Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kanina baktilarmi canim?
Valla ne olursa onu yiyorum miktarını azaltiyorum ama napim başka bişey yok gorumceye gidiyorum bugün 7 tane çocukla tek başıma kalacam anneleri kayinbabami kontrole götürecekler bu hafta bir geceydi sağ salim
Allah kolaylik versin 7 cocukla
Cok sükür canim, simdi dikkat etme zamani eksiler gelsin ins

Aaa şaka mı ya ne küvözüymüş. Ben de sezeryan yaptm hiç küvöz falan görmedi bebeğim çok şükür
Bebeğim 10 aylık daha bu ay ilk defa zamanında regl oldum..Her ay gecikince acaba hamilemiyim demekten iyi bunalmistim .Seninkide biran önce düzene girer umarım rahatlarsin sende
Ayy inşallah valla çok sinir bozucu bu şekilde

şükür taburcu olmuşsunuz ya ateşi düşmüş ya kuzunun yeme içmeyi zaten halledersin gülüm sen sağlık olduktan sonra gerisi kolay
Saol canim.aynen
Yeterki saglikli olsun.evimizde uydururuz bi sekilde.
benim oğluş acıkmış tamam şimdi acıktım soslu peynirli yumurta pişir emrini verdi ben kalktım onu doyurup işlere girişeyim , kendini bol bolll sevinnnnn
Canim.soslu peynirli yumurta tarifini alabilir miyim.oglum hic peynir yemez.belki böyle sever.
kanina baktilarmi canim?
Allah kolaylik versin 7 cocukla

Cok sükür canim, simdi dikkat etme zamani eksiler gelsin ins
Ins canim.cumaya ne olacak merak ediyorum:)
Selam kızlar yine moralimın bozuk oldıgu bu gun buyuk kızım domuz gribi olmjs gece de kotuydu baya sımdı kucugu goturcez ona da bakmaları gerekiyormuş varmı yok mu diye kızımı ilk kez bu kadar hasta goruyorum
Gecmis olsun canim.bizde ayni dertten 3 gün hastanede yattik.sabab taburcu olduk.gecer ins.üzme kendini.
Slm herkese miniğim balgamlı büyük kızımla eşim kulak enfeksiyonu baya zor bi gece geçirdk. Dr dan geldik demin bi süre gelemeyebilirim. Görüşürz kızlar
Siize de gecmis olsun canim.

Selam kızlar yine moralimın bozuk oldıgu bu gun buyuk kızım domuz gribi olmjs gece de kotuydu baya sımdı kucugu goturcez ona da bakmaları gerekiyormuş varmı yok mu diye kızımı ilk kez bu kadar hasta goruyorum
Slm herkese miniğim balgamlı büyük kızımla eşim kulak enfeksiyonu baya zor bi gece geçirdk. Dr dan geldik demin bi süre gelemeyebilirim. Görüşürz kızlar
Aman Allah şifa versin kızlar dualarım sizle

a.selam cok gecmis olsun canim ins kücügünde yoktur ve kisa sürede atlatir yavrun
a.selam Cok gecmis olsun canim ins tez vakit sagliklarina kavusurlar
Herkesin bebesi hasta herkesler kırılıyor hepimize bol şifa sabır diliyorum güzel günler göreceğiz tek dileğim dermansız dert vermesin yarabbim
Amin ins. Canim bu kis hastalikmi Cok banami öyle geliyor anlamadim

a.selam cok gecmis olsun canim ins kücügünde yoktur ve kisa sürede atlatir yavrun
a.selam Cok gecmis olsun canim ins tez vakit sagliklarina kavusurlar

Amin ins. Canim bu kis hastalikmi Cok banami öyle geliyor anlamadim
Çok canım çok hastaneler eczaneler doldu taşıyor memleketi kapacaklar karantinaya alınacuuk yakında

Ay allah korusun cnm ondan bende hep korkmusumdur ozele gidiyoruz, mesela sarilik icin kan aldilardi cok yuksekse kuveze alcaklardi ama doktorumuz oylr yapmiyor sanki yani ben oyle gozlemledim simdiyr kadar gereksiz yere bisi yaptirmiyor. Bitek esim cok ilac veriyor diye kiziyor ama oda gerekli demekki diyorm hastalaninca normal yani.
Gecen hasta oldugunda 1 haftada 4 kez gittik 2 sinde o cagrdi hep kontrol altina tekrardan ucret vermedik yani.

Cok gecmis olsun kizlsr zor vallahi bubara herkez hasta bizde atlattik sukur tekrar gelmez insallah

Çamaşır makinesi bozulunca yaptıralım mi alalimmi derken yaptırıp kurutma makinesi almaya karar verdik .Bı taşla iki kuş vurduk yani bı kaç gün içinde ikiside hallettik dün kurutmakinem geldi ve bugün itibariyle daha önce neden almamışım dedim ..2 makine çamaşır kurutup hemen katladim kesinlikle ütü istemiyor hafif kırışıklık oluyor da amaaan giyer giymez o kırışıklık zaten oluşuyorAyrıca topladığı kıl toz ayrı bı olay inşallah evin tozuda azalicak
En son araba beni bukadar mutlu etmişti eve bile bukadar sevinmemistim
Canım kocama mesaj attim makine için çok hoşuma gitti gibi.Bana yazmiski;
Seni mutlu görmek dunyanin en güzel anını yasamaktir ..Bana bu anı yaşatan Rabbime şükürler olsun..
Yaa böyle bı adamın anasının nazinida çekmişim cokmu dimi ama
Ayrica Çamaş makineniz iyi yikamiyorsa hortumlarina bakın temizliyin .Ben hiç tahliye hortumunu ellemedim şimdiye kadar içi dolmuş tıkanmış aklınızda olsun 450 girdi bize tamiri için ama yeni gibi oldu

Ay hayirli olsun dilekcim cok iyi yapmissiniz bende istiyorm aslinda ama hic yerim yok malesef camasir makinedi uzerini oluyormus o sekilde dusunuyorm aslinda ama ozamanda ordaki petek sokulcek. Bu arad hangi marka aldin ve elektrik faturasina nasil yansicak bidhaki ay soylermisin :)

Sevindim senin adına canım güle güle sağlıkla kullan inşallah

Regl öncesi olduğu için öyle oldu herhalde abla. Senin yazdığın bi ödem çayı vardı bayağı faydasını gördüm. Ondan yapayım aklıma gelmişken.
Ya benim kendi kendimi dolduruşa getirmem bu aslında yoksa zaten korunmada bi problem yok. 6 ay oldu doğum yapalı emzirdiğim için adetlerim düzensiz. Düzene girince bu ruh halinden de çıkarım inşallah
Hala emzirdigim için benimde hala düzene giremedi. Her ay aynı korku yaşıyorum bende evin oradaki eczacı abla bile alıştı artık kapıdan girince gebelik testi mi diye soruyor
Ben özel hastanede sezeryanla doğum yaptım. Doğar doğmaz küveze aldılar sapasağlam bebeği birkaç saat kalması gerekliymiş. Takibi için başka hastaneye götürdük 20 günlükken orda da kuveze aldılar Doktor kaç gün oyaladı bizi tahlil sonuçlarını bekliyoruz diye çıkarmadı bebeğimi.

Geçmiş olsun canım acayip bı salgın var. Geçen sene ailecek mahvetti bizi bu illet.
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…