- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.141
bı deneyım abla bakalım sagolasın1 er silme çay kaşığı toz tarçın , zencefil zerdeçal 2-3 kaşık yoğurt ev yoğurdu olursa daha iyi yiyip üzerine 2 bardak su içiliyor bu kadarcık ben yemekten yarım saat önce yiyordum yemeğin yarısını anca yiyordum tıkıyordu
Öksurukte ne bıcım bısey bılmem geldımı gıtmek bılmıyoriyi geceler abla
Cok sükür canim öksürük disinda iyi.
Gergininligim var bazi sorumluluklarimdan yoruldum onun disinda sorun yok
Hepimiz iyi olalim insallahbı deneyım abla bakalım sagolasın
Öksurukte ne bıcım bısey bılmem geldımı gıtmek bılmıyor
İyi ol aman canım. Ara ara bu bıkkınlık yorgunluk hepımızde oluyor. Hallolmayacak seyler degıldır.
Kızlar uyudunuz mu hepiniiizz nerde gece kuşları:))
Oturup ağlayasım geldi
Yavrularin iyi olsunda canim yine gelirsinİyi geceler. Geçmiş olsn diyen herkese teşekkür ederim. Hastalık dönemi malum miniğim kucaktan inmek istemiyor hiç o varkn teli de alamıyorum elime, kucakta değilkende işler güçler büyük kızımla ilgileniyorm onunda kulak enfeksiyonu ikinci oluşu malum baya uzun sürüyor geçmesi ateşleniyor sık sık. Regl şişkinliği olmaya başladı gene baya artıdaym,spor yapamıyorum hareketsizlikte sebep.
Eşin iyi kabul etmiş
Bunun bi yöntemi var mıEtmeseydide biliyordu gidecegimi cünkü artik orda durmak istemiyordum. Pisman da degilim iyiki dönmüsüm diyorum
Üzülme abla senin bünye herzaman olumlu karşılığını veriyorSlm kizlar
İşten gelince direk cocuklar geldi, yeni gittiler
Dun gece wc ye kalkinca bi tsrtilayim dedim :)) iyi dedim, sabaha birazdaha düşer
Bide sabah kalkinca tartildim
Eksi olacagina yukari cikmis
Cok sinirim bozuldu
Bikac saatte ne degistide arti gosterdi
Dün zaten aksam 5 de yemistim sonrasinda agzima lokma koymadim
O yuzden yarin guzel eksi hayallerim suya düştü
Çok ayıp etmişsin .... dermişim
1. Müge AnlıAllahim bdv ci oluyorum galiba
AminKim nazar ettiyse dönsün kendini bulsun
Ay kızlar adet öncesi sendromu çok ağır yaşıyorum bu ay acayip sinirli falanım nedenli nedensiz kavga edesim var anlatabiliyor muyum .d içimde anlamsız bir öfke var tövbe est.kızımıda alıp kaçasım var ama neden kaçasım var bilmiyorum
2 çocukla ben eşimde varken permeperişan aluyorum misafirlikte iyi geziyosn valla :)Iyi geceler canlar.
Bugun eskı komsum dogum yapmıstı ona bebek gormeye gıttım.kızlarls baya yorucuydu.
Yarın kızları tiyatroya goturecegım nasıpse.
Ordanda kv ye gıdecegız yine 1 gece kalıp cumartesı evdeyız inş.cok amınn.
Evimde oturmayı ozledım 1 haftadır hep bıyerlerdeyım
Gecmişi okudum ama hıc alıntı almamısım nedense
@Jasminium84 canım inş hayırlı habeler almıssındır .rabbım yardımcınız olsun
Seni hiç asabi hayal edemiyorum ablasenin ki kış buhranı bence güneşi az görünce bazıları buhrana girer bazen bana da oluyor kimseyi görmek istemiyorum tek olayım biri selam verse nasılsın dese küfür etmiş gibime geliyor, evdekileri de dövesim geliyor ama benim ki kış bahar fark etmiyor arada tutuyor yada canım asabiyet çekiyor bilmiyorum:)
sanirim fark Ben blörf yapmadim Benim farkliydi bazi seyler Ben kemik gibi kalmistim mutsuzdum Evden cikmiyordum artik hayattan kopuktum son zamanlardaBunun bi yöntemi var mıeltim memleketine götürmek istiyor eşini. Eltim herkesle bağını kesti 2 yıldır neredeyse görüşmüyoruz,en ufak meseleleri büyütüyormuş kvdeyle görümceyle olan, sorun yaratmaya çalışıyormuş, yalnızız zatn diyormuş. Kaynımda biz böyle anlaşmıştık başka yerde mutlu olamam. Gitmek isterse boşanırız diyormuş sürekli huzursuzluk varmış bu yüzdn
Cidden Müge anlida izlemeye basladim bazen izliyorum1. Müge Anlı
2. Bdv
Bedava hayat dersi veren yerler
Bende ailem uzakta yakın arkadaşım yok, eşime ailen neden birbirine düşkün değil vs der dertlenirdim bu sene bende huy değiştirdim galiba sakin hayat yalnızlık bunlar daha cazip geliyor artıkçok doğru dedin gülüm ben anneme bile gitsem 2-3 gün sonra kendi evimi özlüyorum nereye gidersem gideyim evim de sakin yaşantımı geri istiyorum bu huy da 35 yaşından sonra çıktı herkes mi böyle bir ben mi cinsim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?