- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.141
cnmm tıwısterı kullanmanın farklı sekıllerı var degısık kullanırsa alt karınıda calıstıra bılırsın ama benım gıbı belının ıkı yanında koca koca portakallar tasaydın bılırdın tabı
yaa ben her seferınde bastan yapıyorumm
lionesse teşekkür ederim bacım pek açıklayı oldu. Buna kelebek dendiğini iblmiyordum....
Ya kızlaar ben spor yapıyorum ya çok şükür faydasını görmeye başladım. Kollarım daha sıkılaştı bacaklarım bel hepsinde bir şekil alma oldu çok şükür ama gel görki göbeğim iyice öne doğru pörtledi ve taş gibi sert offf yaa offfff.... ablam diyo sanki hamilesin....
ahahahhahaha D&R da en cok satanlarda 1. dukan dıyetı kıtabı
selam tombul kelebeklerim...bu sabah çaya misafirlerim gelecekti..saat şu an:12.00 ve halen yoldalarmış..delirmek üzereyimm
ehueh ne demek tatlım. bakma sen ben çok egzersiz biliyorum..
benim kadar meraklı yoktur herhalde. ortaokulda basketbol takımında oynuyordum.
2 sene önce tenis eğitimi aldım. bildiğin tenis maçı bitince 2kg eksik çıkıyorsun. yani devam edilse tenis aşırı kilo verdiriyor ama canın çıkıyor.
gittim cd aldım öğrendim taichi yapıyordum geçen ay.
geçen sene inetrnetten step tahtası ve step eğitimi cd si aldım o kadar masraf ettim ayda 1 kez step yapıyorum.
sauna eşofmanı aldım yine internetten o da evde duruyor.
dans etmeyi de çok seviyordum. ama artık evde onu da yapmıyorum.
düşünce tembeliyim ben spor her zaman faydalı. bana dayatma lazım çok mecbur kalmam lazım düzenli bir hayat sürmem için =)
gerçekten aslan burcu olmama rağmen nasıl istikrarsız oluyorum bu kadar bilmiyorum. neden yiyorum neden üşeniyorum hareket etmeye bilmiyorum. tembellik çok kötü bir şey. iiçten içe kendime çok kızıyorum. haketmediğim bir hayat yaşıyorum insanların ağzına laf veriyorum kendime dikkat etmeyerek.. ay resmen içimi döktüm
tatlım bizler resmen kendimizi rezil ediyoruz. iradesizliğimizi herkes görüyor. 7 yaşında kuzenimi yanımda gezdiriyorum çocğum sanıyorlar ya.
ehueh ne demek tatlım. bakma sen ben çok egzersiz biliyorum..
benim kadar meraklı yoktur herhalde. ortaokulda basketbol takımında oynuyordum.
2 sene önce tenis eğitimi aldım. bildiğin tenis maçı bitince 2kg eksik çıkıyorsun. yani devam edilse tenis aşırı kilo verdiriyor ama canın çıkıyor.
gittim cd aldım öğrendim taichi yapıyordum geçen ay.
geçen sene inetrnetten step tahtası ve step eğitimi cd si aldım o kadar masraf ettim ayda 1 kez step yapıyorum.
sauna eşofmanı aldım yine internetten o da evde duruyor.
dans etmeyi de çok seviyordum. ama artık evde onu da yapmıyorum.
düşünce tembeliyim ben spor her zaman faydalı. bana dayatma lazım çok mecbur kalmam lazım düzenli bir hayat sürmem için =)
gerçekten aslan burcu olmama rağmen nasıl istikrarsız oluyorum bu kadar bilmiyorum. neden yiyorum neden üşeniyorum hareket etmeye bilmiyorum. tembellik çok kötü bir şey. iiçten içe kendime çok kızıyorum. haketmediğim bir hayat yaşıyorum insanların ağzına laf veriyorum kendime dikkat etmeyerek.. ay resmen içimi döktüm
tatlım bizler resmen kendimizi rezil ediyoruz. iradesizliğimizi herkes görüyor. 7 yaşında kuzenimi yanımda gezdiriyorum çocğum sanıyorlar ya.
ahahaha. görücek o sayın dukan. aldı cezayı kitaplarının satışı durucak
dimi dimiben didimm gelmeyin bu oyunlara diye dinlemediler beniiii opdikcim yaaa....
maaşallah hamarat hatun seni..yarın hava daha sıcak..bugün gez dolaş yarın yıkarsın gerisini..kızlar dün yorgunluktan öldüm hiç gelemedim yatak odamda ne kadar yazlık kıyafetler çarşaflar nevresimler yastık kılıfları varsa yıkadım astım,topladım tekrar astım topladım ,kuruyanları ütüledim yerleştirdim daha yıkancak 4 makina var bugün ama yagmur yagıcakmış bugün yıkamam yarın hava güzel olursa yıkar asarım .bu gün kız kardeşlerimle haftada bir toplanırız gezmeye gidicem bu gün yyokkum çok kaynatmayın okuması zor oluyor
yaaa bunlar bir yana bende nefes darlığı ve bacaklarda ağrı başlamıştı kilom arttıkça hatta çok gece uyuyamadım kilolar yüzünden.... kilo insanın sağlığınada çok etki ediyo o yüzden durmak yok yola devam. Yaaa ben şu yabancı kadınlara çok özeniyorum nasıl hepsi fit... çok kıskanıyorum, bende öyle olmak istiyorum... bir fitleşsem inşallah hep spora devam etmek isterim ama aaahh çok geç kalmışım çok üzülüyorum
amaaannn boşver ne takıyosun milleti sen..ne yaparsan kendin için yap..yemek istiyorsam yerimde içerimde ..off bacım sorma , şu misafir işinin dışı seni yakar içi beni..vallahi sabah 7 den beri temizlik yapıyorum , pasta poğaça hazırlıyorum..saat 11 de geleceklerdi sözde..saat 11.15 de aradım..şimdi çıkıyoruz diyolarselam. bu gün burası kelebeklerden geçilmiyor
ay şu an evde olmak isterdim misafir beklemek isterdim. isyan etme yani ben mağaza da tek başıma neskafe yudumluyorum. onu bile yaparken utanıyorum insanlar ''bunun da hepe linde bir şey var '' dicekler diye
murç bana demeeee..ama bacııımmmmmmm diyebilirsin bak..seda işimurshcum bana abla de
murshcum bana abla de
amaaannn boşver ne takıyosun milleti sen..ne yaparsan kendin için yap..yemek istiyorsam yerimde içerimde ..off bacım sorma , şu misafir işinin dışı seni yakar içi beni..vallahi sabah 7 den beri temizlik yapıyorum , pasta poğaça hazırlıyorum..saat 11 de geleceklerdi sözde..saat 11.15 de aradım..şimdi çıkıyoruz diyolar
murç bana demeeee..ama bacııımmmmmmm diyebilirsin bak..seda işi
ama sen bana demeneden ole dedınkı geyık olsun dıe benden buyukmusun
murç bana demeeee..ama bacııımmmmmmm diyebilirsin bak..seda işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?