Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Suyu 2 lt içmişimdr canm. Spor konusunda da bende sağ ayağımda daha fazla iki ayağımda da taban kalınlaşması var ağrıyor gene de iyi yapıyorum aslında

Bende başka rabayı temizledim diyeceksn sandımdı sizin salonda baya titizmiş ha

Canım çok çok geçmiş olsun influenza ya baktılar dimi çok yaygın çünkü bu aralar. Çevremde bile kaç kişide duydum
Eşimin hemşire kuzenine de bulaşmış 4 yaşındaki kızına da hastanede filan herkes maskeli geçen gün gittiğime pişman oldum hastaneye çok dikkat etmek lazım

Ay bnde çok kararsızım ne pişireceğini bulmak pişirmektn zor ya :)

hahahahha malatyanın yeni elit bölgesine gitmişlerdir paralılarsa fahri kayhana :)))
öylesi gitmesin yaa memleketime en geç 3-5 seneye malaya ya yerleşicem eskişehirden sonra malatya ya nasıl tahammül edicem
Onlar orda diye sildim malatyayı haritadan ben diyorum sana paraları çoook ama yemeyi bilmezler gecekondudan hallice bi yerde yaşıyolardır işte amaan çokta umurumda değil açıkçası benim kütük artık tokat
Eşimin hemşire kuzenine de bulaşmış 4 yaşındaki kızına da hastanede filan herkes maskeli geçen gün gittiğime pişman oldum hastaneye çok dikkat etmek lazım
Ya bulaşacağı varsa markete gidersin orda bilr bulaşır poni. En güzeli dengeli beslenme bol su içme. Yani ben başka bir korunma yöntemi göremiyorum

Belediyesi iyi çalışıyor valla, çok beğendim ben. Genel olarak da temiz bir şehir gibi, ama yapay plajınızla iyi dalga geçtim. ''ay çok küçük ben buraya sığmam'' diye. Kentparka gittik ama gel görki şatoev dışında hepsi kapalı idi, çalışma saatleri kafalarına göre imiş, duyduğumuza göre....

Tamam paracılıklarını sana yapıştırmam ama öleler

Aksi baslayan gün aksilikle devam ediyor
Kızım yataktan düştü .Bilen bilir kv yaşıyorum
Her dönem surat asmak için bı sebebi olan kvcigimin bebekten sonrada bebeği bana vermiyosun tripleri başladı ben bakiyim sen işini yap diyor .Bende işi batsın bebeyi sevmek için doğurdum diyip bebemle ilgileniyorum
Cunku kv 83 yaşında .eşimde anne sen sev anasının yanında oyna ama tek başına ilgilenemesin gücün kuvvetin yetmez der hep .Ama yok elaleme diycek ya torun büyütüyorum diye derdi o ...
Ablası ile oyun oynuyordu kahvaltiyi hazırlarken kv odasına gitmişler oda yatakta oynerken başının üstüne düşmüş yavrum burnu kanadı dudagi şişti.. Ömrümü yedi bitirdi bu inadı sürat asmalari
Ne yazikki çok sevdiğim çok iyi bı baba eş olan kocam var yoksa cekmezdim 17 senwdir
Ne dolmuşum be

Biraz yorar miniği uzunda sürer ama antibiyotikle geçer inşaallah
Ins canim.amin
Bi de sende aşırı titizlik temizlik takıntısı var mı canm?
Neden ki canim?
Ben genel olarak temiz ve düzenliyim.
Aşırı titiz değilim ama elim hep evin üstündedir.temiz ve düzenli tutmaya çalisirim.

Evet canım maalesef. Biraz uzun sürüyor ateş filan ağır geçiyor korkmana gerek yok
Off.ins iyilesir ya.düsmuyor atesi.

Ayy benimde kızım düştü 2 hafta falan önce ayy kulağımdan gitmiyo o güm sesi. Çoook geçmiş olsun kuzuna.
Kv sizinle mi yaşıyo ah çok zor değil mi ya

Kilo durumuk +500gr kızlar
Dünkü menünğ görmedim nedn böyle oldu ki canısı

Gider cnm no stres

Gunaydin kizlar
Hastaliktan kurtulamadik hala hepimiz dokuluyoruz
Cuma 62.0
Bugun 61.2
Vayy süper ama

Günaydın kızlar cuma kilo bildirimi yapmayı unutmystum
10 ocak cuma: 81.2
Pazartesi: 80.9
Fark: -300
Süper gidiyosn

Cuma 76.5
Bugün 77
Fark +500
Açlık orucundan mı gene canm

Geçen Cuma : 55.8 kg
Ara tartı : 56.1kg
Fark : +300
Wc çıkamadım ona bağlıyorum bide adet olcam
Çok kıskanıyorum valla çooook

Aa kötü olmuş çok geçmiş olsun. Senin kv kaç yaşında doğurmuş ki eşini baya yaşıda var. Eltinle araları nasıl oldu

Ins canim.amin

Neden ki canim?
Ben genel olarak temiz ve düzenliyim.
Aşırı titiz değilim ama elim hep evin üstündedir.temiz ve düzenli tutmaya çalisirim.

Off.ins iyilesir ya.düsmuyor atesi.
Hep fazla titiz arkadşların çocuklarında kanda enfeksiyon çıkıyor ama sizinki influenzaymş hemen geçer inşaallah

Kilo durumuk +500gr kızlar
cumaya halledersin inş canım
fazla bi artı değil halledersin canım
Cuma’ya gitmiş olur canım
Gunaydin kizlar
Hastaliktan kurtulamadik hala hepimiz dokuluyoruz
Cuma 62.0
Bugun 61.2
süpersin
Günaydın kızlar cuma kilo bildirimi yapmayı unutmystum
10 ocak cuma: 81.2
Pazartesi: 80.9
Fark: -300
güzel canım
Kızlar 500 sabah yapıcam dedim de anam bu ne zormuş 300 tane yaptım. çok zorlamak istemiyorum gün geçtikçe arttırıcam bugün 3x300 yapıcam
:)
mahvolacaksın ben öyle yapıyordum ilk doğumdan sonra dizlerim mahvolmuştu, azdan başla yavaş yavaş arttır canım 3x100 yap bence sonra arttır
Cuma 76.5
Bugün 77
Fark +0.5
halledersin Cuma’ya canım
Bugün Evime geçeceğim hanımlar inşallah. En çokta tartışma kavuşacağıma seviniyorum.
oh hadi gözün aydın
Bildirimim
Cuma 86.8
Bugün 87.1
Fark +300
Wc problemim benmde var
Wc problemi çok kötü ya
Geçmiş olsun canım zordur kayınvalideyle yaşamak birde yaş ilerledikçe alınganlıl ayrı olur

Ya küçükken nasıl hiç yorulmadan yapıyormuşum ben bunu 50 de soluk soluğayım dinlenip devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…