- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.481
Ceyhandayim Adana'daHangi ilçedeydin canım
Niye sen cagirasin cnmekim2009
Atalarımız ne güzel söylemişler "korktuğum başıma geldi" diye...
Aynen öyle oldu "aklıma gelen başıma geldi".
Arkadaşım bu sabah çıktı, 1 günlüğüne Antebe gitti, bende elim ve kolum ağrıyor diye mutfakta çıkan bulaşıkları yıkamadım, elim biraz dinlensin diye.
Tabi akşama kadar iyi bı birikme oldu tezgahın üstünde, bulaşıklara el atmak için akşam mutfağa girdim, o an aklıma "bu gün deprem olsa, bulaşıklardan bizi bulamazlar" gibi saçma sapan bir düşünce aniden beynine saplandı.
Sence bu depremi ben mi çağırdım?
yada
6.hislerim kuvvetli de hissettim mi deprem olacağını?
Ne dersin
Çok gelir böyle şeyler başıma, onu için aklıma kötü birşey gelince çok korkarımNiye sen cagirasin cnm
Kiz o kadar gizli güçlerin var da bizdenmi sakliyon :))
Dün de ben düşündüm depremi olur mu filan diye ama bu olağan bir şey yaniekim2009
Arkadaşım bu sabah çıktı, 1 günlüğüne Antebe gitti, bende elim ve kolum ağrıyor diye mutfakta çıkan bulaşıkları yıkamadım, elim biraz dinlensin diye.
Tabi akşama kadar iyi bı birikme oldu tezgahın üstünde, bulaşıklara el atmak için akşam mutfağa girdim, o an aklıma "bu gün deprem olsa, bulaşıklardan bizi bulamazlar" gibi saçma sapan bir düşünce aniden beynine saplandı.
yada
Ne dersin
hisslerin kuvvetli olabilir canim.Çok gelir böyle şeyler başıma, onu için aklıma kötü birşey gelince çok korkarım
Hiç haberleri dinlemem, takip etmem canımhisslerin kuvvetli olabilir canim.
birde suan baya gündemde deprem ordanda düsünmüs olabilirsin
Ablammm iyimisiniz... geçmiş olsunÇocukları aldım, arabaya indim, 8. Katta oturuyorum, çok fena hissettim, çok uzun sürdü,
Of off çok kötü Allahım yardım etsin geçmişorada da mı hissedildi gülüm geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın elazığ Silivri de olmuş 6.8 şiddetin de malatyadakiler çok sallanmış ablamın evin de eşyalar kitaplar hep devrilmiş dışarı atmışlar kendilerini , annemin de kitaplık v.s. devrilmiş , büyük kaynım bu gün belinden ameliyat oldu hastanedeler beşik gibi sallanmış hastanenin duvarı çatlaşmış
Çok mahçup hissettim kendimi abla. Dün ki menümde salata yoğurt vardı.eksi olmuş ya tatlim ne giderse gitsin
hatice ne zaman kendine gelcen cnm
1 haftada fazla arti olmus cnm dikkat et
tebrikler cnm cok guzel
cok guzel pinarcim ne guzel hedefe geldin sayilir
hemen yeni pil al tatlim
Sonuç icinde sebebini biliyorsun
umuttt masallah cnm bu sefer gerçekten kararli gördüm seni
Kötü bi hafta gecirmene ragmen cok guzel gitmis
istesen nmezunda olabilirdin cnm
Sende hep eksiyle devam ettin simdiye kadar masallah
daha iyi olmaniza sevindim cnm
Eksi cok guzel ama sende gel artik
senin eksilere cok alistik nazlicimhepimize orneksin
gayet guzel aysecimkeske boyle devam ederken izine cikmasaydin
haftaya guzel bi eksi gelecegine eminim cnm
ellerine saglik cnm
Böyle kimin ne yaptigi ortaya çıkmış :))
tarti önce 91.8 gosterdiydi cnm o aklimda kalmis :))) sonra 91.9 da Sabitle di
gecen hafta guzel verdigin icin bu hafta kabul edilebilir bi eksi cnm
ahhh özüm ne soyliyim cnm hem kizdim hem üzüldüm
If yapman onemli degil
Onemli olan ne yedigin
Zaten 3 gun menü yazmamışsın, yazdigin gunlerde genelde karbonlu
Toparlamak icinde bisey yapmamişin
Bizim emeklerimize yazik degilmi kuzum
Bak ben dün oglen yedim aksam tek sütlü kahve icmistim, eksi birazdaha fazla olsun diye
tatilde cok dikkat edemicegini düşündüm cnmsen en iyisi haftaya gir listeye :))
dr a gittim demisin bisey vermedimi cnm, tekrar cok grcmis olsun
Senin bildirimi merak ediyordum :)) o kadar zeytin ve meyvenin sonucu ne olacak diye
Hic şaşırmadım
merveeee niye sabit cnm
Vakit kaybetme lüksümüz yok
Gulbe menulerin genelde iyi oluyor ama spor yapiyomusun cnm hatirliyamadim
Sende sporsuz pek veremiyosun
Ohhhh alintilar bittiii
Hislerin kuvvetli demekkiÇok gelir böyle şeyler başıma, onu için aklıma kötü birşey gelince çok korkarım
Bütün haftayi 1 gün kurtarmiyor malesef cnmÇok mahçup hissettim kendimi abla. Dün ki menümde salata yoğurt vardı.
