- 13 Aralık 2019
- 327
- 1.676
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.901
Ya benim kendi kendimi dolduruşa getirmem bu aslındaoovvv cidden zor her karın kıpırtısına bebek mi var diye düşünürsen bunalıma girersin gülüm sağlam doğum kontrolü yöntemi bir şey kullanın her ay böyle stres reglin dengesini de bozar
hayırlı olsun canoom , güle güle kullan yarasıııınnn:) ürünlere başlamadan yüzünün fotosunu çektir 1-2 ay sonrası yine çektir karşılaştırma yaparsınGecen aksam eşim işten aradi ne yapiyosun diye
Para harciyom dedim
yüz serumu, nemlendirici krem
Kollajen tozu, d vit+k2, hindistan cevizi unu, yagi
Mct yagi,
Sac icin aldigim takviye
Paraya kıydım
evet gülüm maalesef troidi az çalışanların da bizim gibi troid bezi hiç olmayanların da saçı dökülebiliyor , ben farmasi den alıyorum zaten üyeyim sürekli takip ediyorum indirime girdi mi yada geçen cuma ki gibi özel indirimler oldu mu fazla fazla alıyorum çok hesaplıya geliyor eczaneler de de başka markalarınkiler varmış , benim saçların dökülmesini 1-2 ayda kesti P ponipon da kullanmıştı ona daha çabuk etki etti yanlış hatırlamıyorsam ilk hafta da işe yaradı demiştiAbla tiroid olmayınca saçlarda dökülmedemi oluyor ? Eşimde sarımsaklı şampuan kullanmaya başlasın.
Senin kullandığın marka nedir abla?
sen de miiiii :)))))))))))) hadi benim sıpa beceriksiz aç uyur ama bir yumurta bile haşlamaz tembel , kız siz niye kendiniz hazırlamadınız yazık annene ayy empati yaptım yaa :))tüm ergenler mi böyle kiAyyy ergenlik hallerimiz anneleri babaları çok yıpratıyor. Bizde çok acıkırdık annem ne istersek.yapardi biraz soylenirdi ama yapardı
Ohhh iyi etmişin abla güle güle sağlıkla harca
özel hastane miydi onu sormayı unuttum bak erkek kardeşimin bebesi 4.5 kilo doğdu kan şekeri düşük demişler küveze koydular 11 gün küvezde kaldı tospiğim ki 2 gün sonra değerleri normalmiş de adaptasyon süreci demişler neye adapte olacak yavvf anasını emecek dünyaya adapte olacak zaten ama hem devletten hem bizimkilerden para almak için yatırdılar bebeyi hem de tüm sezaryanla doğanları yatırıyorlar anne babaya bir şey diyip korkutuyorlar onlar da ses etmiyorDogrudur cnm sen baya bilgilisin masallah, kızlarin cok sanslı: )
Bir bakicam cnm bende sagolasin
Tavuk sote 2 servis kasigi kadardi cnm
Sogani cok severm :)
Yuruyor kiz 2 haftadir falan kullaniyoruz artik gidiyor istedigi yerleri karisdiriyor. Tam olarak yonunu belirliyemesede daha denkgetiriyor gene yaramaz :)
Ay tatli istegi olunca zor oluyor ya.
Abla zaten genel olarak diyetlerde bitter serbest hatta oneriliyor kalp sagligi icin de
Aynen ablamda aliyordu kizi icin biliyorm ordan cnm onemli bir takviye
Ayy hajlisin abla insna ister istemez bir panik yapiyor onlarda ne rahat soluyor ya giciklar
Masallah sizin kuzuya canim :)
Ana okul ogretmenligi kuzenimde yapiyor abla calisma saatleri izinkeri guzel oluyor ya. Bende staj yapmistm orda praktikum ama sevememistm cocuklarla ugrasmak benlik degil hic :) sabır istiyor gercekten. 1taneye zor bakiyorm
Pili bitmis canim degisdirince calisir gene
bir bana mı çok görünmedi yediklerin akşam ki karnıyarık kızartmadansa belki o biraz ağırdır bence :) kızının ateşi düşmüyorsa bir daha doktora görünmeniz lazım gülümCanım hastane bütün düzenini bozmuş benim misafirin bozduğu gibi
Pilavın pirinçten olmasaymış harikaymış
Biberli ekmek haricinde güzel bir menü onun da sebebini açıklamışsın zaten
Güzel olmuş
Güzel menü gerçekten
Aynen kuzum bir an önce evine dön
Menü güzel canım fakat yulaf lapasını kaç kaşık yaptın ölçü yazarsan daha iyi olurmuş
Bence güzel
Senin menüler hakikaten çok güzel oluyor abla
Üff ne yemişim üstelik spor da yapamıyorum kaç gündür vay Halime hemen toparlanıyorum önce kendimden sonra sizlerden özür diliyorum
şükür taburcu olmuşsunuz ya ateşi düşmüş ya kuzunun yeme içmeyi zaten halledersin gülüm sen sağlık olduktan sonra gerisi kolayGünaydin kızlar biz taburcu olduk
Metoşumun atesi düstü çok sükür.
