Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuasar canım bi mesajında dogal tablet bulaşık deterjanı kullandığını söylemiştin. Hangi marka o?
Ben uzun zamandır evde kimyasalı bıraktım ama bulasik işi çok sıkıntılı. Naturalive kullandim hiç temizlemiyo. Yanina oxi ekledim o da işe yaramadı. Tabletinin yorumları da pek iyi değil. En son faber naturex toz olanı aldım o çok daha iyi ama yine de tam verim alamadım.

ekim2009 abla sen doğal krem temizleyici sormustun bi de genel temizleyici sanırım. İkisi de Naturalive' de var. Krem temizleyici yeni çıktı. Genel temizleyicisinden de çok memnunum ben baya etkili. İnternet satisi da var bi dene istersen.

Haftasonu annem yeter artık daha zayıflama çocuk gibi kaldin dedi çook mutlu oldum. Bu kiloda hangi cocuksa o Daha 10 kilo vercem dedim şok oldu kadın
ne güzel bi yorum boyun kacti canim
Evime geçtim şükür hanımlar.
Kaynimda yanimda
Kaynım benden 4 5 yaş küçük ama hiç anlaşamayız. Aşırı rahat aşırı bencil biri bakalım busefer onunla neler yaşayacağız
Insanin Evi gibisi yok insallah sorun cikmaz canim

Ah ah iliklerime kadar yaşadım gurbeti yeri geldi eşimle kanlı bıçaklı oldum yapayalnız ağladım çocuğum sabahlara kadar uyutmadı o halde kalktım işe gittim tabi en son antidepresanlık oldum bi beş dakika dinlenecek emanet edebileceğim kimsem olmadı zor gerçekten zor
Erzurum'un adı çıkmış, asıl soğuk Sivas'ta bence...

Temmuz ayında Sivas-Erzincan sınırındaki Kızıldağ geçidinde iliklerimin donduğunu bilirim.
Ben Iğdırlıyım bizim ora mikro klima biliyorsunuz tamam orda da kış var orasının da çok soğuk günleri var orda da kar yağıyor ama bi şekilde kış bitiyor Evliya Çelebi Seyehatnamesinde demiş ya Erzurum’da 364 gün bulundum yaz gelmedi ben gittikten sonra yaz geldi mi orasını bilmiyorum benim derdim soğukla değil bitmeyen kışla sürekli mont giyinmek canımı sıkıyor

Rakibem bugün ne yaptin?eksi var mi eksi:)

Eşinin memleketi tam sana göre o zaman, sayılı gün mont giyersin.
Yada Hatay a gel, sadece karne haftası kaban giydim düşün sıcağı

30 dk yürüdm seni de gördüm 1 saat iyi yürümüşsün valla bravo
Sende yürüyebilirsin istersen..

Kulağıma kulaklık takıyorum, sevdiğim hareketli şarkılar eşliğinde, hatta bağıra bağıra şarkı söyleyerek yürüyorum

Vaktin nasıl geçtiğinin farkına bile varmıyorum

Devam etmek bile istiyorum ama 60 dk fazla kullanma demişlerdi diye mecburiyetten bırakıyorum.

Wc için bnde bişy işe yaramıyo ki abla diyettyken hep oluyo.

Bende cuma 86
Bugün 86.4
Arti 400 açıkçası listeye girene kadar pekde kilo vermiyimki listede cosuyum diyorum
hee say yerinde

Bende +100ciktim
Haftasonu, hafta icine göre daha fazla yiyorum ve harekette daha az olduğu icin
Haftssonu pek gitmiyor benden :))
Cumaya hedefin ney

Kv 15 yıl bebesi olmamış 37 yaşında doğurmuş ..Eltim akıllı kadın iki sürat asiyor kv lafına alinivrtiyor ...kv ne ona gitmek ister nede o gelmesini ister
15 yıl mııı ilginçmiş.ne kadar kocanı sevsende merhamette baya var sende dilekim

Ben sabit çıktım Kızlar çok da yemedim şaşırdım vardır bi sebebi 3 gün detoks yapacam
Cuma:86
Bugün:86
Ne detoksu??

Karatay desem değil meyve çok. Sen meyveyi abartıyosn gerçektn niranım Akşamda baya hafif iyi olmuş

Kızlar merhaba alıntılarım yine kaybolmuş İçimde bi sıkıntı ve saçma bir gerginlik var. Regl yaklaştı ondan galiba. Kilom +500 çıktı. Ödemdendir diye düşünüyorum.

Simit poğaça pilav diyete uygun değil menün

Menün zengin olduğu için ekmek fazla geldi bana canm

Sabah 10.30
Peynir sündürmesi
1 dilim tbe
5 zeytin

akşam 18.30
3 parça tavuk haşlama
1 kase yoğurt
1 muz

su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş =60 p Dream00
Muz diyettw pek tercih edilmiyor malum onun dışında güzel cnm

Akşam baya az olmuş canm spor çok güzel

Ben çok severim ıspanaklı börek

Abartmadan derken :) içli köfte kızartma değildir umarım akşam öğünün fazla olmuş canm sporda yok hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…