- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.681
Yok cnm ne diyeti 1 buçuk köy ekmeğiyle tost yedi kahvaltıda adamn yediğinin yarısını yesem 200 kilo olurum yok böyle bi bünyePoni eşinde mi diyette kaçırmışım bu kısmı kız eşine sakin lapa yaptırma
Kuzum cok üzüldüm sorunlar var sanırım Rabbim hayra çıkarsın , ama çocuklardan vurmasına izin verme o çocuklar onunda çocukları sahip çıkmak başlarında beklemek sadece senin görevin değil evlilik her ne kadar aşkla baslasada tek tarafın vermesi ile olmuyor tüketme kendini, aşkını , annen çok doğru söylemiş ne güzel arkanda da durmuş
Ama dünkü menün detoks menüsüydü ona bağlıyorum ben1 günde böyle artılara alışığımda yavaş yavaş giderdi 200 300gr. Böyle birden gitmesine şaşkınlığım :)
Yay mıBenden iki gün sonra doğmuşun bacım
Zalım yay
Aynen öyle Mefkusum dün hele ipin ucu kaçtıeksi olmuş ya tatlim ne giderse gitsin
hatice ne zaman kendine gelcen cnm
1 haftada fazla arti olmus cnm dikkat et
tebrikler cnm cok guzel
cok guzel pinarcim ne guzel hedefe geldin sayilir
hemen yeni pil al tatlim
Sonuç icinde sebebini biliyorsun
umuttt masallah cnm bu sefer gerçekten kararli gördüm seni
Kötü bi hafta gecirmene ragmen cok guzel gitmis
istesen nmezunda olabilirdin cnm
Sende hep eksiyle devam ettin simdiye kadar masallah
daha iyi olmaniza sevindim cnm
Eksi cok guzel ama sende gel artik
senin eksilere cok alistik nazlicimhepimize orneksin
gayet guzel aysecimkeske boyle devam ederken izine cikmasaydin
haftaya guzel bi eksi gelecegine eminim cnm
ellerine saglik cnm
Böyle kimin ne yaptigi ortaya çıkmış :))
tarti önce 91.8 gosterdiydi cnm o aklimda kalmis :))) sonra 91.9 da Sabitle di
gecen hafta guzel verdigin icin bu hafta kabul edilebilir bi eksi cnm
ahhh özüm ne soyliyim cnm hem kizdim hem üzüldüm
If yapman onemli degil
Onemli olan ne yedigin
Zaten 3 gun menü yazmamışsın, yazdigin gunlerde genelde karbonlu
Toparlamak icinde bisey yapmamişin
Bizim emeklerimize yazik degilmi kuzum
Bak ben dün oglen yedim aksam tek sütlü kahve icmistim, eksi birazdaha fazla olsun diye
tatilde cok dikkat edemicegini düşündüm cnmsen en iyisi haftaya gir listeye :))
dr a gittim demisin bisey vermedimi cnm, tekrar cok grcmis olsun
Senin bildirimi merak ediyordum :)) o kadar zeytin ve meyvenin sonucu ne olacak diye
Hic şaşırmadım
merveeee niye sabit cnm
Vakit kaybetme lüksümüz yok
Gulbe menulerin genelde iyi oluyor ama spor yapiyomusun cnm hatirliyamadim
Sende sporsuz pek veremiyosun
Ohhhh alintilar bittiii
Vuuhhhuu gaza geldimmGünaydın Bu alemin en azimli en istikrarlı kızları
Amin abla insallah
geriside gelsin insallah abla
artik Dur demenin vakit gelmedimi canim
ins telafi edersin canim
Olsun okadar canim gebesin
Masallah canim
cok güzel Canim
haftaya telafi ediceksin ins canim yemegede dikkat edince sporda yapinca haftaya eminim güzel gidicek
wow masallah
gayet güzel canim
masallah iyi gitti canim
sagol canim
gayet iyi canim
telafi ediceksin ins canim
dr a git lütfen demek icin alintilamistim gitmissin Cok sükür canim, pazartesi cabucak gelsin ins
sagol canim
gayet güzel abla.