3 gün kaldik.eve varinca daha bi dikkat edicem.aslinda kendimi tutabildigim.kadar tuttum.cünku hastanede diyete uygun hicbisey yoktu.
Ne salata ne aytan nede dogru düzgun et tavuk yada balik
Yumurta bile vermiyorlar.peynir zeytin ekmek bal veriyorlar.bali ve ekmegi yemesem zeytin ve peynirle doyamazdim.mecbur azcik yedim.ins eve gidince daha iyi olacak.
Neden pilates kilo vermek için kardio yapabileceğin spor salonuna gitsen daha iyi degilmi kuzumoyle gorunuyor abla buyuk daha sımdıde den bilmiş bilmiş konusuyor
15 tatilden sonra bende pılatese gitmeyi dusunuyorım bakalım nasıl olacak
olmakla olmamak arasındayım
bende bugun temizlendim
sanırım canım ufaktan
İnşallah canım tedbirimi aldım bakalım
kız iyi ruh haline girersen daha çabuk düzene girer bundan sonra inşallah her ay düzenli tıkır tıkır işleyecek dönemlerin :)Ya benim kendi kendimi dolduruşa getirmem bu aslındayoksa zaten korunmada bi problem yok. 6 ay oldu doğum yapalı emzirdiğim için adetlerim düzensiz. Düzene girince bu ruh halinden de çıkarım inşallah
Bebeğim 10 aylık daha bu ay ilk defa zamanında regl oldum..Her ay gecikince acaba hamilemiyim demekten iyi bunalmistim .Seninkide biran önce düzene girer umarım rahatlarsin sendeYa benim kendi kendimi dolduruşa getirmem bu aslındayoksa zaten korunmada bi problem yok. 6 ay oldu doğum yapalı emzirdiğim için adetlerim düzensiz. Düzene girince bu ruh halinden de çıkarım inşallah
Benim kızda 4.3 doğdu şekeri düşebilir şuanki senin süt yetmez mamaya baskayin dediler.. 2 hafta kullandım bıraktım yavrum memeyi bırakmasın diyeözel hastane miydi onu sormayı unuttum bak erkek kardeşimin bebesi 4.5 kilo doğdu kan şekeri düşük demişler küveze koydular 11 gün küvezde kaldı tospiğim ki 2 gün sonra değerleri normalmiş de adaptasyon süreci demişler neye adapte olacak yavvf anasını emecek dünyaya adapte olacak zaten ama hem devletten hem bizimkilerden para almak için yatırdılar bebeyi hem de tüm sezaryanla doğanları yatırıyorlar anne babaya bir şey diyip korkutuyorlar onlar da ses etmiyor
Kolay gelsin sana abla ..Valla ben seviyorum kendimi .Benim gibi kadını kim sevmez ayrıcabenim oğluş acıkmış tamam şimdi acıktım soslu peynirli yumurta pişir emrini verdi ben kalktım onu doyurup işlere girişeyim , kendini bol bolll sevinnnnn
Benim oğlum 14 yaşında inan ona dediklerimi kendim yapsam daha az yorulurum ,yatağını topla dolabınızı düzelt temiz ol gibi. Hep diyorum ki yarın bir gün yanlız yaşaman gerektiğinde kendi ayaklarının üzerinde durmak için,kaliteli bı hayat yaşamak için öğrenmelisin..sen de miiiii :)))))))))))) hadi benim sıpa beceriksiz aç uyur ama bir yumurta bile haşlamaz tembel , kız siz niye kendiniz hazırlamadınız yazık annene ayy empati yaptım yaa :))tüm ergenler mi böyle ki
Kesin alıyım ozaman arkadaşım üye ondan soyliyim gelişine veriyor sırf ihtiyaçlarını almak için üye olmustutroid bezim olmadığı için yanlardan özellikle açılma oldu saçlarım da her banyoda giderden 2-3 kez saçları topluyordum tıkanıyordu o kadar dökülüyordu çok şükür artık dökülmüyor sarımsaklı şampuan kullanıyorum 1 yıldan fazladır ( şampuanı saç maskesi yazan kremini ve küçük şişe de damlalıklı yağını) arada kaş kirpik serumundan sürdüm çok açıklık olan yerlere kapandı allaha bin şükür bende işe yaradı gülüm o yüzden tavsiye ederim , bu gün kargom geldi 5 tane küçük boy sarımsaklı şampuan aldım 2 de komşuma kampanya vardı üye olanlara gelişi 8 liraydı da:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?