- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.701
Elbette özlenir anne baba ama zaten çok aranızın olmadığını hatırlıyorum sankiSadece evlat yetmiyor insana canım, baba evini özlüyorum
Yaramı deştinBugün ruh halim gurbette gibi..
Eşim gitti, arkadaşımda bu akşam biniyor, yarın sabah burda...
Memleketimdeyim ama yapayalnız.
4 kızkardeşiz, 3 müz çalışıyoruz, hepimiz farklı şehirlerde birbirimize uzaktayız, bayramdan bayrama görüşebiliyiruz ancak,1 'i yeni mezun oldu, o da bu yıl atanır gider uzaklara...
Annem babam desen, 4 yıl önceye kadar buradaydı, öğretmen olarak atanınca sevinmiştim, artık anneme babama vakit ayırabiliceğim diye, onlarda kalktı gitti bu şehirden
Üzülüyorum gözden uzak olanlar bir süre sonra gönülden de uzak olacak diye
Kendimi odama kapattım, iki gözüm iki çeşme ağlıyorum şimdi, şu 3 günlük dünyada bu kadar yanlızlık yüreğimi çok burkuyor kızlar
Kuzum ya çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin , sizlere bağışlasın inşallahKızlar merhaba
Sabahtan beri girip durdum ama elim gitmedi bi türlü yazmaya sanki yazınca herşey daha da kötüleşecek gibi hissettim
Abim sabah kalp krizi geçirmiş, halam aradı hemen hastaneye gelmemi abimin kalbimin durduğunu şu anda çalıştırdıklarını ama durumunun kötü olduğunu söyledi
Bütün gün hastanedeydim beni eve gönderdiler kızların yanına git diye
Doktor hiç olumlu konuşmuyor
Durumunun kritik olduğunu, geri dönse bile kalp krizi ve girdiği şeker komasının 4 organına zarar verdiğini söyledi
Tomografi çekilmiş beyni de hasar almış kriz sonucu
Kabus gibi bunları yazarken bile hikaye yazıyormuş hissi var içimde keşke yarın sabaha herşey düzelse ama en az 3-4 gün bekleyeceğiz ne olacağını bilmeden
Annem babam perişan bi yandan onlara da bişe olacak diye aklım çıkıyor
Bi yandan vicdanım sızım sızım sızlıyor çünkü ben abimle küsmüştüm aslında kendimce haklı bi sebebim vardı ama şu anda o sebep o kadar önemsiz ki, ona bişe olursa ona küs olarak ayrılmış olacağım çok korkuyorum
Kimseyle küs kalmayın Kızlar yarınımız bu kadar belirsizken sakın küsmeyin
Bugünden sonra abimi ne bekliyor bilmiyorum buran girip yazacak gücü kendimde bulabilir miyim bilmiyorum
Ama bilin istedim sadece
Cok geçmiş olsun canım. Ateş çok zor.Saol canim.evet.ateşi 41.7 yi gördü.dün sabahtan beri 2 hastaneye gittik.düstü eve geldik geri yükseldi.bu keze malatyaya getirdik.tani olarak dirençli yüksek ates diyorlar.doktor hemen düşmesini bekleme dedi.
Bir önceki gün 2.5 lt ictim.
Dün cocugum hastaydi.hastanede icemedim.cubuk krakeri de midem bulandi ondan yedim.zaten menüm de az.olağan bi durum degil.sayfaya da yazmistim
Of yavrum yaa. Geçmiş olsunAksi baslayan gün aksilikle devam ediyor
Kızım yataktan düştü .Bilen bilir kv yaşıyorum
Her dönem surat asmak için bı sebebi olan kvcigimin bebekten sonrada bebeği bana vermiyosun tripleri başladı ben bakiyim sen işini yap diyor .Bende işi batsın bebeyi sevmek için doğurdum diyip bebemle ilgileniyorum
Cunku kv 83 yaşında .eşimde anne sen sev anasının yanında oyna ama tek başına ilgilenemesin gücün kuvvetin yetmez der hep .Ama yok elaleme diycek ya torun büyütüyorum diye derdi o ...
