Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım Asya da mısın Avrupa da mı

Zeytinler ve Meyve çok olmuş.

Hem.simit hem poğaça hem pilav fazla geldi. Miktarı az bile olsa canım.

Güzel olmuş canım

Sabah 10.30
Peynir sündürmesi
1 dilim tbe
5 zeytin

akşam 18.30
3 parça tavuk haşlama
1 kase yoğurt
1 muz

su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş =60 p @Dream00
Güzel olmuş ama peynir sundurmesi umarım çok değil-dir canım

Zeytinler ve Meyve çok olmuş.

Hem.simit hem poğaça hem pilav fazla geldi. Miktarı az bile olsa canım.

Güzel olmuş canım

Güzel olmuş ama peynir sundurmesi umarım çok değil-dir canım
Pilavi cocuga yedirecektim.tadina baktim.1 tatli kasigindan az.simit de aslinda lahvaltida yemedim de öğlene kadar aralikli yedim.öyle yazdim.hastanedeyiz ya esim gidip simit poğaca almis gelmis.
Kahvaltida bisey vermediler.1 yumurta verdiler.o da cocuga,anneye yok dediler.
Bende açim.yedim biraz.
Yoğurt ye veya 5 6 tane sarı leblebi ye veya yeşillik ye
Evde olsam.yerdim.
Ama burda muz meyve meyve suyu aburcubur var.

Mefkurem abla senin hırsız arsız cıkmıs resmen
ekim2009 nasılsın abla gorusmeyeli özledim valla benım cadıları sormussun bana kök söktürüyorlar valla
Poni Bon menu yazmaya bir alısamadm ya hep erteleye erteleye kalıyor
Fitt_anne kuzum gecmıs olsun prensese kıyamam ben ona

Çok kötü değil mi?
İşte tam olarak bu nedenle meslek değiştirdim
Merak ettim canım eski mesleğin neydi?
Kuzum benim çok geçmiş olsun, rabbim en acilinden şifa versin. Doktorlar herşeyin en kötüsünü söylüyor. Ben geçen sene beyin kanaması gecirdigimde ölecekmişim gibi davranıyorlardi. Doktor her odadan çiktiginda toprak atın üstüme diyodum. Abin de böyle olur inşallah bi çıksın yeter ki ordan. Bizi haberdar et canım benim, Allah yardimciniz olsun.
Uygun fiyata guvenilıt bı siteden buldum abla cok saol ❤❤@mefkurem
Nerden aldın canım? Zuhal ablanin dediği ürün mü?
Kv ile yaşamak zor, ne kadar iyi olursa olsun. Ama senin baya olmuş birbirinize alismissinizdir artik canım.
Helloooo

Cok şükür kizim gecmis sinavdan
Hadi gözünüz aydın abla
Canım benim çok iyi anlıyorum seni. Gurbetteyken ara ara vuruyo böyle insanın içine. Ağla rahatla kendine gel, yalnız olmadığını bil. Bişeyler elde etmek isteyen herkes malesef bedel ödüyor. Ama bizler yanındayız her zaman

Kızlar bugün çok yoğundu gec geldim eve yemek çay derken anca geçmişi okuyup cevaplayabildim. Haftasonu ailemleydim ve baya abarttim bugün de pek parlak geçmedi tartiya çıkmak bile istemiyorum. Son zamanlarda kilo vermem yavaşladığı için motivasyonum çok düştü. Ama cumaya kadar toparliycam inş. Bu yoğunluğa çok daha fazla gitmeli ama anlamıyorum.Bu hafta muhtemelen artilara çalışıcam.
Bugün yarın regl olcam ağrılar bi yandan tatlı krizi bi yandan ama yarın start veriyorum artık.
Menülere de bugün bakamadim, eksik olanlar yazsın liste tutucam artık yazmayanlari ve yorum yapmayanlari her hafta belirliycem.

Anladım canım. Hastanede olduğunu düşünemedim.
Neden hastanedesin ben o kısmi göremedim veya unuttum.

Benim gibi olmuşsun bende tartıda kaç çıkacağım çok.merak ediyorum. Aman bunu da yiyim aman şunu da yiyim nasıl olsa veririm veya veremiyorum diyorum.
Ama söyle ayna karşısına geçtim ve kendimi beğenmedigimi görünce motive arttı.
Haftasonu annem yeter artık daha zayıflama çocuk gibi kaldin dedi çook mutlu oldum. Bu kiloda hangi cocuksa o Daha 10 kilo vercem dedim şok oldu kadın
Harikaaaa Ne güzel bir yorum

Börek
Güzel olmuş

Ben de beğenmiyorum kendimi. Daha vermem gereken çok kilo var. Anneme bakma sen kuzguna yavrusu kartal görünür ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…