- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.801
Canım hayırlı olsun mezuniyetin dilerim uzun süreler korur takıma hellöööö koruyorum demeye gelirsin
Ay ben de geçen bi bölümüne denk geldim Rob muydu neydi adamın adam Dr Now’un hastanede kalp krizi geçirdi öldü Ay nasıl üzüldüm etkilendim adam nişanlıydı sözde zayıflayıp bir sene sonra evleneceklerdiBantta yürürken ağır yaşamları izledim gene.dr now kilo veremeyen hastasına'hayatındaki problemleri bahane edip yemeyi bırak çünkü hayat her zaman zor' dedi ne kadar haklı
Şehir dışında mı yani?Yok canım gelmedi daha görümcemin nişanı vardı ben gitmedim ne zaman gelir bilmiyorum
Sağol canım belli bir şey yok ama uzun süre kalacak gibiAllah yardimcin olsun
Peki ne kadar daha kalicak eşin
Bağımlı olunuyor demi ehuheheh ben de mefkuremin bağımlısıyım sormaSagolasin canim darısı sanaaKizz buyuk konusmiym ama kopamam ben burdan ya hamilelikte bile hep burdaydm :) simdilik koruma kv gidince 1-2 kg daha vericem insallah baklm
Evet canım şehir dışındaŞehir dışında mı yani?
Bildiğim kadarıyla göreve İdlib gitseler bile hergün mesai bitiminde Hatay sınırları içinde konaklıyorlar, madem süre belli değil yakın yerde ikamet etsen olmaz mı?Sağol canım belli bir şey yok ama uzun süre kalacak gibi
Annen niye acele etti ki o zaman, biraz daha kalsaydı.Evet canım şehir dışında
2 gündür menün kalabalık, haftasonu diye mi, yoksa özel bir nedeni var mı26.01.PAZAR
11.00
1 yumurtadan az omlet
3 kş ciğer kavurma
Peynir
Yarim avakado
1 zeytin
3 tk badem ezmesi
16.00 civari
1 avuç findik
19.00
2 sk kuzu kavurma
Salata
Yarim bardak ayran
Yollarda olunca Suyu bugun fazla icemedim
Illa bana bi laf atacakBağımlı olunuyor demi ehuheheh ben de mefkuremin bağımlısıyım sorma
Hayır canım öyle değil bunlar idlibin yan tarafında bir köy var orda kalıyorlar sürekli olarak 3 saat filan uzaklıktalar sınırdan ben de Antep'te oturuyorum zaten ama gelemiyor orda nasıl edeyimki çocuklaBildiğim kadarıyla göreve İdlib gitseler bile hergün mesai bitiminde Hatay sınırları içinde konaklıyorlar, madem süre belli değil yakın yerde ikamet etsen olmaz mı?
Evde oldugum icin kahvalti yapabildim2 gündür menün kalabalık, haftasonu diye mi, yoksa özel bir nedeni var mı
Burada konaklayan askerler var, İdlib görevde olan, senin eşimde aynı durumda diye düşündüm canımHayır canım öyle değil bunlar idlibin yan tarafında bir köy var orda kalıyorlar sürekli olarak 3 saat filan uzaklıktalar sınırdan ben de Antep'te oturuyorum zaten ama gelemiyor orda nasıl edeyimki çocukla
Miktar artışı dikkatimi çekti, içerik güzelEvde oldugum icin kahvalti yapabildim
Ama icerikte kötü bisey yok heralde :))
Ayrıca bunlar topçu oldukları için öyle bir imkan yok canım atış yapıyorlar sürekli su anda ortalık da kötü bir süre erzak tırları bile ulaşamadı onlara çok zor çok Allah yardım etsin bütün askerlerimizeBildiğim kadarıyla göreve İdlib gitseler bile hergün mesai bitiminde Hatay sınırları içinde konaklıyorlar, madem süre belli değil yakın yerde ikamet etsen olmaz mı?
Babamın hastane işlerinden dolayı gitmek zorundaydı canım tek başına halledebileceği şeyler değil di bu sefer öyle oldu ama 2 aya tekrar gelirim meydanı boş bırakmayacağım dediAnnen niye acele etti ki o zaman, biraz daha kalsaydı.
Seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim.
Amin, Allah yardımcıları olsunAyrıca bunlar topçu oldukları için öyle bir imkan yok canım atış yapıyorlar sürekli su anda ortalık da kötü bir süre erzak tırları bile ulaşamadı onlara çok zor çok Allah yardım etsin bütün askerlerimize
AminAyrıca bunlar topçu oldukları için öyle bir imkan yok canım atış yapıyorlar sürekli su anda ortalık da kötü bir süre erzak tırları bile ulaşamadı onlara çok zor çok Allah yardım etsin bütün askerlerimize
Listeye girdigin hafta bu menü hiiiiic olmamis nazli26 Ocak Pazar menüm
11:00
2 dilim börek
1 kk peynir
5-6 dilim sucuk
5-6 patates kızartması
2 yeşil zeytin
18:00
Ekmek arası et döner
Ayran
Hiiiiç sağlıklı bir menü olmadı bu. Sabah misafirlikteydik. Akşam da eşim yeni açılan bi yerin et dönerini yemeyi teklif edince ben de istedim. Porsiyon olarak alabilirdim sonradan pişman oldum. Yarın hafif vir menü ve sporla telafi yapicam insallah
Tavuk ciğeri lezzetli.firında daha güzel olur.iyi bir protein deposu.benim diyetime uygun.artmisti kahvaltida yedim bende.Yulaflı müsli nedir canım şu hazır paket müslilerden mi yoksa sadece yulaf ezmesi mi kattın
Bazlama serbest mi ağam
Çeyreklen durduysan iyiymiş ben başladı mı töbeler töbesi bir bazlama gömerik
Sen hep az yiyosun gibi geliyor
Bu hafta ben de yapıcam dolma karabuğdaylı ya da kinoalı olacak
Tavuk ciğeri epeydir yemedim sanki yiyemezmişim beğenmezmişim gibi geliyor halbuki eskiden hiç affetmezdim
Çi köfte dedin ciğerimi yedin bacım nasıl duruyorsunuz ya üç taneyle ben bi paket yerim marula dürüp dürüp acıyı basıp ayranı dikip oo yeaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?