Ablası ile oyun oynuyordu kahvaltiyi hazırlarken kv odasına gitmişler oda yatakta oynerken başının üstüne düşmüş yavrum burnu kanadı dudagi şişti.. Ömrümü yedi bitirdi bu inadı sürat asmalari
Ne yazikki çok sevdiğim çok iyi bı baba eş olan kocam var yoksa cekmezdim 17 senwdir
Ne dolmuşum be
21 aralıkta 93.8 ile baslamıstım 17 ocakta 88.6 ile ilk 5 kiloluk hedefe ulastim simdi sıra 21 subatta 83.8 olabilmekte
Geceleri soğuk oluyor ama eski soğuklar yok diyolar. Eskiden evlerin duvarlarının içi bile buz tutar parlarmışErzurum'un adı çıkmış, asıl soğuk Sivas'ta bence...
Temmuz ayında Sivas-Erzincan sınırındaki Kızıldağ geçidinde iliklerimin donduğunu bilirim.
Afiyet olsunsoğanı kavurdum içine bir top kıyma attım buzluktan da doğranmış kırmızı biberle yeşil biberi attım 1 er avuç irisinden sarımsak da ekleyip 1 çay kaşığı salça az da domates(yine buzluktan) biraz da baharat pişiriyorum şimdi uydurdum yani :) zeytin yağlı barbunya pişirmiştim kaşık değmeden dolaba girmişti garibim onu da çıkarıcam yanına da pilav bana da zaten sebzeli tavuk çorbası var salatayla çorba bana yeter
Benimki de aynı yarın börek yapacak yaa
Iyi geceler kızlar.ben yarin kilo bildirimi yapamicam.cuma günü yaparim.
Bebegimin atesi var.gecmiyor.yatis verdiler.kac gün yatariz belli degil.
markete yapıştı eşim gel diye ama bir yandan ıspanak yıkıyordum bir yandan soğan kavuruyordum çamaşır makinesinin de işi az kalmıştı serilecek, akşam yemeğine katmer(gözleme istedi el açması) bana ne dedim sen hiç kıpırdama yat anca dedim yoksa yemeği yetiştiremem dedim de tek gitti yırttım bu hafta market işinden yani hehehehe
kalpten inanarak ne istersen evrene katalogdan ürün seçip sipariş vermiş gibi olursun insanın başaramayacağı bir şey yok yeter ki kendine sınır koyma gülüm yanlış inanışları bilinç altından silip doğru şeylere inandın mı rabbim olması için kapılar açıyor , kısaca buna çekim yasası diyoruz aklın da kalbin de ne varsa iyi ya da kötü onu mıknatıs gibi kendine çekersin bu sağlık da olabilir doğru kişiyi hayatına sokmak da , para da olabilir , kalpten iste bol dua et ve sanki istediğin şey olmuş gibi hayalini kurup şükrederek o mutluluğu yaşa ki hızlı olsun :)
Gunaydın hanımlar bugun erkenciyim annemler hazır evdeyken bende Dr a geldım rutin kan testleri ıcınkızlar beni gormeyınce ne hissedecek acaba galiba en son mayıs ayında sabah gormeden cıkmıstım. Bu arada hava buzzz Allah yardım etsin zor durumda olanlara
Saol canim.evet.ateşi 41.7 yi gördü.dün sabahtan beri 2 hastaneye gittik.düstü eve geldik geri yükseldi.bu keze malatyaya getirdik.tani olarak dirençli yüksek ates diyorlar.doktor hemen düşmesini bekleme dedi.
Bir önceki gün 2.5 lt ictim.
