Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah şifa versin canım.benim. inşallah hemen iyilesirsiniz...
Nasıl oldu kızların daha iyi mi ?
yine yogunsun canim
a.selam canim cok sükür Kücükte yok. Hastalik gecer ikisindede ins Cok zor

Evet bi ara Burda yazmistim baya bi detayli
aynen canım. Benim hayatım çok koşturmaca eve yeni girdik.
Coook üzüldüm ya canım... bulabildin mi tez dosyalarını ?
Onu geri getirmek için bir işlem vardır canim.
Neden böyle olduğu hakkında fikrim yok abla. Olsun canını sıkma sabaha belki eksi gelirsin hiç belli olmaz.
Ahh canım yeni geldim zaten 8 gün annemde kaldım. Gidiyim mi dedim. Hayır dedi. Evde sen olmayınca üzülüyorum kötü oluyorum dedi.
Çok şaşırdım abla bende yapmıştım bir faydasını görmedim.belkide kısa süre yaptım
Kuasar canım bu kadar üzme kendini. Kimse senden kıymetli değil bu dünyada. bak ciddi bi hastalık geçirdin psikolojinin moralinin iyi olması gerek
Canimmm sağol Allah razı olsun. Inş Allah herşey güzel olacak.
Senn nasılsın? Evladın nasıl oldu

Ak kelebek canım senin mesajını eşime okuttum böyle birşey mı? Dememe gerek kalmadan o okudukça evet evet evet dedi bende böyleyim dedi. Bende o zaman sebebi bulduk tiroid dedim. O da bencede dedi. Allah razı olsun sendende...
Sonra biraz konuştuk.
Ben senden daha zor durumdayım. Insanın kendisi ile mücadele etmesi çok zor. Misal Ben bir devletim iç savaşım zaten var birde dışardan bir sorun olsun istemezsin. Yanı sende sorular sordukça ben daha kötü oluyorum bırakalım zamana herşey düzene girer seni seviyorum özlüyorum evde sensiz kalmak istemiyorum sana durustlugumu de kaybetmek istemiyorum eskisi gibi sevgim yok ama bırakalım bir zamana diye güzel güzel anlatırken kardeşi çağırdı gitti.

İzinde olduğun için yazmayabilirsin canım

Kaynının altını tehdit ettiğini düşünüyorum vazgeçsin diye bu isteğinden.
Altın eninde sonunda başaracaktır.
Farklı memleketten evli ne kadar insan gördüysem hepsi bir şekilde eşinin ailesinin yanına yerleşiyor, kimse bu nedenden boşanmıyor yani

Canım ilaç takviyesi normale binince her şey düzelecek kendi de diyecek ben ne yapıyorum diye saçma sapan sinirleniyorum diye duygular normale binecek en azından için rahat artık kuzum sorunun ne olduğunu biliyorsun senin deseteğin önemli o dönemde eşim arkamda idi tek bırakmadı beni hiç sende yanında ol değerler normal olunca senin değerini daha çok anlayacak

Minicik bir yerde olan bir hormon bak aklıma yeni geldi dereotu bana inanılmaz iyi gelmişti Allah ın izni
İle nodülllerim kayboldu sabah Akşam aç karna bir tutam dere otu yesin bak çok iyi gelecek 15 gün yapıp bir kaç gün ara sonra tekrar
Kendini yorma al bayan ben de bu gün bayan alıyorum yetişemiyorum yoksa

yatmadan yarım saat önce ye demiştim ona o da öyle yapmış gülüm ben de 3-4 ay yemiştim benim de midem ağrıyınca bırakmıştım şimdi kapsül olarak zencefil zerdeçal ektresi yutuyorum dün yuttuktan sonra 1 kaşık ta üzerine yoğurt yedim :)
hay maşallah kuzum ayakkabılarını içeri alıyor da babaya örnek oluyor bizim evin kapısı ben olduğum için papuçları da ben alıyorum içeri giderken kapı da emir veriyor eşim şu fazla ayakkabıları içeri al toz oluyor dışarda diye :))
bir ben değilim yani genel de böyle desene , rabbim hepimizi evin de huzurlu mutlu kılsın ayırmasın :)

düzenli yapınca işe yarıyor gülüm inşallah sana da faydası olur hem zerdeçalın hücreler üzerine de güzel faydaları var zencefil de kış günü gripten korur iyi olur

kuzular iyi olsun sporunu yaparsın gülüm ev de hem çocuk hem yetişkin aynı anda hasta oldu mu yemeği yapıp yedirdiysen başarılısın demektir sürekli ilgi istiyorlar

Bende ailem uzakta yakın arkadaşım yok, eşime ailen neden birbirine düşkün değil vs der dertlenirdim bu sene bende huy değiştirdim galiba sakin hayat yalnızlık bunlar daha cazip geliyor artık
evinde ki huzur hiç bir yerde yok da ondan bence gülüm
insanın dünya da ki cenneti huzur veren evi derler ya boşa değil

istersen 15 gün bir daha dene ama düzenli dene gülüm

bundan sonrası daha da iyi olur inşallah gülüm doktor kontrolünüz ne zaman ilaç dozunu tam ayarlamazlar başta ufak ufak arttırırlar mesela 75 mg dan başlayıp ihtiyaca göre 150 mg a kadar çıkabilirler
kaynın bu gün gidiyordu değil mi

Ay cok guldm deli ya
Kiz sen nie hic bebisini paylasmiyon insta da

Sonraki yazinida okudum. Cnm biraz konusup birbirinizi anlamis zaman vermexlye karar vermissiniz cok sevindm insallah hayirlisi olur biranonce hersey yoluna girer

Poni Bon parmaklarımın ağrısı hal devam ediyor, bükemiyorum bile
dolamamı olmuş gerçekten bir parmağına soğanı közleyip pişirip bir bezle sarsan mı iyi gelirse hepsine yaparsın ben küçükken derlerdi ya kara lokum ( onun ne olduğunu bilmiyorum) yada pişmiş soğan dolamayı geçiriyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…