- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.761
Ben ağır yaşamları şimdi ne yapıyoru izliyorm bantta yürürkenSende yürüyebilirsin istersen..
Kulağıma kulaklık takıyorum, sevdiğim hareketli şarkılar eşliğinde, hatta bağıra bağıra şarkı söyleyerek yürüyorum
Vaktin nasıl geçtiğinin farkına bile varmıyorum
Devam etmek bile istiyorum ama 60 dk fazla kullanma demişlerdi diye mecburiyetten bırakıyorum.
Merhametten maraz doğar diye boşa dememisler balımWc için bnde bişy işe yaramıyo ki abla diyettyken hep oluyo.
hee say yerinde
Cumaya hedefin ney
15 yıl mııı ilginçmiş.ne kadar kocanı sevsende merhamette baya var sende dilekim
Ne detoksu??
Karatay desem değil meyve çok. Sen meyveyi abartıyosn gerçektn niranımAkşamda baya hafif iyi olmuş
Simit poğaça pilav diyete uygun değil menün
Menün zengin olduğu için ekmek fazla geldi bana canm
Muz diyettw pek tercih edilmiyor malum onun dışında güzel cnm
Akşam baya az olmuş canm spor çok güzel
Ben çok severim ıspanaklı börek
Abartmadan derken :) içli köfte kızartma değildir umarım akşam öğünün fazla olmuş canm sporda yok hem
afiyet olsun cnmMenüm
Sabah 10.30
1 d tbe
2 halka sucuk
Tel peynir
1 ceviz
Ara 14 00
Sütlü kahve
Akşam
16.30
5 etli ince bulgurlu sarma
Yarım kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt
1 d tbe
20.00
Yarım elma
Su 2
Spor 30 dk bant 90 p @Dream00
Afiyet olsun çok güzel12:00
Bir haşlanmış yumurta
Bir kk peynir
Bir dilim tbe
Yeşillik
19:30
4 kaşık mantar sote
2 köfte
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
2 litre su
30 dk cardio 105 p @Dream00
Yani alistim başka türlusunude bilmiyorum ki hani 3,5 sene sonra yanıma gelseydi daha zordu belkiMerak ettim canım eski mesleğin neydi?
Kuzum benim çok geçmiş olsun, rabbim en acilinden şifa versin. Doktorlar herşeyin en kötüsünü söylüyor. Ben geçen sene beyin kanaması gecirdigimde ölecekmişim gibi davranıyorlardi. Doktor her odadan çiktiginda toprak atın üstüme diyodum. Abin de böyle olur inşallah bi çıksın yeter ki ordan. Bizi haberdar et canım benim, Allah yardimciniz olsun.
Nerden aldın canım? Zuhal ablanin dediği ürün mü?
Kv ile yaşamak zor, ne kadar iyi olursa olsun. Ama senin baya olmuş birbirinize alismissinizdir artik canım.
Hadi gözünüz aydın abla
Canım benim çok iyi anlıyorum seni. Gurbetteyken ara ara vuruyo böyle insanın içine. Ağla rahatla kendine gel, yalnız olmadığını bil. Bişeyler elde etmek isteyen herkes malesef bedel ödüyor. Ama bizler yanındayız her zaman
Neden geldi nekadar kalıcak cnmEvime geçtim şükür hanımlar.
Kaynimda yanimda
Kaynım benden 4 5 yaş küçük ama hiç anlaşamayız. Aşırı rahat aşırı bencil biri bakalım busefer onunla neler yaşayacağız
Benim annemde soldun hasta olucan derdiHaftasonu annem yeter artık daha zayıflama çocuk gibi kaldin dedi çook mutlu oldum. Bu kiloda hangi cocuksa oDaha 10 kilo vercem dedim şok oldu kadın
Canım ben kimyasal olmayan bı tablet kullanıyorum ıcerıgı temiz urun green clean adı. Cok memnunum onun dıger urunlerını de kullanıyorum ozellıkle sıvı sabunu genel temizleyicisı falan var yumusatıcısı filan. Bunlara netten bakabilirsin. Sampuan sıveno@Kuasar canım bi mesajında dogal tablet bulaşık deterjanı kullandığını söylemiştin. Hangi marka o?
Ben uzun zamandır evde kimyasalı bıraktım ama bulasik işi çok sıkıntılı. Naturalive kullandim hiç temizlemiyo. Yanina oxi ekledim o da işe yaramadı. Tabletinin yorumları da pek iyi değil. En son faber naturex toz olanı aldım o çok daha iyi ama yine de tam verim alamadım.
