- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.781
Allah kolaylık versin canım, sen hep böyle anne ve kv mı geziyorsun o zaman, evine hiç geçmiyor musunUzman obüs şoförü evlendik evleneli hep Suriye'de şu an idlipte çok sor geciyor Cook babasız çocuk büyütmek de ayrı bir zor Allah öyle insanlara yardım etsin
26 Ocak Pazar menüm
11:00
2 dilim börek
1 kk peynir
5-6 dilim sucuk
5-6 patates kızartması
2 yeşil zeytin
18:00
Ekmek arası et döner
Ayran
Hiiiiç sağlıklı bir menü olmadı bu. Sabah misafirlikteydik. Akşam da eşim yeni açılan bi yerin et dönerini yemeyi teklif edince ben de istedim. Porsiyon olarak alabilirdim sonradan pişman oldum. Yarın hafif vir menü ve sporla telafi yapicam insallah
10:00
Filtre kahve
11:30
1 çay kaşığı tereyağında pişmiş iki yumurta
1 dilim beyaz peynir
6 tane yeşil zeytin
16:00
Tarçınlı Türk kahvesi
17:15
1 ayva
19:15
ızgara kuzu ciğer bir porsiyon
Salata
Büyük ayran
Fındık lahmacun (ikram, elin ayası kadar olanlardan)
21:00
içine limon sıkılmış sade maden suyu içmekteyim
Su: şimdilik 2 litre üçe tamamlarım
spor: 30 dakika yürüyüş 30 puan
@Dream00
Heellöööö
Saat 11
4 y.kaşık menemen
bi dilim sucuk
biraz omlet
bi lokma peynir
bir çeri domates
2 wasa
Çay
saat 16
1 greyfurt
Saat 18
Bi kepçe sütlü mantar çobası
Bi tabak mantarlı kabak yemeği
Bol ekşili salata
8 bin adım
3 lt su
12.00
Çeyrek bazlama kaşarlı tost
7 zeytin
16.00
Portakal
18.30
15 adet fırında hamsi
Salata
Turşu 2 tk
Su 2.5 lt
60 dk yürüyüş puan 120
@Dream00
Amin canım inşallah sağolBi arkadaşımın eşi de suriyede görevli o da çok zorlanıyor çok zor cidden Rabbim yardımcınız olsun canım inşallah mükafatınızı alırsınız
Zalım gadın hem kv geliyor hem çocuklar ohh mis renkli hayatın varPazar raporum
Sabah kv kp kahvaltiya geldi onlar gidince eşimle 1.5 saatlik yola araba bakmaya gittik
Ordan dönüşte dunurlere bassagligina ugradik
Orda kiymali pide ve baklava yenmedi :)))
Eve gelince direk mutfaga girdim
Cocuklar geldi yemek vs.
Gittiler, mutfagi toparladim bulasiklari makineye depip cayimi aldim oturdum simdi
Ohhhh sessizlik sen ne güzel biseysin
Evime geçiyorum kardeşim geliyor yanıma bazen tek zor oluyor çocukla. Oğlumu Dr a getirdik yüzünde egzama vardi geçmiyor alerjik olduğunu dusunuyordum tahlil yapıldı salı günü tekrar kontrol var onun için geldim ama onun dışında da geliyorum buralara napayımAllah kolaylık versin canım, sen hep böyle anne ve kv mı geziyorsun o zaman, evine hiç geçmiyor musun
Çok az karbonu kaçırmışsın afiyet olsun10:300=== 4 yk ıspanaklı yumurta
1 yk cevizli biber
1 yk lor
1 kk peynir
1/4 simit
17:00=== 3 adet kıymalı bulgurlu biber dolma
Salata
2 bardak ayran
Su 2 lt
Guzel afiyet olsun canımBugünkü menüm
Saat 9 da
1 domatesli yumurta
2 yk tavuk ciğeri
Sekersiz çay
Saat 12 de
10 tane yer fistigi
Saat 16.15 de
4 minik sıkım etsiz çiğköfte
3 yk salata
Yarim bardak ayran
Su 2 lt yatana kadar 3 ü bulur.
Spor yok.
