- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.501
Canım daha önce 6 ayda sıfır kaçamak 100 kilodan 70e düştüm daha sonra da ipin ucunu çok kaçırmadan uzun bi sürede bi 5 kilo daha verdim demem o ki daha önceki serüvenimdeki tecrübelerime de dayanarak bi sevdiğim ablam vardı benim gibi zayıflayan derdi ki kaçamak yapma 6 ayda kilo vereceksen eğer kaçamak yaptığında bu süre daha da uzar en azından 6 ay 1 gün olur bir gün daha yaparsan 6 ay 2 gün İnan kulağıma küpe oldu bu benim ve aynı şekilde ben de senin gibi içtiğim çay vs. Onları da su gibi sayardım İnan değilmiş Alman gereken sıvı miktarı ayrı su miktarı ayrı bir şeymiş benden naçizane kardeşin olarak tavsiyelerim tenkit olarak algılamanı istemem sonuçta biz bir takımız ve birbirimize karşı sorumluluklarımız varCanim gofreti haliya parcalamis.bende ağzima attim.bazen 1 kasik pilav kaliyor yiyorum.aksami da ona gore ayarliyorum.gün icinde de baska hicbisey atmiyorum ağzima.
Bide her zaman olan bi durum degil.basladigimdan beri ilk defa.
Suyu da daha fazla icemem.wc den gelmiyorum habire.kücuk cocukla da olmuyor.gece boyu wc deyim.altima kaciracak oluyorum.cocugu birakiyorum.o da bas bas bagiriyor.geceyi ayaga kaldiriyor.gündüz de cok gidiyorum.
Ya bide ben sudan baska sekersiz cay ve yesil cay iciyorum.onlar da sıvı zaten.
Afiyet olsun canım nasıl bir şey olduklarından emin olamadığım için doğru dürüst yorum yapamadımUn üstüne serpiyolar mayalansin diye sonra kaşıkla geri aliyorlar. Bol yeşillik oluyor çorbada yarma da var ama kase başına 1 tatlı kaşığı kadar anca var nohut da var içinde az miktarda çoğunluk yeşillik ama.
Nogay çayı içeriği ( süt karabiber çay demi tuz ) isteğe göre içine tereyağ konuyor
Çok çok haklısın abla ben üzerime düşeni yapacağıma söz veriyorumKizlar bu hafta yuzdemiz cok düşüktü
Çoğu takimda iyi olmadigi icin 3.luk geldi ama şahsen beni mutlu etmedi
Lütfen herkes sorumlulugunu bilsin ve listede oldugunu unutmasin
Ayın son haftasina girdik
Bu hafta guzel eksiler görüp ayı guzel kapatalim
Haftalik planinizi şimdiden yapin, lütfen kacamaklara bulaşmayın
Benim 8 lere düşmem icin 2 kilo vermem lazım
Menulerimde şunu da cikartayim diyecegim bisey yok zaten
Tek eksiğim spor
Günde 8-10 bin adim atiyorum ama yeterli gelmiyor demekki
Saol.canim.
