- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.861
oovvv cidden zor her karın kıpırtısına bebek mi var diye düşünürsen bunalıma girersin gülüm sağlam doğum kontrolü yöntemi bir şey kullanın her ay böyle stres reglin dengesini de bozarCanım senin bebikin ne kadarlık. Adet dönemi yaklaşınca benim vücutta yapıyo öyle hainlikler 3.5 atıyomşimdi yine yaklaştı adet dönemi karnımda kıpırtılar oluyo nuhtrmelen gazdan. Diyorumki ay acaba bebek varda o mu oynuyo sonra diyorumki kızım böyle bi hareket için bebeğin 6 aylık falan olması lazım sen doğum yapalı 6 ay olmad bile
Yüzde 85 bitterin de tadı olmaz kiSelam kızlar
Dünden beri üstümde bi halsizlik vardi
Dün menü yazmayi da unutmuşum
2 gündür ikindin sıraları cnm oyle tatli istiyorki, nedense
Kendimi zor tuttum, şükür bisey kacirmadim :))
Bu arada ketoda min. Yuzde 85 bitter serbestmis
aman gülüm her yazana , her hemşire doktora inanma panik yapma kız kardeşimim kızının bıngıldak erken kapanmayı boş ver doğduğun da kapanmaya başlamıştı zekasın da şöyle böyle olur demiş doktorlar bacım çok korktu ağladı ama normal gelişti kafası beyni şükür şimdi 2.5 yaşın da cin cücüğü gibi hepimizi parmağın da oynatıyor zilloşumm:))6 ay asimizi olduk kizlar bingildak kapanmis dedi hemsire korkuttu beni doktr bakti sonra cok hafif aciklik var dedi. Ya bu bingildak erken kapanirsa noluyor internette zeka gelisimini etkiliyor yazuyor korkuyorm ya
Degilim canim su adet olacagim zamanlari böyle oluyorumHasta mısın minnoşum
ben geldim şimdi sessizlik v.s. kalmaz ben ve çenem çok güçlüyüz daaCok sessizlesti 9. takim nazar ettiler sonunda
Insallah ablaben geldim şimdi sessizlik v.s. kalmaz ben ve çenem çok güçlüyüz daa
15 tatil burda, herkes çoluk çocuğuyla zaarCok sessizlesti 9. takim nazar ettiler sonunda
Bütün her yöntemde oldugu gibi ondada koruma uygulamak gerekiyor cnm :))Bitter candırketo bırakınca kilo alınıyormuş cesaret edemiyorum ben o yüzden yoksa tam benlik
Ben zaten acı ciko sevmiyom cnm :)) ama kremayla falan karistirilabilir belkiYüzde 85 bitterin de tadı olmaz ki
Biberde portakaldan daha cok c vit. Varmis :))kızlar hepiniz bebeleri hasta siz hastalanıyorsunuz gözünüzü seveyim bol limon yiyin çoluk çocuğa doğal limonata yapın içirin de bundan sonra hastalanmasınlar yada hafif ilaç kullanmadan atlatsınlar kış hastalıklarının 1 numaralı kahramanı c vitamin gurubu ve limon bildiğimizden çooook daha güçlü etkisi varmış bu gün okuduğum yazı telefonda olmasa kaynağını bulsam buraya da atardım
kırmızı kapya biber de evet öyleymiş , limonun içeriğindeki bazı maddelerden dolayı kışın hastalanmamak için bol bol yiyin herşeye katın hatta dondurup yemeğe rendeleyin v.s. diyorlarBiberde portakaldan daha cok c vit. Varmis :))
Benimkide gece kalkar biseyler yer mutlaka :))benim sıpa geldi mutfağa açım dedi çorba ıspanak var dedim istemez dedi krep yaptım az önce yedi gitti baba oğul gece gece mutfak da muhabbet ediyor ben krep pişiriyorum ayy bu gençlerin olmadık saatte acıkması yok mu
Ekmek dışında güzelBugünkü menüm
