- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.781
dün gördüm yazdığını kk dondu o ara baktım dediğin markaya sağ ol gülüm , genel temizleyici farmasi den alıyorum her şeyi temizliyor mübarek ondan çok memnunum dün mutfak tüllerini yıkadım tertemiz etmiş :)ekim2009 abla sen doğal krem temizleyici sormustun bi de genel temizleyici sanırım. İkisi de Naturalive' de var. Krem temizleyici yeni çıktı. Genel temizleyicisinden de çok memnunum ben baya etkili. İnternet satisi da var bi dene istersen.
Benimki de gece 2,30 uyudu .Halada uyuyor gece kuşu3 saatir uyanigiz ya delircem artık
yapma yaaa anneler hasta olmasınnnn inşallah çabuk geçer ağırlaşmadan iyi olursun gülümGunaydın kızlarsanırım kızlardan sonra bende hasta oluyorum
Takıma uyum sağlamışsın, hoşgeldin aramızaHandandandan Kaptan geçen hafta haftaya regl haftamız diyince gülmüştüm meğer bildiğin varmış Regl oldum ya
Doğumdan sonra ilk defa zamanında oldum hep bir buçuk iki ayda oluyordum
ayy ben de sana güldüm gülümmm takıma ne kadar bağlı hatun özel döneminin zamanını bile takımdakilere uydurmuş dedimmmHandandandan Kaptan geçen hafta haftaya regl haftamız diyince gülmüştüm meğer bildiğin varmış Regl oldum ya
Doğumdan sonra ilk defa zamanında oldum hep bir buçuk iki ayda oluyordum
Görüyorsunuz ablam herseyimle hazırım takımimda olmayaayy ben de sana güldüm gülümmm takıma ne kadar bağlı hatun özel döneminin zamanını bile takımdakilere uydurmuş dedimmmbundan sonra hep düzenli olur da seni sıkıntıya sokmaz şallah
Sarımsaklı şampuanini almayı düşünüyorum müthiş dökülüyor zaten ince yapiliydi faydası olurmukidün gördüm yazdığını kk dondu o ara baktım dediğin markaya sağ ol gülüm , genel temizleyici farmasi den alıyorum her şeyi temizliyor mübarek ondan çok memnunum dün mutfak tüllerini yıkadım tertemiz etmiş :)
Sağol bıtanen ilk ve son olsun inşallah
Spumy markalı bulaşık tableti canım. Zaaten satan kişi dedi fairy finish kadar etkili olmasını beklemeyin çünkü içeriği doğal dedi. Bunu naturalive içinde demişti ama naturalive yoktu bu markayı aldım. Ben çokta memnun kaldım. Hatta eğer daha temiz yıkamasını istiyorsan birkaç damla limon yagi damlat canım.Kuasar canım bi mesajında dogal tablet bulaşık deterjanı kullandığını söylemiştin. Hangi marka o?
Ben uzun zamandır evde kimyasalı bıraktım ama bulasik işi çok sıkıntılı. Naturalive kullandim hiç temizlemiyo. Yanina oxi ekledim o da işe yaramadı. Tabletinin yorumları da pek iyi değil. En son faber naturex toz olanı aldım o çok daha iyi ama yine de tam verim alamadım.
Oyyyy Allah yardım etsin canım geçmiş olsun inşallah daha iyidir ? Nasıl ?Dunden beri hastanede kaliyoruz.bebegimin atesi düsmuyor.sanirim.domuz gribine yakalanmis.
