- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.761
Nerde seninki bacım görevee neeyim mi gittiKeşke evde olsa yaaevimde olurdum ben de
MalesefNerde seninki bacım görevee neeyim mi gitti
Aman Allahım sabah iki dilim börek, patates kızartması akşam ekmek arası döner ay evlerden Irak abovvvv26 Ocak Pazar menüm
11:00
2 dilim börek
1 kk peynir
5-6 dilim sucuk
5-6 patates kızartması
2 yeşil zeytin
18:00
Ekmek arası et döner
Ayran
Hiiiiç sağlıklı bir menü olmadı bu. Sabah misafirlikteydik. Akşam da eşim yeni açılan bi yerin et dönerini yemeyi teklif edince ben de istedim. Porsiyon olarak alabilirdim sonradan pişman oldum. Yarın hafif vir menü ve sporla telafi yapicam insallah
Benimkine de elazığ görevi çıktıydı uzunca bi süre gitmeyecek artıkMalesef
Keşke yurt içi görevi olsa ya arada bir izne gelirdi belki cumartesi oglumuzun dogum gününü kutlayacağız ama babası yok ilk doğum günü bir deBenimkine de elazığ görevi çıktıydı uzunca bi süre gitmeyecek artık
Unumuzu eledik eleğimizi astıkHellööö kızlar nörürsünüz herifler mi evdde değişik ekşınlı şeyler mi yapıyorsunuz
Üzülme canım iyi ki net var artık görüntülü katılır aranıza. Herkesin sağlığı yerinde olsun daKeşke yurt içi görevi olsa ya arada bir izne gelirdi belki cumartesi oglumuzun dogum gününü kutlayacağız ama babası yok ilk doğum günü bir de
Evet 91 sayılırım bendeSene sonu bebesiyiz hep
Aman Allahım sabah iki dilim börek, patates kızartması akşam ekmek arası döner ay evlerden Irak abovvvv
Kiyamamm daha güzel günleriniz olur inşallah canımKeşke yurt içi görevi olsa ya arada bir izne gelirdi belki cumartesi oglumuzun dogum gününü kutlayacağız ama babası yok ilk doğum günü bir de
Üzme kendini kuzu sonuçta görev için orada inşallah sağ Salim döner Allah uzun ömürler versin çocuğunuza daha nice doğum günleri olur inşallah yine bir arada olursunuz canınız sağ olsun sağlığınız yerinde olsun geri kalan her şey hallolurKeşke yurt içi görevi olsa ya arada bir izne gelirdi belki cumartesi oglumuzun dogum gününü kutlayacağız ama babası yok ilk doğum günü bir de
O da olmasa kafayı yerdimÜzülme canım iyi ki net var artık görüntülü katılır aranıza. Herkesin sağlığı yerinde olsun da
İnşallah canım sağolEvet 91 sayılırım bende
Cook abarttim bugün sorma
Kiyamamm daha güzel günleriniz olur inşallah canım ❤
Görevi nedir eşinin canım ? Çok zordur eminim Rabbim yardımcınız olsunKeşke yurt içi görevi olsa ya arada bir izne gelirdi belki cumartesi oglumuzun dogum gününü kutlayacağız ama babası yok ilk doğum günü bir de
Ooo yeaaaUnumuzu eledik eleğimizi astık
İnşallah canım çok sağolÜzme kendini kuzu sonuçta görev için orada inşallah sağ Salim döner Allah uzun ömürler versin çocuğunuza daha nice doğum günleri olur inşallah yine bir arada olursunuz canınız sağ olsun sağlığınız yerinde olsun geri kalan her şey hallolur
Uzman obüs şoförü evlendik evleneli hep Suriye'de şu an idlipte çok sor geciyor Cook babasız çocuk büyütmek de ayrı bir zor Allah öyle insanlara yardım etsinGörevi nedir eşinin canım ? Çok zordur eminim Rabbim yardımcınız olsun
Evet her zaman zor oğluma sorsan o bile dert yanar " istediğim zaman oyun oynayamayacaksam neden yaşıyorum bu dünya da , kurallar kurallar kim koydu bu lanet kuralları, bu annemle babamın başla işi yok gibi sürekli benimle uğraşıyorlar, babam bana istediğim oyuncağı almayacaksa neden babamki benim " gibiBantta yürürken ağır yaşamları izledim gene.dr now kilo veremeyen hastasına'hayatındaki problemleri bahane edip yemeyi bırak çünkü hayat her zaman zor' dedi ne kadar haklı
Bi arkadaşımın eşi de suriyede görevli o da çok zorlanıyor çok zor cidden Rabbim yardımcınız olsun canım inşallah mükafatınızı alırsınızUzman obüs şoförü evlendik evleneli hep Suriye'de şu an idlipte çok sor geciyor Cook babasız çocuk büyütmek de ayrı bir zor Allah öyle insanlara yardım etsin
Arkadaşım bende, lise yıllarımızı anıyoruzHellööö kızlar nörürsünüz herifler mi evdde değişik ekşınlı şeyler mi yapıyorsunuz
Eşim gelmedi canım, arkadaşım var zaten, yanlız değilimCanım daha yeni atlattiniz çok normal hemen sakinleşememen. Ama dikkat et tekrar takıntı haline gelmesin. Kendine farklı uğraşlar bulabilirsin şu sıra. Bu arada eşin geldi mi onu merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?