Doğru söylüyorsun abla.niye darilim.bende farkindayim.kacamak süreyi uzatacak ve sabrimi zorlicak.bende bundan sonra yapmam.su konusunda elomden gelen buCanım daha önce 6 ayda sıfır kaçamak 100 kilodan 70e düştüm daha sonra da ipin ucunu çok kaçırmadan uzun bi sürede bi 5 kilo daha verdim demem o ki daha önceki serüvenimdeki tecrübelerime de dayanarak bi sevdiğim ablam vardı benim gibi zayıflayan derdi ki kaçamak yapma 6 ayda kilo vereceksen eğer kaçamak yaptığında bu süre daha da uzar en azından 6 ay 1 gün olur bir gün daha yaparsan 6 ay 2 gün İnan kulağıma küpe oldu bu benim ve aynı şekilde ben de senin gibi içtiğim çay vs. Onları da su gibi sayardım İnan değilmiş Alman gereken sıvı miktarı ayrı su miktarı ayrı bir şeymiş benden naçizane kardeşin olarak tavsiyelerim tenkit olarak algılamanı istemem sonuçta biz bir takımız ve birbirimize karşı sorumluluklarımız var ❤
Afiyet olsun canım nasıl bir şey olduklarından emin olamadığım için doğru dürüst yorum yapamadım
Çok çok haklısın abla ben üzerime düşeni yapacağıma söz veriyorum
Geç kalan bildirim geçen hafta : 75.4
Bu cuma:75.3
19.haftahamilelikte kilo almaktan değilde emzirirken almaktan korkuyorum ilkinde de 63den 76 ya çıkıp emzirirken 86 çıkmıştım
İçmeye çalış canım İnan içtikçe alışacaksın benim de çocuğum var iki yaşına girecek ayrıca çalışıyorum zilin çalmasıyla koştur koştur lavaboya girdiğimi bilirim ben ilk başladığımda ramazanda başlamıştım iftar sahur arası üç litre içiyordum ki ikisinin arası 8 saat bile değildi o sıralar sabırlı olmalıyız canım daha önce de zorlandım ama alıştım inşallah yine alışacağız bu düzeneDoğru söylüyorsun abla.niye darilim.bende farkindayim.kacamak süreyi uzatacak ve sabrimi zorlicak.bende bundan sonra yapmam.su konusunda elomden gelen bu
Daha fazla icemiyorum
Ben de öyle kuzu hamilelikten çok emzirirken aldımGeç kalan bildirim geçen hafta : 75.4
19.haftahamilelikte kilo almaktan değilde emzirirken almaktan korkuyorum ilkinde de 63den 76 ya çıkıp emzirirken 86 çıkmıştım
gunaydın canım ası sonrası nasıl geçtiGunaydin kızlarr
insanın içine sut olsun diyen bir canavar kaçıyor hele benim gibi ne yapsan süt olmuyor ve atarlı bir bebekseBen de öyle kuzu hamilelikten çok emzirirken aldım
gunaydın canım ası sonrası nasıl geçti
insanın içine sut olsun diyen bir canavar kaçıyor hele benim gibi ne yapsan süt olmuyor ve atarlı bir bebekse
Seni kime kertsek kiBana meydan okunabilecek babayiğit aranuyürr
Ama rakibin dişlisini severim kendine güvenen varsa gelsin
boyum 165 bu arada kilo da 62.1 VKİ bu değerlerde biri daha adil olur
Kız beni gülümsettin Allah gecindn versin arkandan pasaklı denmesin diye mi :)))))inş canım. Iznı kılo almadan gecır inş
hadı ıns abla o zaman. Bizde cok şanslıyız
of off ben nerelere gıtcem boyle bılmem. Maşallah sen guzel gıdıyorsun.
tebrikler canım
sonramı mesajlarda yordum. Doktor ne dedıya
canım moralını bozmadan gıdecekk bu kıllar inş. Bu hafta hızım,, hepımızı haftası olacak
haftaya guzel eksı gelecek demekkı canım.
haftaya eksı gelır inş canım
regle ragmen guzel eksı canım.
tekrar cok gecmıs olsun canım
Rabbım gostermesın bıdaha canım. Gecmiş olsun canım
zeynaların tuz karası ben.
tatıl bıtene kadar ıkı kılo daha verırsın super olur canım
hıslerın kuvvetli demekkı canım.
