- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.741
doğru söze ne denironu geçen pazar için soylemisti cnm sonrada hastalik girdi araya
anacim gitmis işte ne guzelsen devam et en iyisii :))
Dün badem unu ararken bunun ununu buldum da ondan sordumbende hic bilmiyodum cok faydali biseymis
ins. Uzun kalmaz
kuzucum hep diyorumya cok simartmisin sen bunları :))
ben zalim olunacağına mazlum olunması daha iyi diye düşünenlerdenim :) boş ver gülüm zalim olma sen zalimin kalbi katıdır asla mutlu olamaz sen kalbini yumuşak sevgiyle dolu tut benceYok kız hiç öyle zalim değilim keşke olabilsem ama bu devirde zalim olan kazaniyo
Teşekkürler ablamTimüs Bezi Ne İşe Yarar ve Nasıl Harekete Geçer?
Aşırı üzüntü anında özellikle de bayanlarda gögüslerine vurduklarını görmüşüzdür. Bu olay tamamen beyin tarafından yapılan yani refleks kaynaklı bir harekettir. Kişi göğsüne vururken Timüs bezini titreştirir ve üzüntü kaynaklı bağışıklıkta olacak olan direnç kaybının önüne geçer.
Timüs bezinde meydana gelecek titreşimlerin sıklığı kişinin genç ve sağlıklı yaşamasında paralellik gösterir. Yani Timüs bezi ne kadar çok titrerse kişi o kadar genç ve sağlıklı yaşar. Aşırı üzüntü anında atabileceğiniz bir ” Kahkaha ” veya gögsünüze vurabileceğiniz hafif dokunuşlarla Timüs bezinin titreşmesini sağlayarak direnç kaybını en aza indirebilirsiniz.
Sonuç olarak kahkaha bağışıklık sistemini güçlendirir ve sizi genç tutar. Hayata daima gülümseyerek bakın ve bol bol kahkaha atmayı unutmayın.
işin özü timüs u eşek sudan gelinceye kadar dövün daaaaa ponim oldu mu kısası
Yukselenim de akrep sanirsamSenin yükselenin başkadır bacım
Evet bu konuda haklısın 3 eltiyiz 2 siyle de konuşmuyorum daha doğrusu onlar benle konuşmuyor niyeyse en küçük gelinim bir deAdanalı geliniyim kız, tanımaz mıyım.
Erkekleri çok tatlı minnoş oluyor ama o erkeklerin 1.derece kadın akrabaları o erkeklerin eşlerine karşı zalımlıkta çağ atlamışlar
Çok doğru söylüyorsun canım Allah bilsin tabi ama bazı merhametsiz insanlara anladığı dilden konuşmak istiyorum bazenben zalim olunacağına mazlum olunması daha iyi diye düşünenlerdenim :) boş ver gülüm zalim olma sen zalimin kalbi katıdır asla mutlu olamaz sen kalbini yumuşak sevgiyle dolu tut bence
Çok fenalar çok 30 yaşına geldi hala abiyi kıskanırAyy benim bacım da akrep çok fenaaa çok kindar çok inat yoruyor bizi
Hadi tahmin edeyim sebebiniEvet bu konuda haklısın 3 eltiyiz 2 siyle de konuşmuyorum daha doğrusu onlar benle konuşmuyor niyeyse en küçük gelinim bir de
Herifimden biliyorum canım ne kadan minnoş olunduğunuAdanaliyik Allah'ın adamiyik giz bizden kimseye zarar gelmez damarimiza basilmadikca
Elinden aldın abisini niye kıskanmasın, sen olmasan ona kalacaktıÇok fenalar çok 30 yaşına geldi hala abiyi kıskanır
Yıllardır farklı şehirdeler onun ki abinin başarısını kıskanmak çocukluktan beridir hep eşim idare etmiş hala da ses etmezElinden aldın abisini niye kıskanmasın, sen olmasan ona kalacaktı
Yok kaynanam bana ve oğluma onlardan daha çok düştü onun için galiba ama evin en kucuguyle evliyim napim yani kocam cok seviliyor evdeHadi tahmin edeyim sebebini
Kocana düşündükleri biri vardı, eşin onunla değil seninle evlenince hesabıda sana mı kaldı
Benim herifim de çok minnoştur ya bir minnoş bir minnoş eh deme gitsinHerifimden biliyorum canım ne kadan minnoş olunduğunu
Kuzumm hayırlı olsun mezuniyetin, uzuuun süreler koruduğunu görürüz inşallah burdaAa sagol abla cok sevindimm, burdayim tabikii herzamanki gbi koruma yapicam daha :)
Hoşgeldin canım, ayrı kalma burdan katil aramıza tekrar bi an önceSelam arkadaşlar.
Ben geldim :)
Çocuklarım iyi çook şükür büyüğün bademcik ve genizeti gitti bitti.küçük de iyileşti.
Ben de burdayım inşallah bundan sonra.
Kilom aynı sayılır.73.6 aslında bu süreçte hep dikkat ettim.
Sabah ekmek yemedim bal reçwl vb. De.kahvaltım tam karataydı diyebilirim.
5 6 saat de leptine yol verdim.ama akşamları ne salata ne yoğurtgelssin makarnalar gitsin pilavlar...olmuyor napsam akşam da karbon sınırlaması yapmak gerek .onu çok iyi anladım.
