- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.661
Bilmiyorum ama var akşam yedim yaniiguzel tatlim ama fasulye 1 tb olabilirdi kendini aç birakma
Sabahada yesillik eklersen daha guzel olur
gayet guzel tatlim
Ton balığını salataya koysaydin bari :))
kız adami rahat biraksana
Ben esime boyle bisey desem delirdim zanneder
cok guzel olmus tatlim
miktarlar biraz az gibimi cnm :) patates yerine daha faydali bisey secseydin
Bayada erken kapatmisin
detoksun nasil bisey bilmiyorum aynen uydunmu cnm
Su mutlaka artmasi lazim
sabah biraz az gibi geldi cnm digerleri guzel bence, erkende kapanmış
ben labnenin burdaki karsiligini bulmaya calisiyodum cnm
sabah oglen guzel cnm ama 2 tb mercimek cok fazla, karbon sinifinda
O zaten sisirir, nasil yedinki okadar :)
Aksam benim alintida cikmamismi yoksa yokmu cnm
ohhh şükür rahatladim cnmkac senedir bunu merak ediyodum :)))
2 tarafida bilen biri en dogrusunu bilir
Zaten pasta yapiminda labne diye frischkase kullaniyolardi
tmm cnm biliyorum,hic sevmem almam zaten bunlari :)
Baligin yaninda salata vs. Gözüm aradi cnm
Benden iki gün sonra doğmuşun bacımBilmiyorum ama var akşam yedim yanii
Ben anlamadim.kilo mu aldin verdin mi?güncel kilon 86.8 gorünüyorDün 88.4tüm
Bugün 87.2 çıktım
Bir günde 1.2 fark nedir ya kafayı yicem
Hiç bilmiyorum ilk defa gördüm abla.Kizlar bu kuruyemisi bilen varmi adi ne oluyorki tr de
Turkceye cevirince kaplan findik gibi bisey cikiyoryer kestanisi demis bi yerde ama kestaneyle ilgisi yok
Diger adida cevirince yer bademi
Eki Görüntüle 2581073
Kız zalım yay benim belkiBenden iki gün sonra doğmuşun bacım
Zalım yay
Canım zaten bikaç günde o kadar kilo almazsın vermezsin de yediklerine bağlı olarak vücudun ödem tutmuştur toksinlerini atıyordur ortalama 7bin kalori yakman veya Alman lazım ki 1 kilo alıp vermek içinDün 88.4tüm
Bugün 87.2 çıktım
Bir günde 1.2 fark nedir ya kafayı yicem
CanımBen anlamadim.kilo mu aldin verdin mi?güncel kilon 86.8 gorünüyor
Poni eşinde mi diyette kaçırmışım bu kısmı kız eşine sakin lapa yaptırmaPazara kırtasiyeye gittik geldik dışarısı çok soğuk acayip ayaz var Allah dışarda olanlara kolaylık versinn. Fırsat bulabilirsm bantta yürücem. Kalori sayacı indirdim program çok hoşuma gitti tabak fotosu paylaşanlar filan hoş olmuş. Baya artıdayım pazartesiden beri. Moralim bozuk bu yüzdn eşim detoks yapalım üzülme filan diyo
Annem sakin bir şekilde konuştu önceden planlanmış gibi değil bu hafta annem evde iken eve çok uğraşmadı diyebilirim yatmadan yatmaya oğlum çok üzüldüm ben burdayım diye gelmiyorsan ben düzeninizi bozmak istemem diye girdi çok bozuldu eşim aslında kaçtı biraz evden bakalım ne olacak sonumuz hayrola
Kuzum cok üzüldüm sorunlar var sanırım Rabbim hayra çıkarsın , ama çocuklardan vurmasına izin verme o çocuklar onunda çocukları sahip çıkmak başlarında beklemek sadece senin görevin değil evlilik her ne kadar aşkla baslasada tek tarafın vermesi ile olmuyor tüketme kendini, aşkını , annen çok doğru söylemiş ne güzel arkanda da durmuşAh ablam beni o kadar arada bırakıyor ki çocuklardan vuruyor beni gurbette olmak da çok zor annem daha sık geleceğim diyor ama bakalım
1 günde böyle artılara alışığımda yavaş yavaş giderdi 200 300gr. Böyle birden gitmesine şaşkınlığım :)CanımPoni Bon birkaç gün dikkat etmediğini söylemişti zaten muhtemelen o fazlalıkları atıyor
Canım o güncel değil 10 gün önceki kilom. Çok artıda olunca moralim bozuldu bildirim yapmamıştmBen anlamadim.kilo mu aldin verdin mi?güncel kilon 86.8 gorünüyor
Bünyelerimiz benziyo zatn bende gebelikte kilo almam sonrasında alırım sende de bundn korkuyorum aman dikkat etGünaydın herkese , mutlu pazarlar
Mefkurem nerden buluyorsun o yemiş çeşitlerini aha da şimdi gördüm sende
Poni Bon kız beni aratmiyorsun o nasıl iniş kicis 1.2 odemdi demek ki
Pnrrr-12 tatlım mezuniyetin hayırlı olsun darısı doğum sonrası bana her zaman istikrarlı aç kalmadan verdin kurtuldun süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?