Saat 8.30 da
1 tane kücük yuvarlark ekmek (hastanede verilenden)
4 tane zeytin
1 çatal peynir
1 minik kutu bal (hastane)
1 minik kutu tereyagin yarisi
(Ikisi de 9 gr lik paketler)
1 şekersiz çay
Öğle 12.00
3 tane minik et köfte
3 yk yoğurt
1 lokma ekmek
Akşam 16.30
4 tane minik köfte
1 kücuk kase yoğurt
2 3 lokma ekmek (köftenin yaninda iskenderin icindeki ekmeklerden)
1 lokma tereyağ
1 tane zeytin
Su 2 lt
Spor yok
Ekmek beyaz değilse iyi pilav da bulgur olsa daha iyi10:30
Tavada1 yumurta
5 Zeytın
1kk peynir
1 dilim ekmek
18:15
3 yk tavuk yemegı
3 yk pirinç pilavı
Su:3 lt
Spor :30 dk bölgesel egzersiz
Ekmek ne ekmeği beyazsa onun dışında güzel afiyet olsun10:00=== 2 yk pırasalı yumurta
10 yeşil zeytin
10 siyah zeytin
2 yk cevizli biber
1 kase yoğurt
16:00=== 1 adet biberli ekmek
1 avuç Antep fıstığı
2 adet lokum
3 lokma tahinli pekmezli
Su=== 2 lt
Spor= birazdan 60 dk bantta yürüyeceğim inşallah
Güzel afiyet olsunSabah yok
14.00
Süt.3 yk yulaf.1 tk keten tohumu. 1tk kahve. 10 fındık
Blenderdan geçirdim içtim.
17.00
Yarım portakal
Çok küçük elma
19.00
Yarım kase tarhana çorba
Fırında güveçte köfte içinde 4 tane köfte vardı üzerinde kaşar
Yoğurtlu turp salatası
Havuç salatası
2 küçük biber turşusu
1 lokma ekmek
Spor yok gu n içinde hep hareketiydim.
Güzel olmuş canımMENUM:
1 hurma
9:00 1 fincan kahve, 1 incir, 3 ceviz
12:00 1 hasl. Yumurta, 2 tb ekmek, 1 kk peynir, 5 siyah zeytin, domates biber
14:00 3 yk yogurt, 3 badem
15:30 1 turk kahvesi, 2 kare bitter
17:30 tavuk sote sebzeli, yarım baş sogan, 1 kase yogurt
3 lt Su
Rezene cayı,
100 mekik 10 dk civari = 30 puan
200 zıplama = 20 puan =50 pDream00
Güzel afiyet olsunSabah 10.30
4 halka sucuk 2 yumurtaişe sucuklu yumurta
Peynir5 zeytin
1 dilim tbe
1 dilim ayva 2 dilim portakal
akşam 18.00
5 yk tarhana çorba
1 yk kuru patlıcan
2 parça tavuk
su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş =60 pDream00
Afiyet olsun güzel bu hafta birincilik sende olur böyle giderse20.01.pazartesi
13.00
Kgk
14.00
Biraz kaşar
5 zeytin
Bir lokma b. Peynir
3 ceviz
18.00
3 ceviz
az sütlü kahve
20.15
5 tavuk Kanat
_________________-
21.01.SALI
14.00
Kgk
14.30
Tavada tereyagli 2 yumurta+1 kş hc sütü
Kaşar
5 zeytin
17. 30 gibi
3 brezilya cevizi
19.30
Yarim tb kremali mantali tavuk sote
Yesil salata
Su en az 2 lt oluyor
Beni bilmiyomda cnmAfiyet olsun güzel bu hafta birincilik sende olur böyle giderse
sagolasin cnmGözünüz aydın
Benim bacımda ders bırakmıştı, hocası ile tartışmış mezun etmemişlerdi, bugün onunda geçtiğinin haberini aldım, şükürler olsun
Sizin orda iş bulma meselesi nasıl oluyor canım, devlet kadroları var mı, yoksa özel de mi çalışacak
Hep derim; tartı günü iyiki Pazartesi değilmiş diye
sagolasin cnmGözünüz Aydın
sabit kötü degil ama 2 gündür aksamlarinda karbonlu malesef cnmBen sabit çıktım Kızlar çok da yemedimşaşırdım vardır bi sebebi 3 gün detoks yapacam
Cuma:86
Bugün:86
beterin beteri vardir demisler :)) yine sen bi haftasonu bile gidebilirsin, bende o da yokBugün ruh halim gurbette gibi..
