- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.201
Tamam abla bu zamana kadar iştahım kapalıydi sıkıntı olmuyordu artık dizginleyici şeyler yemeliyim farkındayımgülüm sütünü yoğurdunu da eksik etme hatta yemekten hemen önce 2-3 kaşık yoğurt ye 1 bardak su iç iştahını da dizginlesin hem de kalsiyum almış olursun
derin mi kuruyor ki kaşıyınca ondan mı zeytin yağı dedi doğal işte mis gibiiiAy kızlar göğüslerim acayip kaşınıyor aile hekimine gittim öneri almak için zeytinyağı sür dedimis gibi zeytinyağlı zeytinyağlı geziyorum
İyi uykular kuzuya sana da Afiyet olsun canımKızlar kahvemi aldim geldim benim oglan uyudu tartıldim hemen kahve yaptm cok bile dayandım
afiyet şifa olsun gülümmm ben de çay demledim az süte de yulaf ezmesi koymuştum yumuşasın içine yumurta v.s. koyup pişirip yiyecektim ama eriniyorum hele bir çayımı içeyim iştahım gelirse kahvaltıyı yaparım , sen de mi aç karnına kahve içiyorsun yoksa gülümKızlar kahvemi aldim geldim benim oglan uyudu tartıldim hemen kahve yaptm cok bile dayandım
Evet herhalde önceden yağlı bı cildim vardı benim bı kaç senedir nedense kuru yüzüm ellerim de öyle yara falan olmayınca en doğali zeytinyağı dedi bende dün hemen aldım sürüyorum ise yaradı ama kaşıntı azaldıderin mi kuruyor ki kaşıyınca ondan mı zeytin yağı dedi doğal işte mis gibiii
MaşAllah canım ya bayıldım senin sürece hamilelikte de çok güzel ilerledin emzirme döneminde de kısa sürede doğumdan kalan kiloları verdin daim olsun gitsin geri gelmesin insAllah kilolarKilo bildirimim:
Gecen hafta: 66.9
Bu hafta: 66.2
Fark: - 700gr
Yuzde: 1.05%
Benim icin iyi bir rakam cnku artik hedefe cok az kaldı cok zor gidiyor. Bu arada hamilelik onceside genelde bu kilolarda cikiyordm :) bi nevi hedefe ulasmis gbi hissediyorm kendmi cok mutluyum o yuzden. Haftaya mezun olurum insallah :)
hadi inşallah valla helal olsun doğum kilolarını çok güzel verdin 41 kere maşallahKilo bildirimim:
Gecen hafta: 66.9
Bu hafta: 66.2
Fark: - 700gr
Yuzde: 1.05%
Benim icin iyi bir rakam cnku artik hedefe cok az kaldı cok zor gidiyor. Bu arada hamilelik onceside genelde bu kilolarda cikiyordm :) bi nevi hedefe ulasmis gbi hissediyorm kendmi cok mutluyum o yuzden. Haftaya mezun olurum insallah :)
işe yaramış bile çok iyi aklımız da bulunsun bundan sonra lazım olur yine bilgi:)Evet herhalde önceden yağlı bı cildim vardı benim bı kaç senedir nedense kuru yüzüm ellerim de öyle yara falan olmayınca en doğali zeytinyağı dedi bende dün hemen aldım sürüyorum ise yaradı ama kaşıntı azaldı
Maşallah canımGünaydin kızlar
Gecen cuma 99.6
Bugün 97.5
Fark -2.1
Yüzde 2.1
evet pili can çekişiyor her an mefta olabilir pil :)Benim tartının pili bitiyor galiba Kızlar tam tartı işlemi bitecekken ekrana 88888 gibi şeyler geliyor ama en son 85.7 gördüm emin olmamakla birlikte 300 gram vermişim galiba
Cuma:86
Bugün:85.7
Fark: -300
Yüzde: 0.34
Hatamı biliyorum bu hafta hiç spor yapmadım neredeyse ve normalden daha fazla karbonhidrat tükettim ay çok sinir oluyorum şu an kendime
Aynen ablacımişe yaramış bile çok iyi aklımız da bulunsun bundan sonra lazım olur yine bilgi:)
Günaydin kızlar
Gecen cuma 99.6
Bugün 97.5
Fark -2.1
Yüzde 2.1
kilo bildirimine başlasak mı hadi ilki benden gelsin :)
geçen cuma 93.1
bu cuma 92.2
fark -900 gr
yolun ödemini atmışım :)
düne göre - 300 gram çıktım eşim hep der ki ne zaman balık yesem ertesi güne yarım kilo zayıflıyorum ben de akşam salataya ton balığı koydum sevmediğim için bol limon sıkıp pul biber bastım ki tadı çok gelmesin o mu işe yaradı acaba
