- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.121
bende takıldım balım 66,1 de geçen haftadan beri değişiklik yokama yılmak yok sporada diyetede devam el mi yaban bey mi ben pes etmeyince bakacak kilolar nagi yılmıyo onlar yılacak (inşşş)nasıl teori ama
süpersin doğru kız, valla ya biz yılıp şişeceğiz, yada kilolar bu aç bünyeye dayanamayıp bizi terkedecek. benikinci şıkkı tercih ediyorum, tamam yine azimlendim sağol tontişim
mursh ayy iyi aklıma getirdin bende de var A101 den almıştım bende 9-10 lira gibi bişeydi, dur akşam çıkartim, elbet tutunacak bir dal bulurum onu yapmak için
yeme şengül,yemek yeme şengül,ağzın boş dursun şengül,seni döverim şengül der nagibilmeme msj alındımı
şengülcüm valla aynı öyle ha, dün akşam 1 kase çorba içtim doydum, sırf yemek olsun diye bide bezelye yedim arkasından biraz. halbuki yemesemde açlıktan ölmezdim yani. şu yeme psikolojisini üzerimizden atmamız lazım.
dün ne yaptım bakın, mutfakta televizyon var bende, aradım buldum fashion tv yi getirdim en başa koydum, orda çıkıyor ya çubuk gibi kadınlar, onlara bakıp ilham alıcam artık yemek yerken
kuzum konsol,dolap daha olmadı pencere revazı,kapı kolu hiç olmadı mutfak tezgahını dene
evet ancak sadece su ile beslenirsek onlar gibi kuru olabiliriz heralde zatenahahah mesaj alıdnı patron
ahaha fashion tv he
güzel taktik beğendim. o zaman bütün gün mutfakta otur onları izle ağla ağla üstüne de su iç arkadaşım
tamam yarından itibaren yeni spor aletlerimizle yaptığımız çalışmalarıda yaparız. Gamzecim görsün benim spor yaptığımıda gurur duysun benimlekesınlıkle cnm 10 dk yapalım hergun mutfak tazgahı mantıklı geldı bana
Muhabbeti bilmeyen biri okusa yanlış anlayacak
yaa evde tutunacak yer olsa gercekten super bısey bı cozum bulmam lazım du bakalım... Fadıme abla 9 lıra felandı ben aldıgımda al bence
evet ancak sadece su ile beslenirsek onlar gibi kuru olabiliriz heralde zaten
tamam yarından itibaren yeni spor aletlerimizle yaptığımız çalışmalarıda yaparız. Gamzecim görsün benim spor yaptığımıda gurur duysun benimle
kız yine koparttın beni, gerçi belim hala çok kalın pek kopmam ama iyi güldürdün
nerden aldın kargoyla getirseler alt katta eltim var her şeyim gözlerine batar durur
Muhabbeti bilmeyen biri okusa yanlış anlayacak
nerden aldın kargoyla getirseler alt katta eltim var her şeyim gözlerine batar durur
Valla şimdiden gurur duydum, kim tutar seni artık canımcığımben de gaza gelmek için geçen hafta aldığım kıyafete bakıp duruyorum ayy acıdım kendime ya ayda yılda bir L beden kıyafet aldım diye ikide bir bakıyorum M'yi görsüm ne olacam çok merak ediyorum Şu twisterdan ben de almak istiyorum hangi bölgeleri eritir? Benim basen ve baldırlar yapışmış kalmış sanki vucüduma gitmeye niyetleri yok gibi
Valla şimdiden gurur duydum, kim tutar seni artık canımcığımben de gaza gelmek için geçen hafta aldığım kıyafete bakıp duruyorum ayy acıdım kendime ya ayda yılda bir L beden kıyafet aldım diye ikide bir bakıyorum M'yi görsüm ne olacam çok merak ediyorum Şu twisterdan ben de almak istiyorum hangi bölgeleri eritir? Benim basen ve baldırlar yapışmış kalmış sanki vucüduma gitmeye niyetleri yok gibi
tontişim bende senin gibi yapayım ya, şuanda üzerime olmayan ve çok sevdiğim kıyafetlerimi dönüşümlü olarak çıkarayım dolaptan asayım gözümün önüne, fashion tv dekiler gibi zayıflayıp giyindiğimi hayal edeyim bu işe yarar, kıyafetler için zayıflıyorum zaten
twister bence sadece bel inceltir kızlar şöyle bi düşünüyorumda insanın beli dönüyor çünkü onun üzerinde, bazene faydası olacağını zannetmem
cnm sen gel evde sürekli fasion tv açma mazallah adamada alışkanlık yaparda evde her daim fasion kızları gibi görmek isterse seni mazallah yandığının resmidir
7 otlu çay demledim var mı isteyen
ben alırsam tv karşısına geçer yaparım hem eşim tv izlemez tv yerine benim narin hareketlerimi izlesin
ahaha. valla fadime abla benimki bana '' boş oturma kalk kelebek yap, çabuk 100 tane mekik çek hareket et '' diyiip duruyor zaten. narin hareketlerime razı yani yeterki zayıfliym.
tontişim bende senin gibi yapayım ya, şuanda üzerime olmayan ve çok sevdiğim kıyafetlerimi dönüşümlü olarak çıkarayım dolaptan asayım gözümün önüne, fashion tv dekiler gibi zayıflayıp giyindiğimi hayal edeyim bu işe yarar, kıyafetler için zayıflıyorum zaten
twister bence sadece bel inceltir kızlar şöyle bi düşünüyorumda insanın beli dönüyor çünkü onun üzerinde, bazene faydası olacağını zannetmem
bu çizelgeyi nasıl düzenliyoruz yaa
her seferinde yenisini yapmaktan bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?