İşte benden haberler böyle.
Umarım herkes iyidir.
Depremzede varsa grubumuzda çok geçmiş olsun.çok üzüldük.elden birşey gelmiyor.
Ponim bunu dün alintilamiştim ama sen zaten vermissin maşallah kiloyu hemenPazara kırtasiyeye gittik geldik dışarısı çok soğuk acayip ayaz var Allah dışarda olanlara kolaylık versinn. Fırsat bulabilirsm bantta yürücem. Kalori sayacı indirdim program çok hoşuma gitti tabak fotosu paylaşanlar filan hoş olmuş. Baya artıdayım pazartesiden beri. Moralim bozuk bu yüzdn eşim detoks yapalım üzülme filan diyo
Canım daha yeni atlattiniz çok normal hemen sakinleşememen. Ama dikkat et tekrar takıntı haline gelmesin. Kendine farklı uğraşlar bulabilirsin şu sıra. Bu arada eşin geldi mi onu merak ettim?Canım çocuklukta çok deprem atlattım, onun için ara katta oturamam, hatta sağlam olmadığını düşündüğüm binalardaki arkadaşlara oturmaya gidince midem bulanır, başım döner, kalkmak zorunda kalırım.
Evlendim evleneli hep son katlarda oturdum bu fobimden, psikiyatriye gidip ilaç bile kullandım bir süre.
Uzun süredir unutmuştum, yeniden aynı şeyleri hissetmeye başladım bu depremle
Bugün ekmek almaya gidip gelirken asansör kullanmadım, akşam çocuklara deprem olursa nerelerde durmaları gerektiğini anlattım.
Deprem çantası hazırlayıp arabaya bıraktım.
Küçük kızım bana tepki gösterdi "yeter anne, düşüne düşüne depremi çağırma diye"
Hatta benle kafa buldular, "ne güzel sallandık, çok eğlenceliydi" diye ...
Abla diğerini de bunu da okudum çok sağol. Hep goruyodum timus bezine vurun diye ama psikolojik olarak vurunca rahatliycagimiza inandığımız için etki edeceğini zannediyordum. Ne kadar önemliymiş. Bu konuyu biraz daha araştırıp uygulamaya basliycam inşallah.Timüs Bezi Ne İşe Yarar ve Nasıl Harekete Geçer?
Aşırı üzüntü anında özellikle de bayanlarda gögüslerine vurduklarını görmüşüzdür. Bu olay tamamen beyin tarafından yapılan yani refleks kaynaklı bir harekettir. Kişi göğsüne vururken Timüs bezini titreştirir ve üzüntü kaynaklı bağışıklıkta olacak olan direnç kaybının önüne geçer.
Timüs bezinde meydana gelecek titreşimlerin sıklığı kişinin genç ve sağlıklı yaşamasında paralellik gösterir. Yani Timüs bezi ne kadar çok titrerse kişi o kadar genç ve sağlıklı yaşar. Aşırı üzüntü anında atabileceğiniz bir ” Kahkaha ” veya gögsünüze vurabileceğiniz hafif dokunuşlarla Timüs bezinin titreşmesini sağlayarak direnç kaybını en aza indirebilirsiniz.
Sonuç olarak kahkaha bağışıklık sistemini güçlendirir ve sizi genç tutar. Hayata daima gülümseyerek bakın ve bol bol kahkaha atmayı unutmayın.
işin özü timüs u eşek sudan gelinceye kadar dövün daaaaa ponim oldu mu kısası
Ben de yayımAynen canım benle karıştırdı
Ne güzel abla çocuğu büyütüp senin olduğun levele gelmek istiyorum
Ayy biz de babaannemiz ve dedemizle büyüdük çok zorlanırdı annem çocuklarından çok onlara göre hazırlardı o yüzden taştan yumuşak ne bulduysam yiyorum
Ben de aynı fikirdeyim abla. Zalim hiçbir zaman kazanamaz ne burada ne ötede. Rabbim ne zalim olmayı ne de onu alkişlamayi nasip etmesin hicbirimize.ben zalim olunacağına mazlum olunması daha iyi diye düşünenlerdenim :) boş ver gülüm zalim olma sen zalimin kalbi katıdır asla mutlu olamaz sen kalbini yumuşak sevgiyle dolu tut bence
Ekşınlı film izliyoruz bu sayılır mıHellööö kızlar nörürsünüz herifler mi evdde değişik ekşınlı şeyler mi yapıyorsunuz
Ay ne ekşını bacım benimki 2 yaş sendromu oldu herhalde sürekli bir şeyleri ağlayarak yaptırmaya çalışıyor kendini yere atıyor evin iklimi bu böyle ortamda ekşın mekşın olmuyor vallaHellööö kızlar nörürsünüz herifler mi evdde değişik ekşınlı şeyler mi yapıyorsunuz
Sene sonu bebesiyiz hepBen de yayım
Ne zaman bitecek bu sendrom bi tane deli dana da benim evde var bezdirdiAy ne ekşını bacım benimki 2 yaş sendromu oldu herhalde sürekli bir şeyleri ağlayarak yaptırmaya çalışıyor kendini yere atıyor evin iklimi bu böyle ortamda ekşın mekşın olmuyor valla
Keşke evde olsa yaaHellööö kızlar nörürsünüz herifler mi evdde değişik ekşınlı şeyler mi yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?