- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.181
yeşil cay mısır puskulu kıraz sapı tarcın karıstırıp demledım yokmu yanıma gelen bakın bu modtayımmm:126:
off süper bir karışım yaa, iğne ipliğe dönmen lazım bu çaydan sonra şekerim. hemen bende su içerek eşlik ediyorum sana
tabiki mursh'cum, bebeğim senin neren eksik, hemen döktüreyim
simitlerinden sual olmaz,
öğlen menüleri karın doyurmaz.
spor yapsada yağları yanmaz,
üzülme mursh bu kilolar sende de kalmaz.
gamzecim bunuda sana yazıyorum bebeğim:
gamzeli yanakların,
kilolu bacakların,
nerde görsem tanırım,
göbeğine bakarım...
ayy şairleştirdiniz kız beni
bende yeşilçayımı demledim içinede tarçın attım.... bir tutamda kurbağa bacağı..... valla iyice kocakarılara döndük yaaa... hiç işim olmazdı benim otlarla şu halime bak....
bende yeşilçayımı demledim içinede tarçın attım.... bir tutamda kurbağa bacağı..... valla iyice kocakarılara döndük yaaa... hiç işim olmazdı benim otlarla şu halime bak....
betülcüm bu tarçın gerçekten işe yarıyormu, ne gibi bir faydası oluyor? bide çayın tadını kötüleştiriyormu?
betülcüm bu tarçın gerçekten işe yarıyormu, ne gibi bir faydası oluyor? bide çayın tadını kötüleştiriyormu?
yooo çubuk tarçın atıyorum hiçte kötü olmuyor... rivayete göre tatlı krizlerini önlüyormuş.... bende işe yarıyo gibi psikolojikte olabilir çünkü inandım tarçınlı bir şey girerse mideye tatlı istemiyeceğime :))) 12 gündür hiç çukulata yemedimmesela bir gıdımcık bile..... herhangi bir tatlıyada meyletmedim çok şükür buna bağlıyorum.... canım ister gibi olduğunda tarçını dayıyorum
yooo çubuk tarçın atıyorum hiçte kötü olmuyor... rivayete göre tatlı krizlerini önlüyormuş.... bende işe yarıyo gibi psikolojikte olabilir çünkü inandım tarçınlı bir şey girerse mideye tatlı istemiyeceğime :))) 12 gündür hiç çukulata yemedimmesela bir gıdımcık bile..... herhangi bir tatlıyada meyletmedim çok şükür buna bağlıyorum.... canım ister gibi olduğunda tarçını dayıyorum
kesınlıkle betule katıloyorum tozuda kabuguda ıse yarıyor.Kesınlıkle tatlı ıhtıyacını bastırıyor...
vaoov süpermiş, çubuk tarçını tek seferlikmi kullanıyorsun, yoksa 1 çubukla 1 haftayı mı geçiriyorsun nasıl kullanılıyor? yada normal tarçın döksek nasıl olur?
valla o minnacık şeylerin kalorisi benim bir gece yaptığım sporda yaktığımdan bile fazla.... çok korkunç yani.... ayyy yediklerimi düşündükçe iyi diyorum metabbolizmam gene süper çalışmış.... şu çöp sepetim dolar taşardı aburcubur ambalajlarından.... artık boş boş duruyo :))
benımde ole valla hatta gecen copu dokerken calısan arkadaslardan bırı murs copun dolmamıs dedı bundan sonra bırz zor dolu gorursun dedım Hıh
nagişim hoşgeldin, kaynattık valla şairliğimde üstümdeydislm kızçeler bir göreve gittim geldim kaynatmışınız yasemincim şiirler yazmış hepside yemek ve kilo kapsamlıepey güldüm kabuk tarçın demişsiniz uzunn süre kullandığım için resmen tiksindim evde hala bir poşet var tozu ve kabuk aynı değil kandaki şeker oranını ayarladığı için açlık hissini bastırıyomuş kabuk kullanmanız tavsiye ediliyo
ben artık sabah akşam form kayısı çayı +günde 2 kezde 7 otlu çay içiyorum (yeşil çay,mate,kiraz sapı,biberiye,kekik,funda yaprağı,ısırgan)tadıda fena değil bide böyle deneyeyim
Bende simdi yesilcayimi iciyorum dogadanin tarcinli yesilcayi cok guzel tavsiye ederim
ayyyy dondurmalar çıkmış.... şu kornettonun orman meyveli in love ına hastayım yaaa..... ama cıssss.... bu tarçını ben ağzımda tutayım bari emzik gibi
sen en güzeli tarçını buzluğa koy, donsun, onu yala evde dondurma gibi ohh hem zayıflatsın hemde dondurma hissi versinayyyy dondurmalar çıkmış.... şu kornettonun orman meyveli in love ına hastayım yaaa..... ama cıssss.... bu tarçını ben ağzımda tutayım bari emzik gibi
oooographicdesigner
bir yeşil çay ne kadar güzel olabilirse o kadar güzel ama yinede bergamutlu yeşil çayı hiçbirine değişmem sarı teneke kutu.. çaykurun...
ama çalıştığım için oyle bir şansım yok mecbur sallama kullanıyorum
bende magnum hastasıyım clasiğine bayılırımgeçen yıldan dolapta vardı kardeşimle eşine yedirdim haftasonu kanıma girmeden yiiinn gari dedim ama gelin görün ki oğlumla hergün dondurma resmi çiziyoruz çilekli,vanilyalı,çıkolatalı,muzlu herrrr çeşittttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?