Inşallah canımne güzel bi yorumboyun kacti canim
Insanin Evi gibisi yokinsallah sorun cikmaz canim
Kütahya canım bilmiyorum ne kadar kalacağını...Neden geldi nekadar kalıcak cnm
Hedefe yaklaştıkça kilo vermenin zorlasmasinin en büyük sebebi bence ilk basladigin motivasyon olmuyor yorulmuş sıkılmışda oluyorsun .seni çok iyi anlıyorum takımda olmasaydin şuan daha çok salmış ve hızla kiloda aliyordun belki..Bende bunları bı iki kez yaşadım çünkü canım ..Sana en büyük tavsiyem takımdan sakin kopma korumada dahada lazım olacak burdaki destek ve sorumlulukKızlar bugün çok yoğundu gec geldim eve yemek çay derken anca geçmişi okuyup cevaplayabildim. Haftasonu ailemleydim ve baya abarttim bugün de pek parlak geçmedi tartiya çıkmak bile istemiyorum. Son zamanlarda kilo vermem yavaşladığı için motivasyonum çok düştü. Ama cumaya kadar toparliycam inş. Bu yoğunluğa çok daha fazla gitmeli ama anlamıyorum.Bu hafta muhtemelen artilara çalışıcam.
Bugün yarın regl olcam ağrılar bi yandan tatlı krizi bi yandan ama yarın start veriyorum artık.
Menülere de bugün bakamadim, eksik olanlar yazsın liste tutucam artık yazmayanlari ve yorum yapmayanlari her hafta belirliycem.
Aksi baslayan gün aksilikle devam ediyor
Kızım yataktan düştü .Bilen bilir kv yaşıyorum
Her dönem surat asmak için bı sebebi olan kvcigimin bebekten sonrada bebeği bana vermiyosun tripleri başladı ben bakiyim sen işini yap diyor .Bende işi batsın bebeyi sevmek için doğurdum diyip bebemle ilgileniyorum
Cunku kv 83 yaşında .eşimde anne sen sev anasının yanında oyna ama tek başına ilgilenemesin gücün kuvvetin yetmez der hep .Ama yok elaleme diycek ya torun büyütüyorum diye derdi o ...
Ablası ile oyun oynuyordu kahvaltiyi hazırlarken kv odasına gitmişler oda yatakta oynerken başının üstüne düşmüş yavrum burnu kanadı dudagi şişti.. Ömrümü yedi bitirdi bu inadı sürat asmalari
Ne yazikki çok sevdiğim çok iyi bı baba eş olan kocam var yoksa cekmezdim 17 senwdir
Ne dolmuşum be
Bende yeni eve geldim kahve iciyom simdi
Benim hirsiz yine iş basindaymis :))
Cantamda küçük kuruyemis torbasi vardi gitmis
Ön taraftaki güvenlik gorevlilerine gittim
Orasi mola odasi oldugu icin özel alana giriyor diye kamerayi da kaldirmislar
Dedim benim yemegim bile caliniyor, birisi hergun cantama bakiyor
Baya sinirlendim
Burda bi hirsiz var hic bisey yapmiyosunuz dedim
Kapali dolap kalmadigi icin, tek yapabilecekleri sey bana regale kapak yapmalariymis
Bende onu istiyorum dedim
Adam sorumlu kişiyle konusup bana bi kapak yaptiracak, bakalim
Bugün ruh halim gurbette gibi..
Eşim gitti, arkadaşımda bu akşam biniyor, yarın sabah burda...
Memleketimdeyim ama yapayalnız.
4 kızkardeşiz, 3 müz çalışıyoruz, hepimiz farklı şehirlerde birbirimize uzaktayız, bayramdan bayrama görüşebiliyiruz ancak,1 'i yeni mezun oldu, o da bu yıl atanır gider uzaklara...
Annem babam desen, 4 yıl önceye kadar buradaydı, öğretmen olarak atanınca sevinmiştim, artık anneme babama vakit ayırabiliceğim diye, onlarda kalktı gitti bu şehirden
Üzülüyorum gözden uzak olanlar bir süre sonra gönülden de uzak olacak diye
Kendimi odama kapattım, iki gözüm iki çeşme ağlıyorum şimdi, şu 3 günlük dünyada bu kadar yanlızlık yüreğimi çok burkuyor kızlar
o zaman sana kayınçoyla kolay gelsinler :)Evime geçtim şükür hanımlar.
