Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

doğru söze ne denir

Yok kız hiç öyle zalim değilim keşke olabilsem ama bu devirde zalim olan kazaniyo
ben zalim olunacağına mazlum olunması daha iyi diye düşünenlerdenim :) boş ver gülüm zalim olma sen zalimin kalbi katıdır asla mutlu olamaz sen kalbini yumuşak sevgiyle dolu tut bence

Teşekkürler ablam

Adanalı geliniyim kız, tanımaz mıyım.

Erkekleri çok tatlı minnoş oluyor ama o erkeklerin 1.derece kadın akrabaları o erkeklerin eşlerine karşı zalımlıkta çağ atlamışlar
Evet bu konuda haklısın 3 eltiyiz 2 siyle de konuşmuyorum daha doğrusu onlar benle konuşmuyor niyeyse en küçük gelinim bir de

ben zalim olunacağına mazlum olunması daha iyi diye düşünenlerdenim :) boş ver gülüm zalim olma sen zalimin kalbi katıdır asla mutlu olamaz sen kalbini yumuşak sevgiyle dolu tut bence
Çok doğru söylüyorsun canım Allah bilsin tabi ama bazı merhametsiz insanlara anladığı dilden konuşmak istiyorum bazen

Evet bu konuda haklısın 3 eltiyiz 2 siyle de konuşmuyorum daha doğrusu onlar benle konuşmuyor niyeyse en küçük gelinim bir de
Hadi tahmin edeyim sebebini

Kocana düşündükleri biri vardı, eşin onunla değil seninle evlenince hesabıda sana mı kaldı

Hadi tahmin edeyim sebebini

Kocana düşündükleri biri vardı, eşin onunla değil seninle evlenince hesabıda sana mı kaldı
Yok kaynanam bana ve oğluma onlardan daha çok düştü onun için galiba ama evin en kucuguyle evliyim napim yani kocam cok seviliyor evde

Aa sagol abla cok sevindimm, burdayim tabikii herzamanki gbi koruma yapicam daha :)
Kuzumm hayırlı olsun mezuniyetin, uzuuun süreler koruduğunu görürüz inşallah burda
Hoşgeldin canım, ayrı kalma burdan katil aramıza tekrar bi an önce
Ponim bunu dün alintilamiştim ama sen zaten vermissin maşallah kiloyu hemen
Canım daha yeni atlattiniz çok normal hemen sakinleşememen. Ama dikkat et tekrar takıntı haline gelmesin. Kendine farklı uğraşlar bulabilirsin şu sıra. Bu arada eşin geldi mi onu merak ettim?
Abla diğerini de bunu da okudum çok sağol. Hep goruyodum timus bezine vurun diye ama psikolojik olarak vurunca rahatliycagimiza inandığımız için etki edeceğini zannediyordum. Ne kadar önemliymiş. Bu konuyu biraz daha araştırıp uygulamaya basliycam inşallah.
Ben de yayım
Ben de aynı fikirdeyim abla. Zalim hiçbir zaman kazanamaz ne burada ne ötede. Rabbim ne zalim olmayı ne de onu alkişlamayi nasip etmesin hicbirimize.
Hellööö kızlar nörürsünüz herifler mi evdde değişik ekşınlı şeyler mi yapıyorsunuz
Ekşınlı film izliyoruz bu sayılır mı

Hellööö kızlar nörürsünüz herifler mi evdde değişik ekşınlı şeyler mi yapıyorsunuz
Ay ne ekşını bacım benimki 2 yaş sendromu oldu herhalde sürekli bir şeyleri ağlayarak yaptırmaya çalışıyor kendini yere atıyor evin iklimi bu böyle ortamda ekşın mekşın olmuyor valla

Ay ne ekşını bacım benimki 2 yaş sendromu oldu herhalde sürekli bir şeyleri ağlayarak yaptırmaya çalışıyor kendini yere atıyor evin iklimi bu böyle ortamda ekşın mekşın olmuyor valla
Ne zaman bitecek bu sendrom bi tane deli dana da benim evde var bezdirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…