Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ohh maaşallah bebek
Teşekkürler

Evet cnm abimin oğlu... Halasıyım

Gün geçtikçe ilginç şekilde kilom artıyor. Bugünde 68.7 kg geldim :s

Bugünkü menüm:

SABAH: 2 yulaf kepeğin ve 1 yumurtadan dukan krepi + 1 parça light kaşar + 1 dilim hindi füme

ARA: 1 büyük boy yağsız sütlü cappucino

ÖĞLE: 1 tabak ton balıklı salata

AKŞAM: 2 kase light kaşar peynirli domates çorbası + 330 ml coca cola zero

cnm biryerlerde yanlış yapıyo olmalısın bak mesela bu menünde kaşar sınırlı serbestlerden olduğu halde hem sabah hem akşam yemişsin,yulaf hakkını sabahtan kullanmışsın domates çorbasına da kattınmı yulaf kepeği kattıysan onunda ölçüsü kaçmış

günaydınnnn hopiş bacım ben haberi yayınladım bizim kızlar dünden razıymış yiyin demedim ki bacım bugün spor günüm şimdilik severek gidiyorum keşke hergün gidebilsem ama haftada 3 gün ancak
vee dünki menüm (toplamda 1,5 lt su,1 kayısı çayı,1 7otlu çay,1 bardak limonlu sirkeli su,1 fincan light sütten şekersiz kayfee)

sabah
1 yumurta
peynir
dukan ekmeği (1 günlük hakkım olanın yarısı)

öğle
yarım kızarmış(kömürde) tavuk
ayran

ara 4 yulaflı bisküvi(kaçamak)

akşam
salata
cacık
dukan ekmeği

günaydın nagiş dün bende dünden razıydım çikolata yemeye regl olucam ondanmı canım çok tatlı istedi bitter çikolata yedim kahvemle yeminim bozuldu 3 gün oruç tutucam

Günaydın kızlar, dün sabah ve akşam olmak üzere toplam 1 saat yürüyüş yaptım. Ama evde spor çok fazla yapamadım 15 dk'cık sadece.

Akşam
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
Salata
1 elma

Bu sabah
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
15 dk yürüyüş

Bu ekmekleri de annemin zoruyla yedim Diyet böyle mi olur diyor, zorla yediriyor Ben hiç su içemiyorum ya Bugün 2 lt suyu içmem lazım. Yarım saat yürüyüş, yarım saat kondisyon bisikletinde çalışıcam, yürüyüş yapınca spor yapmaya halim kalmıyor

Ee çikolata yiyenler dün akşam ne yaptınız

kızlar dün yorgunluktan öldüm hiç gelemedim yatak odamda ne kadar yazlık kıyafetler çarşaflar nevresimler yastık kılıfları varsa yıkadım astım,topladım tekrar astım topladım ,kuruyanları ütüledim yerleştirdim daha yıkancak 4 makina var bugün ama yagmur yagıcakmış bugün yıkamam yarın hava güzel olursa yıkar asarım .bu gün kız kardeşlerimle haftada bir toplanırız gezmeye gidicem bu gün yyokkum çok kaynatmayın okuması zor oluyor

Son düzenleme:
günaydın nagiş dün bende dünden razıydım çikolata yemeye regl olucam ondanmı canım çok tatlı istedi bitter çikolata yedim kahvemle yeminim bozuldu 3 gün oruç tutucam

benim regl tarihim yaklaştı ki zaten 4 gündürde devam eden regle benze bir durumum var bumudur sebep bilmiyorum ama sadece 100gr vermiş gözüküyorum yinede bırakmıcam diyeti 7 nisanda yani bir ay sonraki duruma göre karar vericem güçlendirmeye geçip geçmemeye :26:

hiç birşey yapmadım yan gelip yattım hepmi yiyoruz sanki midemiz bayram etti tartıda hiç artı yoktu sabah geçen haftaki kilomu koruyorum

Günaydın kızlarrr ...

Sabahın korunde ıslerı bıtırdım geldım yanınıza...Herkese bol neselı az kcl gunler dılerım.Menumu yazayım sıze hıh

Saat 11:30

yarım armut
yarım muz
1 kase kfleks
200 ml kakolu sut'ten yapılmıs kfleks

Saat 15:00

ızgara tavuk
yourt
karnıbahr salatası
bulgur pılavı 3 yk

Saat 19:00

1 elma

gayet güzel olmuş kaptancım bulgur pilavıda ekmeğin yerini tutmuş tamamdır yani

Eki Görüntüle 377208

Sabah kavaltım ellerımle yaptım cavdar ekmegınden teflon tostu zeytın yesıl car

ay ay ayy zeytin yemeye hasret kaldım dün pazara çıktım zeytin reyonundan geçerken nasıl koktu ekşi ekşi anlatamam

aynen cnmm dun bı sporum eksıktı bugun onuda yapıcam ınsss..Bıde annem pılavı benım ıcın yaptı sıfır yaglı ıcım rahat yanı

bende pazartesi spordaydım,salı eve yürüyerek gittim pazara uğradım vs epey yürüdüm yani,bugün yine spordayım salonda en zayıflar arasında olmakta ayrı bir keyif nisan 26da sonuçlar ne olucak çok meraktayım doğrusu :44: mayıs başı güçlendirmeye geçerim belki dukan amca temmuz dedi ama 66 dan 63lere düşersem ozamana kadar kesin geçerim çünkü sıkmaya başladı şimdiye kadar yapmadım ama dün ilk kaçamağım gerçekleşti süre uzadıkça insanın kaçamağa meyili artıyo :26:

Günyadınlaar,

Benim bu günkü menüm
08:00 2 haşlama yumurta
09:30 1 kase patlıcan salatası --- öğlen yicektim sözle :)))
1 b. jacobs 2 si bir arada sonunda bu günleride gördüm nescafeyi şekersiz sevmeye başladım....

12:00 1 kase çorba -- hazır hanım ağa çorbası
14:00 1 elma üzerine tarçın serpicem bende
16:00 2 kivi
17:30 1 kase yoğurtlu nesfit

hava buz gibi yaaaaaa..... hani yaz gelmiştiii.....

walla zetın aramam ama bulursam oturur 1 tabak yerım ynı o derece. Cnm sporun azı cogu olmaz dıe dusunenlerdenım iyi yapıyorsun yanı aynı tempoda devam...Bencede dukanda guclendırmeye gec sonra kendını hazır hıssedersen belkı yenıden baslarsın ataktan ama sımdıye kadar bence cok cok ıyı goturdun

ben bu gün ögrendim 2 si birada kilo vermeyi durduruyormuş günde 3 tane içiyorum bazen ama 1 tanesini 2 kupaya paylaştırıyordum artık dah içmicem türk kahvesi yaparım kendime yada toz neskafe alıp diyet sütle yaparım

kızlar artık kendime twister alsammı biri yapmış günde 5 dakika 7 santim incelmiş bel kalçadan bendemi alsam:26:

Son düzenleme:

Aaaa öyle miymiş Benim de iştahımı kestiği için arada alıp içiyordum, artık ben de bırakayım, sağol fadime abla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…