Kaynimda yanimda
Kaynım benden 4 5 yaş küçük ama hiç anlaşamayız. Aşırı rahat aşırı bencil biri bakalım busefer onunla neler yaşayacağız
Dunden beri hastanede kaliyoruz.bebegimin atesi düsmuyor.sanirim.domuz gribine yakalanmis.
Gunaydın kızlarsanırım kızlardan sonra bende hasta oluyorum
Kızlar günaydıınnn :) 2 gün önce 62 lerde geziyordum ve bugün itibariyle 59.4
Aksi baslayan gün aksilikle devam ediyor
Kızım yataktan düştü .Bilen bilir kv yaşıyorum
Her dönem surat asmak için bı sebebi olan kvcigimin bebekten sonrada bebeği bana vermiyosun tripleri başladı ben bakiyim sen işini yap diyor .Bende işi batsın bebeyi sevmek için doğurdum diyip bebemle ilgileniyorum
Cunku kv 83 yaşında .eşimde anne sen sev anasının yanında oyna ama tek başına ilgilenemesin gücün kuvvetin yetmez der hep .Ama yok elaleme diycek ya torun büyütüyorum diye derdi o ...
Ablası ile oyun oynuyordu kahvaltiyi hazırlarken kv odasına gitmişler oda yatakta oynerken başının üstüne düşmüş yavrum burnu kanadı dudagi şişti.. Ömrümü yedi bitirdi bu inadı sürat asmalari
Ne yazikki çok sevdiğim çok iyi bı baba eş olan kocam var yoksa cekmezdim 17 senwdir
Ne dolmuşum be
Bende yeni eve geldim kahve iciyom simdi
Benim hirsiz yine iş basindaymis :))
Cantamda küçük kuruyemis torbasi vardi gitmis
Ön taraftaki güvenlik gorevlilerine gittim
Orasi mola odasi oldugu icin özel alana giriyor diye kamerayi da kaldirmislar
Dedim benim yemegim bile caliniyor, birisi hergun cantama bakiyor
Baya sinirlendim
Burda bi hirsiz var hic bisey yapmiyosunuz dedim
Kapali dolap kalmadigi icin, tek yapabilecekleri sey bana regale kapak yapmalariymis
Bende onu istiyorum dedim
Adam sorumlu kişiyle konusup bana bi kapak yaptiracak, bakalim
Bugün ruh halim gurbette gibi..
Eşim gitti, arkadaşımda bu akşam biniyor, yarın sabah burda...
Memleketimdeyim ama yapayalnız.
4 kızkardeşiz, 3 müz çalışıyoruz, hepimiz farklı şehirlerde birbirimize uzaktayız, bayramdan bayrama görüşebiliyiruz ancak,1 'i yeni mezun oldu, o da bu yıl atanır gider uzaklara...
Annem babam desen, 4 yıl önceye kadar buradaydı, öğretmen olarak atanınca sevinmiştim, artık anneme babama vakit ayırabiliceğim diye, onlarda kalktı gitti bu şehirden
Üzülüyorum gözden uzak olanlar bir süre sonra gönülden de uzak olacak diye
Kendimi odama kapattım, iki gözüm iki çeşme ağlıyorum şimdi, şu 3 günlük dünyada bu kadar yanlızlık yüreğimi çok burkuyor kızlar
Evime geçtim şükür hanımlar.
Kaynimda yanimda
Kaynım benden 4 5 yaş küçük ama hiç anlaşamayız. Aşırı rahat aşırı bencil biri bakalım busefer onunla neler yaşayacağız
Dunden beri hastanede kaliyoruz.bebegimin atesi düsmuyor.sanirim.domuz gribine yakalanmis.
Gunaydın kızlarsanırım kızlardan sonra bende hasta oluyorum
Kızlar günaydıınnn :) 2 gün önce 62 lerde geziyordum ve bugün itibariyle 59.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?