- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.121
İyi uykular ablsBen yattim
Uykum var gibi ama bakalim uyuyabilcemmi :))
Tarti hepimizi güldürsün
Iyi geceler
aaa erken yatıp ödem olmayalım demi mefkuşum zaten sen yorulmuşsundur inşallah hemen uykuya dalarsın allah rahatlık versin güzel rüyalar gör inşallahBen yattim
Tarti hepimizi güldürsün
Iyi geceler
cabucak gecsin yogunlugun insIyi geceler canlar.
Bugun eskı komsum dogum yapmıstı ona bebek gormeye gıttım.kızlarls baya yorucuydu.
Yarın kızları tiyatroya goturecegım nasıpse.
Ordanda kv ye gıdecegız yine 1 gece kalıp cumartesı evdeyız inş.cok amınn.
Evimde oturmayı ozledım 1 haftadır hep bıyerlerdeyım
Gecmişi okudum ama hıc alıntı almamısım nedense
@Jasminium84 canım inş hayırlı habeler almıssındır .rabbım yardımcınız olsun
iyi yaptin abla ins güzel eksi görürsünbir günü daha bitirdik şükür sabah 9:10 da elektirikler kesildi dün demiştim ya yine de belki gitmez diye umudum vardı :)
dolap boşaltıp silip düzenledim yemek yaptım benimkilere o ara tontişim ısrarla gel dedi durdu en son 3 den sonra geldi elektirik süpürgeyi açtım hemen bir yüz süpürüp 3:40 da tontişime gittim çay kahve içtim :)
akşam da bol yeşil salata yaptım kendime sevmediğim halde ton balığı katıştırıp yedim eşim yemek de ye dedi olmazzzz yarın tartı günü dedim
yarına tartı da herkesin yüzünü güldürecek eksi rakamları görürüz inşallah
Yazis ve olaylara esprili yaklastigin icin Komik ve Cok hosuma gidiyor Su yazdigin bile gülümsetiyor beniTürkçen kıt da benim mesajlara komik komik beğenip duruyon anlamıyon zarar komedili deyip geçiyon vayy zalımın gızı
net sıkıntılı galiba gülüm sana da allah rahatlık versin tatlı rüyalarSite mi yavaş bizim nette mi sıkıntı var hadi ben de yattım
İyiki iyiki aşkınız bitmesine benim küçük köpüş anne sen git seni sevmedim diyor senle uyumucam babayı seviyorum diyor bir içime sokasım geliyor bir sıkasım geliyor sormaevet ta kendisi :)))
sıpam sert duruyor dışarı da komşu hatunlar çok çok övüyor acayip karizmatik diye rehber öğretmeni de geçen sene çok överdi hatta eşime söyleyince göz mü koymuş ne kadar söylemiş öyle diye espri yapıyordu , ama gülümseyince çok tatlı oluyor yaav sıpam evde de hep asık surat geziyor dün dedim ki oğlum bari gün de bir kere bana sarıl çocuğumun sevgisine ihtiyacım var bir de az gül leen sıpa dedim bu gün hem sarıldı hem güldü seviyorum yaa ben bu kazma oğlanı iyi ki doğurmuşum
seninkiler yakın ben eskişehirden malatyaya gidiyorum 3 gün de ben anca yolun sarsıntısını atarım , gittik mi en az 15 gün kalıyoruz 1 ay kaldığımız da 3 ay kaldığım da olduBende ıkı senedır boyleyım.
Onceden aramazdım kv de de kalırdım uc dort gun annemde kalırdım ama sımdı rahat edemıyorum.
Bıde cocukların duzenıde cok bozuluyor küçüğünden büyüğüne o yuzden az ve oz dıyorum.
1 gun yeterlı gelıyo kv dede annedede
Bende ıstemıyorum canım yatılı kalmayı.annemlerde mecburıyet dısında pek kalmayız .ama kv ye gıttıkmı genelde 1 günde olsa kalıyoruz yoksa suratları asık ugurluyorkar.Bir de benAlışık olduğum düzen bozulmasın istiyorum hele çocuktan sonra onun da uyku yeme bütün düzeni bozulduğunu fark edince hiç bir yere yatılı gitmek istemiyorum
küçük çocukla çoook zor gülüm haklısın gitmek istememekte ben akşam oturmasına bile kimseye gitmezdim hemen bozuluyordu uyku düzeniBir de benAlışık olduğum düzen bozulmasın istiyorum hele çocuktan sonra onun da uyku yeme bütün düzeni bozulduğunu fark edince hiç bir yere yatılı gitmek istemiyorum
inşallah hepimiz görürüz aminnnnnncabucak gecsin yogunlugun ins
iyi yaptin abla ins güzel eksi görürsün
Yazis ve olaylara esprili yaklastigin icin Komik ve Cok hosuma gidiyor Su yazdigin bile gülümsetiyor beni
vayy sıpaaaa hahahahah şimdi ki minnaklar rahat rahat seni sevdim sevmedim diyor yaaavf benim 2.5 yaşında ki yeğen de baba hayranı varı yoğu babaİyiki iyiki aşkınız bitmesine benim küçük köpüş anne sen git seni sevmedim diyor senle uyumucam babayı seviyorum diyor bir içime sokasım geliyor bir sıkasım geliyor sorma
tam ölçu nedır abkacım kılo vermeye tam karar verırsem denerımbir dönem ben de yapmıştım 2 yıl öncedir belki yalan olmasın 7 yada 9 kilo vermiştim 3-4 ay da sonra midem ağrıyınca bırakmıştım normal de sene de 9-10 kilo anca veriyorum ona göre hesapla gülüm
ayy evet senınkı baya zor abla.seninkiler yakın ben eskişehirden malatyaya gidiyorum 3 gün de ben anca yolun sarsıntısını atarım , gittik mi en az 15 gün kalıyoruz 1 ay kaldığımız da 3 ay kaldığım da oldu
Sagolasın canım.cabucak gecsin yogunlugun ins
iyi yaptin abla ins güzel eksi görürsün
Yazis ve olaylara esprili yaklastigin icin Komik ve Cok hosuma gidiyor Su yazdigin bile gülümsetiyor beni
İyi uykular ablacımben de gidiyorum kızlar yeni bir kitaba başladım nefes teknikleriyle ilgili az onu okuyup yatarım herkese iyi geceler
1 er silme çay kaşığı toz tarçın , zencefil zerdeçal 2-3 kaşık yoğurt ev yoğurdu olursa daha iyi yiyip üzerine 2 bardak su içiliyor bu kadarcık ben yemekten yarım saat önce yiyordum yemeğin yarısını anca yiyordum tıkıyordutam ölçu nedır abkacım kılo vermeye tam karar verırsem denerım
ayy evet senınkı baya zor abla.
