- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.921
kanina baktilarmi canim?Ay ben de giremedim dün doğru dürüst hem misafir hem de antibiyotik filan da kullanmaya başladığımız halde kızım ateşleniyor anlamadım yaneyse ki misafirlerim gitti hatta dün akşam misagirliğe gittim hemen dünkü menümü de ekleyeyim
Allah kolaylik versin 7 cocuklaValla ne olursa onu yiyorum miktarını azaltiyorum ama napim başka bişey yok gorumceye gidiyorum bugün 7 tane çocukla tek başıma kalacam anneleri kayinbabami kontrole götürecekler bu hafta bir geceydi sağ salim
Cok sükür canim, simdi dikkat etme zamaniGünaydin kızlar biz taburcu olduk
Metoşumun atesi düstü çok sükür.
3 gün kaldik.eve varinca daha bi dikkat edicem.aslinda kendimi tutabildigim.kadar tuttum.cünku hastanede diyete uygun hicbisey yoktu.
Ne salata ne aytan nede dogru düzgun et tavuk yada balik
Yumurta bile vermiyorlar.peynir zeytin ekmek bal veriyorlar.bali ve ekmegi yemesem zeytin ve peynirle doyamazdim.mecbur azcik yedim.ins eve gidince daha iyi olacak.
Aaa şaka mı ya ne küvözüymüş. Ben de sezeryan yaptm hiç küvöz falan görmedi bebeğim çok şükürözel hastane miydi onu sormayı unuttum bak erkek kardeşimin bebesi 4.5 kilo doğdu kan şekeri düşük demişler küveze koydular 11 gün küvezde kaldı tospiğim ki 2 gün sonra değerleri normalmiş de adaptasyon süreci demişler neye adapte olacak yavvf anasını emecek dünyaya adapte olacak zaten ama hem devletten hem bizimkilerden para almak için yatırdılar bebeyi hem de tüm sezaryanla doğanları yatırıyorlar anne babaya bir şey diyip korkutuyorlar onlar da ses etmiyor
Ayy inşallah valla çok sinir bozucu bu şekildeBebeğim 10 aylık daha bu ay ilk defa zamanında regl oldum..Her ay gecikince acaba hamilemiyim demekten iyi bunalmistim .Seninkide biran önce düzene girer umarım rahatlarsin sende
Saol canim.aynenşükür taburcu olmuşsunuz ya ateşi düşmüş ya kuzunun yeme içmeyi zaten halledersin gülüm sen sağlık olduktan sonra gerisi kolay
Canim.soslu peynirli yumurta tarifini alabilir miyim.oglum hic peynir yemez.belki böyle sever.benim oğluş acıkmış tamam şimdi acıktım soslu peynirli yumurta pişir emrini verdi ben kalktım onu doyurup işlere girişeyim , kendini bol bolll sevinnnnn
Ins canim.cumaya ne olacak merak ediyorum:)kanina baktilarmi canim?
Allah kolaylik versin 7 cocukla
Cok sükür canim, simdi dikkat etme zamanieksiler gelsin ins
Gecmis olsun canim.bizde ayni dertten 3 gün hastanede yattik.sabab taburcu olduk.gecer ins.üzme kendini.Selam kızlar yine moralimın bozuk oldıgu bu gun buyuk kızım domuz gribi olmjs gece de kotuydu baya sımdı kucugu goturcez ona da bakmaları gerekiyormuş varmı yok mu diye kızımı ilk kez bu kadar hasta goruyorum
Siize de gecmis olsun canim.Slm herkese miniğim balgamlı büyük kızımla eşim kulak enfeksiyonu baya zor bi gece geçirdk. Dr dan geldik demin bi süre gelemeyebilirim. Görüşürz kızlar
Selam kızlar yine moralimın bozuk oldıgu bu gun buyuk kızım domuz gribi olmjs gece de kotuydu baya sımdı kucugu goturcez ona da bakmaları gerekiyormuş varmı yok mu diye kızımı ilk kez bu kadar hasta goruyorum
Aman Allah şifa versin kızlar dualarım sizleSlm herkese miniğim balgamlı büyük kızımla eşim kulak enfeksiyonu baya zor bi gece geçirdk. Dr dan geldik demin bi süre gelemeyebilirim. Görüşürz kızlar
a.selam cok gecmis olsun canim ins kücügünde yoktur ve kisa sürede atlatir yavrunSelam kızlar yine moralimın bozuk oldıgu bu gun buyuk kızım domuz gribi olmjs gece de kotuydu baya sımdı kucugu goturcez ona da bakmaları gerekiyormuş varmı yok mu diye kızımı ilk kez bu kadar hasta goruyorum
