- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.741
Dunden beri hastanede kaliyoruz.bebegimin atesi düsmuyor.sanirim.domuz gribine yakalanmis.Anladım canım. Hastanede olduğunu düşünemedim.
Neden hastanedesin ben o kısmi göremedim veya unuttum.
ne güzel bi yorumHaftasonu annem yeter artık daha zayıflama çocuk gibi kaldin dedi çook mutlu oldum. Bu kiloda hangi cocuksa oDaha 10 kilo vercem dedim şok oldu kadın
Insanin Evi gibisi yokEvime geçtim şükür hanımlar.
Kaynimda yanimda
Kaynım benden 4 5 yaş küçük ama hiç anlaşamayız. Aşırı rahat aşırı bencil biri bakalım busefer onunla neler yaşayacağız
Ah ah iliklerime kadar yaşadım gurbeti yeri geldi eşimle kanlı bıçaklı oldum yapayalnız ağladım çocuğum sabahlara kadar uyutmadı o halde kalktım işe gittim tabi en son antidepresanlık oldum bi beş dakika dinlenecek emanet edebileceğim kimsem olmadı zor gerçekten zorBugün ruh halim gurbette gibi..
Eşim gitti, arkadaşımda bu akşam biniyor, yarın sabah burda...
Memleketimdeyim ama yapayalnız.
4 kızkardeşiz, 3 müz çalışıyoruz, hepimiz farklı şehirlerde birbirimize uzaktayız, bayramdan bayrama görüşebiliyiruz ancak,1 'i yeni mezun oldu, o da bu yıl atanır gider uzaklara...
Annem babam desen, 4 yıl önceye kadar buradaydı, öğretmen olarak atanınca sevinmiştim, artık anneme babama vakit ayırabiliceğim diye, onlarda kalktı gitti bu şehirden
Üzülüyorum gözden uzak olanlar bir süre sonra gönülden de uzak olacak diye
Kendimi odama kapattım, iki gözüm iki çeşme ağlıyorum şimdi, şu 3 günlük dünyada bu kadar yanlızlık yüreğimi çok burkuyor kızlar
Ben Iğdırlıyım bizim ora mikro klima biliyorsunuz tamam orda da kış var orasının da çok soğuk günleri var orda da kar yağıyor ama bi şekilde kış bitiyor Evliya Çelebi Seyehatnamesinde demiş ya Erzurum’da 364 gün bulundum yaz gelmedi ben gittikten sonra yaz geldi mi orasını bilmiyorumErzurum'un adı çıkmış, asıl soğuk Sivas'ta bence...
Temmuz ayında Sivas-Erzincan sınırındaki Kızıldağ geçidinde iliklerimin donduğunu bilirim.
Rakibem bugün ne yaptin?eksi var mi eksi:)Ah ah iliklerime kadar yaşadım gurbeti yeri geldi eşimle kanlı bıçaklı oldum yapayalnız ağladım çocuğum sabahlara kadar uyutmadı o halde kalktım işe gittim tabi en son antidepresanlık oldum bi beş dakika dinlenecek emanet edebileceğim kimsem olmadı zor gerçekten zor
Ben Iğdırlıyım bizim ora mikro klima biliyorsunuz tamam orda da kış var orasının da çok soğuk günleri var orda da kar yağıyor ama bi şekilde kış bitiyor Evliya Çelebi Seyehatnamesinde demiş ya Erzurum’da 364 gün bulundum yaz gelmedi ben gittikten sonra yaz geldi mi orasını bilmiyorumbenim derdim soğukla değil bitmeyen kışla sürekli mont giyinmek canımı sıkıyor
1.58 kuzum yorum güzelde gerçeği yansıtmıyorne güzel bi yorumboyun kacti canim
Insanin Evi gibisi yokinsallah sorun cikmaz canim
Hedefe az kaldi Yaza kalmaz fit hatunsun1.58 kuzum yorum güzelde gerçeği yansıtmıyor
Yok canım ya sabitim misafirim var sonrasında detoks yapacam inşallah senin çocuk nasıl oldu ?Rakibem bugün ne yaptin?eksi var mi eksi:)
Misafir olsa da birakma kendini.yarış benimle.Yok canım ya sabitim misafirim var sonrasında detoks yapacam inşallah senin çocuk nasıl oldu ?
İnş kuzum idolümsün
iyi geceler canimKızlar ben yatiyorum herkese iyi geceler❤
Haklısın yedikte ne oldu tadı bile kalmadıAynaya bakinca vazgeciyorum.daha mi yiceksin bak şu haline diyorum
Sende yeme arkadaşim.
