- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.681
Geldim Kaptanım malum hafta sonu VS derken bugun de bu saat oldu anca oturdum denılebılır cuma gunu hem gunum vardı hemde aksamına kardesım geldı hafta sonuda esim evdeydi kardesımi yolcu edip ablasına gectık telefonda net olmadığı İcin giremedim bugun de evı topla camasır katla yerşestır derken birde kucugun huysuzluklaroyla ugrasırken anca kaybolma merak etme Kaptanım bir sekilde bir yolunu bulucam burda olmak ıcın
Kilolarım benden ayrılmak istemiyor, sanırım kafamın bir yerlerinde yanlış düşünceler var değiştirmem gerekenkaptanım
Ya 3 tane aslan gibi evladın var senin kimseye ihtiyacın yokkiBugün ruh halim gurbette gibi..
Eşim gitti, arkadaşımda bu akşam biniyor, yarın sabah burda...
Memleketimdeyim ama yapayalnız.
4 kızkardeşiz, 3 müz çalışıyoruz, hepimiz farklı şehirlerde birbirimize uzaktayız, bayramdan bayrama görüşebiliyiruz ancak,1 'i yeni mezun oldu, o da bu yıl atanır gider uzaklara...
Annem babam desen, 4 yıl önceye kadar buradaydı, öğretmen olarak atanınca sevinmiştim, artık anneme babama vakit ayırabiliceğim diye, onlarda kalktı gitti bu şehirden
Üzülüyorum gözden uzak olanlar bir süre sonra gönülden de uzak olacak diye
Kendimi odama kapattım, iki gözüm iki çeşme ağlıyorum şimdi, şu 3 günlük dünyada bu kadar yanlızlık yüreğimi çok burkuyor kızlar
Sadece evlat yetmiyor insana canım, baba evini özlüyorumYa 3 tane aslan gibi evladın var senin kimseye ihtiyacın yokki
Bu hırsız senin çantaya dadanmışBende yeni eve geldim kahve iciyom simdi
Benim hirsiz yine iş basindaymis :))
Cantamda küçük kuruyemis torbasi vardi gitmis
Ön taraftaki güvenlik gorevlilerine gittim
Orasi mola odasi oldugu icin özel alana giriyor diye kamerayi da kaldirmislar
Dedim benim yemegim bile caliniyor, birisi hergun cantama bakiyor
Baya sinirlendim
Burda bi hirsiz var hic bisey yapmiyosunuz dedim
Kapali dolap kalmadigi icin, tek yapabilecekleri sey bana regale kapak yapmalariymis
Bende onu istiyorum dedim
Adam sorumlu kişiyle konusup bana bi kapak yaptiracak, bakalim
Erzurum'un adı çıkmış, asıl soğuk Sivas'ta bence...Erzurum’da olanlara da
arabayla gidiyor çağdaş markete :)Markete nere gitti abla sizin orda market de yok
türkiyedeyim Eskişehir de yaşıyorum ama hep evde yaşıyorumAbla sen turkiyede değilsin degilmi ? Internette var oksi leke çıkarıcı ama senin o mutfak için işe yarar mıbilemedim
Sağol ablacığım
Hep mutlu olalım
Kaçamakta yapsam yazacağım artık abla.
Canimmm Rabbim şifa versin. Allahi n mucizeleri çok fazla. Allahi n mucizesi abinin üzerine olsun..insallah güzel haberler verirsin bize.
Küslük olayı da insaniz hepimiz böyle duygular yaşıyoruz. Önemli olan bunu surdurmemek kimi kişiler bırak rahatsizlandiginda vefat ettiğinde bile devam ettiriyor canım. Bu yüzden sen vicdan azabı çekme sen bu olayda abinin yanındasın ve barışmayı düşünüyorsun.
soğanı kavurdum içine bir top kıyma attım buzluktan da doğranmış kırmızı biberle yeşil biberi attım 1 er avuç irisinden sarımsak da ekleyip 1 çay kaşığı salça az da domates(yine buzluktan) biraz da baharat pişiriyorum şimdi uydurdum yani :) zeytin yağlı barbunya pişirmiştim kaşık değmeden dolaba girmişti garibim onu da çıkarıcam yanına da pilav bana da zaten sebzeli tavuk çorbası var salatayla çorba bana yeterAy bnde çok kararsızım ne pişireceğini bulmak pişirmektn zor ya :)
nereyi seversen nerede yaşarsan orası memleketin oluyor gülüm . erkek kardeşimin eşi de tokatlı istanbulda yaşıyor:))Onlar orda diye sildim malatyayı haritadan ben diyorum sanaparaları çoook ama yemeyi bilmezler gecekondudan hallice bi yerde yaşıyolardır işte amaan çokta umurumda değil açıkçası benim kütük artık tokat
Ya bulaşacağı varsa markete gidersin orda bilr bulaşır poni. En güzeli dengeli beslenme bol su içme. Yani ben başka bir korunma yöntemi göremiyorum
biz bile o şatoyu tam gezemedik dediğin gibi her zaman açık olmuyorBelediyesi iyi çalışıyor valla, çok beğendim ben. Genel olarak da temiz bir şehir gibi, ama yapay plajınızla iyi dalga geçtim. ''ay çok küçük ben buraya sığmam'' diye. Kentparka gittik ama gel görki şatoev dışında hepsi kapalı idi, çalışma saatleri kafalarına göre imiş, duyduğumuza göre....