a.selam Cok gecmis olsun canim ins tez vakit sagliklarina kavusurlarSlm herkese miniğim balgamlı büyük kızımla eşim kulak enfeksiyonu baya zor bi gece geçirdk. Dr dan geldik demin bi süre gelemeyebilirim. Görüşürz kızlar
Amin ins. Canim bu kis hastalikmi Cok banami öyle geliyor anlamadimHerkesin bebesi hasta herkesler kırılıyor hepimize bol şifa sabır diliyorum güzel günler göreceğiz tek dileğim dermansız dert vermesin yarabbim
Çok canım çok hastaneler eczaneler doldu taşıyor memleketi kapacaklar karantinaya alınacuuk yakındaa.selam cok gecmis olsun canim ins kücügünde yoktur ve kisa sürede atlatir yavrun
a.selam Cok gecmis olsun canim ins tez vakit sagliklarina kavusurlar
Amin ins. Canim bu kis hastalikmi Cok banami öyle geliyor anlamadim
Bizim burasida öyle canim herkes hastaÇok canım çok hastaneler eczaneler doldu taşıyor memleketi kapacaklar karantinaya alınacuuk yakında
Sagol canım da gerek kalmadı neyse kikanina baktilarmi canim?
Allah kolaylik versin 7 cocukla
Cok sükür canim, simdi dikkat etme zamanieksiler gelsin ins
özel hastane miydi onu sormayı unuttum bak erkek kardeşimin bebesi 4.5 kilo doğdu kan şekeri düşük demişler küveze koydular 11 gün küvezde kaldı tospiğim ki 2 gün sonra değerleri normalmiş de adaptasyon süreci demişler neye adapte olacak yavvf anasını emecek dünyaya adapte olacak zaten ama hem devletten hem bizimkilerden para almak için yatırdılar bebeyi hem de tüm sezaryanla doğanları yatırıyorlar anne babaya bir şey diyip korkutuyorlar onlar da ses etmiyor
Selam kızlar yine moralimın bozuk oldıgu bu gun buyuk kızım domuz gribi olmjs gece de kotuydu baya sımdı kucugu goturcez ona da bakmaları gerekiyormuş varmı yok mu diye kızımı ilk kez bu kadar hasta goruyorum
Slm herkese miniğim balgamlı büyük kızımla eşim kulak enfeksiyonu baya zor bi gece geçirdk. Dr dan geldik demin bi süre gelemeyebilirim. Görüşürz kızlar
Çamaşır makinesi bozulunca yaptıralım mi alalimmi derken yaptırıp kurutma makinesi almaya karar verdik .Bı taşla iki kuş vurduk yanibı kaç gün içinde ikiside hallettik dün kurutmakinem geldi ve bugün itibariyle daha önce neden almamışım dedim ..2 makine çamaşır kurutup hemen katladim kesinlikle ütü istemiyor hafif kırışıklık oluyor da amaaan giyer giymez o kırışıklık zaten oluşuyor Ayrıca topladığı kıl toz ayrı bı olay inşallah evin tozuda azalicak
En son araba beni bukadar mutlu etmişti eve bile bukadar sevinmemistim
Canım kocama mesaj attim makine için çok hoşuma gitti gibi.Bana yazmiski;
Seni mutlu görmek dunyanin en güzel anını yasamaktir ..Bana bu anı yaşatan Rabbime şükürler olsun..
Yaa böyle bı adamın anasının nazinida çekmişim cokmu dimi ama
Ayrica Çamaş makineniz iyi yikamiyorsa hortumlarina bakın temizliyin .Ben hiç tahliye hortumunu ellemedim şimdiye kadar içi dolmuş tıkanmış aklınızda olsun 450 girdi bize tamiri için ama yeni gibi oldu
Sevindim senin adına canım güle güle sağlıkla kullan inşallahÇamaşır makinesi bozulunca yaptıralım mi alalimmi derken yaptırıp kurutma makinesi almaya karar verdik .Bı taşla iki kuş vurduk yanibı kaç gün içinde ikiside hallettik dün kurutmakinem geldi ve bugün itibariyle daha önce neden almamışım dedim ..2 makine çamaşır kurutup hemen katladim kesinlikle ütü istemiyor hafif kırışıklık oluyor da amaaan giyer giymez o kırışıklık zaten oluşuyor Ayrıca topladığı kıl toz ayrı bı olay inşallah evin tozuda azalicak
En son araba beni bukadar mutlu etmişti eve bile bukadar sevinmemistim
Canım kocama mesaj attim makine için çok hoşuma gitti gibi.Bana yazmiski;
Seni mutlu görmek dunyanin en güzel anını yasamaktir ..Bana bu anı yaşatan Rabbime şükürler olsun..
