Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

MaşAllah canım ya bayıldım senin sürece hamilelikte de çok güzel ilerledin emzirme döneminde de kısa sürede doğumdan kalan kiloları verdin daim olsun gitsin geri gelmesin insAllah kilolar

Ay cok sagol cnm evet hep kendimi kısıtladim ama biraksam bende cok alirdm cnkzmu hamilelik onceside 26 kg vermistm yani almaya meyilli bi tipim var :)

hadi inşallah valla helal olsun doğum kilolarını çok güzel verdin 41 kere maşallah

Sagol ablamm insallah korumayida beceririm gene :)

Günaydin kızlar
Gecen cuma 99.6
Bugün 97.5
Fark -2.1
Yüzde 2.1

Kizz masallah cok iyi gitmis nasil oldu seninki daha iyi mi cnm

Evt ama kizartma diil tabiki :) genelde ole oluyor abka ve cok faydalı zaten ye bence zorla kendini

Sagol bende bi ara deniycem bu tarifi merak ettim tadini

Bende 40i cikana kadar paylasmadim bizde ozaman cok nazar deger diyorlardi onu bile zor bekledim kızzz :))

evet canım o da olabilir suyu çok içemiyorum bı kaç gündür

Uçları etrafı komple göğsüm vala öyle

Su cok etkiliyor cnm ic bol bol

Ay abla çok tatlısın keşke yakın olsaydık terapi niyetine her gün seninle görüşürdüm
ne güzel olurdu gülüm benim de normal insanlara ihtiyacım var zaten :)
komşunun biriyle konuşarak ankisiyetesiyle ilaçsız baş etmeyi öğrettim olumlama niyet v.s. öğrettim hani baharatlı yoğurtla zayıflayan var ya dün yine benden öğrendiklerini sanki biz hiç bilmiyormuşuz bir o biliyormuş gibi bize anlatıyor güldüm geçtim , diğerine 7 senelik 5 senedir çok samimiyiz çok severim ben bir hafta yokken depresyona girmiş :)
şöyle konuşsak motivasyonu sağlasak ama ertesi güne unutmayan komşu istiyorum ben de yaaa 5 senedir hep unutuyor canı sağ olasıca :)

Ay cok sagol cnm evet hep kendimi kısıtladim ama biraksam bende cok alirdm cnkzmu hamilelik onceside 26 kg vermistm yani almaya meyilli bi tipim var :)

Su cok etkiliyor cnm ic bol bol
Kaçla hamile kalmıştın kacla doğuma gitmiştin canım sen tam olarak benim de öyle bklm insAllah en az kiloyla bitiririm

Aynen canım içecem insAllah

ama haklılarrrr :)

sadece zorlarsam ton balığı yiyebiliyorum galiba en son 2 sene önce azıcık yemiştim :)
doyurucu omlet oluyor yanına da bir şey gerekmiyor tam benlik tembel işi yani :)

Kaçla hamile kalmıştın kacla doğuma gitmiştin canım sen tam olarak benim de öyle bklm insAllah en az kiloyla bitiririm

Aynen canım içecem insAllah

Cnm hamile kaldigimda 66 civariydm 81.5 civari doguma gittim yani 15-16 kg arasi aldm zaten dogumdan sonra 10 kg gitti evde odemiyle sonra salinca 5 kg geri hemen baktm gidiyor dur dedim smdi 9 kg vermisim kaldi 1 iste :) insallah en azla bitirirsn cnm ya ben tam orta aldim daha az bile olabillrdi

sadece zorlarsam ton balığı yiyebiliyorum galiba en son 2 sene önce azıcık yemiştim :)
doyurucu omlet oluyor yanına da bir şey gerekmiyor tam benlik tembel işi yani :)

Yersin abla ya firin baliklarida cok guzel oluyor aslinda
Aynen bende tembelim benlikmis de aslinda :)

Geçen cuma: 65.5
Bugün: 65
Fark: -500
Yüzde: 0.76
.
Handandandan kaptanım izninle ben izne ayrılmak istiyorum bir süre
Kız ne izni niye mezun olmuyorsun daha listeye donup vericekmisin ki
Tebrikler bu arada guzel eksi cnm arkadan gekip hep 1 adım onumde gidip benden once ulastin hedefe masallah sana

Hepimiz öyleyiz canım mecburen ben de yazın 20 küsür gün İzmir’de geçiriyorum kayınvalidede bayram tatiline filan denk geldiyse 1 ay kaldığımız da oluyor yazın İzmir’in sıcağını kışın Erzurum’un soğuğunu çekiyorum
Tahmin edebiliyorum abla bizim apartmanda da öyle bi tip var :)

anlafm cnm senin kilonda ideal almışsın ben çok daha az almam lazım hatta doktoruma kalsan hiç almamaliyim
.
Gunaydin kizlar yeni iyilesiyruz ne nerem hastalikmis perisan etti hepimizi kosturmaca icindeyim hic goremiyorum farkindayim bikac gune duzene sokacagim ama ins.
Gecen hafta 62.0
Bugun 60.7
Fark 1.3
Yuzdeyi hesaplayamadim
Gecen Cuma : 55.8 kg
Bu Cuma : 55.5 kg
Fark : -300
Tebrikler kızlar