Afedersiniz.
Ne öneriyorsun bana abla... Bu hafta onu yapayım. If yapayım diyorum. Veya bilmiyorum çok kotuyumBütün haftayi 1 gün kurtarmiyor malesef cnm
Kuzum ne yapman gerektigini biliyosun zaten :)) az degil dogru ye!!!Ne öneriyorsun bana abla... Bu hafta onu yapayım. If yapayım diyorum. Veya bilmiyorum çok kotuyum
Tamam abla.Kuzum ne yapman gerektigini biliyosun zaten :)) az degil dogru ye!!!
Sabah istiyorsan 1 dil. Ekm. Yumurta peynir zeytin bol yesillik
Ara yogurt kuru yemiş
Aksam sebze yogurt yada et türü salata
inş canım. Iznı kılo almadan gecır inşCanım hedefim aslında 67 idi sonradan hadi biraz daha vereyim dediminş dönüp 60 olcam
hadı ıns abla o zaman. Bizde cok şanslıyızbiz de şu andan itibaren o şanslılardanız diyelim iki hareket etsek yada ev işi yapsak hemen zayıflıyoruz eriyoruz yavvf diyelim neyi çok söylersen o olur :)
of off ben nerelere gıtcem boyle bılmem. Maşallah sen guzel gıdıyorsun.Tebrikler abla.ins 9 lardan bian evvel inersin.
Balik yesim.mi bağirsaklarim.karisiyor benim.hemen wc ye gdiiyorum.eksi gelmeai cok normal böyle olunca
Canim zaten 70 e düşmuşsün.ha gayret in artik 6 lara.ah keşkem bende 6 lari görsem.
Aferin valla.sakın tatlı yeme.uzak dur.
Yine de cok degil kilon.minnoşa et olsun.
Maşallah minnoş.
Masallah canim.bu kiloda güzel eksi.az kalmis hedefine.hadi ins mezun oluyorsun.
Haftaya da böyle yersen alırım ifadeni:)
Masallah canim.güzel bi eksi vermissin.65 kilo tam mezun olunacak kilo.
Masallah canim.güzel eksi.
Maşallah canim.guzel koruyorsun.ne zaman mezun olmustun?
Masallah canim.güzel eksi.
Ya keske 7 lere cikmasaydin.ne güzel 6 lara düsmüşsün.haftaya daha cok dikkat et canim.
Tebrikler abla.
tebrikler canımKilo bildirimim
Geçen cuma 69.3
Bugün 68.9
Fark -400
Yüzde 0.58
sonramı mesajlarda yordum. Doktor ne dedıyaGitmedim canım, kendi kendime halledeceğim İnşallah
canım moralını bozmadan gıdecekk bu kıllar inş. Bu hafta hızım,, hepımızı haftası olacakGeçen cuma 78.50
Bugün 79.10
Aradaki fark 600
Yüzde −0.76
An itibariyle if başlıyorum.
haftaya guzel eksı gelecek demekkı canım.Yoğun istek üzerine doktora gittim, Pazartesi gel kan ver dedi
Kolum kökünden ağrıyor.
