Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allahim bdv ci oluyorum galiba
bazen bende takılıyorum bagımlılık yapıyor
2 çocukla ben eşimde varken permeperişan aluyorum misafirlikte iyi geziyosn valla :)
canım tatılde cocuklar evde durmak ıstemıyor. Buyuklerın bu sıkıntısı olmuyor zaten ama kucukle ugrasıyoruz.
Eşim izin alamıyor işten cogu zaman boyleyım alıştım artık.
Sadece gezme olarak soylemıyorum her turlu seyı uc cocuklar yapmak zor gelmiyor artık.

düne göre - 300 gram çıktım eşim hep der ki ne zaman balık yesem ertesi güne yarım kilo zayıflıyorum ben de akşam salataya ton balığı koydum sevmediğim için bol limon sıkıp pul biber bastım ki tadı çok gelmesin o mu işe yaradı acaba
kızlar sizden akşam balık yiyip ertesi sabaha eksi gören oluyor mu ona göre kendimi zorlayıp hafta da bir gün yiyivereyim diyorum

Kılo bıldırımım
Gecen cuma 70
Bu cuma 71

O kadar yemeye bunye çoşmuş
önümüzde ki hafta da gezmeler çok mu gülüm 60 lı rakamlara geçmene ramak kalmış gezmelerde yedikten sonra çay içmeyi bırakıp sade sıcak su iste limon sık onu iç bir kaç bardak yediklerin hızlı yansın sana kalmasın , Ercişteyken bir komşum vardı o zamanlar ben 27 yaşındaysam oda 28-29 yaşlarındaydı çok güzel yerdi ama çayı 2 bardak çay içip hep limonlu sıcak su isterdi benden en son sordum niye diye yediklerimi yaksın diye demişti dal gibiydi hatun yedikleri nereye gidiyor derdik hep :)

kilo bildirimine başlasak mı hadi ilki benden gelsin :)
geçen cuma 93.1
bu cuma 92.2
fark -900 gr

yolun ödemini atmışım :)
tebrikelr cnm
Kılo bıldırımım
Gecen cuma 70
Bu cuma 71

O kadar yemeye bunye çoşmuş
çok normal bence de haftaya telafi edersn insAllah
Kızlar adetle savaşırken de diyetimi eksik etmiyorum 59.7 bu sabah
Kaçtın kaç oldun cnm böyle hattlayamiyorum ben

Günaydın kızlar Cumamız mübarek olsun
Pazartesi günümüz vardı pazartesi salı annemde kaldık Çarşamba gündüzü de sayarsak üç gün yedim vala iştahım yeni yeni açılıyor çok dikkat etmem lazım artk sabah ilk tartlfm daha fazlaydı indim biraz ama artidayim
Pazartesi: 80.9
Cuma: 82.3
Fark: +1.4
Geç uyandm biraz daha beklesem snrm inerdi hala başlangıç kilom dan asagidayim tabi hayrliis bklm 14+6 olduk bı hafta sonra 4. Ay biticek

Ay cok guldm deli ya
Kiz sen nie hic bebisini paylasmiyon insta da
Canım şu dünya üzerinde sadece bizim bebeğimiz olduğundan nazar değermiş kızımıza koca hazretleri öyle diyo geçen spa ya götürdük ya kızı görmüşsündür o fotoları paylaştık sonra gece ateşi çıktı diyoki bak nazar değdi işte ama paylaşiyim kız azcık doğru diyosun boşuna mı doğurdum ben bu kızı

gülüm sütünü yoğurdunu da eksik etme hatta yemekten hemen önce 2-3 kaşık yoğurt ye 1 bardak su iç iştahını da dizginlesin hem de kalsiyum almış olursun

çok da paylaşma gülüm bebeklerin nazara karşı koruması düşük yazık kuzuma nazardan hastalanmasın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…