Kuzum cok gecmıs olsun Rabbım sifa versin inşallah abineKızlar merhaba
Sabahtan beri girip durdum ama elim gitmedi bi türlü yazmaya sanki yazınca herşey daha da kötüleşecek gibi hissettim
Abim sabah kalp krizi geçirmiş, halam aradı hemen hastaneye gelmemi abimin kalbimin durduğunu şu anda çalıştırdıklarını ama durumunun kötü olduğunu söyledi
Bütün gün hastanedeydim beni eve gönderdiler kızların yanına git diye
Doktor hiç olumlu konuşmuyor
Durumunun kritik olduğunu, geri dönse bile kalp krizi ve girdiği şeker komasının 4 organına zarar verdiğini söyledi
Tomografi çekilmiş beyni de hasar almış kriz sonucu
Kabus gibi bunları yazarken bile hikaye yazıyormuş hissi var içimde keşke yarın sabaha herşey düzelse ama en az 3-4 gün bekleyeceğiz ne olacağını bilmeden
Annem babam perişan bi yandan onlara da bişe olacak diye aklım çıkıyor
Bi yandan vicdanım sızım sızım sızlıyor çünkü ben abimle küsmüştüm aslında kendimce haklı bi sebebim vardı ama şu anda o sebep o kadar önemsiz ki, ona bişe olursa ona küs olarak ayrılmış olacağım çok korkuyorum
Kimseyle küs kalmayın Kızlar yarınımız bu kadar belirsizken sakın küsmeyin
Bugünden sonra abimi ne bekliyor bilmiyorum buran girip yazacak gücü kendimde bulabilir miyim bilmiyorum
Ama bilin istedim sadece
gecmıs olsun canımPnrrr-12 canım kızlar beni sormamıs bile bende kafayı yedim kısacık surede hatta esim kahvaltı ısmarlamak istedi ama ben kabul etmedim kızlar evde bekliyor İcim almaz diye iyiki de eve gıtmısız buyuk kızım fena halde hasta
Bazen dişler arka arkaya cıkıyor canım buyuk kızımda hıc anlamadım dıs cıkardıgını kucuk kızım sagolsun hala da 40 lı bebek gıbı sık sık uyanır ve aglar her bebegın farklı oluyor Malesef olabiliyor gazı olabilir mi pınarKızlar bu diş cıkarma döneminde gece aglama krizleri normal deniyor ama bukadar uzun surmeside normalmi nerdeyse 1 hafta 10 gundur boyleyiz uyaniyor agliyor emziriyorm istemiyor pispisliyorm susmuyir acaba baska bir sorunumu var diyorm artik ya. Bide bunlar 4 saat oncesi agri kesici vermis olmama ragmen oluyor.
gunaydın canım ufaklık uyudukça sende uyu canımGunaydin kızlar gerci ne uyuduysak anca toplasan 3 saat belki
Gunaydin masallahKızlar günaydıınnn :) 2 gün önce 62 lerde geziyordum ve bugün itibariyle 59.4
canım çok geçmiş olsun ..... inşallah toparlanır ve sağlığına kavuşur... çok üzücü bir şey olduğunu biliyorumKızlar merhaba
Sabahtan beri girip durdum ama elim gitmedi bi türlü yazmaya sanki yazınca herşey daha da kötüleşecek gibi hissettim
Abim sabah kalp krizi geçirmiş, halam aradı hemen hastaneye gelmemi abimin kalbimin durduğunu şu anda çalıştırdıklarını ama durumunun kötü olduğunu söyledi
Bütün gün hastanedeydim beni eve gönderdiler kızların yanına git diye
Doktor hiç olumlu konuşmuyor
Durumunun kritik olduğunu, geri dönse bile kalp krizi ve girdiği şeker komasının 4 organına zarar verdiğini söyledi
Tomografi çekilmiş beyni de hasar almış kriz sonucu
Kabus gibi bunları yazarken bile hikaye yazıyormuş hissi var içimde keşke yarın sabaha herşey düzelse ama en az 3-4 gün bekleyeceğiz ne olacağını bilmeden
Annem babam perişan bi yandan onlara da bişe olacak diye aklım çıkıyor
Bi yandan vicdanım sızım sızım sızlıyor çünkü ben abimle küsmüştüm aslında kendimce haklı bi sebebim vardı ama şu anda o sebep o kadar önemsiz ki, ona bişe olursa ona küs olarak ayrılmış olacağım çok korkuyorum
Kimseyle küs kalmayın Kızlar yarınımız bu kadar belirsizken sakın küsmeyin
Bugünden sonra abimi ne bekliyor bilmiyorum buran girip yazacak gücü kendimde bulabilir miyim bilmiyorum
Ama bilin istedim sadece
çok geçmiş olsun canım...Pnrrr-12 canım kızlar beni sormamıs bile bende kafayı yedim kısacık surede hatta esim kahvaltı ısmarlamak istedi ama ben kabul etmedim kızlar evde bekliyor İcim almaz diye iyiki de eve gıtmısız buyuk kızım fena halde hasta
sağlıklı olsunlar da bu zamanları kök söktürme zamanları gülüm hızlı büyüyecekler bu zamanları da geçecek hatta seni bile beğenmeyip eleştirdikleri olacak o zaman da sen onlara kök söktürürsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?