- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.101
walla zetın aramam ama bulursam oturur 1 tabak yerım ynı o derece. Cnm sporun azı cogu olmaz dıe dusunenlerdenım iyi yapıyorsun yanı aynı tempoda devam...Bencede dukanda guclendırmeye gec sonra kendını hazır hıssedersen belkı yenıden baslarsın ataktan ama sımdıye kadar bence cok cok ıyı goturdun
ben bu gün ögrendim 2 si birada kilo vermeyi durduruyormuş günde 3 tane içiyorum bazen ama 1 tanesini 2 kupaya paylaştırıyordum artık dah içmicem türk kahvesi yaparım kendime yada toz neskafe alıp diyet sütle yaparım
ben bu gün ögrendim 2 si birada kilo vermeyi durduruyormuş günde 3 tane içiyorum bazen ama 1 tanesini 2 kupaya paylaştırıyordum artık dah içmicem türk kahvesi yaparım kendime yada toz neskafe alıp diyet sütle yaparım
Aaaa öyle miymişBenim de iştahımı kestiği için arada alıp içiyordum, artık ben de bırakayım, sağol fadime abla.
kızlar artık kendime twister yapmış günde 5 dakika 7 santim incelmiş bel kalçadan bendemi alsam:26:
aa iyiki söyledin daha bir yudum almıştım zaten, içmeyi veririim bir şeye de benzemiyo zaten böyleben bir tane içiyodum böyle olunca keyifli keyifli içilmiyo zaten :)) Allah razı olsun kardeş...
ben sabah içtikten sonra ögrendim kızlar şu ıspanak böregini yapın bagırsaklara çok iyi geldi birde tadı çok güzel olmuştu
tarif veriyorum 3 yumurta, 3 kaşık yagurt, 1 kabartma tozu 3 kaşık yulaf unu 3 kaşık lor ,yada tuzzsuz peynir,yarım kilo ıspanagı 1 kuru soganda kavurup blendırdan geçirip malzemeye ekledim kek kıvamından biraz koyu oluyor yaglı kagıda döküp pişirdim
ben yapıyorum ablacım salonda aletler bitince 5-7 dk twisterdayım sonra bacak hareketleri ve mekikle devam ama haftada 3 kez bunlra,3 kezde 30 dk yürüyüş inş işe yarar,dukan topiğinde spor yapmazsan daha hızlı kilo veriyosun yazmış biri galiba yanlış yazmış
cnm sen aynı benim ailemi anlattın yaaa çok zor oldu benim için 58 kilo olmak, babam şeker ve kolestrol annem ise tansiyon hastası olduğu halde neler neler yiyorlar tabi bende kendimi kısıtlaya kısıtlaya geberdim yani ama sonradan sinirlerim zayıfladı ve büyük bir kıtlıktan çıkmışım gibi yedim yedim yedim ve sporu bırakmadığım halde 62 oldum
ooofff carsıya ındımmm mıllet taytları ıncecık tunıklerı gıymıs gozluklerı takmıs salınıyor carsıda ppooofff yaaa bende derı ceketle gezdım mecburı belımı kutuk gıbı hıssedıyorummm
kızlarrr
good eveningg
kızlarr hala hastayımm bogazlarım iptal gün geçtikçe daha acıyo
öksürdükçe başım agrıyo(
2 gündür annemdeyim çorba yapıyo içiyom yeni geldim eve
geçmişi okudum
lioneese[/U] nişanlın gelmiş gözün aydınnnn
Gün geçtikçe ilginç şekilde kilom artıyor. Bugünde 68.7 kg geldim :s
Bugünkü menüm:
SABAH: 2 yulaf kepeğin ve 1 yumurtadan dukan krepi + 1 parça light kaşar + 1 dilim hindi füme
ARA: 1 büyük boy yağsız sütlü cappucino
ÖĞLE: 1 tabak ton balıklı salata
AKŞAM: 2 kase light kaşar peynirli domates çorbası + 330 ml coca cola zero
kızlar dün yorgunluktan öldüm hiç gelemedim yatak odamda ne kadar yazlık kıyafetler çarşaflar nevresimler yastık kılıfları varsa yıkadım astım,topladım tekrar astım topladım ,kuruyanları ütüledim yerleştirdim daha yıkancak 4 makina var bugün ama yagmur yagıcakmış bugün yıkamam yarın hava güzel olursa yıkar asarım .bu gün kız kardeşlerimle haftada bir toplanırız gezmeye gidicem bu gün yyokkum çok kaynatmayın okuması zor oluyor
Günaydın kızlarrr ...
