- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.801
cok gecmis olsun canimPnrrr-12 canım kızlar beni sormamıs bile bende kafayı yedim kısacık surede hatta esim kahvaltı ısmarlamak istedi ama ben kabul etmedim kızlar evde bekliyor İcim almaz diye iyiki de eve gıtmısız buyuk kızım fena halde hasta
dis böyle bisey canim bitane cikinca ardi ardina geldigi icin bu halleri normal malesef erken dis cikaran Bebek daha Cok eziyet cekiyorKızlar bu diş cıkarma döneminde gece aglama krizleri normal deniyor ama bukadar uzun surmeside normalmi nerdeyse 1 hafta 10 gundur boyleyiz uyaniyor agliyor emziriyorm istemiyor pispisliyorm susmuyir acaba baska bir sorunumu var diyorm artik ya. Bide bunlar 4 saat oncesi agri kesici vermis olmama ragmen oluyor.
maaallah canimKızlar günaydıınnn :) 2 gün önce 62 lerde geziyordum ve bugün itibariyle 59.4
olsun canim motivasyonu bozmak yok evde yap Cok iyi gelicek sana.Günaydın 9.takim kızları❤❤Spora gidemedim kardan dolayıBu duruma sinir oluyorum tam düzene otutturuyorum derken engel cikiyor .zaten haftanın dört günü bayanlara ait böylede olunca bir hafta doğru düzgün gidememiş oluyorum Yapabilirsem evde eliptik yapicam
Alman dikkat kacamak olmasin15 tatil demek eş dost zeyareti misafir ağırlama demek bizde malum okul döneminde genelde gidilmiyor
Bugün kuzene davetliyiz gleden sonra giderim yemek yapmayı planlıyordu inşallah öyle yapar çünkü hamurisi diyet sürecinde sıkıntı
Sağol tatlimahh kuzum çok geçmiş olsun kızına
yaş itibariyle kv nin yaptıkları çok normal ya, malum insanlarımız yaşlandıkça aksi bir çocuk oluyorlar
ben anlamadım abla, ne hırsızı
işyerinde çantanı karıştırıp içindekileri mi yok ediyorlar
oyy canımıniçi, gözlerim dolu dolu oldu
nasıl içli içli yazmışsın sen öyle
ne desem bilemedim ki
o zaman sana kayınçoyla kolay gelsinler :)
çok geçmiş olsun tatlım, acil şifalar diliyorum
hasta olma lütfen hemencecik toparlan
maşallah maşallah tututu
Allah şifa versin canım tez zamanda iyileşir de inşallah evinize dönersinizMisafir olsa da birakma kendini.yarış benimle.
Cocuk da ayni.bi düsüyor bi yükseliyor atesi.gitnek istiyor.serumu cikartmaya calisiyor.
Aynen İzmir de çok sıcak ve kayınvalidem de ordaEşinin memleketi tam sana göre o zaman, sayılı gün mont giyersin.
Yada Hatay a gel, sadece karne haftası kaban giydim düşün sıcağı
İki ya da üç günlük yoğurt ve haşlanmış sebze beslenmeyi düşünüyorumNe detoksu??
Misafirim var ya o esnada çocuk muhabbet derken ölçüsünden emin olamadım ama çok da yemedim kızartmaydıAbartmadan derken :) içli köfte kızartma değildir umarım akşam öğünün fazla olmuş canm sporda yok hem
Sabırlı ol kuzum ve bulduğun her fırsatı dinlenmeye ayır benim gibi iş yapmaya değil sonra hasta oluyorsun Allah korusun3 saatir uyanigiz ya delircem artık
HarikaKızlar günaydıınnn :) 2 gün önce 62 lerde geziyordum ve bugün itibariyle 59.4
Saol canim.daha hastanedeyiz.atesi sabitlenince çikaracaklarmis bizi.Spumy markalı bulaşık tableti canım. Zaaten satan kişi dedi fairy finish kadar etkili olmasını beklemeyin çünkü içeriği doğal dedi. Bunu naturalive içinde demişti ama naturalive yoktu bu markayı aldım. Ben çokta memnun kaldım. Hatta eğer daha temiz yıkamasını istiyorsan birkaç damla limon yagi damlat canım.
