Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eşim de lahanayı çiğ yerdik diyor, onun için ilginç gelmedi bana

Annem de daha sık geleceğim dedi zaten canım

Cok ilginc.hic duymadim.bigün bi deniyim bende.ama simit yiyemem.zayiflayinca artik.bende cok seveeim ama kavurmasini.kimseye veresim gelmez.cok seviyorum.

Canım dünkü menün ne kadar güzeldi gofretli pirinç pilavı vardı bu ne hiç beğenmedim
Vay vay demek bu hafta iddialısin.boşver bacım sen ye.yenicem seni:)
Tabi canım yenilen pehlivan güreşe doymazmış :) ama bu hafta pehlivanlığımı göstereceğim sana
Üfff menüye spora bak helal
Kayınvalideden göçtüğün belli oluyor canım bugünkü menün daha güzel geldi bana

Hayırlı olsun mezuniyetin canım
Canım hayırlı olsun mezuniyetin inşallah hep korursun
Pnrrr-12 hayorlı olsun mezuniyetin canım ama daha bitmedi 65 inş göreceksin en geç 3 haftaya
Canım mezun oldun dayanamadın dimi hayırlı olsun inş güzel korursun

Sagolun kizlarr mezun oldum ama kv yuzunden 1 hafta erken oldu kalan 1-2 kgyu da kendim vericem insallah bakalm bu ara koruma olarak dusunuyorm :)

Sagol abla oylr yapcm insallah bi kv gelip gitsn baklm :)
Üçgen peynirler ayri cnm
Ben bunu diyorum, taze peynir olarak geciyor

Eki Görüntüle 2580948

Bu labne gbi oluyor abla ben ikisinide yedigm icin biliyorum krem peynir daha koyu renkte oluyor genelde orda da var ama tam ismini hatirliyamadim kalorisi daha yuksek yaglı oluyor.

Daha da güzelleri gelecek inşallah canım

Sen bide yarınki menümü gör.seni bu hafta güreş meydaninda yere serecem.sen beni zuhal abla mi sandin.öyle bi fark atacam ki sana.daha kimseyle rakip olamican:)

Geçen de söylemiştim, tekrar olacak ama akşam yediğin yer fıstığını kahvaltıya eklesen daha iyi sonuç alırsın, leptin hormonun daha uzun süre salgılanır.

Tabak tabak yemeklerle mı zayıflatacan canım, tercihimiz yk cinsinden.

Sabah 10.30
2 yumurta
1 parmak peynir 5 zeytin
1 dilim tbe
2 dilim ayva

akşam 18:00
Fırın balık 1 kg ev ahalisi hep birlikte yedik (300 gr yemişimdir)
Çay

su 2.5 lt
Spor annem gideceği için birşey yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…