Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

askrhpozitif canım nerelerdesin?
Kayboldun yine
Geldim Kaptanım malum hafta sonu VS derken bugun de bu saat oldu anca oturdum denılebılır cuma gunu hem gunum vardı hemde aksamına kardesım geldı hafta sonuda esim evdeydi kardesımi yolcu edip ablasına gectık telefonda net olmadığı İcin giremedim bugun de evı topla camasır katla yerşestır derken birde kucugun huysuzluklaroyla ugrasırken anca kaybolma merak etme Kaptanım bir sekilde bir yolunu bulucam burda olmak ıcın

Bugün ruh halim gurbette gibi..

Eşim gitti, arkadaşımda bu akşam biniyor, yarın sabah burda...

Memleketimdeyim ama yapayalnız.

4 kızkardeşiz, 3 müz çalışıyoruz, hepimiz farklı şehirlerde birbirimize uzaktayız, bayramdan bayrama görüşebiliyiruz ancak,1 'i yeni mezun oldu, o da bu yıl atanır gider uzaklara...

Annem babam desen, 4 yıl önceye kadar buradaydı, öğretmen olarak atanınca sevinmiştim, artık anneme babama vakit ayırabiliceğim diye, onlarda kalktı gitti bu şehirden

Üzülüyorum gözden uzak olanlar bir süre sonra gönülden de uzak olacak diye

Kendimi odama kapattım, iki gözüm iki çeşme ağlıyorum şimdi, şu 3 günlük dünyada bu kadar yanlızlık yüreğimi çok burkuyor kızlar

Ya 3 tane aslan gibi evladın var senin kimseye ihtiyacın yokki

Bu hırsız senin çantaya dadanmış
Arabayı uzağa parketmiyorsan bir süre arabada bıraksan olur mu?

türkiyedeyim Eskişehir de yaşıyorum ama hep evde yaşıyorum

Ay bnde çok kararsızım ne pişireceğini bulmak pişirmektn zor ya :)
soğanı kavurdum içine bir top kıyma attım buzluktan da doğranmış kırmızı biberle yeşil biberi attım 1 er avuç irisinden sarımsak da ekleyip 1 çay kaşığı salça az da domates(yine buzluktan) biraz da baharat pişiriyorum şimdi uydurdum yani :) zeytin yağlı barbunya pişirmiştim kaşık değmeden dolaba girmişti garibim onu da çıkarıcam yanına da pilav bana da zaten sebzeli tavuk çorbası var salatayla çorba bana yeter

nereyi seversen nerede yaşarsan orası memleketin oluyor gülüm . erkek kardeşimin eşi de tokatlı istanbulda yaşıyor:))

biz bile o şatoyu tam gezemedik dediğin gibi her zaman açık olmuyor
plaj dedikleri havuzdan hallice işte bende çok esprisini yapmıştım hehehehehe sanki hayatımız da deniz görmedik hadi onu geçtim göl görmedik de oncacığı plaj diye yutucaz

olan kuzuma olmuşşşş beee tek burun kanaması dudak şişmesiyle kalır inşallah çok geçmiş olsun kv de kendini genç sanıyor hala allah hayrını versin

Helloooo

Cok şükür kizim gecmis sinavdan
gözünüz aydın abla
inşallah abla artı olmak yeter
Bende cuma 86
Bugün 86.4
Arti 400 açıkçası listeye girene kadar pekde kilo vermiyimki listede cosuyum diyorum
olabildiğince eksi ol sen canım
yuh artık ne diyim yiyeceğide alıyorsa
Ben sabit çıktım Kızlar çok da yemedim şaşırdım vardır bi sebebi 3 gün detoks yapacam
Cuma:86
Bugün:86
cumaya inş eksi olur canım
anlıyorum seni aile başka bişey Allah tez vakit kavuştursun sizi.
Arkadaşında geliyor güzel vakit geçirirsiniz inş
21 aralıkta 93.8 ile baslamıstım 17 ocakta 88.6 ile ilk 5 kiloluk hedefe ulastim simdi sıra 21 subatta 83.8 olabilmekte
gayet iyi canım
Cuma gunu 88.6
Bugun :89.4
Regl durumundayım onun dısında normal beslendim baya gecmıs birikmos bu arada
Cuma’ya inş eksi olursun canım

Fare kapanı kurup koysana çantana abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…