Ama mesafe uzun olunca anca hasret gıderıyorsunuzdur.
masallah nasil yemis Ben bidefa denemistim yarisini yemedim bile midem agirdikızlar 50 sini geçmiş bir komşum var hatuna yoğurt kürünü demiştim hani şu zencefil zerdeçal tarçını 2-3 kaşık yoğurda katıp akşam yatmadan 1-2 saat ya da yarım saat önce yenileni bu gün gördüm göbek basen kol yüzü hepsi gitmiş 1 beden ufalmış hatun her gece yiyorum diyor 1-2 aydır yapıyor aman aman çok kilosu da yoktu ona rağmen baya zayıflamış
erkeklerin geneli daginik Hele Benim esim her isi yapar Evde Tamam Allah razi olsun Ama daginik adam ayakkabiyi bile Ben dicemde koyacak dolaba 2 yasinda kizim bile cikardimi Ben demeden koyuyor Utan dedim cocuktan utandida oda koyduaaa aşk olsun benim bebem yok ama kıllı iki herif var evde her yer kıl tüy eşim salon da oturur televizyon karşısın da çerez yer yarısı midesine yarısı yere oğlumun odasından bahsetmiyorum bile köpek bağlasan yaşamaz odasından zibil eve akıyor resmen bebeli evin ki sadece kırıntı olur anacım tiksinmezsin bari
cogu insan bence böyle abla Bende öyleyimçok doğru dedin gülüm ben anneme bile gitsem 2-3 gün sonra kendi evimi özlüyorum nereye gidersem gideyim evim de sakin yaşantımı geri istiyorum bu huy da 35 yaşından sonra çıktı herkes mi böyle bir ben mi cinsim
tamam canim özürlük bisey yokDream00 canim benden leslie puanıni silermisin.aksam yapari dedim.ama misafir cikti geldi.yapamayacam.cok özür dileeim.sadece 90 puan yazar misin?
Ben yattim
Tarti hepimizi güldürsün
Iyi geceler
Iyi geceler güzellerSite mi yavaş bizim nette mi sıkıntı var hadi ben de yattım
iyi geceler ablaben de gidiyorum kızlar yeni bir kitaba başladım nefes teknikleriyle ilgili az onu okuyup yatarım herkese iyi geceler
Cok sükür canim öksürük disinda iyi.Sagolasın canım.
Senın mınnak nasıl oldu .senın hala pek bı keyfın yok gıbı yada banamı oylr gelıyor mesajkarında
Bugünkü menüm
Saat 10 da
1 salçali baharatli yumurta
Yarim kk beyaz peynir
5 zeytin
Seksersiz cay
Saat 12.45 de
1 şekersiz türk kahvesi
2 ceviz
Saat 14 de
1 yk pirinc pilavı (çocuğun artıği)
Saat 16 da
1 kase tavuklu sehriye corbasi
3 4 yk salata
Su 2.5 lt
Spor 90 dakika orta tempo yürüyüş 90×1=90
Leslie 1 30 dakika×1=30 puan
Toplam 120 puanDream00
MENUM:
1 hurma
9:00 1 fincan kahve, 3 ceviz
11:30 2 hasl.yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, domates biber
14:00 1 turk kahvesi, yarım muz
16:00 1 kase yogurt tarcınlı, 10 fındık
18:00 2 kabak ile spaggeti gibi salca soslu, 3 yk yogurt az birsey salata
3 lt Su
Rezene cayı
23.01.Persembe
14.30
Tavada 2 yumurta +1ks.hc sütü
Kaşar
1 avakoda
Maydonoz
Dereotu
17.15
Az hc sütlü +1 kş mct yagli kahve
3 ceviz
Sabah 10.30
1 yumurta
1 dilim tbe
Peynirzeytin
Bir parça maydanoz
1 küçük armut
ara 16.00 1 avuç çiğ çekirdek
akşam 18.30
1 kase yoğurt çorba
5 yk kavrulmuş kıyma
su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş =40 pDream00 regli oldum karın ağrısından döndüm yürüyemedim
10:00
1er salatalık domates
1 çay kaşığı tereyağında pişmiş 1 yumurtanın yarısı (kızımla paylaştık)
Biraz çeçil peyniri
12:30
Tarçınlı Türk kahvesi
1 tane Anamur muz (küçük boyutlulardan)
15:00
1 avuç beyaz (kabuklu) leblebi
18:00
5 kaşık tavuk sote
2 kaşık yoğurt
Su: 3 litre
Spor:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?