Bende Sabah oldum Sinir oldum
emegine saglik canim
a.selam canim ins derece gelir
Sanada bol eksiler ins
sagol canim
sagol canim. Eylül basi yanlis hatirlamiyorsam 57.7 mezun olmustum
güzel canim haftaya daha fazla olur eksi ins
hosgeldin canim
telafi ediceksin ins canim haftaya
a.selam canim Gecen haftaya göre +200 mü
bunu anladim sanirimtek cocuk cocuk degildir mi demek istedin? Almancada öyle bi deyim var
haftaya ins eksi gelecek moral bozmak yok
a.selam canim ins haftaya telafi edilcek
ins canim artik 9 lari görme zamani
o kremi Bende kullandim onun üstüne baska Krem tanimam Cok iyi
Oh ne güzel Canim devami gelsin ins
Bende yalan yok doğruya doğruVuuhhhuu gaza geldimmgünaydın
Şuan nasıl oldun canim iyisindir inşallahBugün akşam sabun ve sıcak su ile masaj yapıp kantaron yağı sürecem, iyi gelmezse közlenmiş soğan deneyeceğim canım, kara merhem hiç aklıma gelmedi aslında az önce dışarı çıktığımda alabilirdim.
Tamamen geçmese de hafifledi canımŞuan nasıl oldun canim iyisindir inşallah
bir de memnun olsalar sürekli vızıltı biri onun yemem diyor öbürü şunuAnacim senin gündüzün gecen bu vampirleri doyurmakla geciyor
Ekim ablacığım stres halinde ilk aklims seni getirmeyi sonrada bu dediklerini yapmaya calisicagimstresle baş etmenin bence en kestirme yolu derin nefesle önce sakinleyip sonra da olumlama (kendine bir kaç kelimeyle telkin de bulunmak) yapmak , zaten sonrası stres azalınca mantıklı ve çözüm odaklı düşünebiliyor insan vee tabi ki timüs bezine parmak uçlarıyla minik vuruşlar yapmak , böylece stresi azaltıp mutluk hormonun salgılanmasını sağlamak
beğenmiyor bir şey yoksa her şekilde doyururum üstte yaptıklarımı mefkuşuma yazdım bir de üzümlü portakallı kek yaptım çocuk gitti şu hazır ıslak keklerden yediAllah yardımcın olsun, sürekli birşeyler yemek isteyen erkek çok zordur
inşallah fobi gelişmez hemen kaybolur yeterince stresin var bir de onun fobisi ciddi duygu sıkışması yapacak yoksaDeprem fobisi iştahımı kapattı.
Kızlar patates ezmesi istedi diye yaptım, kendime yemek yapma cesareti bulamadım, mutfak dolapları üstüme üstüme geldi resmen..
Kolay gelsin canım kv kalicimi? inşallah anlasabildigin ve bebeginle ilgilenebilecek bir kişidir .Biraz nefes alırsın iyi olur sanaGunaydin kizlar bugun biraz temizlik yemek vs verdim kendmi esimde evde cocukla ilgileniyor. Kv gelicek aksam 7de bakalm bu ara biraz saldim arti gelmis bile ama benm hep geliyordu cuma sonrasi baklm korumayi becerebilcekmiyim
Sende tek cocukmu Ekim ablabeğenmiyor bir şey yoksa her şekilde doyururum üstte yaptıklarımı mefkuşuma yazdım bir de üzümlü portakallı kek yaptım çocuk gitti şu hazır ıslak keklerden yedidövülmüyor da benim boy 166 sıpanın ki 185
sağ ol gülüm allah razı olsun vampirin küçüğü gitti büyüğü de dışarı çıkacak az kahvaltı bulaşığını tezgaha atıp kuruldum masama hemen kk ye geldim :))Haklıymışsın abla
Ben de ilk defa görüyorum
Evde yeşillik var da abla domates salatalık yok bu mevsimde tadı çok kötü oluyor diye almıyorum ikisi olmadan da yeşil salata çok tatsız geliyor bana
Yerin belli oluyor ablacım Allah kolaylık versin
böyle kafa yemeye can kurbaaaannnnnnnnn ben de istiyorummmmDün 88.4tüm
Bugün 87.2 çıktım
Bir günde 1.2 fark nedir ya kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?