Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo bildirimim
Geçen hafta 68,9
Bu hafta 68,2
Fark -0,7
Yüzde %1
Tebrikler canım, güzel eksi

İzin konusunda son kararın nedir canım, diyeti bırakıp salmayacaksan mezun olupta ayrılmandan yanayım

Hayırlı cumalar canım. Başlangıç kilonun altında olman çok güzel Yine de iştahin açıldıysa çok dikkat et bundan sonrası için fazla kilo almamak adına.
aynen cnm insAllah bende öyle düşünüyorum
Kilo bildirimim
Geçen hafta 68,9
Bu hafta 68,2
Fark -0,7
Yüzde %1
tebrikler cnm
Kilo Bildirimim
Geçen hafta: 69.9
Bugün: 70.8
Fark: 0.9

Bu hafta vücudum sasirsin diye biraz farklı beslendim. Bir de regl şişliği eklendi üstüne böyle oldu malesef.
Çok değil bence haftaya telafi edersn insAllah

Gunaydin kizlar yeni iyilesiyruz ne nerem hastalikmis perisan etti hepimizi kosturmaca icindeyim hic goremiyorum farkindayim bikac gune duzene sokacagim ama ins.
Gecen hafta 62.0
Bugun 60.7
Fark 1.3
Yuzdeyi hesaplayamadim

Masallah guzel eksi cnm

Gecen Cuma : 55.8 kg
Bu Cuma : 55.5 kg
Fark : -300

Cok iyi cnm korumayi cok guzel yapiyorsn masallah

anlafm cnm senin kilonda ideal almışsın ben çok daha az almam lazım hatta doktoruma kalsan hiç almamaliyim

Tebrikler kızlar

Simdilik eksidesin cnm bu sekilde gidersen az bisi alirsn bence hadi hayirlisi :)

Sagolasin canim aynen uyku zorladi cok insallah artik duzelir de rahat ederm :)

Sagol cnm oyle oldu yavas gidince geri kolsy gelmiyor ama :) ben yavas veriyorm yavas da aliyorm o yonden iyi

Kilo bildirimim
Geçen hafta 68,9
Bu hafta 68,2
Fark -0,7
Yüzde %1

Tbrkler guzel bence cnm

Kilo Bildirimim
Geçen hafta: 69.9
Bugün: 70.8
Fark: 0.9

Bu hafta vücudum sasirsin diye biraz farklı beslendim. Bir de regl şişliği eklendi üstüne böyle oldu malesef.

Haftaya eksi kesindir cnm :)

Gunaydinnnnnn

Kilo bildirimi
Geçen hafta 92.8
Bugun 91.8
Fark 0.9
Yuzde 0.97

Sabah regli oldum
Demekki regli oluncada eksi gelinebiliyomus :))
Bahane uretmeyelim
Tebrikler ablacim supersin

Regl durumunu da hemen üzerime alınarak cevap veriyorum. Bence herkesin durumu çok farklı. Herkes için genel bir şiskinlikten söz edilemez ama ben kendi adıma çok zor atlatiyorum çok ağrılı geçiyor ve her yerim gözle görülür şekilde şişiyor. O yüzden bahane değil kesinlikle benimki.

Maşallah canım Tebrik ederim
Tşk ederim rakibem.yendim seni:)
Haftaya da rakip olacak misin benimle?
Bak bu sefer 2.5 kilo verecem.yenerim seni.sıkı dur:)

helal olsun sana
helal olsun sanaaaaa
Tsk ederim abla.
Saol canim.düzeldi minnoşum çok sükür.
Cok tsk ederim canim.
Bende nefret ediyorum.esim sürekli wc desin diyor:)
Tsk ederim canim.hastanede olsamda birakmadim kendimi.ins haftaya 1.hedefimi gerçekleştirmiş olurum.

Inşallah canım inşallah inşallah. Eskisi gibi olalım yeter.
Çok teşekkür ederim.

Dereotunu yapalım canım... ama esimde hiç tiroid yok. Belki yinede faydası olur.
Eşim diyor beraber yapalım diye bakalım bayan mi alırız biz mi yaparız...
istersen 15 gün bir daha dene ama düzenli dene gülüm
Deneyim ablam.

4 hafta sonra ablam kontrol. Şuan 100 mg kullanıyor. Kaynım buaksam gidiyor. Yalnız kalmakta iyi gelir belki.
Bakalım canım.
ekim2009 canım közlenmiş soğanı biliyordum aslında ama hangi birine saracağım ki diye düşünürken sanırım elime yayıldı iltihap.
Elim hatta kolumda da ağrı başladı
Oooo abla nolacak peki ? Geçmiş olsun.
Ben şekerli ekmek demiştim yaptin mi
Ellerine sağlık canım güzel olmuş.

evet canım o da olabilir suyu çok içemiyorum bı kaç gündür

Uçları etrafı komple göğsüm vala öyle
Lansinoh alsana canım kendine bi tane zaten doğum yaptığın zaman lazım olacak
Kız ne izni niye mezun olmuyorsun daha listeye donup vericekmisin ki
Tebrikler bu arada guzel eksi cnm arkadan gekip hep 1 adım onumde gidip benden once ulastin hedefe masallah sana

Hedefimi 60 olarak güncelledim bence o kiloya inmeliyim. Kilomu bir süre koruyup geri dönüp kalan kilolarımıda vericem inşallah

keşke 91.1 olsaydı :)

Gunaydinnnnnn

Kilo bildirimi
Geçen hafta 92.8
Bugun 91.8
Fark 0.9
Yuzde 0.97

Sabah regli oldum
Demekki regli oluncada eksi gelinebiliyomus :))
Bahane uretmeyelim
Tebrikler canım süpersin. 9 lar neredeyse bitmiş bile.. harikalar yaratıyorsun.. yaz tatilinde herkesi şok edeceksin :)

az önce eşime de dedim artık hafta da bir yiycem inşallah her defasın da tartılırım bakalım aynı etkisi olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…