Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oovvv cidden zor her karın kıpırtısına bebek mi var diye düşünürsen bunalıma girersin gülüm sağlam doğum kontrolü yöntemi bir şey kullanın her ay böyle stres reglin dengesini de bozar

Yüzde 85 bitterin de tadı olmaz ki

6 ay asimizi olduk kizlar bingildak kapanmis dedi hemsire korkuttu beni doktr bakti sonra cok hafif aciklik var dedi. Ya bu bingildak erken kapanirsa noluyor internette zeka gelisimini etkiliyor yazuyor korkuyorm ya
aman gülüm her yazana , her hemşire doktora inanma panik yapma kız kardeşimim kızının bıngıldak erken kapanmayı boş ver doğduğun da kapanmaya başlamıştı zekasın da şöyle böyle olur demiş doktorlar bacım çok korktu ağladı ama normal gelişti kafası beyni şükür şimdi 2.5 yaşın da cin cücüğü gibi hepimizi parmağın da oynatıyor zilloşumm:))

kızlar hepiniz bebeleri hasta siz hastalanıyorsunuz gözünüzü seveyim bol limon yiyin çoluk çocuğa doğal limonata yapın içirin de bundan sonra hastalanmasınlar yada hafif ilaç kullanmadan atlatsınlar kış hastalıklarının 1 numaralı kahramanı c vitamin gurubu ve limon bildiğimizden çooook daha güçlü etkisi varmış bu gün okuduğum yazı telefonda olmasa kaynağını bulsam buraya da atardım

Bitter candır keto bırakınca kilo alınıyormuş cesaret edemiyorum ben o yüzden yoksa tam benlik
Bütün her yöntemde oldugu gibi ondada koruma uygulamak gerekiyor cnm :))
Birden hamurlara tatlilara gomulunurse olmuyor
Yavas yavas kademeli meyve, bakliyat eklemesi yapilabilir
Low korb yapiliyor o zaman

Biberde portakaldan daha cok c vit. Varmis :))

Biberde portakaldan daha cok c vit. Varmis :))
kırmızı kapya biber de evet öyleymiş , limonun içeriğindeki bazı maddelerden dolayı kışın hastalanmamak için bol bol yiyin herşeye katın hatta dondurup yemeğe rendeleyin v.s. diyorlar

Benimkide gece kalkar biseyler yer mutlaka :))

Ekmek dışında güzel
10:30
Tavada1 yumurta
5 Zeytın
1kk peynir
1 dilim ekmek

18:15
3 yk tavuk yemegı
3 yk pirinç pilavı
Su:3 lt
Spor :30 dk bölgesel egzersiz
Ekmek beyaz değilse iyi pilav da bulgur olsa daha iyi Ekmek ne ekmeği beyazsa onun dışında güzel afiyet olsun Güzel afiyet olsun Güzel olmuş canım Güzel afiyet olsun Afiyet olsun güzel bu hafta birincilik sende olur böyle giderse

Afiyet olsun güzel bu hafta birincilik sende olur böyle giderse
Beni bilmiyomda cnm
Senin menüler böyle giderse sende olmicagi kesin
Gecen hafta iyi verdin diye şımardın sanki biraz
Son 2 gün lutfen daha dikkat et, karbon yime :))

sagolasin cnm
Sizinde gözünüz aydin

Ana okul ogretmenliginde devlet kadrosu olmuyor cnm
Meslek yaptigi yuvada devam edecek simdilik
Bu arada bizim buralardaki yuvalara başvuru yapicak
Gözünüz Aydın
sagolasin cnm
Ben sabit çıktım Kızlar çok da yemedim şaşırdım vardır bi sebebi 3 gün detoks yapacam
Cuma:86
Bugün:86
sabit kötü degil ama 2 gündür aksamlarinda karbonlu malesef cnm
beterin beteri vardir demisler :)) yine sen bi haftasonu bile gidebilirsin, bende o da yok
21 aralıkta 93.8 ile baslamıstım 17 ocakta 88.6 ile ilk 5 kiloluk hedefe ulastim simdi sıra 21 subatta 83.8 olabilmekte
masallah cok guzel tatlim
Cuma gunu 88.6
Bugun :89.4
Regl durumundayım onun dısında normal beslendim baya gecmıs birikmos bu arada
yalniz bu arti olmamis

Bugünkü menunde baya az olmus cnm
Bu hırsız senin çantaya dadanmış
Arabayı uzağa parketmiyorsan bir süre arabada bıraksan olur mu?
yok cnm araba uzakta oluyor
Girişte kilitli dolap alinabiliyor ama mola, a giderken oraya gidemem
Süre zaten kısıtlı, orasida uzak kaliyor
çok şükürrrr
özünüz aydın abla
Teşekkür ederim
Kızlar merhaba alıntılarım yine kaybolmuş İçimde bi sıkıntı ve saçma bir gerginlik var. Regl yaklaştı ondan galiba. Kilom +500 çıktı. Ödemdendir diye düşünüyorum.
biraz fazlaymis arti cnm

Odem cayi falan yap kendine iyi gelir
Ay cok sevindm abla hayirlisi olsun ne okumustu kizin
ana okulu ogretmenligi cnm cok istedigi biseydi
Hadi gözünüz aydın abla
sagol cnm
Haftasonu annem yeter artık daha zayıflama çocuk gibi kaldin dedi çook mutlu oldum. Bu kiloda hangi cocuksa o Daha 10 kilo vercem dedim şok oldu kadın
aman sen inanma onlara :)) bana 78 den sonra yeter diyolar
senin tarti bildirimin nerde cnm
Evime geçtim şükür hanımlar.
Kaynimda yanimda
Kaynım benden 4 5 yaş küçük ama hiç anlaşamayız. Aşırı rahat aşırı bencil biri bakalım busefer onunla neler yaşayacağız
sizin kendi derdiniz size yeter, kayın nerden ciktiki %))
Mefkurem gülüm hırsızınız varmış iş yerin de çantanı kurcalayıp çerezini bile aşırmış ona etkili bir not yaz çantan da en üste bıraksana dolap kilidi yapılana kadar
benim hirsizim cnm onceden 2 sefer para aldi
Artik cüzdan goturmuyom
Muhtemelen rus yada polanyalilardan dir
Öyle ahlaksiza not mu engel olacak cnm :))
anlamadım abla, ne hırsızı
işyerinde çantanı karıştırıp içindekileri mi yok ediyorlar
aynennn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…