Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

10:30
Tavada1 yumurta
5 Zeytın
1kk peynir
1 dilim ekmek

18:15
3 yk tavuk yemegı
3 yk pirinç pilavı
Su:3 lt
Spor :30 dk bölgesel egzersiz
Şu pirinç pilavı olmasa, ne mükemmel olacakmış.

Yoğurtlu turp salatası nedir ki, tarif paylaşır mısın canım
Tavuk sote ne kadar canım

Zeynep etiketlere ve mesaj alıntılarına bakmıyon mu?
Kaç kere birşeyler sordum cevap vermedim, tiye mı almıyon yoksa

Nerede etiket yaptın canım görmedim kusura bakma bir yandan yazmaya çalışıyorum bir yandan çocukla kaçırmış olabilirim

16.30 menüsü değişik olmuş kuzun çıktı mı canım ?
10:30
Tavada1 yumurta
5 Zeytın
1kk peynir
1 dilim ekmek

18:15
3 yk tavuk yemegı
3 yk pirinç pilavı
Su:3 lt
Spor :30 dk bölgesel egzersiz
Doyuyo musun canım bu menü ile bana çok az geldi. Bu kadar az yemeyi sağlıklı bulmuyorum
Sabah çok fazla zeytin var ama bende severim o yüzden bişiy diyemicem ama akşam menüsünü beğenemedim
Canım blenderdan neyle geçirdin onları sütle mi ? Akşam menüsü güzel ama sabahı pek sevemedim
Yarım baş sovan hee kız oğlun yürüyo mu yürüteçte

Uzun süre tok tutuyor canım
Mmm ıyimis abla
Tabiki ablacığım.cok basit.
Turp.rendeliyoruz. sarımsaklı yoğurtla karıştırıp üzerine biraz zeytinyağı gezdirip hamhum yiyoruz

Sütle geçirdin canım. Metabolizma hızlandırıp tok tutuyor.

Sabah çok fazla zeytin var ama bende severim o yüzden bişiy diyemicem ama akşam menüsünü beğenemedim
Akşam menümü bende hiç beğenmedim, arkadaşım biberli ekmek istedi diye yapmıştım, misafirin yanında yememek olmaz diye mecbur kaldım.
Ama peşinen anlaştım, yabancı değilsin, yarından itibaren diyetime dikkat edecem diye..

Bir kaç kere birşeyler sordum, hiçbirine cevap gelmedi.
Neyse bir dahaki sefere
Canım vallahi bu aralar çok yoğunum yorum bile atamıyorum gündüz çocukla uğraşıyorum o uyudu mu iş güç ara sıra spor yapmaya çalışıyorum kv gildeyim yani çok elime alamıyorum telefonu cumartesi inşallah anneme geçiyorum çocukla ilgilendiği için annem bol vaktim olacak inşallah bütün arkadaşlarımdan özür diliyorum bu durum için sen de kusura bakma lütfen

Yemek cok azdi.doymadim.sabahtan kalmaları atistirdim
Yoksa geceye cok acikiyorum.
Normalde köfte 5 tane olur
Yanina salata ve ayran da olur.bunlar olmayinca 4 minik köfteyle doymadim.

Almanyada biliyorsundur canim 2 yasindan Sonra yazmaz Dr ama alin der cünkü Önemli Cocuklar icin, hala daha her aksam ufak tablet veriyorum büyügünede kücügünede

Bitter candır keto bırakınca kilo alınıyormuş cesaret edemiyorum ben o yüzden yoksa tam benlik

Sarımsaklı şampuanini almayı düşünüyorum müthiş dökülüyor zaten ince yapiliydi faydası olurmuki
troid bezim olmadığı için yanlardan özellikle açılma oldu saçlarım da her banyoda giderden 2-3 kez saçları topluyordum tıkanıyordu o kadar dökülüyordu çok şükür artık dökülmüyor sarımsaklı şampuan kullanıyorum 1 yıldan fazladır ( şampuanı saç maskesi yazan kremini ve küçük şişe de damlalıklı yağını) arada kaş kirpik serumundan sürdüm çok açıklık olan yerlere kapandı allaha bin şükür bende işe yaradı gülüm o yüzden tavsiye ederim , bu gün kargom geldi 5 tane küçük boy sarımsaklı şampuan aldım 2 de komşuma kampanya vardı üye olanlara gelişi 8 liraydı da:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…