Ev dagınıkken bende gece ölürsem dıye bu anda ev toplarken buluyorum kendımı.bunu dusunmeyen yoktur bence
Gebelikte bu vesveseler çok oluyor. Herşey Allahtan malum. Akrabanın olan olaya çok şaşırdım ağır bi imtihan ama kocası kaybetmiş maalesef Allah kadına sabır güç kuvvet versinkızlar benim bu hafta acayip piskolojim bozuldu ya gecen kontrole gittim ben girmeden içerdeki hasta kızları ile girdi ben girdim hemşiresi ile konusurken , kızlar bebegin usgsini videoyaya alacaktı doktor dedi ki ben başla deyince başlayın o sırada kızlar aglamaya basladı donduk kaldık 15 haftalık kalbi durmuş nasıl hvesle girmişlerdi içeri doktorda çok kötü oldu anne dondu kaldı kızları susturmak için ugrasıyor kadın kendi aglayamadı bile ordan cıktım annemlere gtttim
bizim akraba 10 yıldan cok ugrasıyordu bebek için olmuş ama genetik olarak saglıklı bebek degilmiş doktorlar aldırın dogumndan sonra ameliyatla gecer omru demiş adam aldıralım demiş kadın hayır dogmuş ama engelli sürekli ameliyat oluyormuş beyin su topluyormuş adam karısı cocukla hastanedeyken intihar etmiş kadın kaldı cocukla ortada
gerçekten ille de olsun diye tutturmamak gerekli Rabbim büyük ben de sürekli kötü projeler kurmaya basladım kafamda
AminnGünaydın hanımlar hepimizin içi buruk hepimiz endişeliyiz Allahım darda kalanlara yardım etsin
Ay seninkk daha zor.insan dersi mi yetistirecek wc ye mi yetişecek.off.İçmeye çalış canım İnan içtikçe alışacaksın benim de çocuğum var iki yaşına girecek ayrıca çalışıyorum zilin çalmasıyla koştur koştur lavaboya girdiğimi bilirim ben ilk başladığımda ramazanda başlamıştım iftar sahur arası üç litre içiyordum ki ikisinin arası 8 saat bile değildi o sıralar sabırlı olmalıyız canım daha önce de zorlandım ama alıştım inşallah yine alışacağız bu düzene
Aynen.ben 99 la hamile kaldim.106 ile doğuma gordim.2 hafta sonra 92 ye indim.aüt olsun diye yedim.107 yi gordum.oysaki 92 den aşagı düsmek daha kolaydi.işi zorlaştırdim.Ben de öyle kuzu hamilelikten çok emzirirken aldım
Olanlar cok kötü.insan ister istemez etkileniyor.ama sen hamilesin.morelini yüksek tut.doğumdan sonraki loğusa sürecini de etkiler.ve dogumdan sonra cocukta gaz ve kolik gibi sıkıntılar olur.ne kadar rahat bi hamilelik o kadar rahat bi doğum sonrası süreç.bunu unutma canım.kızlar benim bu hafta acayip piskolojim bozuldu ya gecen kontrole gittim ben girmeden içerdeki hasta kızları ile girdi ben girdim hemşiresi ile konusurken , kızlar bebegin usgsini videoyaya alacaktı doktor dedi ki ben başla deyince başlayın o sırada kızlar aglamaya basladı donduk kaldık 15 haftalık kalbi durmuş nasıl hvesle girmişlerdi içeri doktorda çok kötü oldu anne dondu kaldı kızları susturmak için ugrasıyor kadın kendi aglayamadı bile ordan cıktım annemlere gtttim
bizim akraba 10 yıldan cok ugrasıyordu bebek için olmuş ama genetik olarak saglıklı bebek degilmiş doktorlar aldırın dogumndan sonra ameliyatla gecer omru demiş adam aldıralım demiş kadın hayır dogmuş ama engelli sürekli ameliyat oluyormuş beyin su topluyormuş adam karısı cocukla hastanedeyken intihar etmiş kadın kaldı cocukla ortada
gerçekten ille de olsun diye tutturmamak gerekli Rabbim büyük ben de sürekli kötü projeler kurmaya basladım kafamda
Canın bu Tataristan da içilen bir çay, eşin tarafı Tatar asıllı mı?1 Tb ama tortusu az sulu bir de
Nogay çayı bizde ekmekle kahvaltıda içiliyor çorba gibi oluyor internette araştırırsan YouTube de yapılışı yazıyor
hepimiz ortak bilince bağlıyız gülüm böyle birden aklına gelen yada hissettiğin şeyler bilinç altından gelir o da ortak bilinç denen tüm enerjilere bağlı olduğu için hissettin diyeceğiz , yani sen çağırmadın filmlerde ki mistik kahramanlardan değilsiiinnn:)) ama senin gibi o bölgede 6 bin kişi burada deprem olur mu diye düşündüyse o ayrı tabi:)ekim2009
Atalarımız ne güzel söylemişler "korktuğum başıma geldi" diye...
