Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canm benim

Sivastayım canım ben olduğumz yer 2.kattı o yüzdn fazla hissetmedik yüksek kattakiler baya hissetmiş. Evim 6.katta komşu teyzem aradı hemen baya hissetmiş iyi ki evde değilmişiz dedim kızım çok korkardı
cok sükür canim
tanidik birilerinin yanina gitseniz olmazmi? esin gelse keske yanliz kalmasaniz

Arkadşın gitti mi canım? Allahım beterini vermesin. Arabada mı kalacaksınız bu gece
Arkadaşım bugün Antebe geçti, yarın gelecek, o da hemen aradı beni, ne durumdasınız diye, onlarda iyi sallanmışlar.
Eve çıktık canım, kucağımda bebek ile 8 kat tırmandım

Valla ablacım ne bileyim biraz dikkat ettim işte
Daha önce de yazın kiloyu verdim ya belki de ondandır hızlı hızlı gitti arada çok azıcık bozsam da

Tamam abla bundan sonra cöp kutusu kocam olsun:)
Ben tavuk cigerini temizliyorum.biraz bölüyorum.epey bi yikiyorum.
Sonra firin tepsisine yarim kavanoz domates sosu (yazın taze domates) döküyorum.1 soğan doğruyorum küp küp.kekik,karabiber,pul biber ve kimyon döküyorum. Yarim yk salça koyuyorum.1 çay bardağindan az yag ve kaya tuzu koyuyorum.1 su bardagi su ekliyorum.karistirip firina koyuyorum.arada cikarip karistiriyorum.45 dakikada pisiyor.
Cok lezzetli abla.tavsiye ederim.zaten sana serbest.
Saol canim aynen.bizdelerdi cok sükür.

Evvet ablam bunu amaçlamıştım zaten inşallah devamı da hızlı hızlı gelir de okula birkaç kilo vermiş olarak dönerim okulda diyete uymak zor oluyor bazen, yok kahve alanı çay alanı, yok tatlı falan yiyeni öyle insanın canı çekiyor o zaman bir de bazen kahvaltı edemeden evden çıkıyorum bu sefer kantinden falan almak gerekiyor sonra da şişkoluyorum ama bu sefer cidden kararlıyım inşallah istediğim kiloya inene kadar durmayacağım

Sağol canım

Un üstüne serpiyolar mayalansin diye sonra kaşıkla geri aliyorlar. Bol yeşillik oluyor çorbada yarma da var ama kase başına 1 tatlı kaşığı kadar anca var nohut da var içinde az miktarda çoğunluk yeşillik ama.
Nogay çayı içeriği ( süt karabiber çay demi tuz ) isteğe göre içine tereyağ konuyor

Zeynep sen hissetmedin mı depremi

1 Tb ama tortusu az sulu bir de
Nogay çayı bizde ekmekle kahvaltıda içiliyor çorba gibi oluyor internette araştırırsan YouTube de yapılışı yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…