Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben ağır yaşamları şimdi ne yapıyoru izliyorm bantta yürürken

Merhametten maraz doğar diye boşa dememisler balım

afiyet olsun cnm
12:00
Bir haşlanmış yumurta
Bir kk peynir
Bir dilim tbe
Yeşillik

19:30
4 kaşık mantar sote
2 köfte
2 kaşık bulgur pilavı
Salata

2 litre su
30 dk cardio 105 p @Dream00
Afiyet olsun çok güzel

Yani alistim başka türlusunude bilmiyorum ki hani 3,5 sene sonra yanıma gelseydi daha zordu belki

Canım ben kimyasal olmayan bı tablet kullanıyorum ıcerıgı temiz urun green clean adı. Cok memnunum onun dıger urunlerını de kullanıyorum ozellıkle sıvı sabunu genel temizleyicisı falan var yumusatıcısı filan. Bunlara netten bakabilirsin. Sampuan sıveno
Bırde canım Zuhal ablanın dedıgı urun madame 10 da 39.90 ordan sıparıs verdim daha once de kızlara krem falan almıstım ordan

Kızlar bu diş cıkarma döneminde gece aglama krizleri normal deniyor ama bukadar uzun surmeside normalmi nerdeyse 1 hafta 10 gundur boyleyiz uyaniyor agliyor emziriyorm istemiyor pispisliyorm susmuyir acaba baska bir sorunumu var diyorm artik ya. Bide bunlar 4 saat oncesi agri kesici vermis olmama ragmen oluyor.

Kuzum cok gecmıs olsun Rabbım sifa versin inşallah abine

gecmıs olsun canım
Bazen dişler arka arkaya cıkıyor canım buyuk kızımda hıc anlamadım dıs cıkardıgını kucuk kızım sagolsun hala da 40 lı bebek gıbı sık sık uyanır ve aglar her bebegın farklı oluyor Malesef olabiliyor gazı olabilir mi pınar

canım çok geçmiş olsun ..... inşallah toparlanır ve sağlığına kavuşur... çok üzücü bir şey olduğunu biliyorum

çok geçmiş olsun canım...

sağlıklı olsunlar da bu zamanları kök söktürme zamanları gülüm hızlı büyüyecekler bu zamanları da geçecek hatta seni bile beğenmeyip eleştirdikleri olacak o zaman da sen onlara kök söktürürsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…