Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Helööö hanımlar salınız mübarek olsun

Bu ara her şey üstüste geliyor gibi oluyor kızçem hastam oğluşum hasta oğlumun kreşlerden aradılar ateşlendi şu bu.
Yaniyür çocuk hasta olunca da çekilmez bir adam oluyor aksiii naaleett
Minnoş öğretmeni diyor ki çok hastalanıyor biraz evde dinlenmesi lazım! nasıl dinlensin hocam öneriniz nedir dedim -şaşırdım çünkü benim oğlan nasıl dinlenebilir-
ee uzansın koltuğa diyor bi hayli ilginç bir yorum camia da böyle bir öneri varsa naa o gün kedilikten istifamı veririm

Şimdi öneriyi düşündükçe;
oğlum +koltuk+ uzanmak fiili= dinlenen çocuk
oğlumu eşitliğin karşı tarafına atarsak ki mutlaka karşı çıkacaktır malum 3 yaş sendromu ;
koltuk+ uzanmak fiili- dinlenen çocuk= -oğlum
Dinlenen çocukla uzanmak fiili kavga edip birbirlerini götürse ;
Koltuk= oğlum olur ki bu eşitlik bir anne için bir hayli gurur verici

Ben iyiyim anam siz nassınız ?

Sağol tatlim tavsiyen için umarım memnun kalırsın kullanınca bana da haber verir mısın
Eee gayet güzel canım. Kahvaltıda ekmek yemediysen çok iyi
Düğün ne zaman tatlım ?
Allah iyiliğini versin ya geçmiş olsun tatlım.
Oglusunun kreşten uzak kalması daha çabuk toplamasını sağlar. Dinlenme konusunu bilemedim + lar çok gibi gorunsede --- ler +ni sildi.

Bende iyiyim canım...
Çamaşırlarla aşk yaşıyorum geldigimden beri çamaşır yıka ser katla...

Pinarim kehribar kolyesini denedin mı? Yegenime aldık biz çok kolay çıkardı çok şükür dişlerini. Bi dene istersen

Denemedim aslında instagramda gordm 100tl civariydi esimde dedi o gercek diildir okadar ucuza. Ama sertifikaliydinaslinda, siz kaca almistiniz

Kendi doktoruma yazdm 2 hafta once gitmistk zaten oda dedinsorun yok ben takip ediyorm d vit devam et dedi geldignde bidha soyle ozellikle bakaym dedi

bulursan at cnm dinkliyim
Gun icinde iyiyiz geceleri oyle insallah bu gece daha iyi olur

Çok mu d vitamini kullandın bebeğine

Cok degil gerektigi kadar verdim aslinda

Hhahaha ayy ben iyiyim ama sen diilsin bence kizzz bu nasi binolayidr :) gecmis olsun bubarada ogluna

Cok gecmıs olsun kuzulara cocuklar hastada olsa bile yınede enerji deposu olmayı basarıyorlar masallah

Kuzum kahvaltım yumurta, peynir ve 2 dilim salam idi:)) 1 yılımız var düğün için

Cok degil gerektigi kadar verdim aslinda
Artık verme beni dinlersen, bebeğin bıngıldağı ne kadar geç kapanırsa beyin gelişimi o kadar uzun sürer.
Ben bebeğime hiç vermedim, diğer kızlarıma da. Anne sütünden aldıkları d vitamini, güneşten yumurtadan aldıkları yeter
Kızlara şimdi veriyorum, ayda bı defa 15 lik bebeklere kullanılan d vitaminini tek seferde içiriyorum, kendimde içiyorum ayda bir kere, ama bebekkken vermedim

Dikkat et kendine

Dolu dolu gorunuyir ama miktarlar az. Lokma ekmekler fazla gibi geldi bana.

10:30
Tavada1 yumurta
5 Zeytın
1kk peynir
1 dilim ekmek

18:15
3 yk tavuk yemegı
3 yk pirinç pilavı
Su:3 lt
Spor :30 dk bölgesel egzersiz
Güzel olmuş sporda var ohh...

Abla çok zeytin yemenin sebebi nedir ?

Saol canim.bugün atesi yükselmedi.dr aksam cikaracakti ama ard arda 2 defa kaka ve sonuncusu mukuslu ve cıvık olunca kaka tahlili isticem dedi.enfeksiyon varsa yeniden damar yolu acicaz dedi.bu gecede burdayiz.ins kakads enfeksiyon yoktur.

Ama doktorumun dedigine gore bingildak kapansa bile kapa capı buyuyorsa beyin gelisimi devam eder ki suanda tamamen kapanmamis bilemiyormki bende cok kararsizim, yan komsumun oglundada ayni olay olmus onun doktoruda devam ver demis sorun yok demis d vitamini onemsiz olsa zatem verdirmezler o yuzden kafama gore kesmek istemiyorm doktoruma guvenip devam vericem bakalm insallah kotuluk yapmiyorumdur.

Bu arada demissinya anne sutu yumurta ve gunesten aldigi d vit yeter diye benm oglan yumurta yemiyor bu ara e gunes de yok benden gecen yetmiyebillir ki zaten normal insanda bile d vit genelde eksik oluyor.

Kıyamam inşallah temiz çıkar sonuçlar...

normal insanda bile d vit genelde eksik oluyor.
Normal insanlar her önüne geleni yediği için bağırsak sağlığını bozuyor, bağırsak sağlığı da bizukdiguy için emilim bozukluğu oluyor, emilim bozuklukları da tüm vitaminlerin eksik olmasına sebep oluyor.
Bebekler sadece anne sütü aldığı için yetişkinlerden daha sağlıklılar.
Sen doktorunun dediğini yap canım

Tabiki haber veririm canım.
Kuzum fiyatı hatırlamıyorum ama Tots&More buradan almıştık. Ben baya arastirmistim o dönem. Burada sertifikası falan olduğunu görünce tercih etmiştik. Bir de tots&more dan alıp memnun kalanlar vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…