- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.661
Gözünüz aydın abla çok sevindim :)Helloooo
Cok şükür kizim gecmis sinavdan
ben iyi oldugumu düşünüyorum ama hic bi kv kendine kötü demez :))yok daha neler sen kaynanalık yaptın mı ki hiç gelinin öyle düşünsün ihtimal bile yok mefkuşum hiç aklına bile getirme ..
kızının tez sunumu inşallah bu gün çok başarılı geçecek zaten hazırlanmış kuzum rabbim kolaylık verir halleder inşallah
ben tek çocukla aynı şeyi diyorum üniversiteyi kazansa gitse de döküntüsü bitse diye :)))
biz bu adamları baştan kötü alıştırmışız canoom ütüyü yap işi gücü yap normal üzerimize farz görüyorlar teşekkür beklentisini geçeli çok oldu bize demii:)
yogurt aslinda yok cnmYoğurt yasak mıydı, peynir yedin ıspanağın yanında
yine artilarla ugrasican pinarimKilo durumuk +500gr kızlar
cok bise degil cnm sabit sayilir :)
cok degil ama yinede dikkat et cnm+300 deyim
ilac falan kullaniyomusunuz cnm dr a gittinizmiGunaydin kizlar
Hastaliktan kurtulamadik hala hepimiz dokuluyoruz
Cuma 62.0
Bugun 61.2
tebrikler cnm masallahGünaydın kızlar cuma kilo bildirimi yapmayı unutmystum
10 ocak cuma: 81.2
Pazartesi: 80.9
Fark: -300
sen nice artilari eksiye çevirmiş kadinsin :))Cuma 76.5
Bugün 77
Fark +0.5
cumaya eksi garanti o zamanGeçen Cuma : 55.8 kg
Ara tartı : 56.1kg
Fark : +300
Wc çıkamadım ona bağlıyorumbide adet olcam
wc icin biseyler yapiyomusun cnmBildirimim
Cuma 86.8
Bugün 87.1
Fark +300
Wc problemim benmde var
Aaaa cok gecmis olsun cnm Allah beterinden korumusAksi baslayan gün aksilikle devam ediyor
Kızım yataktan düştü .Bilen bilir kv yaşıyorum
Her dönem surat asmak için bı sebebi olan kvcigimin bebekten sonrada bebeği bana vermiyosun tripleri başladı ben bakiyim sen işini yap diyor .Bende işi batsın bebeyi sevmek için doğurdum diyip bebemle ilgileniyorum
Cunku kv 83 yaşında .eşimde anne sen sev anasının yanında oyna ama tek başına ilgilenemesin gücün kuvvetin yetmez der hep .Ama yok elaleme diycek ya torun büyütüyorum diye derdi o ...
Ablası ile oyun oynuyordu kahvaltiyi hazırlarken kv odasına gitmişler oda yatakta oynerken başının üstüne düşmüş yavrum burnu kanadı dudagi şişti.. Ömrümü yedi bitirdi bu inadı sürat asmalari
Ne yazikki çok sevdiğim çok iyi bı baba eş olan kocam var yoksa cekmezdim 17 senwdir
Ne dolmuşum be
Sagol cnm bizde sevindikGözünüz aydın abla çok sevindim :)
Aynen öyle abla 65 de de en ufak şeye trip atar sürat asardi şimdide..Oyuzden ondan başka bana trip atan olunca hayatımdan çıkarıyorum okadar bikmisim anliycabben iyi oldugumu düşünüyorum ama hic bi kv kendine kötü demez :))
Benim bi beklentim yok zaten kendileri iyi olsunda başka bisey istemiyoruz
Cok sukur kızımda gecti cnm
yogurt aslinda yok cnm
Ozellikle hazir yogurt ama ben bazen abartmadan yiyorum
Evdede yogurt kalmamis:) suzme peynirde yogurdumsu
yine artilarla ugrasican pinarim
cok degil ama yinede dikkat et cnm
Hedef tutmicakmi
ilac falan kullaniyomusunuz cnm dr a gittinizmi
Ekside cok guzel, cumaya dahada artar insallah
tebrikler cnm masallah
sen nice artilari eksiye çevirmiş kadinsin :))
cumaya eksi garanti o zaman
wc icin biseyler yapiyomusun cnm
Aaaa cok gecmis olsun cnm Allah beterinden korumus
Bi insan 7 sinde neyse 83 de de ayni oluyor demekki :))) senin sabrettigini kimse edemez zaten
Allah mukafatini verir mutlaka
Rabbim hep güzel günlerini göstersin kızınınHelloooo
Sağol canım benimcumaya halledersin inş canım
fazla bi artı değil halledersin canım
Cuma’ya gitmiş olur canım
süpersin
güzel canım
mahvolacaksınben öyle yapıyordum ilk doğumdan sonra dizlerim mahvolmuştu, azdan başla yavaş yavaş arttır canım 3x100 yap bence sonra arttır
