Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben yattim

Uykum var gibi ama bakalim uyuyabilcemmi :))

Tarti hepimizi güldürsün
Iyi geceler
aaa erken yatıp ödem olmayalım demi mefkuşum zaten sen yorulmuşsundur inşallah hemen uykuya dalarsın allah rahatlık versin güzel rüyalar gör inşallah

cabucak gecsin yogunlugun ins
iyi yaptin abla ins güzel eksi görürsün
Türkçen kıt da benim mesajlara komik komik beğenip duruyon anlamıyon zarar komedili deyip geçiyon vayy zalımın gızı
Yazis ve olaylara esprili yaklastigin icin Komik ve Cok hosuma gidiyor Su yazdigin bile gülümsetiyor beni

İyiki iyiki aşkınız bitmesine benim küçük köpüş anne sen git seni sevmedim diyor senle uyumucam babayı seviyorum diyor bir içime sokasım geliyor bir sıkasım geliyor sorma

seninkiler yakın ben eskişehirden malatyaya gidiyorum 3 gün de ben anca yolun sarsıntısını atarım , gittik mi en az 15 gün kalıyoruz 1 ay kaldığımız da 3 ay kaldığım da oldu

Bir de ben Alışık olduğum düzen bozulmasın istiyorum hele çocuktan sonra onun da uyku yeme bütün düzeni bozulduğunu fark edince hiç bir yere yatılı gitmek istemiyorum
Bende ıstemıyorum canım yatılı kalmayı.annemlerde mecburıyet dısında pek kalmayız .ama kv ye gıttıkmı genelde 1 günde olsa kalıyoruz yoksa suratları asık ugurluyorkar.
Bıde kp de ıyıce hastalıgı ılerledıkce daha sık gıdelım kalalım istiyor ne bıleyım bende hayır dıyemıyorum.

Bir de ben Alışık olduğum düzen bozulmasın istiyorum hele çocuktan sonra onun da uyku yeme bütün düzeni bozulduğunu fark edince hiç bir yere yatılı gitmek istemiyorum
küçük çocukla çoook zor gülüm haklısın gitmek istememekte ben akşam oturmasına bile kimseye gitmezdim hemen bozuluyordu uyku düzeni

İyiki iyiki aşkınız bitmesine benim küçük köpüş anne sen git seni sevmedim diyor senle uyumucam babayı seviyorum diyor bir içime sokasım geliyor bir sıkasım geliyor sorma
vayy sıpaaaa hahahahah şimdi ki minnaklar rahat rahat seni sevdim sevmedim diyor yaaavf benim 2.5 yaşında ki yeğen de baba hayranı varı yoğu baba

tam ölçu nedır abkacım kılo vermeye tam karar verırsem denerım
seninkiler yakın ben eskişehirden malatyaya gidiyorum 3 gün de ben anca yolun sarsıntısını atarım , gittik mi en az 15 gün kalıyoruz 1 ay kaldığımız da 3 ay kaldığım da oldu
ayy evet senınkı baya zor abla.
Ama mesafe uzun olunca anca hasret gıderıyorsunuzdur.

cabucak gecsin yogunlugun ins
iyi yaptin abla ins güzel eksi görürsün

Yazis ve olaylara esprili yaklastigin icin Komik ve Cok hosuma gidiyor Su yazdigin bile gülümsetiyor beni
Sagolasın canım.
Senın mınnak nasıl oldu .senın hala pek bı keyfın yok gıbı yada banamı oylr gelıyor mesajkarında

tam ölçu nedır abkacım kılo vermeye tam karar verırsem denerım
ayy evet senınkı baya zor abla.
Ama mesafe uzun olunca anca hasret gıderıyorsunuzdur.
1 er silme çay kaşığı toz tarçın , zencefil zerdeçal 2-3 kaşık yoğurt ev yoğurdu olursa daha iyi yiyip üzerine 2 bardak su içiliyor bu kadarcık ben yemekten yarım saat önce yiyordum yemeğin yarısını anca yiyordum tıkıyordu

masallah nasil yemis Ben bidefa denemistim yarisini yemedim bile midem agirdi
erkeklerin geneli daginik Hele Benim esim her isi yapar Evde Tamam Allah razi olsun Ama daginik adam ayakkabiyi bile Ben dicemde koyacak dolaba 2 yasinda kizim bile cikardimi Ben demeden koyuyor Utan dedim cocuktan utandida oda koydu
cogu insan bence böyle abla Bende öyleyim
Dream00 canim benden leslie puanıni silermisin.aksam yapari dedim.ama misafir cikti geldi.yapamayacam.cok özür dileeim.sadece 90 puan yazar misin?
tamam canim özürlük bisey yok
Ben yattim

Uykum var gibi ama bakalim uyuyabilcemmi :))

Tarti hepimizi güldürsün
Iyi geceler
Site mi yavaş bizim nette mi sıkıntı var hadi ben de yattım
Iyi geceler güzeller

ben de gidiyorum kızlar yeni bir kitaba başladım nefes teknikleriyle ilgili az onu okuyup yatarım herkese iyi geceler
iyi geceler abla
Sagolasın canım.
Senın mınnak nasıl oldu .senın hala pek bı keyfın yok gıbı yada banamı oylr gelıyor mesajkarında
Cok sükür canim öksürük disinda iyi.
Gergininligim var bazi sorumluluklarimdan yoruldum onun disinda sorun yok

Fena değil afiyet olsun

Güzel afiyet olsun

23.01.Persembe

14.30

Tavada 2 yumurta +1ks.hc sütü

Kaşar

1 avakoda

Maydonoz

Dereotu

17.15

Az hc sütlü +1 kş mct yagli kahve

3 ceviz

Afiyet olsun güzel

Güzel afiyet olsun geçmiş olsun

Güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…