Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gülüm sütünü yoğurdunu da eksik etme hatta yemekten hemen önce 2-3 kaşık yoğurt ye 1 bardak su iç iştahını da dizginlesin hem de kalsiyum almış olursun
Tamam abla bu zamana kadar iştahım kapalıydi sıkıntı olmuyordu artık dizginleyici şeyler yemeliyim farkındayım deniycem

Ay kızlar göğüslerim acayip kaşınıyor aile hekimine gittim öneri almak için zeytinyağı sür dedi mis gibi zeytinyağlı zeytinyağlı geziyorum
derin mi kuruyor ki kaşıyınca ondan mı zeytin yağı dedi doğal işte mis gibiii

Kızlar kahvemi aldim geldim benim oglan uyudu tartıldim hemen kahve yaptm cok bile dayandım
afiyet şifa olsun gülümmm ben de çay demledim az süte de yulaf ezmesi koymuştum yumuşasın içine yumurta v.s. koyup pişirip yiyecektim ama eriniyorum hele bir çayımı içeyim iştahım gelirse kahvaltıyı yaparım , sen de mi aç karnına kahve içiyorsun yoksa gülüm

Kilo bildirimim:

Gecen hafta: 66.9
Bu hafta: 66.2
Fark: - 700gr
Yuzde: 1.05%

Benim icin iyi bir rakam cnku artik hedefe cok az kaldı cok zor gidiyor. Bu arada hamilelik onceside genelde bu kilolarda cikiyordm :) bi nevi hedefe ulasmis gbi hissediyorm kendmi cok mutluyum o yuzden. Haftaya mezun olurum insallah :)

derin mi kuruyor ki kaşıyınca ondan mı zeytin yağı dedi doğal işte mis gibiii
Evet herhalde önceden yağlı bı cildim vardı benim bı kaç senedir nedense kuru yüzüm ellerim de öyle yara falan olmayınca en doğali zeytinyağı dedi bende dün hemen aldım sürüyorum ise yaradı ama kaşıntı azaldı

Benim tartının pili bitiyor galiba Kızlar tam tartı işlemi bitecekken ekrana 88888 gibi şeyler geliyor ama en son 85.7 gördüm emin olmamakla birlikte 300 gram vermişim galiba
Cuma:86
Bugün:85.7
Fark: -300
Yüzde: 0.34
Hatamı biliyorum bu hafta hiç spor yapmadım neredeyse ve normalden daha fazla karbonhidrat tükettim ay çok sinir oluyorum şu an kendime

Eklentiler

• 51C7DDAA-FECE-481C-ACEC-D2F1A8174375.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 16
MaşAllah canım ya bayıldım senin sürece hamilelikte de çok güzel ilerledin emzirme döneminde de kısa sürede doğumdan kalan kiloları verdin daim olsun gitsin geri gelmesin insAllah kilolar

hadi inşallah valla helal olsun doğum kilolarını çok güzel verdin 41 kere maşallah

işe yaramış bile çok iyi aklımız da bulunsun bundan sonra lazım olur yine bilgi:)

evet pili can çekişiyor her an mefta olabilir pil :)
olsun gülüm eksi candır moralini bozma bu hafta 300 gram gider diğer hafta 1 kilo yeter ki gitsin hepsi kabulüm benim:)

kilo bildirimine başlasak mı hadi ilki benden gelsin :)
geçen cuma 93.1
bu cuma 92.2
fark -900 gr

yolun ödemini atmışım :)

Cok guzel abla tbrk ederm :)

Bende hep balik yiyince eksi gelrm az da olsa bence wcyede faydasi oluyor

Kılo bıldırımım
Gecen cuma 70
Bu cuma 71

O kadar yemeye bunye çoşmuş

Artik baslamalisin cnm

Kızlar adetle savaşırken de diyetimi eksik etmiyorum 59.7 bu sabah

300gr artiymis halledersn cnm :)

Olsun cnm hep eksi geliyordn arada boyle normal belkide odemdir birazi

Günaydın ablalarıııımmmm ❤❤ kilo ölçümüm
Geçen cuma: 70.5
Bu cuma: 68.5
Fark: -2.0
Oleeeeeeeeee

Cok guzel sonuc tbrkler fistik :)

Hahha ayy cnm ya erkekler oyle oluyor bazen benmkide der ama ben bol bol okuyorm ve paykasiyorm herkez paylasiyor sonucta :)

Ay kızlar göğüslerim acayip kaşınıyor aile hekimine gittim öneri almak için zeytinyağı sür dedi mis gibi zeytinyağlı zeytinyağlı geziyorum

Oda iyimis
çok da paylaşma gülüm bebeklerin nazara karşı koruması düşük yazık kuzuma nazardan hastalanmasın yaaa

Ben okuyorm bol bol bisi olmuyor bence ya tabiki kem gozlerden korusun Allah gene ne niyetle bakiliyor bilemiyorsn

İyi uykular kuzuya sana da Afiyet olsun canım

Sagolasin cnm

Guzelmis abka simdiden afiyet olsun bende bugn sutlu yulaf yemeyi dusunuyorm ama pisirmeden :) nasil oluyor oyle yumurtayla guzelmi hic denemedim

Aynen kahve iciyorm ac karnina bazen cok ac olunca direk kahvaltinyapiyorm ama genelde once kahve

ayy cidden mi sende mi balık yiyince eksiliyorsun iyice kafama yatmaya başladı zorlayıp yiyeyim mübareği
az sütle yulaf ezmesini bekletip yumuşayınca üzerine 2 yumurta baharat dereotu peynir koyup çırpıyorum tüm omlet olarak arkalı önlü brozlaşınca tamamdır afiyetle lüplüyoruz:)

evet pili can çekişiyor her an mefta olabilir pil :)
olsun gülüm eksi candır moralini bozma bu hafta 300 gram gider diğer hafta 1 kilo yeter ki gitsin hepsi kabulüm benim:)
Ay abla çok tatlısın keşke yakın olsaydık terapi niyetine her gün seninle görüşürdüm

Alla alla neresi kaşınıyo göğüslerinin uçlar mı ? Güreşçi gibi geziyon demek
çok da paylaşma gülüm bebeklerin nazara karşı koruması düşük yazık kuzuma nazardan hastalanmasın yaaa
Yaa işte annem kv falanda öyle diyo paylaşasım gelmiyo benimde
Hahha ayy cnm ya erkekler oyle oluyor bazen benmkide der ama ben bol bol okuyorm ve paykasiyorm herkez paylasiyor sonucta :)
E aynen öyle bi tek biz doğurmadık ya illaki paylaşıcaz görecek insanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…