Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ustalar istila etti dükkanı heryerdeler..... şimdi basıcam çığılığı aaaaaaaaaaaaaaaa tangır tungur tangır tungur..... yaaaa bu erkekler ne işe yarar yaaa..... anca kırsınlar döksünler hep ekşın hep ekşıın..... her yeri dağattılar ıyyyhhhh.....

evet canım yabancıların çoğu fit çünkü zararlı olan şeyleri tüketmiyorlar kendilerine değer veriyorlar. ben eğer gün içinde çok yersem gece nefes darlığı çekiyorum. çok kötü bir şey.o yğzden yatmadan 3-4 saat önce yemek olayını kesmek lazım

ahhh cnm sorma aynen hıslerıme tercuman oldunnn benle yasıtlar abla dıe hıtap edıyorlar nasıl sınırım oluyorum anlatamam.yasım daha 24 abla olmama daha var sanırsam...

ahah ben de 24 yaşındayım 30 gösteriyorumn sanırım

evet ama insanlar densiz. özellikle kiloluysan herkesin senin hakkında bir fikri oluyor. haddi olmadan.

bugün hiç ilhamım yok kızlar yaa, ilham olmadan nasıl tasarım yapabilirm ki bugün öğlen patates salatası yedim, tam patates oldum valla, iş güç hak getire, zaten iş yok, olanıda yapmak için fikrim gelmiyor, çikolata yeseydim şimdi zihin çakralarım açılırdı

çukulata deme yaaa bu gün benimde canım pek istiyor hayrolsun inşallah zor tutuyom kendimi... Kızlar demmekki bizi rızkımız kesilmiş her şey var ama biz yiyemiyoruz..... Derin mevzuuuu....

aAAA BENDE PATATES SALATASI GETIRDIM DU KALKIYIMDA YIYIM BARI

ohhh git git dök kurtlarını çığlığı bas o gürültü de arada kaynar nasıl olsa. hatta yaşasın yemek yemeeek diye de ekle sonuna

WLLA NE ZAMANDIR BISEYLER YAPMIYORUM GIDIYIM DE HAVAM DEGISSIN DEDIGINI AKLIMDA TUTUCAMMM

ve sporda yapıyorlar....kesinlikle kendilerine değer veriyorlar....

çukulata deme yaaa bu gün benimde canım pek istiyor hayrolsun inşallah zor tutuyom kendimi... Kızlar demmekki bizi rızkımız kesilmiş her şey var ama biz yiyemiyoruz..... Derin mevzuuuu....
anammm rızkımız mı kesilmiş, kız ölürüz ozaman açlıktan. ama dediğin de doğru he, yiyemiyoruz işte o veya bu sebepten. sana katılıyorum
aAAA BENDE PATATES SALATASI GETIRDIM DU KALKIYIMDA YIYIM BARI

mursh canım ye afiyet olsun, zaten rızkımız kesilmiş, ne yesek kardır son zamanlarımızda

Kızlar yine yoğunluk başladı benim, ara ara uğramaya çalışıyorum.

Öğle yemeğim
1 kase çorba
1 tabak taze fasulye yemeği
10-15 adet siyah kuru üzüm (Öğle yemeğinden önce yemiştim)

Bugün nedense benimde iştahım çok açıldı Ekmek yiyesim geldi, dedim bari 1 dilim yiyeyim, baktım yemeye yemeye ekmek küflenmiş En iyisi almayayımda öğlen ekmek yememiş olurum, gözümün önünde olunca yiyesim geliyor

havalar güzelleşiyor, mağazalar rengarenk cıvıl cıvıl yeni sezonlar açıyor..
ben de göbek önden gidiyor..
gönül güneşlenecek bir fizik istiyor..
canım tatlı yemek istiyor..
sevgülüm zayıflamamı istiyor..

al bendende o kadar Hıslerıme tercuman oldunnn

öğle yemegım;

tavuklu bulgur pılavı yourt

patates salatamı aksam yıycem...

şengül neler istiyor,
ama göbeği önden gidiyor.
yaz hızla geliyor,
ama kilolar yapıştı gitmiyor...

hadi artık şair ozanlar gibi atışalım burdan

yeşil cay mısır puskulu kıraz sapı tarcın karıstırıp demledım yokmu yanıma gelen bakın bu modtayımmm:126:

yeşil cay mısır puskulu kıraz sapı tarcın karıstırıp demledım yokmu yanıma gelen bakın bu modtayımmm:126:
off süper bir karışım yaa, iğne ipliğe dönmen lazım bu çaydan sonra şekerim. hemen bende su içerek eşlik ediyorum sana
ayyy bende ısterım banada yaz 2 satır banada

tabiki mursh'cum, bebeğim senin neren eksik, hemen döktüreyim

simitlerinden sual olmaz,
öğlen menüleri karın doyurmaz.
spor yapsada yağları yanmaz,
üzülme mursh bu kilolar sende de kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…