halledersin Cuma’ya canım
oh hadi gözün aydın
Wc problemi çok kötü ya
Geçmiş olsun canım zordur kayınvalideyle yaşamak birde yaş ilerledikçe alınganlıl ayrı olur
Listede yuzdeyi cok dusurmemek icin eksi olman lazim cnmBende cuma 86
Bugün 86.4
Arti 400 açıkçası listeye girene kadar pekde kilo vermiyimki listede cosuyum diyorum
Aminnn cnm sagolasinRabbim hep güzel günlerini göstersin kızının❤❤ tebrik ederim ablam
Kv 15 yıl bebesi olmamış 37 yaşında doğurmuş ..Eltim akıllı kadın iki sürat asiyor kv lafına alinivrtiyor ...kv ne ona gitmek ister nede o gelmesini isterDünkü menünğ görmedim nedn böyle oldu ki canısı
Gider cnm no stres
Vayy süper ama
Süper gidiyosn
Açlık orucundan mı gene canm
Çok kıskanıyorum valla çooook
Aa kötü olmuş çok geçmiş olsun. Senin kv kaç yaşında doğurmuş ki eşini baya yaşıda var. Eltinle araları nasıl oldu
Hep fazla titiz arkadşların çocuklarında kanda enfeksiyon çıkıyor ama sizinki influenzaymş hemen geçer inşaallah
Ne yapıyorsunuz merak ettimYa küçükken nasıl hiç yorulmadan yapıyormuşum ben bunu50 de soluk soluğayım dinlenip devam ediyorum
Sağol canım benim .Kv yanına gelin geldim eşimi sevince gözüm hiç birşey görmedi.Kv kocasi 30yil önce vefat edince 3 oğluna aşırı baglanmis oglanlardanda tek anaya bağlı olan da benim eşim olmuş .Ya aslında huzurlu mutlu bir yuvamiz vardır şükür ..Pek kv yaşıyor gibi değilimdir karistirtmam işime gezmeme .Karismazda ama Alinganligi memnuniyetsizli yoruyor işte .Genelde takmam da yuvru düşünce canım sıkıldıAyy benimde kızım düştü 2 hafta falan önce ayy kulağımdan gitmiyo o güm sesi. Çoook geçmiş olsun kuzuna.
Kv sizinle mi yaşıyo ah çok zor değil mi ya
Dünkü menünğ görmedim nedn böyle oldu ki canısı
Gider cnm no stres
Vayy süper ama
Süper gidiyosn
Açlık orucundan mı gene canm
Çok kıskanıyorum valla çooook
Aa kötü olmuş çok geçmiş olsun. Senin kv kaç yaşında doğurmuş ki eşini baya yaşıda var. Eltinle araları nasıl oldu
Hep fazla titiz arkadşların çocuklarında kanda enfeksiyon çıkıyor ama sizinki influenzaymş hemen geçer inşaallah
cumaya halledersin inş canım
fazla bi artı değil halledersin canım
Cuma’ya gitmiş olur canım
süpersin
güzel canım
mahvolacaksınben öyle yapıyordum ilk doğumdan sonra dizlerim mahvolmuştu, azdan başla yavaş yavaş arttır canım 3x100 yap bence sonra arttır
halledersin Cuma’ya canım
oh hadi gözün aydın
Wc problemi çok kötü ya
Geçmiş olsun canım zordur kayınvalideyle yaşamak birde yaş ilerledikçe alınganlıl ayrı olur
Saolun kızlarben iyi oldugumu düşünüyorum ama hic bi kv kendine kötü demez :))
Benim bi beklentim yok zaten kendileri iyi olsunda başka bisey istemiyoruz
Cok sukur kızımda gecti cnm
yogurt aslinda yok cnm
Ozellikle hazir yogurt ama ben bazen abartmadan yiyorum
Evdede yogurt kalmamis:) suzme peynirde yogurdumsu
yine artilarla ugrasican pinarim
cok degil ama yinede dikkat et cnm
Hedef tutmicakmi
ilac falan kullaniyomusunuz cnm dr a gittinizmi
Ekside cok guzel, cumaya dahada artar insallah
tebrikler cnm masallah
cumaya eksi garanti o zaman
wc icin biseyler yapiyomusun cnm
Aaaa cok gecmis olsun cnm Allah beterinden korumus
Bi insan 7 sinde neyse 83 de de ayni oluyor demekki :))) senin sabrettigini kimse edemez zaten
Allah mukafatini verir mutlaka
Gözünüz aydınHelloooo
Erzurum’da olanlara daGunaydın hanımlar bugun erkenciyim annemler hazır evdeyken bende Dr a geldım rutin kan testleri ıcınkızlar beni gormeyınce ne hissedecek acaba galiba en son mayıs ayında sabah gormeden cıkmıstım. Bu arada hava buzzz Allah yardım etsin zor durumda olanlara
Çok az yiyorsun oysa kaptanımCuma 76.5
Bugün 77
Fark +0.5
Gözünüz Aydın ablamHelloooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?