Eşinin memleketi tam sana göre o zaman, sayılı gün mont giyersin.Ah ah iliklerime kadar yaşadım gurbeti yeri geldi eşimle kanlı bıçaklı oldum yapayalnız ağladım çocuğum sabahlara kadar uyutmadı o halde kalktım işe gittim tabi en son antidepresanlık oldum bi beş dakika dinlenecek emanet edebileceğim kimsem olmadı zor gerçekten zor
Ben Iğdırlıyım bizim ora mikro klima biliyorsunuz tamam orda da kış var orasının da çok soğuk günleri var orda da kar yağıyor ama bi şekilde kış bitiyor Evliya Çelebi Seyehatnamesinde demiş ya Erzurum’da 364 gün bulundum yaz gelmedi ben gittikten sonra yaz geldi mi orasını bilmiyorumbenim derdim soğukla değil bitmeyen kışla sürekli mont giyinmek canımı sıkıyor
30 dk yürüdmYürüdün müPoni Bon
Sende yürüyebilirsin istersen..30 dk yürüdmseni de gördüm 1 saat iyi yürümüşsün valla bravo
Wc için bnde bişy işe yaramıyo ki abla diyettyken hep oluyo.ben iyi oldugumu düşünüyorum ama hic bi kv kendine kötü demez :))
Benim bi beklentim yok zaten kendileri iyi olsunda başka bisey istemiyoruz
Cok sukur kızımda gecti cnm
yogurt aslinda yok cnm
Ozellikle hazir yogurt ama ben bazen abartmadan yiyorum
Evdede yogurt kalmamis:) suzme peynirde yogurdumsu
yine artilarla ugrasican pinarim
cok bise degil cnm sabit sayilir :)
cok degil ama yinede dikkat et cnm
Hedef tutmicakmi
ilac falan kullaniyomusunuz cnm dr a gittinizmi
Ekside cok guzel, cumaya dahada artar insallah
tebrikler cnm masallah
sen nice artilari eksiye çevirmiş kadinsin :))
cumaya eksi garanti o zaman
wc icin biseyler yapiyomusun cnm
Aaaa cok gecmis olsun cnm Allah beterinden korumus
Bi insan 7 sinde neyse 83 de de ayni oluyor demekki :))) senin sabrettigini kimse edemez zaten
Allah mukafatini verir mutlaka
Bende cuma 86
Bugün 86.4
Arti 400 açıkçası listeye girene kadar pekde kilo vermiyimki listede cosuyum diyorum
Cumaya hedefin neyBende +100ciktim
Haftasonu, hafta icine göre daha fazla yiyorum ve harekette daha az olduğu icin
Haftssonu pek gitmiyor benden :))
15 yıl mııı ilginçmiş.ne kadar kocanı sevsende merhamette baya var sende dilekimKv 15 yıl bebesi olmamış 37 yaşında doğurmuş ..Eltim akıllı kadın iki sürat asiyor kv lafına alinivrtiyor ...kv ne ona gitmek ister nede o gelmesini ister
Ne detoksu??Ben sabit çıktım Kızlar çok da yemedimşaşırdım vardır bi sebebi 3 gün detoks yapacam
Cuma:86
Bugün:86
Karatay desem değil meyve çok. Sen meyveyi abartıyosn gerçektn niranım10:00=== 1 kase yoğurt+1yk keten tohumu
4 yk pırasalı yumurta
15 adet yeşil zeytin
15 adet siyah zeytin
Maydonoz
12:30=== 1 elma
1 muz
1 mandalina
16:00=== 3 kabağı rendeleyip, hafif pişirip,1 kase sarmısaklı yoğurt ile karıştırıp yedim
Su= 2 lt
Spor aksam yürüyeceğim inşallah
Kızlar merhaba alıntılarım yine kaybolmuşİçimde bi sıkıntı ve saçma bir gerginlik var. Regl yaklaştı ondan galiba. Kilom +500 çıktı. Ödemdendir diye düşünüyorum.
Simit poğaça pilav diyete uygun değil menünMerhaba kizlar.
Bugünkü menüm
Sabah 8 de
1 simidin 3/4 ü
1 poğaçanin yarisi
1 çatal peynir
4 tane zeytin
Öglen 12 de
1 yk kuru fasulye
1 tk pirinc pilavi
2 dilim salatalik tursusu
17 de
100 grlik konserve ton baliginin 3/4 ü
1 dilim salatalik turşusu
5 tane siyah zeytin (kabızlık icin)
Su 2 lt
Spor yok
Menün zengin olduğu için ekmek fazla geldi bana canmMENUM:
1 hurma, 1 tk pekmez
9:00 1 fincan kahve, 10 fındık
12:00 1 hasl. Yumurta, 2 tb ekmek, 1 kk peynir, 5 siyah zeytin, domates biber
15:00 1 turk kahvesi, 2 kare bitter
17:30 tavuk sote sebzeli, yarım baş sogan, 1 kase yogurt
3lt Su
Rezene cayı
Muz diyettw pek tercih edilmiyor malum onun dışında güzel cnmSabah 10.30
Peynir sündürmesi
1 dilim tbe
5 zeytin
akşam 18.30
3 parça tavuk haşlama
1 kase yoğurt
1 muz
su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş =60 pDream00
Akşam baya az olmuş canm spor çok güzel14.00
1 krep
3 çatal salçalı sucuk
1 parca peynir
2 dilim domates
19.00
Yarım kase tarhana
2 yk tavuk
30 dk yürüme bandı yürüyüş 90 puan
6 dk bisiklet 12 puan
60 bacak hareketi alette yaptım. Puanını bulamadım
Ben çok severim ıspanaklı börekİyi geceler herkese
10.00 civarı
1 buçuk haşlanmış yumurta
Yarım dilim köy ekmeği
Yarım kk peynir
2 zeytin
Ara 1 kase yoğurt + 2 kuru kayısı
19.30
3 küçük içli köfte
3 ısırık ıspanaklı börek
1 bardak ayran
Çok çok az turşu
Su 3 litre
Spor yok yine malesef sadece 100 ip atlama 20 pDream00 ama cumartesi den sonra insallah telafi edecegim
Abartmadan derken :) içli köfte kızartma değildir umarım akşam öğünün fazla olmuş canm sporda yok hem12:30
Sucuklu yumurta ( abartmadan)
Beyaz peynir (küçük dilim)
Çeçil peyniri bi miktar
Bikaç tane yeşil zeytin
18:30
2 fırın baget
1 içli köfte
3 çiğ köfte (ev yapımı-etsiz)
2 kepçe nohutlu buğdaylı yoğurt çorbası
Su: 2 buçuk litre
Spor yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?