- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.641
Suyu 2 lt içmişimdr canm. Spor konusunda da bende sağ ayağımda daha fazla iki ayağımda da taban kalınlaşması var ağrıyor gene de iyi yapıyorum aslındaAfiyet olsun
2 adet Peynirli çubuk krakeri yemeseydin leptin hormonun daha erken salgilaanmaya başlardı.
Hergün söylüyorum ama yine söyleyeceğim, kilona göre çok az su içiyorsun.
Yoğurt yasak mıydı, peynir yedin ıspanağın yanında
Menü güzel
Suyu ne kadar içtin acaba
Menün güzel, spor yok mu
Fırında balığın miktarı ne kadardı canım
İçtiğin şu miktarı kilona göre yetersiz
Kilona göre 3 lt kadar su tükenmen gerekiyor canım, 2 senin için yeterli değil.
60 dk 'ya tamamlasaydın ya
Afiyet olsun.
İçtiğin şu miktarını da yazarsan güzel olur canım
Bende başka rabayı temizledim diyeceksn sandımdıGünaydın kızlar.Bol sporlu az yemeli bir hafta olsun inşallah ❤
Akılsız başın cezasını ayaklar çeker diyen atalarımız nekadarda zekice doğru söylemişlerSabah erkenden kalktım hazırlandım 15,dk arabanin buzunu çözdüm o arada burnum düştü soğuktan resmen Bindim arabama spor salonuna gittim birde ne göreyim tesis temizlik nedeni ile kapalı boynumu büküp eve geldim birazdan eliptik yapicam tabbi ben kız uyanıp babası beni gostermesse
KAMU SPOTU:TEL GELEN MESAJLARA BAKINIZ.
Eşimin hemşire kuzenine de bulaşmış 4 yaşındaki kızına da hastanede filan herkes maskeli geçen gün gittiğime pişman oldum hastaneye çok dikkat etmek lazımCanım çok çok geçmiş olsun influenza ya baktılar dimi çok yaygın çünkü bu aralar. Çevremde bile kaç kişide duydum
Evet canım maalesef. Biraz uzun sürüyor ateş filan ağır geçiyor korkmana gerek yokEvwt bizde gece şurubunu aldik.simdi benim cocuk domuz gribi mi oldu?
Ay bnde çok kararsızım ne pişireceğini bulmak pişirmektn zor ya :)bu gün kafaya koydum mutfak tül güneşliği islenmiş kara görünüyor gözüme, onları yıkıyıp camını silicem inşallahhh
2 gündür ne yesem midem şişiyor akşamları çorba içiyorum sadece yine şişiyor bu gün olmaz inşallah
hele akşam yemek planlarını yazın da bakayım sizden kopya çekerim belkii:)
Onlar orda diye sildim malatyayı haritadan ben diyorum sanahahahahha malatyanın yeni elit bölgesine gitmişlerdir paralılarsa fahri kayhana :)))
öylesi gitmesin yaa memleketime en geç 3-5 seneye malaya ya yerleşicem eskişehirden sonra malatya ya nasıl tahammül edicem
Ya bulaşacağı varsa markete gidersin orda bilr bulaşır poni. En güzeli dengeli beslenme bol su içme. Yani ben başka bir korunma yöntemi göremiyorumEşimin hemşire kuzenine de bulaşmış 4 yaşındaki kızına da hastanede filan herkes maskeli geçen gün gittiğime pişman oldum hastaneye çok dikkat etmek lazım
ben boyuna üşüyorum zaten dışarı da çıkmıyorum onun için :))
ben de seviyorum eskişehiri güzel memleket ve kimse kimseye karışmıyor , hem büyük şehir imkanları var hem küçük şehir gibi her yer yakın ulaşım kolay
kız ben Malatyalıyım ya Eskişehirlilerin paracı olmasını bana yapıştırma daaaa
kentparka gitmemişsindir bu soğukta benim yaşadığım yer orda kıytıda sakindeyim yani
Hadi insallah başarırsın cnm
Sinav ne zaman
Aman yok ne temizliği yatacaklardirBende başka rabayı temizledim diyeceksn sandımdısizin salonda baya titizmiş ha
Ins canim.aminBiraz yorar miniği uzunda sürer ama antibiyotikle geçer inşaallah
Neden ki canim?Bi de sende aşırı titizlik temizlik takıntısı var mı canm?
Off.ins iyilesir ya.düsmuyor atesi.Evet canım maalesef. Biraz uzun sürüyor ateş filan ağır geçiyor korkmana gerek yok
Hiç doktor diyipte sinirlendirme o zaman adamıYok zayıf fittir kaslı adonisli taş gibidir taşşş haayyy maaşallah olsa da sevsem
Ayy benimde kızım düştü 2 hafta falan önce ayy kulağımdan gitmiyo o güm sesi. Çoook geçmiş olsun kuzuna.Aksi baslayan gün aksilikle devam ediyor
Kızım yataktan düştü .Bilen bilir kv yaşıyorum
Her dönem surat asmak için bı sebebi olan kvcigimin bebekten sonrada bebeği bana vermiyosun tripleri başladı ben bakiyim sen işini yap diyor .Bende işi batsın bebeyi sevmek için doğurdum diyip bebemle ilgileniyorum
Cunku kv 83 yaşında .eşimde anne sen sev anasının yanında oyna ama tek başına ilgilenemesin gücün kuvvetin yetmez der hep .Ama yok elaleme diycek ya torun büyütüyorum diye derdi o ...
