- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.721
Tüm mesajları okumadığın çıktı ortayaAnladım canım ne oluyo dedim biran
Zalım akrep karıştırmışım z z nikler oluncaYay mıakrep burcuyum ben karıştırdın mi yoksa
Adanalı olduğundan zalımdır oZalım akrep karıştırmışım z z nikler olunca
U UcanSupurge minnoş yayım benim akrepler zalım olur görümcem akrep
Vayy adanalı mı herifgillerden demekAdanalı olduğundan zalımdır o
Görümcen için demiştim oysa kiVayy adanalı mı herifgillerden demek
TemelinSafinazi canım gülüm nasılsın zalım dedik kusura bakmayasın haşaa haddime mi bir adanalıya laf etmek
Ayy benim bacım da akrep çok fenaaa çok kindar çok inat yoruyor biziZalım akrep karıştırmışım z z nikler olunca
Tamamdır canmAynen canım benle karıştırdı
Ne güzel abla çocuğu büyütüp senin olduğun levele gelmek istiyorum
Ayy biz de babaannemiz ve dedemizle büyüdük çok zorlanırdı annem çocuklarından çok onlara göre hazırlardı o yüzden taştan yumuşak ne bulduysam yiyorum
Evet okumadım yetişemiyorum hızlarına maşallahTüm mesajları okumadığın çıktı ortaya
Bağlantı kuramamışsın
Yok kız hiç öyle zalim değilim keşke olabilsem ama bu devirde zalim olan kazaniyoZalım akrep karıştırmışım z z nikler olunca
Adanaliyik Allah'ın adamiyik giz bizden kimseye zarar gelmez damarimiza basilmadikcaVayy adanalı mı herifgillerden demek
TemelinSafinazi canım gülüm nasılsın zalım dedik kusura bakmayasın haşaa haddime mi bir adanalıya laf etmek
Bazı akrepler gerçekten öyle ya ben bile şaşırıyorum acaba akrep miyim diye gerçekten çok kıskanç ve kinli olan var etrafımdaAyy benim bacım da akrep çok fenaaa çok kindar çok inat yoruyor bizi
Adanalilar iyidir sıcak kanlidir lütfen yanlış tanıtmayalımAdanalı olduğundan zalımdır o
Senin yükselenin başkadır bacımBazı akrepler gerçekten öyle ya ben bile şaşırıyorum acaba akrep miyim diye gerçekten çok kıskanç ve kinli olan var etrafımdayalnız ben bile kiskaniliyorum o kişiler tarafından
Adanalı geliniyim kız, tanımaz mıyım.
Adanalilar iyidir sıcak kanlidir lütfen yanlış tanıtmayalım
onu geçen pazar için soylemisti cnm sonrada hastalik girdi arayaTelefonu bozulmuştu, bugün alacaklar diye hatırlıyorum.
anacim gitmis işte ne guzelDün 88.4tüm
Bugün 87.2 çıktım
Bir günde 1.2 fark nedir ya kafayı yicem
Dün badem unu ararken bunun ununu buldum da ondan sordumGünaydın herkese , mutlu pazarlar
Mefkurem nerden buluyorsun o yemiş çeşitlerini aha da şimdi gördüm sende
@Poni Bon kız beni aratmiyorsun o nasıl iniş kicis 1.2 odemdi demek ki
@Pnrrr-20 tatlım mezuniyetin hayırlı olsun darısı doğum sonrası bana her zaman istikrarlı aç kalmadan verdin kurtuldun süpersin
ins. Uzun kalmazGunaydin kizlar bugun biraz temizlik yemek vs verdim kendmi esimde evde cocukla ilgileniyor. Kv gelicek aksam 7de bakalm bu ara biraz saldim arti gelmis bile ama benm hep geliyordu cuma sonrasi baklm korumayi becerebilcekmiyim
kuzucum hep diyorumya cok simartmisin sen bunları :))bir de memnun olsalar sürekli vızıltı biri onun yemem diyor öbürü şunu
dün biber dolması patates salatası tavuk köftesi süzme yoğurtla sarımsaklı dereotlu meze yaptım biri tavuğu dolmayı yemem diyor diğeri şunu bunu, ne pişireyim söyleyin daaaa o da yok suratlarını buruşturup duruyorlar bu gün yapayım makarnayı dayayım önlerine seslerini kessinler cidden darlandım mefkuşum bunlardan :)
Hasta olunca telefon almaya gidememişlerdi, bu Pazara kaldı dedi diye hatırlıyorum, bana özelden yazmışta olabilironu geçen pazar için soylemisti cnm sonrada hastalik girdi araya
özelden değil buradan yazdı pazar telefon alıcam inşallah gibi bir mesaj okuduğumu ben de hatırlıyorum gülümHasta olunca telefon almaya gidememişlerdi, bu Pazara kaldı dedi diye hatırlıyorum, bana özelden yazmışta olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?