Dün cocugum hastaydi.hastanede icemedim.cubuk krakeri de midem bulandi ondan yedim.zaten menüm de az.olağan bi durum degil.sayfaya da yazmistim
Aksi baslayan gün aksilikle devam ediyor
Her dönem surat asmak için bı sebebi olan kvcigimin bebekten sonrada bebeği bana vermiyosun tripleri başladı ben bakiyim sen işini yap diyor .Bende işi batsın bebeyi sevmek için doğurdum diyip bebemle ilgileniyorum
Cunku kv 83 yaşında .eşimde anne sen sev anasının yanında oyna ama tek başına ilgilenemesin gücün kuvvetin yetmez der hep .Ama yok elaleme diycek ya torun büyütüyorum diye derdi o ...
Ablası ile oyun oynuyordu kahvaltiyi hazırlarken kv odasına gitmişler oda yatakta oynerken başının üstüne düşmüş yavrum burnu kanadı dudagi şişti.. Ömrümü yedi bitirdi bu inadı sürat asmalari
Ne yazikki çok sevdiğim çok iyi bı baba eş olan kocam var yoksa cekmezdim 17 senwdir
Ne dolmuşum be
Helloooo
Cok şükür kizim gecmis sinavdan
ben iyi oldugumu düşünüyorum ama hic bi kv kendine kötü demez :))
Benim bi beklentim yok zaten kendileri iyi olsunda başka bisey istemiyoruz
Cok sukur kızımda gecti cnm
yogurt aslinda yok cnm
Ozellikle hazir yogurt ama ben bazen abartmadan yiyorum
Evdede yogurt kalmamis:) suzme peynirde yogurdumsu
yine artilarla ugrasican pinarim
cok bise degil cnm sabit sayilir :)
cok degil ama yinede dikkat et cnm
Hedef tutmicakmi
ilac falan kullaniyomusunuz cnm dr a gittinizmi
Ekside cok guzel, cumaya dahada artar insallah
tebrikler cnm masallah
sen nice artilari eksiye çevirmiş kadinsin :))
cumaya eksi garanti o zaman
wc icin biseyler yapiyomusun cnm
Aaaa cok gecmis olsun cnm Allah beterinden korumus
Bi insan 7 sinde neyse 83 de de ayni oluyor demekki :))) senin sabrettigini kimse edemez zaten
Allah mukafatini verir mutlaka
Bende yeni eve geldim kahve iciyom simdi
Benim hirsiz yine iş basindaymis :))
Cantamda küçük kuruyemis torbasi vardi gitmis
Ön taraftaki güvenlik gorevlilerine gittim
Orasi mola odasi oldugu icin özel alana giriyor diye kamerayi da kaldirmislar
Dedim benim yemegim bile caliniyor, birisi hergun cantama bakiyor
Baya sinirlendim
Burda bi hirsiz var hic bisey yapmiyosunuz dedim
Kapali dolap kalmadigi icin, tek yapabilecekleri sey bana regale kapak yapmalariymis
Bende onu istiyorum dedim
Adam sorumlu kişiyle konusup bana bi kapak yaptiracak, bakalim
Bugün ruh halim gurbette gibi..
4 kızkardeşiz, 3 müz çalışıyoruz, hepimiz farklı şehirlerde birbirimize uzaktayız, bayramdan bayrama görüşebiliyiruz ancak,1 'i yeni mezun oldu, o da bu yıl atanır gider uzaklara...
