Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evin yarısını toplayıp süpürdüm benimkilerden biri gitti diğeri girdi eve şimdi ikisi birden çıktı yarım saat gelmez eşim oğlan da akşama geç gelir yemek yapıp eşimin aldıklarını buz dolabına tıkmıştım onları düzenleyip gece de ütü yaparsam bu gün bitecek allahın izniyle
yaa ben kendimi seviyorum vallaha belim sırtım ağrıyor 4 gündür sonra birden ağrı gidiyor bana enerji geliyor gözüme batan ne varsa halledip rahatlıyorum bir bakmışım o gün yapılacaklar bitmiş yaşam alanım düzgün temiz , şu anda da enerjim gayet iyiyken ben yemeğe girişeyim bir de hamur yoğurayım mayalansın :))

hepinize bol güzel enerjiler kalplerinize mutluluk değsinnn

Tamamdır canm
Tüm mesajları okumadığın çıktı ortaya
Bağlantı kuramamışsın
Evet okumadım yetişemiyorum hızlarına maşallah

Ayy benim bacım da akrep çok fenaaa çok kindar çok inat yoruyor bizi
Bazı akrepler gerçekten öyle ya ben bile şaşırıyorum acaba akrep miyim diye gerçekten çok kıskanç ve kinli olan var etrafımda yalnız ben bile kiskaniliyorum o kişiler tarafından

Adanalilar iyidir sıcak kanlidir lütfen yanlış tanıtmayalım
Adanalı geliniyim kız, tanımaz mıyım.

Erkekleri çok tatlı minnoş oluyor ama o erkeklerin 1.derece kadın akrabaları o erkeklerin eşlerine karşı zalımlıkta çağ atlamışlar

Telefonu bozulmuştu, bugün alacaklar diye hatırlıyorum.
onu geçen pazar için soylemisti cnm sonrada hastalik girdi araya
Dün 88.4tüm
Bugün 87.2 çıktım
Bir günde 1.2 fark nedir ya kafayı yicem
anacim gitmis işte ne guzel sen devam et en iyisii :))
Dün badem unu ararken bunun ununu buldum da ondan sordum bende hic bilmiyodum cok faydali biseymis
Gunaydin kizlar bugun biraz temizlik yemek vs verdim kendmi esimde evde cocukla ilgileniyor. Kv gelicek aksam 7de bakalm bu ara biraz saldim arti gelmis bile ama benm hep geliyordu cuma sonrasi baklm korumayi becerebilcekmiyim
ins. Uzun kalmaz
kuzucum hep diyorumya cok simartmisin sen bunları :))

Hasta olunca telefon almaya gidememişlerdi, bu Pazara kaldı dedi diye hatırlıyorum, bana özelden yazmışta olabilir
özelden değil buradan yazdı pazar telefon alıcam inşallah gibi bir mesaj okuduğumu ben de hatırlıyorum gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…