Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bı deneyım abla bakalım sagolasın
iyi geceler abla

Cok sükür canim öksürük disinda iyi.
Gergininligim var bazi sorumluluklarimdan yoruldum onun disinda sorun yok
Öksurukte ne bıcım bısey bılmem geldımı gıtmek bılmıyor

İyi ol aman canım. Ara ara bu bıkkınlık yorgunluk hepımızde oluyor. Hallolmayacak seyler degıldır.

Hepimiz iyi olalim insallah

İyi geceler. Geçmiş olsn diyen herkese teşekkür ederim. Hastalık dönemi malum miniğim kucaktan inmek istemiyor hiç o varkn teli de alamıyorum elime, kucakta değilkende işler güçler büyük kızımla ilgileniyorm onunda kulak enfeksiyonu ikinci oluşu malum baya uzun sürüyor geçmesi ateşleniyor sık sık. Regl şişkinliği olmaya başladı gene baya artıdaym,spor yapamıyorum hareketsizlikte sebep.

Yavrularin iyi olsunda canim yine gelirsin

Eşin iyi kabul etmiş
Etmeseydide biliyordu gidecegimi cünkü artik orda durmak istemiyordum. Pisman da degilim iyiki dönmüsüm diyorum
Bunun bi yöntemi var mı eltim memleketine götürmek istiyor eşini. Eltim herkesle bağını kesti 2 yıldır neredeyse görüşmüyoruz,en ufak meseleleri büyütüyormuş kvdeyle görümceyle olan, sorun yaratmaya çalışıyormuş, yalnızız zatn diyormuş. Kaynımda biz böyle anlaşmıştık başka yerde mutlu olamam. Gitmek isterse boşanırız diyormuş sürekli huzursuzluk varmış bu yüzdn

Üzülme abla senin bünye herzaman olumlu karşılığını veriyor

Sakin ol regl bitince pişman olacağın şeyler yapma

Handandandan parmakların nasıl oldu çok geçmiş olsn cnm

2 çocukla ben eşimde varken permeperişan aluyorum misafirlikte iyi geziyosn valla :)

Seni hiç asabi hayal edemiyorum abla

sanirim fark Ben blörf yapmadim Benim farkliydi bazi seyler Ben kemik gibi kalmistim mutsuzdum Evden cikmiyordum artik hayattan kopuktum son zamanlarda
1. Müge Anlı
2. Bdv
Bedava hayat dersi veren yerler
Cidden Müge anlida izlemeye basladim bazen izliyorum

Bende ailem uzakta yakın arkadaşım yok, eşime ailen neden birbirine düşkün değil vs der dertlenirdim bu sene bende huy değiştirdim galiba sakin hayat yalnızlık bunlar daha cazip geliyor artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…