- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.721
Canım Asya da mısın Avrupa da mıKiyamam kuzum ya Allahim sifasini versin insallah biranaonce iyilessin yavru
O konuda haklisin cnm bende gidicek 1 kapı ariyorm bazen bi muhabbet ortam annenle kardeslerinle cok farkli oluyor
Benim ailem hepsi almanyada zaten o yuzden annem basta beni vermek istemedi turkiyeye kendiside evlenip almanya gidince yanliz zorluk cekmis cnku bende ole olmiyim diye. Esimin aileside bursada bizim istanbulda hic akraba yok esimin isi burda diye burdayiz yani.
Zeytinler ve Meyve çok olmuş.10:00=== 1 kase yoğurt+1yk keten tohumu
4 yk pırasalı yumurta
15 adet yeşil zeytin
15 adet siyah zeytin
Maydonoz
12:30=== 1 elma
1 muz
1 mandalina
16:00=== 3 kabağı rendeleyip, hafif pişirip,1 kase sarmısaklı yoğurt ile karıştırıp yedim
Su= 2 lt
Spor aksam yürüyeceğim inşallah
Hem.simit hem poğaça hem pilav fazla geldi. Miktarı az bile olsa canım.Merhaba kizlar.
Bugünkü menüm
Sabah 8 de
1 simidin 3/4 ü
1 poğaçanin yarisi
1 çatal peynir
4 tane zeytin
Öglen 12 de
1 yk kuru fasulye
1 tk pirinc pilavi
2 dilim salatalik tursusu
17 de
100 grlik konserve ton baliginin 3/4 ü
1 dilim salatalik turşusu
5 tane siyah zeytin (kabızlık icin)
Su 2 lt
Spor yok
Güzel olmuş canımMENUM:
1 hurma, 1 tk pekmez
9:00 1 fincan kahve, 10 fındık
12:00 1 hasl. Yumurta, 2 tb ekmek, 1 kk peynir, 5 siyah zeytin, domates biber
15:00 1 turk kahvesi, 2 kare bitter
17:30 tavuk sote sebzeli, yarım baş sogan, 1 kase yogurt
3lt Su
Rezene cayı
Güzel olmuş ama peynir sundurmesi umarım çok değil-dir canımSabah 10.30
Peynir sündürmesi
1 dilim tbe
5 zeytin
akşam 18.30
3 parça tavuk haşlama
1 kase yoğurt
1 muz
su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş =60 p @Dream00
Yoğurt ye veya 5 6 tane sarı leblebi ye veya yeşillik yeBen açımmmm
Pilavi cocuga yedirecektim.tadina baktim.1 tatli kasigindan az.simit de aslinda lahvaltida yemedim de öğlene kadar aralikli yedim.öyle yazdim.hastanedeyiz ya esim gidip simit poğaca almis gelmis.Zeytinler ve Meyve çok olmuş.
Hem.simit hem poğaça hem pilav fazla geldi. Miktarı az bile olsa canım.
Güzel olmuş canım
Güzel olmuş ama peynir sundurmesi umarım çok değil-dir canım
Evde olsam.yerdim.Yoğurt ye veya 5 6 tane sarı leblebi ye veya yeşillik ye
Yoğurt ye, içine karabiber ekleyerekBen açımmmm
Benim kuzular yeni uyudu
Nette sorun var canmNerde bu millet kimsecikler yok bugun
BendeBen açımmmm
Aynaya bakinca vazgeciyorum.daha mi yiceksin bak şu haline diyorum
Geç değil, hadi kalkBenim kuzular yeni uyudu
Merak ettim canım eski mesleğin neydi?Çok kötü değil mi?
İşte tam olarak bu nedenle meslek değiştirdim
Kuzum benim çok geçmiş olsun, rabbim en acilinden şifa versin. Doktorlar herşeyin en kötüsünü söylüyor. Ben geçen sene beyin kanaması gecirdigimde ölecekmişim gibi davranıyorlardi. Doktor her odadan çiktiginda toprak atın üstüme diyodum. Abin de böyle olur inşallah bi çıksın yeter ki ordan. Bizi haberdar et canım benim, Allah yardimciniz olsun.Kızlar merhaba
Sabahtan beri girip durdum ama elim gitmedi bi türlü yazmaya sanki yazınca herşey daha da kötüleşecek gibi hissettim
Abim sabah kalp krizi geçirmiş, halam aradı hemen hastaneye gelmemi abimin kalbimin durduğunu şu anda çalıştırdıklarını ama durumunun kötü olduğunu söyledi
Bütün gün hastanedeydim beni eve gönderdiler kızların yanına git diye
Doktor hiç olumlu konuşmuyor
Durumunun kritik olduğunu, geri dönse bile kalp krizi ve girdiği şeker komasının 4 organına zarar verdiğini söyledi
Tomografi çekilmiş beyni de hasar almış kriz sonucu
Kabus gibi bunları yazarken bile hikaye yazıyormuş hissi var içimde keşke yarın sabaha herşey düzelse ama en az 3-4 gün bekleyeceğiz ne olacağını bilmeden
Annem babam perişan bi yandan onlara da bişe olacak diye aklım çıkıyor
Bi yandan vicdanım sızım sızım sızlıyor çünkü ben abimle küsmüştüm aslında kendimce haklı bi sebebim vardı ama şu anda o sebep o kadar önemsiz ki, ona bişe olursa ona küs olarak ayrılmış olacağım çok korkuyorum
Kimseyle küs kalmayın Kızlar yarınımız bu kadar belirsizken sakın küsmeyin
Bugünden sonra abimi ne bekliyor bilmiyorum buran girip yazacak gücü kendimde bulabilir miyim bilmiyorum
Ama bilin istedim sadece
Nerden aldın canım? Zuhal ablanin dediği ürün mü?Uygun fiyata guvenilıt bı siteden buldum abla cok saol ❤❤@mefkurem
Kv ile yaşamak zor, ne kadar iyi olursa olsun. Ama senin baya olmuş birbirinize alismissinizdir artik canım.Aksi baslayan gün aksilikle devam ediyor
Kızım yataktan düştü .Bilen bilir kv yaşıyorum
Her dönem surat asmak için bı sebebi olan kvcigimin bebekten sonrada bebeği bana vermiyosun tripleri başladı ben bakiyim sen işini yap diyor .Bende işi batsın bebeyi sevmek için doğurdum diyip bebemle ilgileniyorum
Cunku kv 83 yaşında .eşimde anne sen sev anasının yanında oyna ama tek başına ilgilenemesin gücün kuvvetin yetmez der hep .Ama yok elaleme diycek ya torun büyütüyorum diye derdi o ...