Oyyyy Allah yardım etsin canım geçmiş olsun inşallah daha iyidir ? Nasıl ?
Inşallah canım
Kütahya canım bilmiyorum ne kadar kalacağını...
Tsk ederimahh kuzum çok geçmiş olsun kızına
yaş itibariyle kv nin yaptıkları çok normal ya, malum insanlarımız yaşlandıkça aksi bir çocuk oluyorlar
ne desem bilemedim ki
maşallah maşallah tututu
Canım senin bebikin ne kadarlık. Adet dönemi yaklaşınca benim vücutta yapıyo öyle hainlikler 3.5 atıyomGörüyorsunuz ablam herseyimle hazırım takımimda olmaya
İnşaallah olur günün geçince basliyosun hamilemiyim diye stres yapmaya vucudda çok espirili komiklik olsun diyemidir nedir hamilelik belirtileri vermeye başlıyorolana kadar Yusuf Yusuf anliycan Zamanında olsun kesinlikle
Görmüştüm bu markayı ama hiç emin olamadigimdan almadim. Tabletler sıvılara gore daha etkiliymiş. Bi dahakine Spumy alayim bende. Naturalive deneme bile Özümcüm. Olumsuz yorumları okuyup belki bende farklı olur dedim ama berbatti. Naturalive'in diğer ürünlerinden çok memnunum ama bulasik deterjanı cikkkSpumy markalı bulaşık tableti canım. Zaaten satan kişi dedi fairy finish kadar etkili olmasını beklemeyin çünkü içeriği doğal dedi. Bunu naturalive içinde demişti ama naturalive yoktu bu markayı aldım. Ben çokta memnun kaldım. Hatta eğer daha temiz yıkamasını istiyorsan birkaç damla limon yagi damlat canım.
Oyyyy Allah yardım etsin canım geçmiş olsun inşallah daha iyidir ? Nasıl ?
Inşallah canım
Kütahya canım bilmiyorum ne kadar kalacağını...
Kesinlikle takımın çook büyük etkisi var canım. Kürkçü dükkanı gibi dönüp dolaşıp buraya geliyoruz yine kaçamak da yapsak. Bende koruma için heyecanlıyim. Daha önce tek başıma basaramamistim ama bu sefer takimla beraber korumayı basaricam inşallah.Hedefe yaklaştıkça kilo vermenin zorlasmasinin en büyük sebebi bence ilk basladigin motivasyon olmuyor yorulmuş sıkılmışda oluyorsun .seni çok iyi anlıyorum takımda olmasaydin şuan daha çok salmış ve hızla kiloda aliyordun belki..Bende bunları bı iki kez yaşadım çünkü canım ..Sana en büyük tavsiyem takımdan sakin kopma korumada dahada lazım olacak burdaki destek ve sorumluluk
Onu bende merak ediyorum bayadir görünmedi.YaHayyal vardı nerde hiç gelmiyo artık
En son yurtdışına çıkıcam demişti sanki dimiGörmüştüm bu markayı ama hiç emin olamadigimdan almadim. Tabletler sıvılara gore daha etkiliymiş. Bi dahakine Spumy alayim bende. Naturalive deneme bile Özümcüm. Olumsuz yorumları okuyup belki bende farklı olur dedim ama berbatti. Naturalive'in diğer ürünlerinden çok memnunum ama bulasik deterjanı cikkk
Kesinlikle takımın çook büyük etkisi var canım. Kürkçü dükkanı gibi dönüp dolaşıp buraya geliyoruz yine kaçamak da yapsak. Bende koruma için heyecanlıyim. Daha önce tek başıma basaramamistim ama bu sefer takimla beraber korumayı basaricam inşallah.