Annem babam desen, 4 yıl önceye kadar buradaydı, öğretmen olarak atanınca sevinmiştim, artık anneme babama vakit ayırabiliceğim diye, onlarda kalktı gitti bu şehirden
Kendimi odama kapattım, iki gözüm iki çeşme ağlıyorum şimdi, şu 3 günlük dünyada bu kadar yanlızlık yüreğimi çok burkuyor kızlar
Sadece annemle çok iyi değilim canımElbette özlenir anne baba ama zaten çok aranızın olmadığını hatırlıyorum sanki
Ben de tam tersine yalnızlıktan hoşlanıyorum ne acayip
Saol canim.simdi de 39 civari seyrediyor.serim bağlandi.damar bulamadilar.5 yerinden deldiler.her seferinde şişti olmadi.somdi de baş parmaginin üzerinden girdiler.canı aciyor.cikartmak istiyor.huzursuz.ağliyor sürekli.Ohh
Cok gecmis olsun cnm smdi nasil durumu
Ay ben cok severm market alisverisini smdi cocuk olunca bazen esimi gonderiyorumda coxuktan once hep ben alirdm esimde sevmedigi icin onka gitmezdim ki gezebiliym :)
Ne guzel yazmissin abla
Napmislar kiz aramislarmi seni uyaninca
Kiyamam ya cok yukselmis atesi Allah korusun
Ay cok gecmis olsun dilekcim ya Allahtan ucuz atlatmis yavrucak
Ay cok sevindm abla hayirlisi olsun ne okumustu kizin
Malesef abla
Ayy ne uyuz sey ya seni cok iyi anliyorm kizmakta haklisin insallah cozulur olay artim
Canim benim ya kiyamam seni cok iyi anliyorm bende oyleyim kimsem yok burda komsularim disinda gidebilcegm 1 kapi bile yok yani cok zor oluyor bazen kendmi cok yanliz hissediyormama alisiyor insan mecburen hayat kosturmaca hem senin kizlarin ne guzel buyumusler sana yardim ediyorlar uzulme aglama hissederler onlarda uzulur canim.
Çocuk farklı kızkardeş farklı canımCanim benim ya kiyamam seni cok iyi anliyorm bende oyleyim kimsem yok burda komsularim disinda gidebilcegm 1 kapi bile yok yani cok zor oluyor bazen kendmi cok yanliz hissediyormama alisiyor insan mecburen hayat kosturmaca hem senin kizlarin ne guzel buyumusler sana yardim ediyorlar uzulme aglama hissederler onlarda uzulur canim.
Günün kalan kısmında bunu dinler dinler ağlarım artıkBu türkü gurbettekilere gelsin.. Bu türküyü bayadır dinlemiyordum
Aman boşver sen bunu dinle bunu yapGünün kalan kısmında bunu dinler dinler ağlarım artık
Saol canim.simdi de 39 civari seyrediyor.serim bağlandi.damar bulamadilar.5 yerinden deldiler.her seferinde şişti olmadi.somdi de baş parmaginin üzerinden girdiler.canı aciyor.cikartmak istiyor.huzursuz.ağliyor sürekli.
Çocuk farklı kızkardeş farklı canım
Senin bütün ailen Almanya'da mı? Kardeş felan yok mu burada
Ayyyg geçmiş olsun canım nasıl oldu kizin? Neyse ki sana destek olan bir eşin var bu çok önemli. Kv baya yasliymis. Huyu değişmez.Aksi baslayan gün aksilikle devam ediyor
Ne dolmuşum be
Bende yeni eve geldim kahve iciyom simdi
Benim hirsiz yine iş basindaymis :))
Cantamda küçük kuruyemis torbasi vardi gitmis
Ön taraftaki güvenlik gorevlilerine gittim
Orasi mola odasi oldugu icin özel alana giriyor diye kamerayi da kaldirmislar
Dedim benim yemegim bile caliniyor, birisi hergun cantama bakiyor
Baya sinirlendim
Burda bi hirsiz var hic bisey yapmiyosunuz dedim
Kapali dolap kalmadigi icin, tek yapabilecekleri sey bana regale kapak yapmalariymis
Bende onu istiyorum dedim
Adam sorumlu kişiyle konusup bana bi kapak yaptiracak, bakalim
Offff çok.üzüldüm. aglattin beni ablam sirnaktaki hallerim geldi. Bak söyle düşün seslerini duyabiliyorsun. Diledigin vakit görebiliyorsun. Allah kavuşamayacağın özlemler yasatmasin.Bugün ruh halim gurbette gibi..
Abla naturalive var güzel.türkiyedeyim Eskişehir de yaşıyorum ama hep evde yaşıyorum
Sen dinleme ablamGünün kalan kısmında bunu dinler dinler ağlarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?