Tamam paracılıklarını sana yapıştırmam ama öleler
Karıştırmayım ortalığıHiç doktor diyipte sinirlendirme o zaman adamı
Aksi baslayan gün aksilikle devam ediyor
Kızım yataktan düştü .Bilen bilir kv yaşıyorum
Her dönem surat asmak için bı sebebi olan kvcigimin bebekten sonrada bebeği bana vermiyosun tripleri başladı ben bakiyim sen işini yap diyor .Bende işi batsın bebeyi sevmek için doğurdum diyip bebemle ilgileniyorum
Cunku kv 83 yaşında .eşimde anne sen sev anasının yanında oyna ama tek başına ilgilenemesin gücün kuvvetin yetmez der hep .Ama yok elaleme diycek ya torun büyütüyorum diye derdi o ...
Ablası ile oyun oynuyordu kahvaltiyi hazırlarken kv odasına gitmişler oda yatakta oynerken başının üstüne düşmüş yavrum burnu kanadı dudagi şişti.. Ömrümü yedi bitirdi bu inadı sürat asmalari
Ne yazikki çok sevdiğim çok iyi bı baba eş olan kocam var yoksa cekmezdim 17 senwdir
Ne dolmuşum be
gözünüz aydın ablaHelloooo
Cok şükür kizim gecmis sinavdan
inşallah abla artı olmak yeterben iyi oldugumu düşünüyorum ama hic bi kv kendine kötü demez :))
Benim bi beklentim yok zaten kendileri iyi olsunda başka bisey istemiyoruz
Cok sukur kızımda gecti cnm
yogurt aslinda yok cnm
Ozellikle hazir yogurt ama ben bazen abartmadan yiyorum
Evdede yogurt kalmamis:) suzme peynirde yogurdumsu
yine artilarla ugrasican pinarim
cok bise degil cnm sabit sayilir :)
cok degil ama yinede dikkat et cnm
Hedef tutmicakmi
ilac falan kullaniyomusunuz cnm dr a gittinizmi
Ekside cok guzel, cumaya dahada artar insallah
tebrikler cnm masallah
sen nice artilari eksiye çevirmiş kadinsin :))
cumaya eksi garanti o zaman
wc icin biseyler yapiyomusun cnm
Aaaa cok gecmis olsun cnm Allah beterinden korumus
Bi insan 7 sinde neyse 83 de de ayni oluyor demekki :))) senin sabrettigini kimse edemez zaten
Allah mukafatini verir mutlaka
olabildiğince eksi ol sen canımBende cuma 86
Bugün 86.4
Arti 400 açıkçası listeye girene kadar pekde kilo vermiyimki listede cosuyum diyorum
yuh artık ne diyim yiyeceğide alıyorsaBende yeni eve geldim kahve iciyom simdi
Baya sinirlendim
Kapali dolap kalmadigi icin, tek yapabilecekleri sey bana regale kapak yapmalariymis
cumaya inş eksi olur canımBen sabit çıktım Kızlar çok da yemedimşaşırdım vardır bi sebebi 3 gün detoks yapacam
Cuma:86
Bugün:86
anlıyorum seni aile başka bişey Allah tez vakit kavuştursun sizi.Bugün ruh halim gurbette gibi..
Eşim gitti, arkadaşımda bu akşam biniyor, yarın sabah burda...
Memleketimdeyim ama yapayalnız.
4 kızkardeşiz, 3 müz çalışıyoruz, hepimiz farklı şehirlerde birbirimize uzaktayız, bayramdan bayrama görüşebiliyiruz ancak,1 'i yeni mezun oldu, o da bu yıl atanır gider uzaklara...
Annem babam desen, 4 yıl önceye kadar buradaydı, öğretmen olarak atanınca sevinmiştim, artık anneme babama vakit ayırabiliceğim diye, onlarda kalktı gitti bu şehirden
Üzülüyorum gözden uzak olanlar bir süre sonra gönülden de uzak olacak diye
Kendimi odama kapattım, iki gözüm iki çeşme ağlıyorum şimdi, şu 3 günlük dünyada bu kadar yanlızlık yüreğimi çok burkuyor kızlar
gayet iyi canım21 aralıkta 93.8 ile baslamıstım 17 ocakta 88.6 ile ilk 5 kiloluk hedefe ulastim simdi sıra 21 subatta 83.8 olabilmekte
Cuma’ya inş eksi olursun canımCuma gunu 88.6
Bugun :89.4
Regl durumundayım onun dısında normal beslendim baya gecmıs birikmos bu arada
Fare kapanı kurup koysana çantana ablaBende yeni eve geldim kahve iciyom simdi
Baya sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?