Onu bende merak ediyorum bayadir görünmedi.
Canım Asya da mısın Avrupa da mı
Pnrrr-12 canım kızlar beni sormamıs bile bende kafayı yedim kısacık surede hatta esim kahvaltı ısmarlamak istedi ama ben kabul etmedim kızlar evde bekliyor İcim almaz diye iyiki de eve gıtmısız buyuk kızım fena halde hasta
gecmıs olsun canım
Bazen dişler arka arkaya cıkıyor canım buyuk kızımda hıc anlamadım dıs cıkardıgını kucuk kızım sagolsun hala da 40 lı bebek gıbı sık sık uyanır ve aglar her bebegın farklı oluyor Malesef olabiliyor gazı olabilir mi pınar
gunaydın canım ufaklık uyudukça sende uyu canım
Gunaydin masallah
çok geçmiş olsun canım...
@Jasm
Benimki de gece 2,30 uyudu .Halada uyuyor gece kuşu
Allah şifa versin canım tez zamanda iyileşir de inşallah evinize dönersiniz
Aynen İzmir de çok sıcak ve kayınvalidem de ordaiyisi mi Hatay
İki ya da üç günlük yoğurt ve haşlanmış sebze beslenmeyi düşünüyorum
Misafirim var ya o esnada çocuk muhabbet derken ölçüsünden emin olamadım ama çok da yemedim kızartmaydıevet fazla fazla karbonhidrat hem de
Sabırlı ol kuzum ve bulduğun her fırsatı dinlenmeye ayır benim gibi iş yapmaya değil sonra hasta oluyorsun Allah korusun
Harika
Ben bayılırım ama yine iyi dayandım sadece 3 ısırıkWc için bnde bişy işe yaramıyo ki abla diyettyken hep oluyo.
hee say yerinde
Cumaya hedefin ney
15 yıl mııı ilginçmiş.ne kadar kocanı sevsende merhamette baya var sende dilekim
Ne detoksu??
Karatay desem değil meyve çok. Sen meyveyi abartıyosn gerçektn niranımAkşamda baya hafif iyi olmuş
Simit poğaça pilav diyete uygun değil menün
Menün zengin olduğu için ekmek fazla geldi bana canm
Muz diyettw pek tercih edilmiyor malum onun dışında güzel cnm
Akşam baya az olmuş canm spor çok güzel
Ben çok severim ıspanaklı börek
Abartmadan derken :) içli köfte kızartma değildir umarım akşam öğünün fazla olmuş canm sporda yok hem
Pinarim kehribar kolyesini denedin mı? Yegenime aldık biz çok kolay çıkardı çok şükür dişlerini. Bi dene istersenAvrupa cnm buyukcekmece
Ayy gecmis olsun cnm herkez hasta ya gripmi ki
ah cok zor oluyor ciksalarda kurtulsak ya
Onu yapamiyorm ya gun icinde 30dk ya uyur ya uyumaz ole yapinca iyice sersem gbi oluyorm
Sagol cnm
Masallah :)
Dinleniyorm cnm ama uyuyamiyorm artk oturup kahve icmek bile benm icin dinlenmek oluyor zaten
Canım bıngıldak kapansada süturlar açıksa yani kaynamamışsa sıkıntı olmaz. Aylık kontrole götüreceksin zaten çocuk doktoruna dimi ? Orda olmadı görüntüleme cihazı ile bakarlar kaynayıp kaynamadığına. Kaynamış olsa bile eğer aylık normal büyüyorsa yine sorun olmaz canını sıkma6 ay asimizi olduk kizlar bingildak kapanmis dedi hemsire korkuttu beni doktr bakti sonra cok hafif aciklik var dedi. Ya bu bingildak erken kapanirsa noluyor internette zeka gelisimini etkiliyor yazuyor korkuyorm ya
