Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım daha önce 6 ayda sıfır kaçamak 100 kilodan 70e düştüm daha sonra da ipin ucunu çok kaçırmadan uzun bi sürede bi 5 kilo daha verdim demem o ki daha önceki serüvenimdeki tecrübelerime de dayanarak bi sevdiğim ablam vardı benim gibi zayıflayan derdi ki kaçamak yapma 6 ayda kilo vereceksen eğer kaçamak yaptığında bu süre daha da uzar en azından 6 ay 1 gün olur bir gün daha yaparsan 6 ay 2 gün İnan kulağıma küpe oldu bu benim ve aynı şekilde ben de senin gibi içtiğim çay vs. Onları da su gibi sayardım İnan değilmiş Alman gereken sıvı miktarı ayrı su miktarı ayrı bir şeymiş benden naçizane kardeşin olarak tavsiyelerim tenkit olarak algılamanı istemem sonuçta biz bir takımız ve birbirimize karşı sorumluluklarımız var
Afiyet olsun canım nasıl bir şey olduklarından emin olamadığım için doğru dürüst yorum yapamadım
Çok çok haklısın abla ben üzerime düşeni yapacağıma söz veriyorum

ekim2009 ailene çok geçmiş olsun. U Umudumbitmedi_ size de çok geçmiş olsn cnm
Saol.canim.
Doğru söylüyorsun abla.niye darilim.bende farkindayim.kacamak süreyi uzatacak ve sabrimi zorlicak.bende bundan sonra yapmam.su konusunda elomden gelen bu
Daha fazla icemiyorum

Geç kalan bildirim geçen hafta : 75.4
Bu cuma:75.3
19.hafta hamilelikte kilo almaktan değilde emzirirken almaktan korkuyorum ilkinde de 63den 76 ya çıkıp emzirirken 86 çıkmıştım
Doğru söylüyorsun abla.niye darilim.bende farkindayim.kacamak süreyi uzatacak ve sabrimi zorlicak.bende bundan sonra yapmam.su konusunda elomden gelen bu
Daha fazla icemiyorum
İçmeye çalış canım İnan içtikçe alışacaksın benim de çocuğum var iki yaşına girecek ayrıca çalışıyorum zilin çalmasıyla koştur koştur lavaboya girdiğimi bilirim ben ilk başladığımda ramazanda başlamıştım iftar sahur arası üç litre içiyordum ki ikisinin arası 8 saat bile değildi o sıralar sabırlı olmalıyız canım daha önce de zorlandım ama alıştım inşallah yine alışacağız bu düzene

kızlar benim bu hafta acayip piskolojim bozuldu ya gecen kontrole gittim ben girmeden içerdeki hasta kızları ile girdi ben girdim hemşiresi ile konusurken , kızlar bebegin usgsini videoyaya alacaktı doktor dedi ki ben başla deyince başlayın o sırada kızlar aglamaya basladı donduk kaldık 15 haftalık kalbi durmuş nasıl hvesle girmişlerdi içeri doktorda çok kötü oldu anne dondu kaldı kızları susturmak için ugrasıyor kadın kendi aglayamadı bile ordan cıktım annemlere gtttim
bizim akraba 10 yıldan cok ugrasıyordu bebek için olmuş ama genetik olarak saglıklı bebek degilmiş doktorlar aldırın dogumndan sonra ameliyatla gecer omru demiş adam aldıralım demiş kadın hayır dogmuş ama engelli sürekli ameliyat oluyormuş beyin su topluyormuş adam karısı cocukla hastanedeyken intihar etmiş kadın kaldı cocukla ortada
gerçekten ille de olsun diye tutturmamak gerekli Rabbim büyük ben de sürekli kötü projeler kurmaya basladım kafamda

gunaydın canım ası sonrası nasıl geçti

insanın içine sut olsun diyen bir canavar kaçıyor hele benim gibi ne yapsan süt olmuyor ve atarlı bir bebekse

Iyiydi cnm ateş olmadı şükür.
Şimdi okudum yazdıgını cnm hepsi ust uste denk gelmis ama sen canını sıkma Allah inşallah herseyin hayirlisini nasip etsin. Piskolojin onemli hamilelikte

Günaydın herrkese

Bana meydan okunabilecek babayiğit aranuyürr
Ama rakibin dişlisini severim kendine güvenen varsa gelsin
boyum 165 bu arada kilo da 62.1 VKİ bu değerlerde biri daha adil olur
Seni kime kertsek ki

Kız beni gülümsettin Allah gecindn versin arkandan pasaklı denmesin diye mi :)))))

Gebelikte bu vesveseler çok oluyor. Herşey Allahtan malum. Akrabanın olan olaya çok şaşırdım ağır bi imtihan ama kocası kaybetmiş maalesef Allah kadına sabır güç kuvvet versin

Günaydın hanımlar hepimizin içi buruk hepimiz endişeliyiz Allahım darda kalanlara yardım etsin
Aminn

