guzel veriyosun, zor verdiğini düşünmüyorum
cok gecmis olsun tatlim insallah uzun sürmeden iyilesir
Bende eşime dedim bak bütün pantolanlarini gomleklerini utuledim diye
Bisey degil dedim :)) ses etmedi
Özür dileyecegin yerde teşekkür mü edeyim diyor :)
Niye özür dileyimki ütü orda istedigin zaman yap, bahcede cimenleri kesmeyince sen özür diliyonmu dedim :))
Bahcede bana aitte
Canimmm Rabbim şifa versin. Allahi n mucizeleri çok fazla. Allahi n mucizesi abinin üzerine olsun..insallah güzel haberler verirsin bize.Kızlar merhaba
Sabahtan beri girip durdum ama elim gitmedi bi türlü yazmaya sanki yazınca herşey daha da kötüleşecek gibi hissettim
Abim sabah kalp krizi geçirmiş, halam aradı hemen hastaneye gelmemi abimin kalbimin durduğunu şu anda çalıştırdıklarını ama durumunun kötü olduğunu söyledi
Bütün gün hastanedeydim beni eve gönderdiler kızların yanına git diye
Doktor hiç olumlu konuşmuyor
Durumunun kritik olduğunu, geri dönse bile kalp krizi ve girdiği şeker komasının 4 organına zarar verdiğini söyledi
Tomografi çekilmiş beyni de hasar almış kriz sonucu
Kabus gibi bunları yazarken bile hikaye yazıyormuş hissi var içimde keşke yarın sabaha herşey düzelse ama en az 3-4 gün bekleyeceğiz ne olacağını bilmeden
Annem babam perişan bi yandan onlara da bişe olacak diye aklım çıkıyor
Bi yandan vicdanım sızım sızım sızlıyor çünkü ben abimle küsmüştüm aslında kendimce haklı bi sebebim vardı ama şu anda o sebep o kadar önemsiz ki, ona bişe olursa ona küs olarak ayrılmış olacağım çok korkuyorum
Kimseyle küs kalmayın Kızlar yarınımız bu kadar belirsizken sakın küsmeyin
Bugünden sonra abimi ne bekliyor bilmiyorum buran girip yazacak gücü kendimde bulabilir miyim bilmiyorum
Ama bilin istedim sadece
Biraz yorar miniği uzunda sürer ama antibiyotikle geçer inşaallahSaol canim.evet kanda.bi türlu düşmüyor.ates 40 larda geziyor.gecer mi sence?
Saol canim.kanda enfeksiyon cikti
Düsmuyor atesi.
Saol abla.ins.
Bi de sende aşırı titizlik temizlik takıntısı var mı canm?Saol canim.evet kanda.bi türlu düşmüyor.ates 40 larda geziyor.gecer mi sence?
Saol canim.kanda enfeksiyon cikti
Düsmuyor atesi.
Saol abla.ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?