Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok cnm ne diyeti 1 buçuk köy ekmeğiyle tost yedi kahvaltıda adamn yediğinin yarısını yesem 200 kilo olurum yok böyle bi bünye Akşam yemeğinden sonra genelde bişey yemez abur cubur yemez ondn almıyor

Aynen öyle Mefkusum dün hele ipin ucu kaçtı spora gidememekte etkiledi beni . Misafirler gitti eşimle oğlumda geldi.Pazartesi düzene girecem artik

Tek çocuk hiç çocuk değildir demek istemiştim İkinciyi üçüncüye dogurunca anlıyorsun bunu.Suan ben çok isterdim 4,5 tane kopyam olsun çocuklara birer tane ev için bı tane kocam kendim içinde ben olsam oh mis

Şuan nasıl oldun canim iyisindir inşallah

Gunaydin kizlar bugun biraz temizlik yemek vs verdim kendmi esimde evde cocukla ilgileniyor. Kv gelicek aksam 7de bakalm bu ara biraz saldim arti gelmis bile ama benm hep geliyordu cuma sonrasi baklm korumayi becerebilcekmiyim

Anacim senin gündüzün gecen bu vampirleri doyurmakla geciyor
bir de memnun olsalar sürekli vızıltı biri onun yemem diyor öbürü şunu
dün biber dolması patates salatası tavuk köftesi süzme yoğurtla sarımsaklı dereotlu meze yaptım biri tavuğu dolmayı yemem diyor diğeri şunu bunu, ne pişireyim söyleyin daaaa o da yok suratlarını buruşturup duruyorlar bu gün yapayım makarnayı dayayım önlerine seslerini kessinler cidden darlandım mefkuşum bunlardan :)

Ekim ablacığım stres halinde ilk aklims seni getirmeyi sonrada bu dediklerini yapmaya calisicagim timus bezine vuruşun amacı nedir

Allah yardımcın olsun, sürekli birşeyler yemek isteyen erkek çok zordur
beğenmiyor bir şey yoksa her şekilde doyururum üstte yaptıklarımı mefkuşuma yazdım bir de üzümlü portakallı kek yaptım çocuk gitti şu hazır ıslak keklerden yedi dövülmüyor da benim boy 166 sıpanın ki 185

Deprem fobisi iştahımı kapattı.
Kızlar patates ezmesi istedi diye yaptım, kendime yemek yapma cesareti bulamadım, mutfak dolapları üstüme üstüme geldi resmen..
inşallah fobi gelişmez hemen kaybolur yeterince stresin var bir de onun fobisi ciddi duygu sıkışması yapacak yoksa

Gunaydin kizlar bugun biraz temizlik yemek vs verdim kendmi esimde evde cocukla ilgileniyor. Kv gelicek aksam 7de bakalm bu ara biraz saldim arti gelmis bile ama benm hep geliyordu cuma sonrasi baklm korumayi becerebilcekmiyim
Kolay gelsin canım kv kalicimi? inşallah anlasabildigin ve bebeginle ilgilenebilecek bir kişidir .Biraz nefes alırsın iyi olur sana

Sende tek cocukmu Ekim abla

sağ ol gülüm allah razı olsun vampirin küçüğü gitti büyüğü de dışarı çıkacak az kahvaltı bulaşığını tezgaha atıp kuruldum masama hemen kk ye geldim :))
dip not: ben sürekli mutfakta oturan , mutfak masasına leptabı yemek yeme zamanı hariç demir baş yapan biriyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…