Kuzum moralin bozukken bir de ev işiyle uğraşan çağır birini kafan da rahatlar. Spor da iyi gelir ohh Miss
Kuzum çok şükür negatif çıkmış en azından. İkisinde birden olsa sende onlarda daha çok yipranirdiniz. Acil şifalar diliyorum
Ben de aynı o caps.teki gibiyim. Dün bir çekim hamilemisin diye sordu. Hayır neden dedim wc.ye giderken açıklama yapmıştım bi rahatsizligim var gelip gittikce farkedersiniz zaten çok sık gidiyorum demiştim hamileyim zannetmiş. Millete maskara olduk diyet uğruna
Canım tartı günümüz Cuma olduğu için Cumadan Cumaya açıklayabilir misin
Olur tatlim
Canım bilgisayarcı halleder geri getirir dosyalarını ama bir an önce götürmen lazım. Benimkileri geri getirdiler daha önce. Bir de yüksek lisans tezimi yazarken bittiği anda kendime mail atmayı alışkanlık haline getirmistim ben. Böyle yapinca bilgisayarını unutsan başka yerde olsan bile dosya hep yaninda gibi oluyo tavsiye ederim. Seninki ne teziydi?
Kuzum bu ay bende böyleyim yaaa. Öğrencilerime tahammül edemedim resmen sürekli agliycak gibi ve çok sinirliydim. Dün regl oldum bugün daha iyiyim psikolojik olarak çok şükür.
Canimm benim çok şükür bulmussunuz nedenini esin de anlamiş. Gerisini zamana birakicaksiniz artık
Gunaydin kizlar ilkdefa guzel uyumusuz 2 saat aralarla uyandı oglum ve uzun suredir ilkdefa gece goguslerimin sistigni sut doldugunu hissettim. Tarti icin bekliyorum
Son zamanlarda seni bu uyku çok zorladı canım. İnş düzelmiştir kuzucukta bundan sonra bu kadar yormaz seni
kilo bildirimine başlasak mı hadi ilki benden gelsin :)
geçen cuma 93.1
bu cuma 92.2
fark -900 gr

yolun ödemini atmışım :)
Oooo tebrikler abla çok iyi baslangiç
Bende öyle bi etkisi yok ama etrafımdan cok duydum balık yiyince ertesi gün eksi geleni.
Hayırlı cumalar canım. Başlangıç kilonun altında olman çok güzel Yine de iştahin açıldıysa çok dikkat et bundan sonrası için fazla kilo almamak adına.
Günaydın ablalarıııımmmm ❤❤ kilo ölçümüm
Geçen cuma: 70.5
Bu cuma: 68.5
Fark: -2.0
Oleeeeeeeeee
Tatlımm tebriklerrr harikasin tatili avantaja çevirdin
Tebrikler Pınarcım çok sevindim senin adına
Canım farkindasin en azından bu da önemli. Yine de eksiyle kapatmişsin çok güzel
Günaydin kızlar
Gecen cuma 99.6
Bugün 97.5
Fark -2.1
Yüzde 2.1
Mükemmel eksi canım tebrikler
Kızlar 3 ayda 9 kg vermisim aylik 3 kg civarinda yani
Hiçbirşeyi hayatından cikarmadin, cok dengeli beslendin bence çok iyi ilerledin canım
.
Tebrikler esracim
Mezun olmana çok az kaldı zaten neden izne cikiyosun?
Gunaydin kizlar yeni iyilesiyruz ne nerem hastalikmis perisan etti hepimizi kosturmaca icindeyim hic goremiyorum farkindayim bikac gune duzene sokacagim ama ins.
Gecen hafta 62.0
Bugun 60.7
Fark 1.3
Yuzdeyi hesaplayamadim
Canım eksi çok güzel ama özlendin grupta Acil şifalar diliyorum
Gecen Cuma : 55.8 kg
Bu Cuma : 55.5 kg
Fark : -300
Tüm Nazlı yine eksi harikasin canım

kilo bildirimine başlasak mı hadi ilki benden gelsin :)
geçen cuma 93.1
bu cuma 92.2
fark -900 gr

yolun ödemini atmışım :)
Geçen hafta 91.1 diye not almışım kilo bildirimini

Haftaya dikkat edersen çok iyi bir eksi ile gelebilirsin canım
Tebrikler canım, yavaş yavaş verdin kiloları

Günaydin kızlar
Gecen cuma 99.6
Bugün 97.5
Fark -2.1
Yüzde 2.1
Tebrik ederim canım, senin için zor bir hafta oldu ama yinede güzel vermişsin

.
Tebrikler Esracım, senin hedef kaçtı canım.
İzin konusu senin kararın

Gecen hafta 62.0
Bugun 60.7
Fark 1.3
Yuzdeyi hesaplayamadim
Çok güzel vermişsin canım, tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…