Eşim gitti, arkadaşımda bu akşam biniyor, yarın sabah burda...
Memleketimdeyim ama yapayalnız.
4 kızkardeşiz, 3 müz çalışıyoruz, hepimiz farklı şehirlerde birbirimize uzaktayız, bayramdan bayrama görüşebiliyiruz ancak,1 'i yeni mezun oldu, o da bu yıl atanır gider uzaklara...
Annem babam desen, 4 yıl önceye kadar buradaydı, öğretmen olarak atanınca sevinmiştim, artık anneme babama vakit ayırabiliceğim diye, onlarda kalktı gitti bu şehirden
Üzülüyorum gözden uzak olanlar bir süre sonra gönülden de uzak olacak diye
Kendimi odama kapattım, iki gözüm iki çeşme ağlıyorum şimdi, şu 3 günlük dünyada bu kadar yanlızlık yüreğimi çok burkuyor kızlar
masallah cok guzel tatlim21 aralıkta 93.8 ile baslamıstım 17 ocakta 88.6 ile ilk 5 kiloluk hedefe ulastim simdi sıra 21 subatta 83.8 olabilmekte
yalniz bu arti olmamisCuma gunu 88.6
Bugun :89.4
Regl durumundayım onun dısında normal beslendim baya gecmıs birikmos bu arada
yok cnm araba uzakta oluyorBu hırsız senin çantaya dadanmış
Arabayı uzağa parketmiyorsan bir süre arabada bıraksan olur mu?
çok şükürrrr
Teşekkür ederimözünüz aydın abla
biraz fazlaymis arti cnmKızlar merhaba alıntılarım yine kaybolmuşİçimde bi sıkıntı ve saçma bir gerginlik var. Regl yaklaştı ondan galiba. Kilom +500 çıktı. Ödemdendir diye düşünüyorum.
ana okulu ogretmenligi cnm cok istedigi biseydiAy cok sevindm abla hayirlisi olsun ne okumustu kizin
sagol cnmHadi gözünüz aydın abla
aman sen inanma onlara :)) bana 78 den sonra yeter diyolarHaftasonu annem yeter artık daha zayıflama çocuk gibi kaldin dedi çook mutlu oldum. Bu kiloda hangi cocuksa oDaha 10 kilo vercem dedim şok oldu kadın
senin tarti bildirimin nerde cnmBenim gibi olmuşsun bende tartıda kaç çıkacağım çok.merak ediyorum. Aman bunu da yiyim aman şunu da yiyim nasıl olsa veririm veya veremiyorum diyorum.
Ama söyle ayna karşısına geçtim ve kendimi beğenmedigimi görünce motive arttı.
Harikaaaa Ne güzel bir yorum
sizin kendi derdiniz size yeter, kayın nerden ciktiki %))Evime geçtim şükür hanımlar.
Kaynimda yanimda
Kaynım benden 4 5 yaş küçük ama hiç anlaşamayız. Aşırı rahat aşırı bencil biri bakalım busefer onunla neler yaşayacağız
benim hirsizim cnmMefkurem gülüm hırsızınız varmış iş yerin de çantanı kurcalayıp çerezini bile aşırmış ona etkili bir not yaz çantan da en üste bıraksana dolap kilidi yapılana kadar
aynennn :))anlamadım abla, ne hırsızı
işyerinde çantanı karıştırıp içindekileri mi yok ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?