Aynen öyle oldu "aklıma gelen başıma geldi".
Arkadaşım bu sabah çıktı, 1 günlüğüne Antebe gitti, bende elim ve kolum ağrıyor diye mutfakta çıkan bulaşıkları yıkamadım, elim biraz dinlensin diye.
Tabi akşama kadar iyi bı birikme oldu tezgahın üstünde, bulaşıklara el atmak için akşam mutfağa girdim, o an aklıma "bu gün deprem olsa, bulaşıklardan bizi bulamazlar" gibi saçma sapan bir düşünce aniden beynine saplandı.
Sence bu depremi ben mi çağırdım?
yada
6.hislerim kuvvetli de hissettim mi deprem olacağını?
Ne dersin
sağ ol gülüm size de geçmiş olsun iyi ki evde değilmişsiniz
evdeki eşyalar yıkılmış hemen çıkmışlar dışarı geri de girmemişler geceyi annemi de alıp şehir dışın da çifliği olan bir tanıdıkların da geçirdiler allah razı olsun onlar buyur etmişekim2009 abla hasar var mı ablanlarda evlere girebilmisler mi
Handandandan siz nasıl oldunuz hayır eşin zaten üç cocuklar niye seni yanlız bırakıp bırakıp gidiyor hasta vs olsalar hep kendin mi koşuyorsun geçmiş olsun size de
Bende bu hafta 5 gün spor ve diyetisyen listesi uygulamayı dusunuyorum. Haftaya bomba gibi gelicez inşallah ablaKizlar bu hafta yuzdemiz cok düşüktü
Çoğu takimda iyi olmadigi icin 3.luk geldi ama şahsen beni mutlu etmedi
Lütfen herkes sorumlulugunu bilsin ve listede oldugunu unutmasin
Ayın son haftasina girdik
Bu hafta guzel eksiler görüp ayı guzel kapatalim
Haftalik planinizi şimdiden yapin, lütfen kacamaklara bulaşmayın
Benim 8 lere düşmem icin 2 kilo vermem lazım
Menulerimde şunu da cikartayim diyecegim bisey yok zaten
Tek eksiğim spor
Günde 8-10 bin adim atiyorum ama yeterli gelmiyor demekki
Günaydın canım aminnnHerkese günaydındin ve depremden etkilenenlere büyük geçmiş olsun kızlar Rabbim beterinden saklasın
Benim etrafımda gordugum herkesde durum aynı. Aslında doğumda alınan kilolar değil emzirme kilolari kalıyor.Geç kalan bildirim geçen hafta : 75.4
Günaydın balımGunaydin kızlarr
Kuzum çok fazla olumsuz örnekle karsilasmişsin ama bozma moralini.Allahin izniyle sağ salim alacaksın kucagina bebişi. Doktor bi arkadaşım var alanı genetik. Çocuk konusu açılınca hep bir çocuğun sağlıklı doğması çok büyük bir mucize derdi. Ama etrafımızda sağlıklı çocuk sayısı daha fazla oldugu için unutuyoruz bu mucizeyi.kızlar benim bu hafta acayip piskolojim bozuldu ya gecen kontrole gittim ben girmeden içerdeki hasta kızları ile girdi ben girdim hemşiresi ile konusurken , kızlar bebegin usgsini videoyaya alacaktı doktor dedi ki ben başla deyince başlayın o sırada kızlar aglamaya basladı donduk kaldık 15 haftalık kalbi durmuş nasıl hvesle girmişlerdi içeri doktorda çok kötü oldu anne dondu kaldı kızları susturmak için ugrasıyor kadın kendi aglayamadı bile ordan cıktım annemlere gtttim
Günaydın canım. AminnnGünaydın hanımlar hepimizin içi buruk hepimiz endişeliyiz Allahım darda kalanlara yardım etsin
Ablacim çok şükür ki tanıdıkları varmış. Sen gidecekmisin yanlarına?evdeki eşyalar yıkılmış hemen çıkmışlar dışarı geri de girmemişler geceyi annemi de alıp şehir dışın da çifliği olan bir tanıdıkların da geçirdiler allah razı olsun onlar buyur etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?