Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Uzman obüs şoförü evlendik evleneli hep Suriye'de şu an idlipte çok sor geciyor Cook babasız çocuk büyütmek de ayrı bir zor Allah öyle insanlara yardım etsin
Allah kolaylık versin canım, sen hep böyle anne ve kv mı geziyorsun o zaman, evine hiç geçmiyor musun

Pazar raporum

Sabah kv kp kahvaltiya geldi onlar gidince eşimle 1.5 saatlik yola araba bakmaya gittik
Ordan dönüşte dunurlere bassagligina ugradik
Orda kiymali pide ve baklava yenmedi :)))
Eve gelince direk mutfaga girdim
Cocuklar geldi yemek vs.
Gittiler, mutfagi toparladim bulasiklari makineye depip cayimi aldim oturdum simdi

Ohhhh sessizlik sen ne güzel biseysin

Bol karbonlu bir menü evet

Güzel menü afiyet olsun

Afiyet olsun güzel

12.00

Çeyrek bazlama kaşarlı tost

7 zeytin

16.00

Portakal

18.30

15 adet fırında hamsi

Salata

Turşu 2 tk

Su 2.5 lt

60 dk yürüyüş puan 120

@Dream00

Bazlama dışında güzel canım

Zalım gadın hem kv geliyor hem çocuklar ohh mis renkli hayatın var

Allah kolaylık versin canım, sen hep böyle anne ve kv mı geziyorsun o zaman, evine hiç geçmiyor musun
Evime geçiyorum kardeşim geliyor yanıma bazen tek zor oluyor çocukla. Oğlumu Dr a getirdik yüzünde egzama vardi geçmiyor alerjik olduğunu dusunuyordum tahlil yapıldı salı günü tekrar kontrol var onun için geldim ama onun dışında da geliyorum buralara napayım

10:300=== 4 yk ıspanaklı yumurta
1 yk cevizli biber
1 yk lor
1 kk peynir
1/4 simit

17:00=== 3 adet kıymalı bulgurlu biber dolma
Salata
2 bardak ayran

Su 2 lt
Çok az karbonu kaçırmışsın afiyet olsun Guzel afiyet olsun canım

Benim herif de dışarı kaçtı fabrikatör arkadaşı aramış, tam da bebeler uyuyacağı saat de 9buçukta tabanları vura vura ağzı bilmem neresinde
Gören duyan da evde sıkı yönetim var sanır töbeler töbesi iflahım söndü kızı yatır uyansın geri yatır oğlanı dizginle boyama yap kitap oku dişini fırçala kuşunu yıka
Naaa buraya yazıyorum herif gelince bi de napiyosun hayatım uyudun mu diye diye sırnaşacak

Zalım gadın hem kv geliyor hem çocuklar ohh mis renkli hayatın var
Heee ne demezsin
Cocuklar evi savas alanina cevirdiler
Bunlara oyuncak almak dogru degilmis
Kizinda bugun sendromu ustundeydi :)))
Yok anacim hersey vaktiyleymis demekki
Ne kadar sevsemde bikac saat sabredebiliyom

Allah yardimcin olsun
Peki ne kadar daha kalicak eşin

Seninde istedigin o degilmi zaten

Yulaflı müsli nedir canım şu hazır paket müslilerden mi yoksa sadece yulaf ezmesi mi kattın

12.00
Çeyrek bazlama kaşarlı tost
7 zeytin

16.00
Portakal

18.30
15 adet fırında hamsi
Salata
Turşu 2 tk

Su 2.5 lt
60 dk yürüyüş puan 120
@Dream00

Bazlama serbest mi ağam
Çeyreklen durduysan iyiymiş ben başladı mı töbeler töbesi bir bazlama gömerik

10:300=== 4 yk ıspanaklı yumurta
1 yk cevizli biber
1 yk lor
1 kk peynir
1/4 simit

17:00=== 3 adet kıymalı bulgurlu biber dolma
Salata
2 bardak ayran

Su 2 lt

Sen hep az yiyosun gibi geliyor
Bu hafta ben de yapıcam dolma karabuğdaylı ya da kinoalı olacak

Tavuk ciğeri epeydir yemedim sanki yiyemezmişim beğenmezmişim gibi geliyor halbuki eskiden hiç affetmezdim
Çi köfte dedin ciğerimi yedin bacım nasıl duruyorsunuz ya üç taneyle ben bi paket yerim marula dürüp dürüp acıyı basıp ayranı dikip oo yeaaa

Bende pazar raporu vereyim
Sabah annem gitti 7 de sonra bebeler kalktı onları yedir ortalığı topla havalandır sıra bana geldi kahvaltı sırası kahvaltı yaptım bebeleri hava biraz iyi geldi sitenin bahçesine indirdim 45 Dk oynadılar oğlanın uykusu geldi çıktık eve uyudu sonra kızım ile etkinlik yaptık kahve yapayım derken oğlan kalktı biraz birşeyler yedi beni emdi önce kızı yıkadım sonra oğlumu terlemişken 1 mil Leslie yaptım sonra ben duşa çamaşır yıkadım kuruttum katladım tekrar minnaklar ile oynadm sonra yemek yaptım oğlumu yedirdim kızım yemedi iştahı hiç Yök biraz daha oynadık 1 saat ağladı kızım kıyafte bahane etti 1 bardak süt içti sadece sonra yatırmaya gittim 1 saatte zor uyudular kahve ancak içtim oturuyorum çok şükür ortalığı tekrar topladım bayağı uzun oldu

Eşin geldi mi

Ohh masallah abla isleri haletmissin. Hamurla ne yaptınn :)

Sagol canimm insallah

Benimde bugun baya yogun geti oglum uyudukca temizlik yemek vs yaptm zatem aksamina kv geldi yemek yedk cay ictik smdi yatiyoz. Benim oglanda 4 gundur 11 olmadan uyumuyor 8-9u gecirmezdi ne oldu anlamiyorm. Enerjisini atamiyor heralde geceleri sapitiyor. Neyseki uyudu insallah iyi uyuruz baklm iyi geclr kizlar zaman buldukca gene ugrarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…