- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.081
Teşekkürlerohh maaşallah bebek
kızlarrr
good eveningg
kızlarr hala hastayımm bogazlarım iptal gün geçtikçe daha acıyo
öksürdükçe başım agrıyo(
2 gündür annemdeyim çorba yapıyo içiyom yeni geldim eve
geçmişi okudum
çikolata yiyenlerin zayıfladıklarını bende duymuştum ama nekdar dogru bilmiyomm
lioneese nişanlın gelmiş gözün aydınnnn
kaburga gitmiş okudum 1 kişilik yerimiz açıldı yanii
hoppişş seni özlememk mümkünmü anacım :))
siyamum resimlerini facede gördük ufaklık yegeninmi
şimdi starda zayıflama yarışmasını izliyo bak istersen
kızııımmmmm n'aptın sen..bütün topik sayende diyeti bozmuş yaw
Gün geçtikçe ilginç şekilde kilom artıyor. Bugünde 68.7 kg geldim :s
Bugünkü menüm:
SABAH: 2 yulaf kepeğin ve 1 yumurtadan dukan krepi + 1 parça light kaşar + 1 dilim hindi füme
ARA: 1 büyük boy yağsız sütlü cappucino
ÖĞLE: 1 tabak ton balıklı salata
AKŞAM: 2 kase light kaşar peynirli domates çorbası + 330 ml coca cola zero
günaydın nagiş dün bende dünden razıydım çikolata yemeye regl olucam ondanmı canım çok tatlı istedi bitter çikolata yedim kahvemle yeminim bozuldu 3 gün oruç tutucamgünaydınnnn hopiş bacım ben haberi yayınladım bizim kızlar dünden razıymış yiyin demedim ki bacımbugün spor günüm şimdilik severek gidiyorum keşke hergün gidebilsem ama haftada 3 gün ancak
vee dünki menüm (toplamda 1,5 lt su,1 kayısı çayı,1 7otlu çay,1 bardak limonlu sirkeli su,1 fincan light sütten şekersiz kayfee)
sabah
1 yumurta
peynir
dukan ekmeği (1 günlük hakkım olanın yarısı)
öğle
yarım kızarmış(kömürde) tavuk
ayran
ara 4 yulaflı bisküvi(kaçamak)
akşam
salata
cacık
dukan ekmeği
günaydın nagiş dün bende dünden razıydım çikolata yemeye regl olucam ondanmı canım çok tatlı istedi bitter çikolata yedim kahvemle yeminim bozuldu 3 gün oruç tutucam
Günaydın kızlar, dün sabah ve akşam olmak üzere toplam 1 saat yürüyüş yaptım. Ama evde spor çok fazla yapamadım 15 dk'cık sadece.
Akşam
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
Salata
1 elma
Bu sabah
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
15 dk yürüyüş
Bu ekmekleri de annemin zoruyla yedimDiyet böyle mi olur diyor, zorla yediriyor Ben hiç su içemiyorum ya Bugün 2 lt suyu içmem lazım. Yarım saat yürüyüş, yarım saat kondisyon bisikletinde çalışıcam, yürüyüş yapınca spor yapmaya halim kalmıyor
Ee çikolata yiyenler dün akşam ne yaptınız
Günaydın kızlarrr ...
Sabahın korunde ıslerı bıtırdım geldım yanınıza...Herkese bol neselı az kcl gunler dılerım.Menumu yazayım sıze hıh
Saat 11:30
yarım armut
yarım muz
1 kase kfleks
200 ml kakolu sut'ten yapılmıs kfleks
Saat 15:00
ızgara tavuk
yourt
karnıbahr salatası
bulgur pılavı 3 yk
Saat 19:00
1 elma
gayet güzel olmuş kaptancım bulgur pilavıda ekmeğin yerini tutmuş tamamdır yani
Eki Görüntüle 377208
Sabah kavaltım ellerımle yaptım cavdar ekmegınden teflon tostu zeytın yesıl car
aynen cnmm dun bı sporum eksıktı bugun onuda yapıcam ınsss..Bıde annem pılavı benım ıcın yaptı sıfır yaglı ıcım rahat yanı
ay ay ayy zeytin yemeye hasret kaldım dün pazara çıktım zeytin reyonundan geçerken nasıl koktu ekşi ekşi anlatamam
bende pazartesi spordaydım,salı eve yürüyerek gittim pazara uğradım vs epey yürüdüm yani,bugün yine spordayım salonda en zayıflar arasında olmakta ayrı bir keyif nisan 26da sonuçlar ne olucak çok meraktayım doğrusu :44: mayıs başı güçlendirmeye geçerim belki dukan amca temmuz dedi ama 66 dan 63lere düşersem ozamana kadar kesin geçerim çünkü sıkmaya başladı şimdiye kadar yapmadım ama dün ilk kaçamağım gerçekleşti süre uzadıkça insanın kaçamağa meyili artıyo :26:
Günyadınlaar,
Benim bu günkü menüm
08:00 2 haşlama yumurta
09:30 1 kase patlıcan salatası --- öğlen yicektim sözle :)))
1 b. jacobs 2 si bir arada sonunda bu günleride gördüm nescafeyi şekersiz sevmeye başladım....
12:00 1 kase çorba -- hazır hanım ağa çorbası
14:00 1 elma üzerine tarçın serpicem bende
16:00 2 kivi
17:30 1 kase yoğurtlu nesfit
hava buz gibi yaaaaaa..... hani yaz gelmiştiii.....
ben bu gün ögrendim 2 si birada kilo vermeyi durduruyormuş günde 3 tane içiyorum bazen ama 1 tanesini 2 kupaya paylaştırıyordum artık dah içmicem türk kahvesi yaparım kendime yada toz neskafe alıp diyet sütle yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?