Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bilmiyorum ama var akşam yedim yanii

Benden iki gün sonra doğmuşun bacım
Zalım yay
Kız zalım yay benim belki TemelinSafinazi de yaydır dün ben doğum günümü yazmıştım
Dün 88.4tüm
Bugün 87.2 çıktım
Bir günde 1.2 fark nedir ya kafayı yicem
Canım zaten bikaç günde o kadar kilo almazsın vermezsin de yediklerine bağlı olarak vücudun ödem tutmuştur toksinlerini atıyordur ortalama 7bin kalori yakman veya Alman lazım ki 1 kilo alıp vermek için

Günaydın herkese , mutlu pazarlar
Mefkurem nerden buluyorsun o yemiş çeşitlerini aha da şimdi gördüm sende
Poni Bon kız beni aratmiyorsun o nasıl iniş kicis 1.2 odemdi demek ki
Pnrrr-12 tatlım mezuniyetin hayırlı olsun darısı doğum sonrası bana her zaman istikrarlı aç kalmadan verdin kurtuldun süpersin

Poni eşinde mi diyette kaçırmışım bu kısmı kız eşine sakin lapa yaptırma
Ah ablam beni o kadar arada bırakıyor ki çocuklardan vuruyor beni gurbette olmak da çok zor annem daha sık geleceğim diyor ama bakalım
Kuzum cok üzüldüm sorunlar var sanırım Rabbim hayra çıkarsın , ama çocuklardan vurmasına izin verme o çocuklar onunda çocukları sahip çıkmak başlarında beklemek sadece senin görevin değil evlilik her ne kadar aşkla baslasada tek tarafın vermesi ile olmuyor tüketme kendini, aşkını , annen çok doğru söylemiş ne güzel arkanda da durmuş

Bünyelerimiz benziyo zatn bende gebelikte kilo almam sonrasında alırım sende de bundn korkuyorum aman dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…