Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Amiinnn canım, Allahım düşmanıma vermesin evlat acısı
hayal bile etmek istemiyorum o acıyı
Allah anneme babama sabır versin, dayanma gücü versin, mutluluklar yaşatsın bundan sonrası için ki bi nebze ferahlasın içleri, elimden başka bişe gelmiyor onlar için çünkü

Çok geçmiş olsun canım bazıları malesef şifayı hemen kapıyor iyi geceler
Sağol Nazlicim
GastrikAsit geçmiş olsun tatlım soğan sarımsak ye bol bol...
Kuzuuu daha çok yeni evlisiniz. İlk yıllar daha çok tartışma oluyo. İlk 5 seneyi atlatinca evlilik daha da güçlenir diye bisey okumuştum.7. yıldan bildiriyorum gercekten birbirini oldugun haliyle kabul ediyosun ve daha çok baglaniyosun gittikçe daha çok seviyosun
Biraz daha sabret kuzum çok daha güzel günleriniz olacak insallah
Günaydın güzellikler ❤❤
Bu 15 tatil bitsinmi ne artık
Diyet yapamıyorum keşke girseydim listeye bu hafta ☹
Misafirim gelicek bugün ve daha hiç hazırlıklara başlamadım kız memeyi bırakmıyor
Günaydın canım
Vakit erken daha yetistirirsin sıkma canını.
Misafir geliyo diye bozma sakın bugün. Bu haftayı iyi geçir Cuma girersin listeye.
Pınarım daha once konuşuldu mu hatırlamıyorum. Alerjisi falan olabilir mi bebişin. Belki bisey rahatsız ediyordur cocugu. Senin yediklerinden biri etkiliyor olabilir mi?
Güünaydın hanımlar
Gitmişim yanlış yere yazmışım
Günaydın tatlim

Olabillir cnm bilmiyormki ama ben genel olark aynı besleniyor ve gaz sorunumuz bitmisdi 1 aydir felan rahattik. Şurda 5 gundur gene oluyor o sure zarfında da ole bakliyat tarzi gaz yapcak bisi yemedim aslında.

Aminn. Çok şükür iyileşmeye başlamışlar
sukur canjm ama masallah bu seneyi full hasta gecırdık. Son olsjn ınsallah
Cok gecmis olsun cnm sukur daha iyilermis

Bende iyi sayilirim sagolasin
oyle abla cok sukur daha ıyıler.
Allah daha iyi etsin canım. Tez vakitte sağlığınıza kavuşun.
Memleket neresi ?
saol tatlım ınsallah. