Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yeşil cay mısır puskulu kıraz sapı tarcın karıstırıp demledım yokmu yanıma gelen bakın bu modtayımmm:126:

bende yeşilçayımı demledim içinede tarçın attım.... bir tutamda kurbağa bacağı ..... valla iyice kocakarılara döndük yaaa... hiç işim olmazdı benim otlarla şu halime bak....

ayyy supermıs bu uretken cevık aynı zmanda dusuncelı arkadasımmm

gamzecim bunuda sana yazıyorum bebeğim :

gamzeli yanakların,
kilolu bacakların,
nerde görsem tanırım,
göbeğine bakarım...

ayy şairleştirdiniz kız beni

Bilgisayar başında kendi kendime gülüyorum, görende deli sanacak Tam bana uyuyor canım özellikle "kilolu bacakların kısmı"

bende yeşilçayımı demledim içinede tarçın attım.... bir tutamda kurbağa bacağı ..... valla iyice kocakarılara döndük yaaa... hiç işim olmazdı benim otlarla şu halime bak....

ahh cnmm al bendende o kadar... babam dıo napıyon sen bu kadar otu ıse yarıyormu acaba

betülcüm bu tarçın gerçekten işe yarıyormu, ne gibi bir faydası oluyor? bide çayın tadını kötüleştiriyormu?

betülcüm bu tarçın gerçekten işe yarıyormu, ne gibi bir faydası oluyor? bide çayın tadını kötüleştiriyormu?

yooo çubuk tarçın atıyorum hiçte kötü olmuyor... rivayete göre tatlı krizlerini önlüyormuş.... bende işe yarıyo gibi psikolojikte olabilir çünkü inandım tarçınlı bir şey girerse mideye tatlı istemiyeceğime :))) 12 gündür hiç çukulata yemedim mesela bir gıdımcık bile..... herhangi bir tatlıyada meyletmedim çok şükür buna bağlıyorum.... canım ister gibi olduğunda tarçını dayıyorum

kesınlıkle betule katıloyorum tozuda kabuguda ıse yarıyor.Kesınlıkle tatlı ıhtıyacını bastırıyor...

vaoov süpermiş, çubuk tarçını tek seferlikmi kullanıyorsun, yoksa 1 çubukla 1 haftayı mı geçiriyorsun nasıl kullanılıyor? yada normal tarçın döksek nasıl olur?

Kızlar Güzel bir Yazı okudum şimdi paylaşıyorum ;

Bulaşık yıkarken dua et.
Yıkanacak tabaklar olduğuna şükret;
Çünkü bu yiyecek bir şeyler olduğunubirilerini doyurduğunu
Birileriyle ilgilendiğini yemek yapıp sofra kurduğunu gösterir.
O anda yıkayacak tek bir tabağı olmayan
Sofra kuracağı hiç kimsesi olmayan milyonlarca insanı düşün.

Paulo Coelho / Portobello Cadısı

kesınlıkle betule katıloyorum tozuda kabuguda ıse yarıyor.Kesınlıkle tatlı ıhtıyacını bastırıyor...

valla o minnacık şeylerin kalorisi benim bir gece yaptığım sporda yaktığımdan bile fazla.... çok korkunç yani.... ayyy yediklerimi düşündükçe iyi diyorum metabbolizmam gene süper çalışmış.... şu çöp sepetim dolar taşardı aburcubur ambalajlarından.... artık boş boş duruyo :))

vaoov süpermiş, çubuk tarçını tek seferlikmi kullanıyorsun, yoksa 1 çubukla 1 haftayı mı geçiriyorsun nasıl kullanılıyor? yada normal tarçın döksek nasıl olur?

ben bir gün boyunca kullanıyorum demliğe atıyorum yeşil çayla beraber demliyom akşama kadar... bende bilmiyorum aslında belki bir haftada gider.... toz tarçında olur.... ben onu yediğim bir şeylere serpmeyi yeğliyorum çayın içinde toz şeklinde hoşuma gitmiyor...

benımde ole valla hatta gecen copu dokerken calısan arkadaslardan bırı murs copun dolmamıs dedı bundan sonra bırz zor dolu gorursun dedım Hıh

benımde ole valla hatta gecen copu dokerken calısan arkadaslardan bırı murs copun dolmamıs dedı bundan sonra bırz zor dolu gorursun dedım Hıh

işte kendi midemizide o çöp sepeti gibi doldurduk... düşünki orda gördüğün sadece ambalaj asıl kallavi olanını yuttun sen....

slm kızçeler bir göreve gittim geldim kaynatmışınız yasemincim şiirler yazmış hepside yemek ve kilo kapsamlı epey güldüm kabuk tarçın demişsiniz uzunn süre kullandığım için resmen tiksindim evde hala bir poşet var tozu ve kabuk aynı değil kandaki şeker oranını ayarladığı için açlık hissini bastırıyomuş kabuk kullanmanız tavsiye ediliyo
ben artık sabah akşam form kayısı çayı +günde 2 kezde 7 otlu çay içiyorum (yeşil çay,mate,kiraz sapı,biberiye,kekik,funda yaprağı,ısırgan)tadıda fena değil bide böyle deneyeyim

nagişim hoşgeldin, kaynattık valla şairliğimde üstümdeydi ben bitki çayımı artık evde içiyorum, işyerinde kahveye abone oldum.
Bende simdi yesilcayimi iciyorum dogadanin tarcinli yesilcayi cok guzel tavsiye ederim

bak tarçınla çubukla filan uğraşamayacak durumda olanlar için o süpermiş, bakim bende marketten , ama yani tarçın ve yeşil çay uyumu nasıl olur hala beğeneceğimi umamıyorum nedense, güzel bir izlenim oluşturmuyor bende bakalım, akşam bi deniyim.

ayyyy dondurmalar çıkmış.... şu kornettonun orman meyveli in love ına hastayım yaaa..... ama cıssss.... bu tarçını ben ağzımda tutayım bari emzik gibi

graphicdesigner
bir yeşil çay ne kadar güzel olabilirse o kadar güzel ama yinede bergamutlu yeşil çayı hiçbirine değişmem sarı teneke kutu.. çaykurun...
ama çalıştığım için oyle bir şansım yok mecbur sallama kullanıyorum

ayyyy dondurmalar çıkmış.... şu kornettonun orman meyveli in love ına hastayım yaaa..... ama cıssss.... bu tarçını ben ağzımda tutayım bari emzik gibi

bende magnum hastasıyım clasiğine bayılırım geçen yıldan dolapta vardı kardeşimle eşine yedirdim haftasonu kanıma girmeden yiiinn gari dedim ama gelin görün ki oğlumla hergün dondurma resmi çiziyoruz çilekli,vanilyalı,çıkolatalı,muzlu herrrr çeşittttt

sen en güzeli tarçını buzluğa koy, donsun, onu yala evde dondurma gibi ohh hem zayıflatsın hemde dondurma hissi versin
oooo süpersin bende evde onu içiyorum, ama hiç dikkat etmedim bergamutlumuymuş o aaa

ya bizim burdaki bakkal 1,5 ay önce getirdi koydu dondurma dolabını, ölüyorum hergün önünden geçerken, rengarenk ambalajlar filan cafcaflı zor duruyorum he, dünkü gibi yine gaza getirmeyin beni yerim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…