- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.161
tabi büyüüüm 29.5 ablayım ben
kimse onun kadar güzel söyleyemiyo ama
yaaa bunlar bir yana bende nefes darlığı ve bacaklarda ağrı başlamıştı kilom arttıkça hatta çok gece uyuyamadım kilolar yüzünden.... kilo insanın sağlığınada çok etki ediyo o yüzden durmak yok yola devam. Yaaa ben şu yabancı kadınlara çok özeniyorum nasıl hepsi fit... çok kıskanıyorum, bende öyle olmak istiyorum... bir fitleşsem inşallah hep spora devam etmek isterim ama aaahh çok geç kalmışım çok üzülüyorum
ahhh cnm sorma aynen hıslerıme tercuman oldunnnbenle yasıtlar abla dıe hıtap edıyorlar nasıl sınırım oluyorum anlatamam.yasım daha 24 abla olmama daha var sanırsam...
amaaannn boşver ne takıyosun milleti sen..ne yaparsan kendin için yap..yemek istiyorsam yerimde içerimde ..off bacım sorma , şu misafir işinin dışı seni yakar içi beni..vallahi sabah 7 den beri temizlik yapıyorum , pasta poğaça hazırlıyorum..saat 11 de geleceklerdi sözde..saat 11.15 de aradım..şimdi çıkıyoruz diyolar
murç bana demeeee..ama bacııımmmmmmm diyebilirsin bak..seda işi
sen ole san bacccııııımmmmmm kadın dedıgın hıssettıgı yasta hıssettıgı kılodadır hıh
cuma aksamı fettahcan konserıne gıdılırrrr
bugün hiç ilhamım yok kızlar yaa, ilham olmadan nasıl tasarım yapabilirm kibugün öğlen patates salatası yedim, tam patates oldum valla, iş güç hak getire, zaten iş yok, olanıda yapmak için fikrim gelmiyor, çikolata yeseydim şimdi zihin çakralarım açılırdı
bugün hiç ilhamım yok kızlar yaa, ilham olmadan nasıl tasarım yapabilirm kibugün öğlen patates salatası yedim, tam patates oldum valla, iş güç hak getire, zaten iş yok, olanıda yapmak için fikrim gelmiyor, çikolata yeseydim şimdi zihin çakralarım açılırdı
ohhh git git dök kurtlarını çığlığı bas o gürültü de arada kaynar nasıl olsa. hatta yaşasın yemek yemeeek diye de ekle sonuna
evet canım yabancıların çoğu fit çünkü zararlı olan şeyleri tüketmiyorlar kendilerine değer veriyorlar. ben eğer gün içinde çok yersem gece nefes darlığı çekiyorum. çok kötü bir şey.o yğzden yatmadan 3-4 saat önce yemek olayını kesmek lazım
çukulata deme yaaa bu gün benimde canım pek istiyor hayrolsun inşallah zor tutuyom kendimi... Kızlar demmekki bizi rızkımız kesilmiş her şey var ama biz yiyemiyoruz..... Derin mevzuuuu....
aAAA BENDE PATATES SALATASI GETIRDIM DU KALKIYIMDA YIYIM BARI
havalar güzelleşiyor, mağazalar rengarenk cıvıl cıvıl yeni sezonlar açıyor..
Ben de göbek önden gidiyor..
Gönül güneşlenecek bir fizik istiyor..
Canım tatlı yemek istiyor..
Sevgülüm zayıflamamı istiyor..
havalar güzelleşiyor, mağazalar rengarenk cıvıl cıvıl yeni sezonlar açıyor..
ben de göbek önden gidiyor..
gönül güneşlenecek bir fizik istiyor..
canım tatlı yemek istiyor..
sevgülüm zayıflamamı istiyor..
şengül neler istiyor,
ama göbeği önden gidiyor.
yaz hızla geliyor,
ama kilolar yapıştı gitmiyor...
hadi artık şair ozanlar gibi atışalım burdan
Ayy siz çok yaşayın emi? Çok güldüm yaa
gamzecim bunuda sana yazıyorum bebeğim:
gamzeli yanakların,
kilolu bacakların,
nerde görsem tanırım,
göbeğine bakarım...
ayy şairleştirdiniz kız beni
off süper bir karışım yaa, iğne ipliğe dönmen lazım bu çaydan sonra şekerim. hemen bende su içerek eşlik ediyorum sanayeşil cay mısır puskulu kıraz sapı tarcın karıstırıp demledım yokmu yanıma gelen bakın bu modtayımmm:126:
ayyy bende ısterım banada yaz 2 satır banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?