Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oovvv cidden zor her karın kıpırtısına bebek mi var diye düşünürsen bunalıma girersin gülüm sağlam doğum kontrolü yöntemi bir şey kullanın her ay böyle stres reglin dengesini de bozar
Ya benim kendi kendimi dolduruşa getirmem bu aslında yoksa zaten korunmada bi problem yok. 6 ay oldu doğum yapalı emzirdiğim için adetlerim düzensiz. Düzene girince bu ruh halinden de çıkarım inşallah

Gecen aksam eşim işten aradi ne yapiyosun diye
Para harciyom dedim

yüz serumu, nemlendirici krem
Kollajen tozu, d vit+k2, hindistan cevizi unu, yagi
Mct yagi,
Sac icin aldigim takviye

Paraya kıydım
hayırlı olsun canoom , güle güle kullan yarasıııınnn:) ürünlere başlamadan yüzünün fotosunu çektir 1-2 ay sonrası yine çektir karşılaştırma yaparsın

Abla tiroid olmayınca saçlarda dökülmedemi oluyor ? Eşimde sarımsaklı şampuan kullanmaya başlasın.
Senin kullandığın marka nedir abla?
evet gülüm maalesef troidi az çalışanların da bizim gibi troid bezi hiç olmayanların da saçı dökülebiliyor , ben farmasi den alıyorum zaten üyeyim sürekli takip ediyorum indirime girdi mi yada geçen cuma ki gibi özel indirimler oldu mu fazla fazla alıyorum çok hesaplıya geliyor eczaneler de de başka markalarınkiler varmış , benim saçların dökülmesini 1-2 ayda kesti P ponipon da kullanmıştı ona daha çabuk etki etti yanlış hatırlamıyorsam ilk hafta da işe yaradı demişti

Ayyy ergenlik hallerimiz anneleri babaları çok yıpratıyor. Bizde çok acıkırdık annem ne istersek.yapardi biraz soylenirdi ama yapardı

Ohhh iyi etmişin abla güle güle sağlıkla harca
sen de miiiii :)))))))))))) hadi benim sıpa beceriksiz aç uyur ama bir yumurta bile haşlamaz tembel , kız siz niye kendiniz hazırlamadınız yazık annene ayy empati yaptım yaa :))tüm ergenler mi böyle ki

özel hastane miydi onu sormayı unuttum bak erkek kardeşimin bebesi 4.5 kilo doğdu kan şekeri düşük demişler küveze koydular 11 gün küvezde kaldı tospiğim ki 2 gün sonra değerleri normalmiş de adaptasyon süreci demişler neye adapte olacak yavvf anasını emecek dünyaya adapte olacak zaten ama hem devletten hem bizimkilerden para almak için yatırdılar bebeyi hem de tüm sezaryanla doğanları yatırıyorlar anne babaya bir şey diyip korkutuyorlar onlar da ses etmiyor

bir bana mı çok görünmedi yediklerin akşam ki karnıyarık kızartmadansa belki o biraz ağırdır bence :) kızının ateşi düşmüyorsa bir daha doktora görünmeniz lazım gülüm

şükür taburcu olmuşsunuz ya ateşi düşmüş ya kuzunun yeme içmeyi zaten halledersin gülüm sen sağlık olduktan sonra gerisi kolay

Neden pilates kilo vermek için kardio yapabileceğin spor salonuna gitsen daha iyi degilmi kuzum

Ya benim kendi kendimi dolduruşa getirmem bu aslında yoksa zaten korunmada bi problem yok. 6 ay oldu doğum yapalı emzirdiğim için adetlerim düzensiz. Düzene girince bu ruh halinden de çıkarım inşallah
kız iyi ruh haline girersen daha çabuk düzene girer bundan sonra inşallah her ay düzenli tıkır tıkır işleyecek dönemlerin :)

Bebeğim 10 aylık daha bu ay ilk defa zamanında regl oldum..Her ay gecikince acaba hamilemiyim demekten iyi bunalmistim .Seninkide biran önce düzene girer umarım rahatlarsin sende

Benim kızda 4.3 doğdu şekeri düşebilir şuanki senin süt yetmez mamaya baskayin dediler.. 2 hafta kullandım bıraktım yavrum memeyi bırakmasın diye

benim oğluş acıkmış tamam şimdi acıktım soslu peynirli yumurta pişir emrini verdi ben kalktım onu doyurup işlere girişeyim , kendini bol bolll sevinnnnn
Kolay gelsin sana abla ..Valla ben seviyorum kendimi .Benim gibi kadını kim sevmez ayrıca

sen de miiiii :)))))))))))) hadi benim sıpa beceriksiz aç uyur ama bir yumurta bile haşlamaz tembel , kız siz niye kendiniz hazırlamadınız yazık annene ayy empati yaptım yaa :))tüm ergenler mi böyle ki
Benim oğlum 14 yaşında inan ona dediklerimi kendim yapsam daha az yorulurum ,yatağını topla dolabınızı düzelt temiz ol gibi. Hep diyorum ki yarın bir gün yanlız yaşaman gerektiğinde kendi ayaklarının üzerinde durmak için,kaliteli bı hayat yaşamak için öğrenmelisin..
Benim kaynım 6 yıldır yanlız yasar kiradaydi ev aldı geçen ay taşındı ama evini bir gör sanki 6 yıldır hiç temizlik yapmamış pislik içinde abileri çok kızdı çok konuştular yeni evde öyle olmiyacakmis güya..
Kv hep ovunurum ben çocuklarıma hiç bir şey yaptırmadım kıyamadım diye .Kiyamamasinin sonucu 43 yaşındaki adamın bı evini bile temizlemeyi becerememesi

Kesin alıyım ozaman arkadaşım üye ondan soyliyim gelişine veriyor sırf ihtiyaçlarını almak için üye olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…