Yaa böyle bı adamın anasının nazinida çekmişim cokmu dimi ama
Ayrica Çamaş makineniz iyi yikamiyorsa hortumlarina bakın temizliyin .Ben hiç tahliye hortumunu ellemedim şimdiye kadar içi dolmuş tıkanmış aklınızda olsun 450 girdi bize tamiri için ama yeni gibi oldu
Regl öncesi olduğu için öyle oldu herhalde abla. Senin yazdığın bi ödem çayı vardı bayağı faydasını gördüm. Ondan yapayım aklıma gelmişken.sagolasin cnm
Sizinde gözünüz aydin
Ana okul ogretmenliginde devlet kadrosu olmuyor cnm
Meslek yaptigi yuvada devam edecek simdilik
Bu arada bizim buralardaki yuvalara başvuru yapicak
sagolasin cnm
sabit kötü degil ama 2 gündür aksamlarinda karbonlu malesef cnm
beterin beteri vardir demisler :)) yine sen bi haftasonu bile gidebilirsin, bende o da yok
masallah cok guzel tatlim
yalniz bu arti olmamis
Bugünkü menunde baya az olmus cnm
yok cnm araba uzakta oluyor
Girişte kilitli dolap alinabiliyor ama mola, a giderken oraya gidemem
Süre zaten kısıtlı, orasida uzak kaliyor
Teşekkür ederim
biraz fazlaymis arti cnm
Odem cayi falan yap kendine iyi gelir
ana okulu ogretmenligi cnm cok istedigi biseydi
sagol cnm
aman sen inanma onlara :)) bana 78 den sonra yeter diyolar
senin tarti bildirimin nerde cnm
sizin kendi derdiniz size yeter, kayın nerden ciktiki %))
benim hirsizim cnmonceden 2 sefer para aldi
Artik cüzdan goturmuyom
Muhtemelen rus yada polanyalilardan dir
Öyle ahlaksiza not mu engel olacak cnm :))
aynennn :))
Hala emzirdigim için benimde hala düzene giremedi. Her ay aynı korku yaşıyorum bendeYa benim kendi kendimi dolduruşa getirmem bu aslındayoksa zaten korunmada bi problem yok. 6 ay oldu doğum yapalı emzirdiğim için adetlerim düzensiz. Düzene girince bu ruh halinden de çıkarım inşallah
Ben özel hastanede sezeryanla doğum yaptım. Doğar doğmaz küveze aldılar sapasağlam bebeği birkaç saat kalması gerekliymiş. Takibi için başka hastaneye götürdük 20 günlükken orda da kuveze aldılarözel hastane miydi onu sormayı unuttum bak erkek kardeşimin bebesi 4.5 kilo doğdu kan şekeri düşük demişler küveze koydular 11 gün küvezde kaldı tospiğim ki 2 gün sonra değerleri normalmiş de adaptasyon süreci demişler neye adapte olacak yavvf anasını emecek dünyaya adapte olacak zaten ama hem devletten hem bizimkilerden para almak için yatırdılar bebeyi hem de tüm sezaryanla doğanları yatırıyorlar anne babaya bir şey diyip korkutuyorlar onlar da ses etmiyor
Geçmiş olsun canım acayip bı salgın var. Geçen sene ailecek mahvetti bizi bu illet.Selam kızlar yine moralimın bozuk oldıgu bu gun buyuk kızım domuz gribi olmjs gece de kotuydu baya sımdı kucugu goturcez ona da bakmaları gerekiyormuş varmı yok mu diye kızımı ilk kez bu kadar hasta goruyorum
Geçmiş olsun canımSlm herkese miniğim balgamlı büyük kızımla eşim kulak enfeksiyonu baya zor bi gece geçirdk. Dr dan geldik demin bi süre gelemeyebilirim. Görüşürz kızlar
Teşekkür ederim canım benim Daha iyileri senin olsunSevindim senin adına canım güle güle sağlıkla kullan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?