Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaramı deştin

Kuzum ya çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin , sizlere bağışlasın inşallah
Cok geçmiş olsun canım. Ateş çok zor.
Of yavrum yaa. Geçmiş olsun

Erzurum'un adı çıkmış, asıl soğuk Sivas'ta bence...

Temmuz ayında Sivas-Erzincan sınırındaki Kızıldağ geçidinde iliklerimin donduğunu bilirim.
Geceleri soğuk oluyor ama eski soğuklar yok diyolar. Eskiden evlerin duvarlarının içi bile buz tutar parlarmış

Afiyet olsun

Benimki de aynı yarın börek yapacak yaa

Ohh

Iyi geceler kızlar.ben yarin kilo bildirimi yapamicam.cuma günü yaparim.
Bebegimin atesi var.gecmiyor.yatis verdiler.kac gün yatariz belli degil.

Cok gecmis olsun cnm smdi nasil durumu

Ay ben cok severm market alisverisini smdi cocuk olunca bazen esimi gonderiyorumda coxuktan once hep ben alirdm esimde sevmedigi icin onka gitmezdim ki gezebiliym :)

Ne guzel yazmissin abla

Napmislar kiz aramislarmi seni uyaninca

Kiyamam ya cok yukselmis atesi Allah korusun

Ay cok gecmis olsun dilekcim ya Allahtan ucuz atlatmis yavrucak

Helloooo

Cok şükür kizim gecmis sinavdan

Ay cok sevindm abla hayirlisi olsun ne okumustu kizin

Malesef abla

Ayy ne uyuz sey ya seni cok iyi anliyorm kizmakta haklisin insallah cozulur olay artim

Canim benim ya kiyamam seni cok iyi anliyorm bende oyleyim kimsem yok burda komsularim disinda gidebilcegm 1 kapi bile yok yani cok zor oluyor bazen kendmi cok yanliz hissediyorm ama alisiyor insan mecburen hayat kosturmaca hem senin kizlarin ne guzel buyumusler sana yardim ediyorlar uzulme aglama hissederler onlarda uzulur canim.

Elbette özlenir anne baba ama zaten çok aranızın olmadığını hatırlıyorum sanki
Ben de tam tersine yalnızlıktan hoşlanıyorum ne acayip
Sadece annemle çok iyi değilim canım
Babam ve kızkardeşlerimle çok iyiyiz.
Normalde bende severim yanlızlığı ama
fazlası da çok yıkıcı canım

Saol canim.simdi de 39 civari seyrediyor.serim bağlandi.damar bulamadilar.5 yerinden deldiler.her seferinde şişti olmadi.somdi de baş parmaginin üzerinden girdiler.canı aciyor.cikartmak istiyor.huzursuz.ağliyor sürekli.

Çocuk farklı kızkardeş farklı canım
Senin bütün ailen Almanya'da mı? Kardeş felan yok mu burada

Saol canim.simdi de 39 civari seyrediyor.serim bağlandi.damar bulamadilar.5 yerinden deldiler.her seferinde şişti olmadi.somdi de baş parmaginin üzerinden girdiler.canı aciyor.cikartmak istiyor.huzursuz.ağliyor sürekli.

Kiyamam kuzum ya Allahim sifasini versin insallah biranaonce iyilessin yavru

Çocuk farklı kızkardeş farklı canım
Senin bütün ailen Almanya'da mı? Kardeş felan yok mu burada

O konuda haklisin cnm bende gidicek 1 kapı ariyorm bazen bi muhabbet ortam annenle kardeslerinle cok farkli oluyor
Benim ailem hepsi almanyada zaten o yuzden annem basta beni vermek istemedi turkiyeye kendiside evlenip almanya gidince yanliz zorluk cekmis cnku bende ole olmiyim diye. Esimin aileside bursada bizim istanbulda hic akraba yok esimin isi burda diye burdayiz yani.

Ayyyg geçmiş olsun canım nasıl oldu kizin? Neyse ki sana destek olan bir eşin var bu çok önemli. Kv baya yasliymis. Huyu değişmez.
Offff çok.üzüldüm. aglattin beni ablam sirnaktaki hallerim geldi. Bak söyle düşün seslerini duyabiliyorsun. Diledigin vakit görebiliyorsun. Allah kavuşamayacağın özlemler yasatmasin.
türkiyedeyim Eskişehir de yaşıyorum ama hep evde yaşıyorum
Abla naturalive var güzel.
Günün kalan kısmında bunu dinler dinler ağlarım artık
Sen dinleme ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…