Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım cok geçmiş olsun.ınş guzel haberler almıssındır.rabbım yardımcınız olsun

Abla tiroid olmayınca saçlarda dökülmedemi oluyor ? Eşimde sarımsaklı şampuan kullanmaya başlasın.
Senin kullandığın marka nedir abla?

Ayyy ergenlik hallerimiz anneleri babaları çok yıpratıyor. Bizde çok acıkırdık annem ne istersek.yapardi biraz soylenirdi ama yapardı

Gecen aksam eşim işten aradi ne yapiyosun diye
Para harciyom dedim

yüz serumu, nemlendirici krem
Kollajen tozu, d vit+k2, hindistan cevizi unu, yagi
Mct yagi,
Sac icin aldigim takviye

Paraya kıydım
Ohhh iyi etmişin abla güle güle sağlıkla harca

Pazartesi günü annemdeydim abla bu yüzden tartı bulamadım. Tartılamadım. Bugünde tartiya çıktım l0 yazdı ne demekse eşim uğraştı yapamadı.
Bakalım yarın tekrar kendisiyle görüşeceğim umarım tartar.
Kayin konusuda aman ne bilim abla.

Merhabalar canlar
Bır kac kere gırıp gecmıse bakmaya nıyetlendım ama yarım kaldı.cuma cumartesı kv deydık.pazar evdeydım ama camasır falan hıc fırsat olmadı.
Pazartesı ve bugun annemlerdeyım kardesler toplandık.6 cocukla zaman hızla akıp gectı.yarın evımdeyım ınş
Pazartesı evden cıkmadan tartılmayı unutmusum annemdede tartılmadım zaten kusura bakmayın .geçmişe fırsat buldukca bakarım ıns

15 tatil burda, herkes çoluk çocuğuyla zaar
dogruya tatil olmustu
oh mis ne yenirdi
Gecen aksam eşim işten aradi ne yapiyosun diye
Para harciyom dedim

yüz serumu, nemlendirici krem
Kollajen tozu, d vit+k2, hindistan cevizi unu, yagi
Mct yagi,
Sac icin aldigim takviye

Paraya kıydım
iyi yaptin abla güle güle kullan
merhaba canim ailecek iyi vakitleriniz olsun ins

Dogrudur cnm sen baya bilgilisin masallah, kızlarin cok sanslı: )

Bir bakicam cnm bende sagolasin

Tavuk sote 2 servis kasigi kadardi cnm

Sogani cok severm :)
Yuruyor kiz 2 haftadir falan kullaniyoruz artik gidiyor istedigi yerleri karisdiriyor. Tam olarak yonunu belirliyemesede daha denkgetiriyor gene yaramaz :)

Ay tatli istegi olunca zor oluyor ya.
Abla zaten genel olarak diyetlerde bitter serbest hatta oneriliyor kalp sagligi icin de

Almanyada biliyorsundur canim 2 yasindan Sonra yazmaz Dr ama alin der cünkü Önemli Cocuklar icin, hala daha her aksam ufak tablet veriyorum büyügünede kücügünede

Aynen ablamda aliyordu kizi icin biliyorm ordan cnm onemli bir takviye

Ayy hajlisin abla insna ister istemez bir panik yapiyor onlarda ne rahat soluyor ya giciklar

Masallah sizin kuzuya canim :)

Ana okul ogretmenligi kuzenimde yapiyor abla calisma saatleri izinkeri guzel oluyor ya. Bende staj yapmistm orda praktikum ama sevememistm cocuklarla ugrasmak benlik degil hic :) sabır istiyor gercekten. 1taneye zor bakiyorm

Pili bitmis canim degisdirince calisir gene

Canım hastane bütün düzenini bozmuş benim misafirin bozduğu gibi
10:30
Tavada1 yumurta
5 Zeytın
1kk peynir
1 dilim ekmek

18:15
3 yk tavuk yemegı
3 yk pirinç pilavı
Su:3 lt
Spor :30 dk bölgesel egzersiz
Pilavın pirinçten olmasaymış harikaymış
Biberli ekmek haricinde güzel bir menü onun da sebebini açıklamışsın zaten

Güzel olmuş
Güzel menü gerçekten
Aynen kuzum bir an önce evine dön
Menü güzel canım fakat yulaf lapasını kaç kaşık yaptın ölçü yazarsan daha iyi olurmuş
Bence güzel
Senin menüler hakikaten çok güzel oluyor abla
Üff ne yemişim üstelik spor da yapamıyorum kaç gündür vay Halime hemen toparlanıyorum önce kendimden sonra sizlerden özür diliyorum

Beni bilmiyomda cnm
Senin menüler böyle giderse sende olmicagi kesin
Gecen hafta iyi verdin diye şımardın sanki biraz
Son 2 gün lutfen daha dikkat et, karbon yime :))
Valla ne olursa onu yiyorum miktarını azaltiyorum ama napim başka bişey yok gorumceye gidiyorum bugün 7 tane çocukla tek başıma kalacam anneleri kayinbabami kontrole götürecekler bu hafta bir geceydi sağ salim

İnşallah canım

Aynen canim.doktor bizi taburcu etti.sabah yine cok yedim.neyse ki tartiya 2 gün var.dikkat ederim evde.
Ama cok kötü bisey var.günlerdir kabizim.tartilmadim uzun zamandir.ne oldu Allah bilir

Günaydin kızlar biz taburcu olduk
Metoşumun atesi düstü çok sükür.
3 gün kaldik.eve varinca daha bi dikkat edicem.aslinda kendimi tutabildigim.kadar tuttum.cünku hastanede diyete uygun hicbisey yoktu.
Ne salata ne aytan nede dogru düzgun et tavuk yada balik
Yumurta bile vermiyorlar.peynir zeytin ekmek bal veriyorlar.bali ve ekmegi yemesem zeytin ve peynirle doyamazdim.mecbur azcik yedim.ins eve gidince daha iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…