Heee ne demezsinZalım gadın hem kv geliyor hem çocuklar ohh mis renkli hayatın var
Allah yardimcin olsunEvime geçiyorum kardeşim geliyor yanıma bazen tek zor oluyor çocukla. Oğlumu Dr a getirdik yüzünde egzama vardi geçmiyor alerjik olduğunu dusunuyordum tahlil yapıldı salı günü tekrar kontrol var onun için geldim ama onun dışında da geliyorum buralara napayım
Sen onlara git en iyisiHeee ne demezsin
Cocuklar evi savas alanina cevirdiler
Bunlara oyuncak almak dogru degilmis
Kizinda bugun sendromu ustundeydi :)))
Yok anacim hersey vaktiyleymis demekki
Ne kadar sevsemde bikac saat sabredebiliyom
Seninde istedigin o degilmi zatenBenim herif de dışarı kaçtı fabrikatör arkadaşı aramış, tam da bebeler uyuyacağı saat de 9buçukta tabanları vura vura ağzı bilmem neresinde
Gören duyan da evde sıkı yönetim var sanır töbeler töbesi iflahım söndü kızı yatır uyansın geri yatır oğlanı dizginle boyama yap kitap oku dişini fırçala kuşunu yıka
Naaa buraya yazıyorum herif gelince bi de napiyosun hayatım uyudun mu diye diye sırnaşacak
Menüm
09.00
Kahve
10.30
3 yk bol yulaflı müsli
Yarım sb süt
Yarım portakal
13.00
5 fındık
15.00
3 köfte
Salata
17.00
Yarım elma
5 badem *
18 30
1 kase ayran çorbası
Turp
2 yk kavurma *
Su 2
Spor 40 dk bantta yürüyüş 120 p @Dream00
(*detoksta olmayanlar)
12.00
Çeyrek bazlama kaşarlı tost
7 zeytin
16.00
Portakal
18.30
15 adet fırında hamsi
Salata
Turşu 2 tk
Su 2.5 lt
60 dk yürüyüş puan 120
@Dream00
10:300=== 4 yk ıspanaklı yumurta
1 yk cevizli biber
1 yk lor
1 kk peynir
1/4 simit
17:00=== 3 adet kıymalı bulgurlu biber dolma
Salata
2 bardak ayran
Su 2 lt
Bugünkü menüm
Saat 9 da
1 domatesli yumurta
2 yk tavuk ciğeri
Sekersiz çay
Saat 12 de
10 tane yer fistigi
Saat 16.15 de
4 minik sıkım etsiz çiğköfte
3 yk salata
Yarim bardak ayran
Su 2 lt yatana kadar 3 ü bulur.
Spor yok.
Az naz yapiiiim diyom ama sonra kaçarsa diye de gözüm yemiyorSeninde istedigin o degilmi zaten
Eşin geldi miBende pazar raporu vereyim
Sabah annem gitti 7 de sonra bebeler kalktı onları yedir ortalığı topla havalandır sıra bana geldi kahvaltı sırası kahvaltı yaptım bebeleri hava biraz iyi geldi sitenin bahçesine indirdim 45 Dk oynadılar oğlanın uykusu geldi çıktık eve uyudu sonra kızım ile etkinlik yaptık kahve yapayım derken oğlan kalktı biraz birşeyler yedi beni emdi önce kızı yıkadım sonra oğlumu terlemişken 1 mil Leslie yaptım sonra ben duşa çamaşır yıkadım kuruttum katladım tekrar minnaklar ile oynadm sonra yemek yaptım oğlumu yedirdim kızım yemedi iştahı hiç Yök biraz daha oynadık 1 saat ağladı kızım kıyafte bahane etti 1 bardak süt içti sadece sonra yatırmaya gittim 1 saatte zor uyudular kahve ancak içtim oturuyorum çok şükür ortalığı tekrar topladımbayağı uzun oldu
evin yarısını toplayıp süpürdüm benimkilerden biri gitti diğeri girdi eve şimdi ikisi birden çıktı yarım saat gelmez eşim oğlan da akşama geç gelir yemek yapıp eşimin aldıklarını buz dolabına tıkmıştım onları düzenleyip gece de ütü yaparsam bu gün bitecek allahın izniyle
yaa ben kendimi seviyorum vallaha belim sırtım ağrıyor 4 gündür sonra birden ağrı gidiyor bana enerji geliyor gözüme batan ne varsa halledip rahatlıyorum bir bakmışım o gün yapılacaklar bitmiş yaşam alanım düzgün temiz , şu anda da enerjim gayet iyiyken ben yemeğe girişeyim bir de hamur yoğurayım mayalansın :))
hepinize bol güzel enerjiler kalplerinize mutluluk değsinnn
Kuzumm hayırlı olsun mezuniyetin, uzuuun süreler koruduğunu görürüz inşallah burda ❤❤
Hoşgeldin canım, ayrı kalma burdan katil aramıza tekrar bi an önce
Ponim bunu dün alintilamiştim ama sen zaten vermissin maşallah kiloyu hemen
Canım daha yeni atlattiniz çok normal hemen sakinleşememen. Ama dikkat et tekrar takıntı haline gelmesin. Kendine farklı uğraşlar bulabilirsin şu sıra. Bu arada eşin geldi mi onu merak ettim?
Abla diğerini de bunu da okudum çok sağol. Hep goruyodum timus bezine vurun diye ama psikolojik olarak vurunca rahatliycagimiza inandığımız için etki edeceğini zannediyordum. Ne kadar önemliymiş. Bu konuyu biraz daha araştırıp uygulamaya basliycam inşallah.
Ben de yayım
Ben de aynı fikirdeyim abla. Zalim hiçbir zaman kazanamaz ne burada ne ötede. Rabbim ne zalim olmayı ne de onu alkişlamayi nasip etmesin hicbirimize.
Ekşınlı film izliyoruz bu sayılır mı
Canım hayırlı olsun mezuniyetin dilerim uzun süreler korur takıma hellöööö koruyorum demeye gelirsinOhh masallah abla isleri haletmissin. Hamurla ne yaptınn :)
Sagol canimm insallah
Yok canım gelmedi daha görümcemin nişanı vardı ben gitmedim ne zaman gelir bilmiyorumEşin geldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?