- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.181
bazen bende takılıyorum bagımlılık yapıyorAllahim bdv ci oluyorum galiba
canım tatılde cocuklar evde durmak ıstemıyor. Buyuklerın bu sıkıntısı olmuyor zaten ama kucukle ugrasıyoruz.2 çocukla ben eşimde varken permeperişan aluyorum misafirlikte iyi geziyosn valla :)
Iyiyim abla grubu bıraktım gene kilo aldım şimdi 74 e düştüm hedefim 65 olmak 4. Takımdayım sen neler yaptinIremm hosgeldin cnm
Ben hâlâ burda sürünüyorum
Sen nasilsin neler yaptin
önümüzde ki hafta da gezmeler çok mu gülüm 60 lı rakamlara geçmene ramak kalmış gezmelerde yedikten sonra çay içmeyi bırakıp sade sıcak su iste limon sık onu iç bir kaç bardak yediklerin hızlı yansın sana kalmasın , Ercişteyken bir komşum vardı o zamanlar ben 27 yaşındaysam oda 28-29 yaşlarındaydı çok güzel yerdi ama çayı 2 bardak çay içip hep limonlu sıcak su isterdi benden en son sordum niye diye yediklerimi yaksın diye demişti dal gibiydi hatun yedikleri nereye gidiyor derdik hep :)Kılo bıldırımım
Gecen cuma 70
Bu cuma 71
O kadar yemeye bunye çoşmuş
tebrikelr cnmkilo bildirimine başlasak mı hadi ilki benden gelsin :)
geçen cuma 93.1
bu cuma 92.2
fark -900 gr
yolun ödemini atmışım :)
çok normal bence deKılo bıldırımım
Gecen cuma 70
Bu cuma 71
O kadar yemeye bunye çoşmuş
Kaçtın kaç oldun cnm böyle hattlayamiyorum benKızlar adetle savaşırken de diyetimi eksik etmiyorum 59.7 bu sabah
Canım şu dünya üzerinde sadece bizim bebeğimiz olduğundan nazar değermiş kızımıza koca hazretleri öyle diyoAy cok guldm deli ya
Kiz sen nie hic bebisini paylasmiyon insta da
Mükemmeeell canımGünaydın ablalarıııımmmm ❤❤kilo ölçümüm
Geçen cuma: 70.5
Bu cuma: 68.5
Fark: -2.0
Oleeeeeeeeee
Kuzum 59.4 düm :)tebrikelr cnm
çok normal bence dehaftaya telafi edersn insAllah
Kaçtın kaç oldun cnm böyle hattlayamiyorum ben
oooo iyi canım tebriklerGünaydın ablalarıııımmmm ❤❤kilo ölçümüm
Oleeeeeeeeee
Çok değilmiş telafi edersin insAllah haftaya canımKuzum 59.4 düm :)
gülüm sütünü yoğurdunu da eksik etme hatta yemekten hemen önce 2-3 kaşık yoğurt ye 1 bardak su iç iştahını da dizginlesin hem de kalsiyum almış olursunGünaydın kızlar Cumamız mübarek olsun
Pazartesi günümüz vardı pazartesi salı annemde kaldık Çarşamba gündüzü de sayarsak üç gün yedim vala iştahım yeni yeni açılıyor çok dikkat etmem lazım artk sabah ilk tartlfm daha fazlaydı indim biraz ama artidayim
Pazartesi: 80.9
Cuma: 82.3
Fark: +1.4
Geç uyandm biraz daha beklesem snrm inerdi hala başlangıç kilom dan asagidayim tabi hayrliis bklm 14+6 olduk bı hafta sonra 4. Ay biticek
hay maşallah aferin cimcimeeeGünaydın ablalarıııımmmm ❤❤kilo ölçümüm
Oleeeeeeeeee
çok da paylaşma gülüm bebeklerin nazara karşı koruması düşük yazık kuzuma nazardan hastalanmasın yaaaCanım şu dünya üzerinde sadece bizim bebeğimiz olduğundan nazar değermiş kızımıza koca hazretleri öyle diyogeçen spa ya götürdük ya kızı görmüşsündür o fotoları paylaştık sonra gece ateşi çıktı diyoki bak nazar değdi işte ama paylaşiyim kız azcık doğru diyosun boşuna mı doğurdum ben bu kızı
regle rağmen 300 gram mı artın çok iyi demek ki aslın da eksidesinKuzum 59.4 düm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?