Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım hayırlı olsun mezuniyetin dilerim uzun süreler korur takıma hellöööö koruyorum demeye gelirsin

Sagolasin canim darısı sanaa Kizz buyuk konusmiym ama kopamam ben burdan ya hamilelikte bile hep burdaydm :) simdilik koruma kv gidince 1-2 kg daha vericem insallah baklm

Bantta yürürken ağır yaşamları izledim gene.dr now kilo veremeyen hastasına'hayatındaki problemleri bahane edip yemeyi bırak çünkü hayat her zaman zor' dedi ne kadar haklı
Ay ben de geçen bi bölümüne denk geldim Rob muydu neydi adamın adam Dr Now’un hastanede kalp krizi geçirdi öldü Ay nasıl üzüldüm etkilendim adam nişanlıydı sözde zayıflayıp bir sene sonra evleneceklerdi

Sağol canım belli bir şey yok ama uzun süre kalacak gibi
Bildiğim kadarıyla göreve İdlib gitseler bile hergün mesai bitiminde Hatay sınırları içinde konaklıyorlar, madem süre belli değil yakın yerde ikamet etsen olmaz mı?

26.01.PAZAR

11.00
1 yumurtadan az omlet
3 kş ciğer kavurma
Peynir
Yarim avakado
1 zeytin
3 tk badem ezmesi

16.00 civari
1 avuç findik

19.00
2 sk kuzu kavurma
Salata
Yarim bardak ayran

Yollarda olunca Suyu bugun fazla icemedim
2 gündür menün kalabalık, haftasonu diye mi, yoksa özel bir nedeni var mı

Bildiğim kadarıyla göreve İdlib gitseler bile hergün mesai bitiminde Hatay sınırları içinde konaklıyorlar, madem süre belli değil yakın yerde ikamet etsen olmaz mı?
Hayır canım öyle değil bunlar idlibin yan tarafında bir köy var orda kalıyorlar sürekli olarak 3 saat filan uzaklıktalar sınırdan ben de Antep'te oturuyorum zaten ama gelemiyor orda nasıl edeyimki çocukla

Hayır canım öyle değil bunlar idlibin yan tarafında bir köy var orda kalıyorlar sürekli olarak 3 saat filan uzaklıktalar sınırdan ben de Antep'te oturuyorum zaten ama gelemiyor orda nasıl edeyimki çocukla
Burada konaklayan askerler var, İdlib görevde olan, senin eşimde aynı durumda diye düşündüm canım

Ayrıca bunlar topçu oldukları için öyle bir imkan yok canım atış yapıyorlar sürekli su anda ortalık da kötü bir süre erzak tırları bile ulaşamadı onlara çok zor çok Allah yardım etsin bütün askerlerimize

Annen niye acele etti ki o zaman, biraz daha kalsaydı.
Seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim.
Babamın hastane işlerinden dolayı gitmek zorundaydı canım tek başına halledebileceği şeyler değil di bu sefer öyle oldu ama 2 aya tekrar gelirim meydanı boş bırakmayacağım dedi

Amin, Allah yardımcıları olsun

Listeye girdigin hafta bu menü hiiiiic olmamis nazli

Tavuk ciğeri lezzetli.firında daha güzel olur.iyi bir protein deposu.benim diyetime uygun.artmisti kahvaltida yedim bende.
Aksam da misafirim vardi.onlara borek yapacaktım.bende ton baligi yicektim.komsu ciğkofte getirmis.
Ben de bugün bu benim menüm olsun dedim.güzel de oldu.aslinda 2 sıkım anca eder.hemen salatayla ayranla gecistirdim.
Yoksa bende cok severim.1 kilo yiyebilirim.
Ama iste kendimi tutmam lazim.kilom 97.5
Senin kilonda olsam yemeye korkmazdim bende canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…