Ablası ile oyun oynuyordu kahvaltiyi hazırlarken kv odasına gitmişler oda yatakta oynerken başının üstüne düşmüş yavrum burnu kanadı dudagi şişti.. Ömrümü yedi bitirdi bu inadı sürat asmalari
Ne yazikki çok sevdiğim çok iyi bı baba eş olan kocam var yoksa cekmezdim 17 senwdir
Ne dolmuşum be
Hadi gözünüz aydın ablaHelloooo
Cok şükür kizim gecmis sinavdan
Canım benim çok iyi anlıyorum seni. Gurbetteyken ara ara vuruyo böyle insanın içine. Ağla rahatla kendine gel, yalnız olmadığını bil. Bişeyler elde etmek isteyen herkes malesef bedel ödüyor. Ama bizler yanındayız her zamanBugün ruh halim gurbette gibi..
Eşim gitti, arkadaşımda bu akşam biniyor, yarın sabah burda...
Memleketimdeyim ama yapayalnız.
4 kızkardeşiz, 3 müz çalışıyoruz, hepimiz farklı şehirlerde birbirimize uzaktayız, bayramdan bayrama görüşebiliyiruz ancak,1 'i yeni mezun oldu, o da bu yıl atanır gider uzaklara...
Annem babam desen, 4 yıl önceye kadar buradaydı, öğretmen olarak atanınca sevinmiştim, artık anneme babama vakit ayırabiliceğim diye, onlarda kalktı gitti bu şehirden
Üzülüyorum gözden uzak olanlar bir süre sonra gönülden de uzak olacak diye
Kendimi odama kapattım, iki gözüm iki çeşme ağlıyorum şimdi, şu 3 günlük dünyada bu kadar yanlızlık yüreğimi çok burkuyor kızlar
Anladım canım. Hastanede olduğunu düşünemedim.Pilavi cocuga yedirecektim.tadina baktim.1 tatli kasigindan az.simit de aslinda lahvaltida yemedim de öğlene kadar aralikli yedim.öyle yazdim.hastanedeyiz ya esim gidip simit poğaca almis gelmis.
Kahvaltida bisey vermediler.1 yumurta verdiler.o da cocuga,anneye yok dediler.
Bende açim.yedim biraz.
Evde olsam.yerdim.
Ama burda muz meyve meyve suyu aburcubur var.
Benim gibi olmuşsun bende tartıda kaç çıkacağım çok.merak ediyorum. Aman bunu da yiyim aman şunu da yiyim nasıl olsa veririm veya veremiyorum diyorum.Kızlar bugün çok yoğundu gec geldim eve yemek çay derken anca geçmişi okuyup cevaplayabildim. Haftasonu ailemleydim ve baya abarttim bugün de pek parlak geçmedi tartiya çıkmak bile istemiyorum. Son zamanlarda kilo vermem yavaşladığı için motivasyonum çok düştü. Ama cumaya kadar toparliycam inş. Bu yoğunluğa çok daha fazla gitmeli ama anlamıyorum.Bu hafta muhtemelen artilara çalışıcam.
Bugün yarın regl olcam ağrılar bi yandan tatlı krizi bi yandan ama yarın start veriyorum artık.
Menülere de bugün bakamadim, eksik olanlar yazsın liste tutucam artık yazmayanlari ve yorum yapmayanlari her hafta belirliycem.
Harikaaaa Ne güzel bir yorumHaftasonu annem yeter artık daha zayıflama çocuk gibi kaldin dedi çook mutlu oldum. Bu kiloda hangi cocuksa oDaha 10 kilo vercem dedim şok oldu kadın
Börekİyi geceler herkese
10.00 civarı
1 buçuk haşlanmış yumurta
Yarım dilim köy ekmeği
Yarım kk peynir
2 zeytin
Ara 1 kase yoğurt + 2 kuru kayısı
19.30
3 küçük içli köfte
3 ısırık ıspanaklı börek
1 bardak ayran
Çok çok az turşu
Su 3 litre
Spor yok yine malesef sadece 100 ip atlama 20 p @Dream00 ama cumartesi den sonra insallah telafi edecegim
Ben de beğenmiyorum kendimi. Daha vermem gereken çok kilo var. Anneme bakma sen kuzguna yavrusu kartal görünür yaBenim gibi olmuşsun bende tartıda kaç çıkacağım çok.merak ediyorum. Aman bunu da yiyim aman şunu da yiyim nasıl olsa veririm veya veremiyorum diyorum.
Ama söyle ayna karşısına geçtim ve kendimi beğenmedigimi görünce motive arttı.
Harikaaaa Ne güzel bir yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?