Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cok gecmis olsun canim
dis böyle bisey canim bitane cikinca ardi ardina geldigi icin bu halleri normal malesef erken dis cikaran Bebek daha Cok eziyet cekiyor
Kızlar günaydıınnn :) 2 gün önce 62 lerde geziyordum ve bugün itibariyle 59.4
maaallah canim
olsun canim motivasyonu bozmak yok evde yap Cok iyi gelicek sana.
Alman dikkat kacamak olmasin

Sağol tatlim

Misafir olsa da birakma kendini.yarış benimle.
Cocuk da ayni.bi düsüyor bi yükseliyor atesi.gitnek istiyor.serumu cikartmaya calisiyor.
Allah şifa versin canım tez zamanda iyileşir de inşallah evinize dönersiniz
Eşinin memleketi tam sana göre o zaman, sayılı gün mont giyersin.
Yada Hatay a gel, sadece karne haftası kaban giydim düşün sıcağı
Aynen İzmir de çok sıcak ve kayınvalidem de orda iyisi mi Hatay
İki ya da üç günlük yoğurt ve haşlanmış sebze beslenmeyi düşünüyorum
Abartmadan derken :) içli köfte kızartma değildir umarım akşam öğünün fazla olmuş canm sporda yok hem
Misafirim var ya o esnada çocuk muhabbet derken ölçüsünden emin olamadım ama çok da yemedim kızartmaydı evet fazla fazla karbonhidrat hem de
3 saatir uyanigiz ya delircem artık
Sabırlı ol kuzum ve bulduğun her fırsatı dinlenmeye ayır benim gibi iş yapmaya değil sonra hasta oluyorsun Allah korusun
Kızlar günaydıınnn :) 2 gün önce 62 lerde geziyordum ve bugün itibariyle 59.4
Harika

Saol canim.daha hastanedeyiz.atesi sabitlenince çikaracaklarmis bizi.
Tsk ederim

Canım senin bebikin ne kadarlık. Adet dönemi yaklaşınca benim vücutta yapıyo öyle hainlikler 3.5 atıyom şimdi yine yaklaştı adet dönemi karnımda kıpırtılar oluyo nuhtrmelen gazdan. Diyorumki ay acaba bebek varda o mu oynuyo sonra diyorumki kızım böyle bi hareket için bebeğin 6 aylık falan olması lazım sen doğum yapalı 6 ay olmad bile

Görmüştüm bu markayı ama hiç emin olamadigimdan almadim. Tabletler sıvılara gore daha etkiliymiş. Bi dahakine Spumy alayim bende. Naturalive deneme bile Özümcüm. Olumsuz yorumları okuyup belki bende farklı olur dedim ama berbatti. Naturalive'in diğer ürünlerinden çok memnunum ama bulasik deterjanı cikkk
Kesinlikle takımın çook büyük etkisi var canım. Kürkçü dükkanı gibi dönüp dolaşıp buraya geliyoruz yine kaçamak da yapsak. Bende koruma için heyecanlıyim. Daha önce tek başıma basaramamistim ama bu sefer takimla beraber korumayı basaricam inşallah.
Ya Hayyal vardı nerde hiç gelmiyo artık
Onu bende merak ediyorum bayadir görünmedi.

En son yurtdışına çıkıcam demişti sanki dimi

Canım Asya da mısın Avrupa da mı

Avrupa cnm buyukcekmece

Ayy gecmis olsun cnm herkez hasta ya gripmi ki

ah cok zor oluyor ciksalarda kurtulsak ya

gunaydın canım ufaklık uyudukça sende uyu canım

Gunaydin masallah

Onu yapamiyorm ya gun icinde 30dk ya uyur ya uyumaz ole yapinca iyice sersem gbi oluyorm

çok geçmiş olsun canım...

Sagol cnm

@Jasm
Benimki de gece 2,30 uyudu .Halada uyuyor gece kuşu

Masallah :)

Dinleniyorm cnm ama uyuyamiyorm artk oturup kahve icmek bile benm icin dinlenmek oluyor zaten

Ben bayılırım ama yine iyi dayandım sadece 3 ısırık

Pinarim kehribar kolyesini denedin mı? Yegenime aldık biz çok kolay çıkardı çok şükür dişlerini. Bi dene istersen

6 ay asimizi olduk kizlar bingildak kapanmis dedi hemsire korkuttu beni doktr bakti sonra cok hafif aciklik var dedi. Ya bu bingildak erken kapanirsa noluyor internette zeka gelisimini etkiliyor yazuyor korkuyorm ya
Canım bıngıldak kapansada süturlar açıksa yani kaynamamışsa sıkıntı olmaz. Aylık kontrole götüreceksin zaten çocuk doktoruna dimi ? Orda olmadı görüntüleme cihazı ile bakarlar kaynayıp kaynamadığına. Kaynamış olsa bile eğer aylık normal büyüyorsa yine sorun olmaz canını sıkma

3 saatir uyanigiz ya delircem artık
Canım sen anlattıkça ilk bebekte olan hallerim geliyor canım sen gerilme ben çok pişmanım ben gerildikçe bebeğim de geriliyordu sinirlerim bozuluyor du ama ikinci de hiç öyle olmadım uykusuz kalıyorum evet ama gerilip germemeye çalışıyorum canım sende elinden geldiğince sakin ol bak bulursam atayım sana bir pedagog vardı yazılarını bu durum ile ilgili

oyle gorunuyor abla buyuk daha sımdıde den bilmiş bilmiş konusuyor
15 tatilden sonra bende pılatese gitmeyi dusunuyorım bakalım nasıl olacak
yapma yaaa anneler hasta olmasınnnn inşallah çabuk geçer ağırlaşmadan iyi olursun gülüm
olmakla olmamak arasındayım
Handandandan Kaptan geçen hafta haftaya regl haftamız diyince gülmüştüm meğer bildiğin varmış Regl oldum ya
Doğumdan sonra ilk defa zamanında oldum hep bir buçuk iki ayda oluyordum
bende bugun temizlendim
Sağol bıtanen ilk ve son olsun inşallah
Sendemi hastalandin geçmiş olsun
sanırım canım ufaktan
İnşallah canım tedbirimi aldım bakalım

oyle gorunuyor abla buyuk daha sımdıde den bilmiş bilmiş konusuyor
15 tatilden sonra bende pılatese gitmeyi dusunuyorım bakalım nasıl olacak
yapma yaaa anneler hasta olmasınnnn inşallah çabuk geçer ağırlaşmadan iyi olursun gülüm
olmakla olmamak arasındayım
Handandandan Kaptan geçen hafta haftaya regl haftamız diyince gülmüştüm meğer bildiğin varmış Regl oldum ya
Doğumdan sonra ilk defa zamanında oldum hep bir buçuk iki ayda oluyordum
bende bugun temizlendim
Sağol bıtanen ilk ve son olsun inşallah
Sendemi hastalandin geçmiş olsun
sanırım canım ufaktan
İnşallah canım tedbirimi aldım bakalım

6 ay asimizi olduk kizlar bingildak kapanmis dedi hemsire korkuttu beni doktr bakti sonra cok hafif aciklik var dedi. Ya bu bingildak erken kapanirsa noluyor internette zeka gelisimini etkiliyor yazuyor korkuyorm ya
Çok mu d vitamini kullandın bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…