Ablası ile oyun oynuyordu kahvaltiyi hazırlarken kv odasına gitmişler oda yatakta oynerken başının üstüne düşmüş yavrum burnu kanadı dudagi şişti.. Ömrümü yedi bitirdi bu inadı sürat asmalari
Ne yazikki çok sevdiğim çok iyi bı baba eş olan kocam var yoksa cekmezdim 17 senwdir
Ne dolmuşum be
Dünkü menünğ görmedim nedn böyle oldu ki canısıKilo durumuk +500gr kızlar
Gider cnm no stres+300 deyim
Vayy süper amaGunaydin kizlar
Hastaliktan kurtulamadik hala hepimiz dokuluyoruz
Cuma 62.0
Bugun 61.2
Süper gidiyosnGünaydın kızlar cuma kilo bildirimi yapmayı unutmystum
10 ocak cuma: 81.2
Pazartesi: 80.9
Fark: -300
Açlık orucundan mı gene canmCuma 76.5
Bugün 77
Fark +500
Çok kıskanıyorum valla çooookGeçen Cuma : 55.8 kg
Ara tartı : 56.1kg
Fark : +300
Wc çıkamadım ona bağlıyorumbide adet olcam
Aa kötü olmuş çok geçmiş olsun. Senin kv kaç yaşında doğurmuş ki eşini baya yaşıda var. Eltinle araları nasıl olduAksi baslayan gün aksilikle devam ediyor
Her dönem surat asmak için bı sebebi olan kvcigimin bebekten sonrada bebeği bana vermiyosun tripleri başladı ben bakiyim sen işini yap diyor .Bende işi batsın bebeyi sevmek için doğurdum diyip bebemle ilgileniyorum
Cunku kv 83 yaşında .eşimde anne sen sev anasının yanında oyna ama tek başına ilgilenemesin gücün kuvvetin yetmez der hep .Ama yok elaleme diycek ya torun büyütüyorum diye derdi o ...
Ablası ile oyun oynuyordu kahvaltiyi hazırlarken kv odasına gitmişler oda yatakta oynerken başının üstüne düşmüş yavrum burnu kanadı dudagi şişti.. Ömrümü yedi bitirdi bu inadı sürat asmalari
Ne yazikki çok sevdiğim çok iyi bı baba eş olan kocam var yoksa cekmezdim 17 senwdir
Ne dolmuşum be
Hep fazla titiz arkadşların çocuklarında kanda enfeksiyon çıkıyor ama sizinki influenzaymş hemen geçer inşaallahIns canim.amin
Neden ki canim?
Ben genel olarak temiz ve düzenliyim.
Aşırı titiz değilim ama elim hep evin üstündedir.temiz ve düzenli tutmaya çalisirim.
Off.ins iyilesir ya.düsmuyor atesi.
cumaya halledersin inş canımKilo durumuk +500gr kızlar
fazla bi artı değil halledersin canım
Cuma’ya gitmiş olur canım+300 deyim
süpersinGunaydin kizlar
Hastaliktan kurtulamadik hala hepimiz dokuluyoruz
Cuma 62.0
Bugun 61.2
güzel canımGünaydın kızlar cuma kilo bildirimi yapmayı unutmystum
10 ocak cuma: 81.2
Pazartesi: 80.9
Fark: -300
mahvolacaksınKızlar 500 sabah yapıcam dedim de anam bu ne zormuş300 tane yaptım. çok zorlamak istemiyorum gün geçtikçe arttırıcam bugün 3x300 yapıcam
:)
halledersin Cuma’ya canımCuma 76.5
Bugün 77
Fark +0.5
oh hadi gözün aydınBugün Evime geçeceğim hanımlar inşallah. En çokta tartışma kavuşacağıma seviniyorum.
Wc problemi çok kötü yaBildirimim
Cuma 86.8
Bugün 87.1
Fark +300
Wc problemim benmde var
Geçmiş olsun canım zordur kayınvalideyle yaşamak birde yaş ilerledikçe alınganlıl ayrı olurAksi baslayan gün aksilikle devam ediyor
Ne dolmuşum be
Ya küçükken nasıl hiç yorulmadan yapıyormuşum ben bunucumaya halledersin inş canım
fazla bi artı değil halledersin canım
Cuma’ya gitmiş olur canım
süpersin
güzel canım
mahvolacaksınben öyle yapıyordum ilk doğumdan sonra dizlerim mahvolmuştu, azdan başla yavaş yavaş arttır canım 3x100 yap bence sonra arttır
halledersin Cuma’ya canım
oh hadi gözün aydın
Wc problemi çok kötü ya
Geçmiş olsun canım zordur kayınvalideyle yaşamak birde yaş ilerledikçe alınganlıl ayrı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?