- 20 Temmuz 2018
- 1.659
- 7.456
- 108
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.161
Allah şifa versin canım.benim. inşallah hemen iyilesirsiniz...Selam kızlar ancak yazılanları okuyabildiım sukur kucuk kızımda negatıf cıktı sonuc ama oda hastaberbat bı ıkı gun gwcırdıım buyuk kızım agır atlatıyor sabaha kadar ayakta herseye aglıyor lokma yemiyor. Rabbım buyuk sıkıntılar vermesin herkese saglık sıhhat versin insallah. Mesajlarınız ıcn tesekkür ederim kızlar ❤
Nasıl oldu kızların daha iyi mi ?
aynen canım. Benim hayatım çok koşturmaca eve yeni girdik.yine yogunsun canim
a.selam canim cok sükür Kücükte yok. Hastalik gecer ikisindede ins Cok zor
Evetbi ara Burda yazmistim baya bi detayli
Coook üzüldüm ya canım... bulabildin mi tez dosyalarını ?Kızlar merhabaRegl ağrısı 3 gündür süründürüyor beni. Dün gözüm gibi baktığım tez dosyalarım kayboldu bilgisayarda. Kaç aylık emeğim gitti. Üzerine bir de bu sabah nedense hapşırırken boynum tutuldu Bir haftadır eşimle de aram limoni. Zaten son üç haftadır çalışma saatlerim ve iş yüküm arttığı için çok zorlanirken bir de bunlar tuzu biberi oldu. Çok şükür ki bu süreçte kızım henüz ateşlenmedi en çok o yıpratıyor çünkü beni.
Handandandan kaptanım sanırım iki ayım doldu. İznin olursa ben bir süre izne ayrılmak istiyorum. Diyete devam ama bu aralar çeşitli sıkıntılar nedeniyle gruba çok gelemiyorum bunun için suçlu hissediyorum kendimi.
Onu geri getirmek için bir işlem vardır canim.
Neden böyle olduğu hakkında fikrim yok abla. Olsun canını sıkma sabaha belki eksi gelirsin hiç belli olmaz.Slm kizlar
İşten gelince direk cocuklar geldi, yeni gittiler
Dun gece wc ye kalkinca bi tsrtilayim dedim :)) iyi dedim, sabaha birazdaha düşer
Bide sabah kalkinca tartildim
Eksi olacagina yukari cikmis
Cok sinirim bozuldu
Bikac saatte ne degistide arti gosterdi
Dün zaten aksam 5 de yemistim sonrasinda agzima lokma koymadim
O yuzden yarin guzel eksi hayallerim suya düştü
Ahh canım yeni geldim zaten 8 gün annemde kaldım. Gidiyim mi dedim. Hayır dedi. Evde sen olmayınca üzülüyorum kötü oluyorum dedi.Hhaahha ayy izliym bi ara kız neydi ismi tuba
Acaba biraz ayrı mi kalsaniz, annenler nerde onlarin yanina gitsen 1 hafta fekan, belki seni ozledigini sensiz yanlız oldugunu anlar ve seni uzmez
Alla halla abla senin olay nasil bisey anlamadim demekki odem oldu diycem ama su da icmeden nasil olucak yani cok garip
Çok şaşırdım abla bende yapmıştım bir faydasını görmedim.belkide kısa süre yaptımkızlar 50 sini geçmiş bir komşum var hatuna yoğurt kürünü demiştim hani şu zencefil zerdeçal tarçını 2-3 kaşık yoğurda katıp akşam yatmadan 1-2 saat ya da yarım saat önce yenileni bu gün gördüm göbek basen kol yüzü hepsi gitmiş 1 beden ufalmış hatun her gece yiyorum diyor 1-2 aydır yapıyor aman aman çok kilosu da yoktu ona rağmen baya zayıflamış
Canimmm sağol Allah razı olsun. Inş Allah herşey güzel olacak.Kuasar canım bu kadar üzme kendini. Kimse senden kıymetli değil bu dünyada. bak ciddi bi hastalık geçirdin psikolojinin moralinin iyi olması gerek
Senn nasılsın? Evladın nasıl oldu