Ay seninkk daha zor.insan dersi mi yetistirecek wc ye mi yetişecek.off.
Canim.benim de daha önce zayiflama hikayelerim var.lise 1 deyken boyum da fazla uzun degildi.68 kiloydum.ince degildim.sonra 2 ay gibi bi sürede 55 e indim.cok zayiftim.manken gibiydim.yüzüm bebeksi saçlarim kalcamda sari.lise yıllarim ve hazirlik sürecim zayif ama 63 e uzanan sekilde devam ettim.üniversiteye basladigim yil 70 e ciktim.kendimi cok sisman görüyordum.1.sinifta zayifladim.62 ye düştüm.daha sonra disardan yeme abur cuburla.3 senede 80 e ciktim.sonra 83 de sabitlendim.son sinifta 15 tatilde eve gittim.90 kilo döndüm.korktum.hemen bi rejime basladim.hergün üniversitenin spor salonuna gittim.haziran 1 de artik 70 kiloydum ve çok sıkıydım.kendime 36 beden elbise aldim.mezuniyette her gören şok oldu.boyum da 174.
Okul bitip de eve gelince 5 kilosunu aldim 3 ayda.oturup kpss te de baalayinca 80 i gördüm.yaza kadar 85 e ciktim.esimle taniatim.evlenirken 86 idim.sonra da zamanla üstüne koyma dogum ve emzirme süreciyle 107 yi gordum ve dur artik dedim.ben bu rakamlari gormemistim onceden.şurda 5 senedir şişmanim.eski halime dönmek istiyorum.

Ben de öyle kuzu hamilelikten çok emzirirken aldım
Aynen.ben 99 la hamile kaldim.106 ile doğuma gordim.2 hafta sonra 92 ye indim.aüt olsun diye yedim.107 yi gordum.oysaki 92 den aşagı düsmek daha kolaydi.işi zorlaştırdim.
Olanlar cok kötü.insan ister istemez etkileniyor.ama sen hamilesin.morelini yüksek tut.doğumdan sonraki loğusa sürecini de etkiler.ve dogumdan sonra cocukta gaz ve kolik gibi sıkıntılar olur.ne kadar rahat bi hamilelik o kadar rahat bi doğum sonrası süreç.bunu unutma canım.

1 Tb ama tortusu az sulu bir de
Nogay çayı bizde ekmekle kahvaltıda içiliyor çorba gibi oluyor internette araştırırsan YouTube de yapılışı yazıyor
Canın bu Tataristan da içilen bir çay, eşin tarafı Tatar asıllı mı?

hepimiz ortak bilince bağlıyız gülüm böyle birden aklına gelen yada hissettiğin şeyler bilinç altından gelir o da ortak bilinç denen tüm enerjilere bağlı olduğu için hissettin diyeceğiz , yani sen çağırmadın filmlerde ki mistik kahramanlardan değilsiiinnn:)) ama senin gibi o bölgede 6 bin kişi burada deprem olur mu diye düşündüyse o ayrı tabi:)

evdeki eşyalar yıkılmış hemen çıkmışlar dışarı geri de girmemişler geceyi annemi de alıp şehir dışın da çifliği olan bir tanıdıkların da geçirdiler allah razı olsun onlar buyur etmiş

Bende bu hafta 5 gün spor ve diyetisyen listesi uygulamayı dusunuyorum. Haftaya bomba gibi gelicez inşallah abla
Herkese günaydındin ve depremden etkilenenlere büyük geçmiş olsun kızlar Rabbim beterinden saklasın
Günaydın canım aminnn
Geç kalan bildirim geçen hafta : 75.4
Bu cuma:75.3
19.hafta hamilelikte kilo almaktan değilde emzirirken almaktan korkuyorum ilkinde de 63den 76 ya çıkıp emzirirken 86 çıkmıştım
Benim etrafımda gordugum herkesde durum aynı. Aslında doğumda alınan kilolar değil emzirme kilolari kalıyor.
Gunaydin kızlarr
Günaydın balım
Kuzum çok fazla olumsuz örnekle karsilasmişsin ama bozma moralini.Allahin izniyle sağ salim alacaksın kucagina bebişi. Doktor bi arkadaşım var alanı genetik. Çocuk konusu açılınca hep bir çocuğun sağlıklı doğması çok büyük bir mucize derdi. Ama etrafımızda sağlıklı çocuk sayısı daha fazla oldugu için unutuyoruz bu mucizeyi.
Günaydın hanımlar hepimizin içi buruk hepimiz endişeliyiz Allahım darda kalanlara yardım etsin
Günaydın canım. Aminnn Haberlere bakamiyorum direk aglamaya başlıyorum Allahım bu kış günü ordaki herkese yardım etsin.
Ablacim çok şükür ki tanıdıkları varmış. Sen gidecekmisin yanlarına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…