Sabahın korunde ıslerı bıtırdım geldım yanınıza...Herkese bol neselı az kcl gunler dılerım.Menumu yazayım sıze hıh
Saat 11:30
yarım armut
yarım muz
1 kase kfleks
200 ml kakolu sut'ten yapılmıs kfleks
Saat 15:00
ızgara tavuk
yourt
karnıbahr salatası
bulgur pılavı 3 yk
Saat 9:00
1 elma
ben yapıyorum ablacım salonda aletler bitince 5-7 dk twisterdayım sonra bacak hareketleri ve mekikle devam ama haftada 3 kez bunlra,3 kezde 30 dk yürüyüş inş işe yarar,dukan topiğinde spor yapmazsan daha hızlı kilo veriyosun yazmış biri galiba yanlış yazmış
kız nagiş nasıl bir cümle kurmuşum karıştırmışım okuyunca çok güldüm
yulaf unu mu kepeği mi :44:
bide bunun hepsini yiyebilirmiyimmmm
benımde evde tıwster var ama odamda tutunacak yer olmadıgı ıcın yapamıyorum nagıs sen orda nasıl yapıyorsun bu sımıt ıcın cok faydalı....
evet geçmişe cevaplarımı bitirdim.
veee günaydınnlarrrr, obez bayan arkadaşlarım beniiiiiiim.
kızlar bu hafta iştahım yok ama beynim ye diyor. ye şengül, yemek ye şengül, ağzın boş durmasın şengül.
günaydın kızlar,
amma yazmışsınız maşallah bugün herkesin enerjisi yüksek galiba.
sabah 1 kase süt ile kfleks yedim okadar.
64 te kaldım ya kafayı yiycem, geçen akşam da tam ısınmadan mekik filan yapim diyince belimi ağrıttım sporda yapamıyorumben ne yapsam kilo veririm acaba ya, 1 haftadan beri takıldım kaldım. koşu bandına mı devam etsemne bilim oda alt tarafımı inceltiyor, dukancımı olsam yoksa
nagişimm canım geldim, kilom takılıp kaldı ya moralim bozuk ya, bana bir yol gösterin lütfenheyecandan karışmıştırtwister ucuz bişey enişte bişey demez al gitsin epeyde işe yarıyo hani yap derim ablacım
aaa bu arada eşim nisanın son haftası yurtdışına gidiyo eğer kiloları verebilirsem ki vermeliyim eşime gönül rahatlığı ile çikolata siparişi vericem kutu kutu,oda eminim alır hayatta kırmaz ama kilo veremezsem sadece yemeye kıyamadığım en sevdiğimden 1 tane isterimvermeliyim kilo vermeliyim vericem vericem vericem (40 kere ne dersen olurmuş ya benimki de o hesap)
yasemin nerdesin bugün sen boş koymazdın buralarıı :44:
evet geçmişe cevaplarımı bitirdim.
veee günaydınnlarrrr, obez bayan arkadaşlarım beniiiiiiim.
kızlar bu hafta iştahım yok ama beynim ye diyor. ye şengül, yemek ye şengül, ağzın boş durmasın şengül.
üst kat soyunma odalarına çıkan merdiven korkuluklarından tutunuyorumhatta ayaklarıma ağırlık bağlayıp üst bacak ve basen çalıştırırkende ordan tutunuyorum
yeme şengül,yemek yeme şengül,ağzın boş dursun şengül,seni döverim şengül der nagibilmeme msj alındımı
nagişimm canım geldim, kilom takılıp kaldı ya moralim bozuk ya, bana bir yol gösterin lütfen
şengülcüm valla aynı öyle ha, dün akşam 1 kase çorba içtim doydum, sırf yemek olsun diye bide bezelye yedim arkasından biraz. halbuki yemesemde açlıktan ölmezdim yani. şu yeme psikolojisini üzerimizden atmamız lazım.
dün ne yaptım bakın, mutfakta televizyon var bende, aradım buldum fashion tv yi getirdim en başa koydum, orda çıkıyor ya çubuk gibi kadınlar, onlara bakıp ilham alıcam artık yemek yerken
yaa evde tutunacak yer olsa gercekten super bısey bı cozum bulmam lazım du bakalım... Fadıme abla 9 lıra felandı ben aldıgımda al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?