Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ahh benim cnm teşekkür ederim bitanem nasıl motive ettin anlatamam doğru diyosun nisan sonunda güçlendirmeye geçeyim yoksa bu birikmişliğin patlaması fena olacak benim gibi oburix biri iyi bile dayandı

ben neskafemi light sütten yapıyorum,neskafe goldla şekersiz içiyorum splenda sadece çantamda gezer oldu başta ekliyodum ama artık hiçç ihtiyaç duymuyorum şekersiz ekmeksizde yaşanıyomuş
şimdi 1 tane sütaş meyveli light yoğurt yicem sınırlı izinli biliyorum ama almış bulundum bozulmadan yiyeyim

aa iyiki söyledin daha bir yudum almıştım zaten, içmeyi veririim bir şeye de benzemiyo zaten böyle ben bir tane içiyodum böyle olunca keyifli keyifli içilmiyo zaten :)) Allah razı olsun kardeş...

kızlar artık kendime twister yapmış günde 5 dakika 7 santim incelmiş bel kalçadan bendemi alsam:26:

ben yapıyorum ablacım salonda aletler bitince 5-7 dk twisterdayım sonra bacak hareketleri ve mekikle devam ama haftada 3 kez bunlra,3 kezde 30 dk yürüyüş inş işe yarar,dukan topiğinde spor yapmazsan daha hızlı kilo veriyosun yazmış biri galiba yanlış yazmış

Ben bundan 2 yıl once sabah kahve ıcmeden ayılmazdım sonra zaten var olan selılutlerım artınca bıraktım ıcmıyorum sımdı hıcte aramıyorum hatt bazen ofıste yapıp getırıyorlar zar zor ıcıyorum sekersızını hıc ıcemıyorum zaten bence onun yerıne yesıl cay tarcın demleyın oda ıstah kesıyo hemde metebolızmayı canlandırıyor...

aa iyiki söyledin daha bir yudum almıştım zaten, içmeyi veririim bir şeye de benzemiyo zaten böyle ben bir tane içiyodum böyle olunca keyifli keyifli içilmiyo zaten :)) Allah razı olsun kardeş...

ben sabah içtikten sonra ögrendim kızlar şu ıspanak böregini yapın bagırsaklara çok iyi geldi birde tadı çok güzel olmuştu
tarif veriyorum 3 yumurta, 3 kaşık yagurt, 1 kabartma tozu 3 kaşık yulaf kepegi 3 kaşık lor ,yada tuzzsuz peynir,yarım kilo ıspanagı 1 kuru soganda kavurup blendırdan geçirip malzemeye ekledim kek kıvamından biraz koyu oluyor yaglı kagıda döküp pişirdim

Son düzenleme:

yulaf unu mu kepeği mi :44:
bide bunun hepsini yiyebilirmiyimmmm

kız nagiş nasıl bir cümle kurmuşum karıştırmışım okuyunca çok güldüm

tatlım daha önce bende çok kg verdim ama tekrar tekrar hep aldım.. sadece son 5 senedir 75 i göremiyorum =(

ehueheu ben de montla kamufle ediyorum

tatlım teşekkür ederim sağol =)
sana da çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin güzelce.

tatlım bence sen de benim gibi karışık menü yapıyorsun. sorun bu olmalı. :44:

ehueheue iyi gezmeler fadime abla. valla o kadar ev toplamadan sonra hakettin gezmeyi. haydi bakalım çıtırlar ortalığı dağıtın.

tatlımmm günaydınnn. menün güzel ama biraz da karışık herşey var ehueheuehu

benımde evde tıwster var ama odamda tutunacak yer olmadıgı ıcın yapamıyorum nagıs sen orda nasıl yapıyorsun bu sımıt ıcın cok faydalı....

kız nagiş nasıl bir cümle kurmuşum karıştırmışım okuyunca çok güldüm

heyecandan karışmıştır twister ucuz bişey enişte bişey demez al gitsin epeyde işe yarıyo hani yap derim ablacım
aaa bu arada eşim nisanın son haftası yurtdışına gidiyo eğer kiloları verebilirsem ki vermeliyim eşime gönül rahatlığı ile çikolata siparişi vericem kutu kutu,oda eminim alır hayatta kırmaz ama kilo veremezsem sadece yemeye kıyamadığım en sevdiğimden 1 tane isterim vermeliyim kilo vermeliyim vericem vericem vericem (40 kere ne dersen olurmuş ya benimki de o hesap)
yasemin nerdesin bugün sen boş koymazdın buralarıı :44:

evet geçmişe cevaplarımı bitirdim.
veee günaydınnlarrrr, obez bayan arkadaşlarım beniiiiiiim.

kızlar bu hafta iştahım yok ama beynim ye diyor. ye şengül, yemek ye şengül, ağzın boş durmasın şengül.

günaydın kızlar,
amma yazmışsınız maşallah bugün herkesin enerjisi yüksek galiba.
sabah 1 kase süt ile kfleks yedim okadar.
64 te kaldım ya kafayı yiycem, geçen akşam da tam ısınmadan mekik filan yapim diyince belimi ağrıttım sporda yapamıyorum ben ne yapsam kilo veririm acaba ya, 1 haftadan beri takıldım kaldım. koşu bandına mı devam etsemne bilim oda alt tarafımı inceltiyor, dukancımı olsam yoksa

benımde evde tıwster var ama odamda tutunacak yer olmadıgı ıcın yapamıyorum nagıs sen orda nasıl yapıyorsun bu sımıt ıcın cok faydalı....

üst kat soyunma odalarına çıkan merdiven korkuluklarından tutunuyorum hatta ayaklarıma ağırlık bağlayıp üst bacak ve basen çalıştırırkende ordan tutunuyorum

yeme şengül,yemek yeme şengül,ağzın boş dursun şengül,seni döverim şengül der nagi bilmeme msj alındımı

günaydın hoşgeldin,
ayy bilmiyorum ki ne yapsan yemek yiyip vücudu şaşırt der bazı bilginler ama emin değilim uzun süre bu rakamlardaydıysa kilon ondanda direniyomuş beyin harddiske kaydetmiş nu rakamı

nagişimm canım geldim, kilom takılıp kaldı ya moralim bozuk ya, bana bir yol gösterin lütfen

şengülcüm valla aynı öyle ha, dün akşam 1 kase çorba içtim doydum, sırf yemek olsun diye bide bezelye yedim arkasından biraz. halbuki yemesemde açlıktan ölmezdim yani. şu yeme psikolojisini üzerimizden atmamız lazım.
dün ne yaptım bakın, mutfakta televizyon var bende, aradım buldum fashion tv yi getirdim en başa koydum, orda çıkıyor ya çubuk gibi kadınlar, onlara bakıp ilham alıcam artık yemek yerken

yaa evde tutunacak yer olsa gercekten super bısey bı cozum bulmam lazım du bakalım... Fadıme abla 9 lıra felandı ben aldıgımda al bence

bende takıldım balım 66,1 de geçen haftadan beri değişiklik yok ama yılmak yok sporada diyetede devam el mi yaban bey mi ben pes etmeyince bakacak kilolar nagi yılmıyo onlar yılacak (inşşş)nasıl teori ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…