kızlar sizden akşam balık yiyip ertesi sabaha eksi gören oluyor mu ona göre kendimi zorlayıp hafta da bir gün yiyivereyim diyorum
Kılo bıldırımım
Gecen cuma 70
Bu cuma 71
O kadar yemeye bunye çoşmuş
Kızlar adetle savaşırken de diyetimi eksik etmiyorum 59.7 bu sabah
Günaydın kızlar Cumamız mübarek olsun
Pazartesi günümüz vardı pazartesi salı annemde kaldık Çarşamba gündüzü de sayarsak üç gün yedim vala iştahım yeni yeni açılıyor çok dikkat etmem lazım artk sabah ilk tartlfm daha fazlaydı indim biraz ama artidayim
Pazartesi: 80.9
Cuma: 82.3
Fark: +1.4
Geç uyandm biraz daha beklesem snrm inerdi hala başlangıç kilom dan asagidayim tabi hayrliis bklm 14+6 olduk bı hafta sonra 4. Ay biticek
Günaydın ablalarıııımmmm ❤❤kilo ölçümüm
Geçen cuma: 70.5
Bu cuma: 68.5
Fark: -2.0
Oleeeeeeeeee
Canım şu dünya üzerinde sadece bizim bebeğimiz olduğundan nazar değermiş kızımıza koca hazretleri öyle diyogeçen spa ya götürdük ya kızı görmüşsündür o fotoları paylaştık sonra gece ateşi çıktı diyoki bak nazar değdi işte ama paylaşiyim kız azcık doğru diyosun boşuna mı doğurdum ben bu kızı
Ay kızlar göğüslerim acayip kaşınıyor aile hekimine gittim öneri almak için zeytinyağı sür dedimis gibi zeytinyağlı zeytinyağlı geziyorum
çok da paylaşma gülüm bebeklerin nazara karşı koruması düşük yazık kuzuma nazardan hastalanmasın yaaa
İyi uykular kuzuya sana da Afiyet olsun canım
afiyet şifa olsun gülümmm ben de çay demledim az süte de yulaf ezmesi koymuştum yumuşasın içine yumurta v.s. koyup pişirip yiyecektim ama eriniyorum hele bir çayımı içeyim iştahım gelirse kahvaltıyı yaparım , sen de mi aç karnına kahve içiyorsun yoksa gülüm
ayy cidden mi sende mi balık yiyince eksiliyorsun iyice kafama yatmaya başladı zorlayıp yiyeyim mübareğiCok guzel abla tbrk ederm :)
Bende hep balik yiyince eksi gelrm az da olsa bence wcyede faydasi oluyor
Artik baslamalisin cnm
300gr artiymis halledersn cnm :)
Olsun cnm hep eksi geliyordn arada boyle normal belkide odemdir birazi
Cok guzel sonuc tbrkler fistik :)
Hahha ayy cnm ya erkekler oyle oluyor bazen benmkide der ama ben bol bol okuyorm ve paykasiyorm herkez paylasiyor sonucta :)
Oda iyimis
Ben okuyorm bol bol bisi olmuyor bence ya tabiki kem gozlerden korusun Allah gene ne niyetle bakiliyor bilemiyorsn
Sagolasin cnm
Guzelmis abka simdiden afiyet olsun bende bugn sutlu yulaf yemeyi dusunuyorm ama pisirmeden :) nasil oluyor oyle yumurtayla guzelmi hic denemedim
Aynen kahve iciyorm ac karnina bazen cok ac olunca direk kahvaltinyapiyorm ama genelde once kahve
Ay abla çok tatlısın keşke yakın olsaydık terapi niyetine her gün seninle görüşürdümevet pili can çekişiyor her an mefta olabilir pil :)
olsun gülüm eksi candır moralini bozma bu hafta 300 gram gider diğer hafta 1 kilo yeter ki gitsin hepsi kabulüm benim:)
Alla alla neresi kaşınıyo göğüslerinin uçlar mı ? Güreşçi gibi geziyon demekAy kızlar göğüslerim acayip kaşınıyor aile hekimine gittim öneri almak için zeytinyağı sür dedimis gibi zeytinyağlı zeytinyağlı geziyorum
Yaa işte annem kv falanda öyle diyo paylaşasım gelmiyo benimdeçok da paylaşma gülüm bebeklerin nazara karşı koruması düşük yazık kuzuma nazardan hastalanmasın yaaa
E aynen öyle bi tek biz doğurmadık ya illaki paylaşıcaz görecek insanlardaHahha ayy cnm ya erkekler oyle oluyor bazen benmkide der ama ben bol bol okuyorm ve paykasiyorm herkez paylasiyor sonucta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?