Canım sen anlattıkça ilk bebekte olan hallerim geliyor canım sen gerilme ben çok pişmanım ben gerildikçe bebeğim de geriliyordu sinirlerim bozuluyor du ama ikinci de hiç öyle olmadım uykusuz kalıyorum evet ama gerilip germemeye çalışıyorum canım sende elinden geldiğince sakin ol bak bulursam atayım sana bir pedagog vardı yazılarını bu durum ile ilgili3 saatir uyanigiz ya delircem artık
oyle gorunuyor abla buyuk daha sımdıde den bilmiş bilmiş konusuyorsağlıklı olsunlar da bu zamanları kök söktürme zamanları gülüm hızlı büyüyecekler bu zamanları da geçecek hatta seni bile beğenmeyip eleştirdikleri olacak o zaman da sen onlara kök söktürürsün :)
15 tatilden sonra bende pılatese gitmeyi dusunuyorım bakalım nasıl olacakGünaydın 9.takim kızlarıSpora gidemedim kardan dolayı Bu duruma sinir oluyorum tam düzene otutturuyorum derken engel cikiyor .zaten haftanın dört günü bayanlara ait böylede olunca bir hafta doğru düzgün gidememiş oluyorum Yapabilirsem evde eliptik yapicam
olmakla olmamak arasındayımyapma yaaa anneler hasta olmasınnnn inşallah çabuk geçer ağırlaşmadan iyi olursun gülüm
bende bugun temizlendimHandandandan Kaptan geçen hafta haftaya regl haftamız diyince gülmüştüm meğer bildiğin varmış Regl oldum ya
Doğumdan sonra ilk defa zamanında oldum hep bir buçuk iki ayda oluyordum
sanırım canım ufaktanSağol bıtanen ilk ve son olsun inşallah
Sendemi hastalandin geçmiş olsun
İnşallah canım tedbirimi aldım bakalımahh kuzum çok geçmiş olsun kızına
ne desem bilemedim ki
maşallah maşallah tututu
oyle gorunuyor abla buyuk daha sımdıde den bilmiş bilmiş konusuyorsağlıklı olsunlar da bu zamanları kök söktürme zamanları gülüm hızlı büyüyecekler bu zamanları da geçecek hatta seni bile beğenmeyip eleştirdikleri olacak o zaman da sen onlara kök söktürürsün :)
15 tatilden sonra bende pılatese gitmeyi dusunuyorım bakalım nasıl olacakGünaydın 9.takim kızlarıSpora gidemedim kardan dolayı Bu duruma sinir oluyorum tam düzene otutturuyorum derken engel cikiyor .zaten haftanın dört günü bayanlara ait böylede olunca bir hafta doğru düzgün gidememiş oluyorum Yapabilirsem evde eliptik yapicam
olmakla olmamak arasındayımyapma yaaa anneler hasta olmasınnnn inşallah çabuk geçer ağırlaşmadan iyi olursun gülüm
bende bugun temizlendimHandandandan Kaptan geçen hafta haftaya regl haftamız diyince gülmüştüm meğer bildiğin varmış Regl oldum ya
Doğumdan sonra ilk defa zamanında oldum hep bir buçuk iki ayda oluyordum
sanırım canım ufaktanSağol bıtanen ilk ve son olsun inşallah
Sendemi hastalandin geçmiş olsun
İnşallah canım tedbirimi aldım bakalımahh kuzum çok geçmiş olsun kızına
ne desem bilemedim ki
maşallah maşallah tututu
Çok mu d vitamini kullandın bebeğine6 ay asimizi olduk kizlar bingildak kapanmis dedi hemsire korkuttu beni doktr bakti sonra cok hafif aciklik var dedi. Ya bu bingildak erken kapanirsa noluyor internette zeka gelisimini etkiliyor yazuyor korkuyorm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?