Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dün gördüm yazdığını kk dondu o ara baktım dediğin markaya sağ ol gülüm , genel temizleyici farmasi den alıyorum her şeyi temizliyor mübarek ondan çok memnunum dün mutfak tüllerini yıkadım tertemiz etmiş :)

Günaydın 9.takim kızlarıSpora gidemedim kardan dolayı Bu duruma sinir oluyorum tam düzene otutturuyorum derken engel cikiyor .zaten haftanın dört günü bayanlara ait böylede olunca bir hafta doğru düzgün gidememiş oluyorumYapabilirsem evde eliptik yapicam

Handandandan Kaptan geçen hafta haftaya regl haftamız diyince gülmüştüm meğer bildiğin varmış Regl oldum ya
Doğumdan sonra ilk defa zamanında oldum hep bir buçuk iki ayda oluyordum
Takıma uyum sağlamışsın, hoşgeldin aramıza

Handandandan Kaptan geçen hafta haftaya regl haftamız diyince gülmüştüm meğer bildiğin varmış Regl oldum ya
Doğumdan sonra ilk defa zamanında oldum hep bir buçuk iki ayda oluyordum
ayy ben de sana güldüm gülümmm takıma ne kadar bağlı hatun özel döneminin zamanını bile takımdakilere uydurmuş dedimmm bundan sonra hep düzenli olur da seni sıkıntıya sokmaz inşallah

15 tatil demek eş dost zeyareti misafir ağırlama demek bizde malum okul döneminde genelde gidilmiyor
Bugün kuzene davetliyiz gleden sonra giderim yemek yapmayı planlıyordu inşallah öyle yapar çünkü hamurisi diyet sürecinde sıkıntı

ayy ben de sana güldüm gülümmm takıma ne kadar bağlı hatun özel döneminin zamanını bile takımdakilere uydurmuş dedimmm bundan sonra hep düzenli olur da seni sıkıntıya sokmaz şallah
Görüyorsunuz ablam herseyimle hazırım takımimda olmaya
İnşaallah olur günün geçince basliyosun hamilemiyim diye stres yapmaya vucudda çok espirili komiklik olsun diyemidir nedir hamilelik belirtileri vermeye başlıyor olana kadar Yusuf Yusuf anliycanZamanında olsun kesinlikle

Sarımsaklı şampuanini almayı düşünüyorum müthiş dökülüyor zaten ince yapiliydi faydası olurmuki

Sağol bıtanen ilk ve son olsun inşallah
Sendemi hastalandin geçmiş olsun

Spumy markalı bulaşık tableti canım. Zaaten satan kişi dedi fairy finish kadar etkili olmasını beklemeyin çünkü içeriği doğal dedi. Bunu naturalive içinde demişti ama naturalive yoktu bu markayı aldım. Ben çokta memnun kaldım. Hatta eğer daha temiz yıkamasını istiyorsan birkaç damla limon yagi damlat canım.
Dunden beri hastanede kaliyoruz.bebegimin atesi düsmuyor.sanirim.domuz gribine yakalanmis.
Oyyyy Allah yardım etsin canım geçmiş olsun inşallah daha iyidir ? Nasıl ?
ne güzel bi yorum boyun kacti canim

Insanin Evi gibisi yok insallah sorun cikmaz canim
Inşallah canım
Neden geldi nekadar kalıcak cnm
Kütahya canım bilmiyorum ne kadar kalacağını...

Hedefe yaklaştıkça kilo vermenin zorlasmasinin en büyük sebebi bence ilk basladigin motivasyon olmuyor yorulmuş sıkılmışda oluyorsun .seni çok iyi anlıyorum takımda olmasaydin şuan daha çok salmış ve hızla kiloda aliyordun belki..Bende bunları bı iki kez yaşadım çünkü canım ..Sana en büyük tavsiyem takımdan sakin kopma korumada dahada lazım olacak burdaki destek ve sorumluluk

ahh kuzum çok geçmiş olsun kızına
yaş itibariyle kv nin yaptıkları çok normal ya, malum insanlarımız yaşlandıkça aksi bir çocuk oluyorlar

ben anlamadım abla, ne hırsızı
işyerinde çantanı karıştırıp içindekileri mi yok ediyorlar

oyy canımıniçi, gözlerim dolu dolu oldu
nasıl içli içli yazmışsın sen öyle
ne desem bilemedim ki
Evime geçtim şükür hanımlar.
Kaynimda yanimda
Kaynım benden 4 5 yaş küçük ama hiç anlaşamayız. Aşırı rahat aşırı bencil biri bakalım busefer onunla neler yaşayacağız
o zaman sana kayınçoyla kolay gelsinler :)

Dunden beri hastanede kaliyoruz.bebegimin atesi düsmuyor.sanirim.domuz gribine yakalanmis.

çok geçmiş olsun tatlım, acil şifalar diliyorum

Gunaydın kızlar sanırım kızlardan sonra bende hasta oluyorum

hasta olma lütfen hemencecik toparlan

Kızlar günaydıınnn :) 2 gün önce 62 lerde geziyordum ve bugün itibariyle 59.4

maşallah maşallah tututu

ahh kuzum çok geçmiş olsun kızına
yaş itibariyle kv nin yaptıkları çok normal ya, malum insanlarımız yaşlandıkça aksi bir çocuk oluyorlar

ben anlamadım abla, ne hırsızı
işyerinde
Evime geçtim şükür hanımlar.
Kaynimda yanimda
Kaynım benden 4 5 yaş küçük ama hiç anlaşamayız. Aşırı rahat aşırı bencil biri bakalım busefer onunla neler yaşayacağız
Gunaydın kızlar sanırım kızlardan sonra bende hasta oluyorum
Kızlar günaydıınnn :) 2 gün önce 62 lerde geziyordum ve bugün itibariyle 59.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…