Kızlar ben sabitim
Kaçamak yapmadığım halde niye böyle anlamadım, adet haftamda değil henüz.
haftaya eksı gelır inş canımSelam Kızlar bugun ki kılo bıldırımım
Sabit
Gecen hafta 88.6
Bu hafta 88.6
regle ragmen guzel eksı canım.Geçen cuma 101.9
Bu cuma 101.7
-200
Dün akşam regli oldum bu hafta iner inşallah
tekrar cok gecmıs olsun canımKızlar deprem oluyor, çok uzun sürdü, elim ayağım titriyor,
Rabbım gostermesın bıdaha canım. Gecmiş olsun canımBurda var.cocugu kaptik kactik.cok korktum.
zeynaların tuz karası ben.ZEYNALAR :
Zeycan123 : Haftada 7 Gün Spor, 386 Puan
Pnrrr-20 : Haftada 2 Gün Spor, 115 Puan
L4L4 : Haftada 1 Gün Spor, 65 Puan
Ucmelekannesi : Haftada 0 Gün Spor, 0 Puan
Zsaracoglu : Haftada 1 Gün Spor, 75 Puan
Umudumbitmedi_ : Haftada 2 Gün Spor, 150 Puan
Siyahperi : Haftada 1 Gün Spor, 105 Puan
Askrhpozitif : Haftada 1 Gün Spor, 30 Puan
ZEYNALAR TOPLAM PUAN : 926
AMAZONLAR :
Mer_4260 : Haftada 0 Gün Spor, 0 Puan
All iswell : Haftada 2 Gün Spor, 175 Puan
Poni Bon : Haftada 3 Gün Spor, 385 Puan
GülbeSeker : Haftada 6 Gün Spor, 330 Puan
Niran Nevra : Haftada 5 Gün Spor, 780 Puan
Gastrikasit : Haftada 0 Gün Spor, 0 Puan
Kuasar : Haftada 2 Gün Spor, 242 Puan .
Dream00 : Haftada 5 Gün Spor, 370 Puan
AMAZONLAR TOPLAM PUAN : 2282
Spor Yarışması Kuralları
1-) Haftada en az 4 gün spor yapılacak.
2-) Her yarışmacı haftalık en az 400 spor puanına denk gelecek spor yapacak, fazlası kişiye bağlı.
3-) Kaybeden takıma karşı takımın belirlediği spor puanı kadar ceza verilecek, verilen ceza puanı kadar sporu kaybeden takımın tüm üyeleri yapacak.
4-) Takım içinde spor yapmayana yada en az 400 spor puanı yapmayana takımın kendi üyelerinin belirlediği spor ceza puanı kadar ceza verilecek.
5-) Takım üyelerinden 400 spor puanı yapan ancak spor gün sayısı eksik olanlara ceza verilip verilmeyeceği takımın diğer üyelerinin insiyatifinde olacak.
tatıl bıtene kadar ıkı kılo daha verırsın super olur canımValla ablacım ne bileyim biraz dikkat ettim işte
Daha önce de yazın kiloyu verdim ya belki de ondandır hızlı hızlı gitti arada çok azıcık bozsam da
hıslerın kuvvetli demekkı canım.ekim2009
yada
Ne dersin
oy oy benım mesajları okurken bır tuhaf olabılırsınız. Bu klavye kendı kendine cumlelerımı duzeltıyor. Yüz karasına tuz karasıinş canım. Iznı kılo almadan gecır inş
hadı ıns abla o zaman. Bizde cok şanslıyız
of off ben nerelere gıtcem boyle bılmem. Maşallah sen guzel gıdıyorsun.
tebrikler canım
sonramı mesajlarda yordum. Doktor ne dedıya
canım moralını bozmadan gıdecekk bu kıllar inş. Bu hafta hızım,, hepımızı haftası olacak
haftaya guzel eksı gelecek demekkı canım.
haftaya eksı gelır inş canım
regle ragmen guzel eksı canım.
tekrar cok gecmıs olsun canım
Rabbım gostermesın bıdaha canım. Gecmiş olsun canım
zeynaların tuz karası ben.
tatıl bıtene kadar ıkı kılo daha verırsın super olur canım
hıslerın kuvvetli demekkı canım.
Ev dagınıkken bende gece ölürsem dıye bu anda ev toplarken buluyorum kendımı.bunu dusunmeyen yoktur bence
ayy bazen oluyor abla. Yattıkça yatasım gelıyor. Sen bıde yogun calisiyırsun normal benceDün heralde bana bisey olduyduhic oyle erkenden uyuyup kalmazdim
Ölü gibi yatmışım, ona ragmen sabah zor kalktim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?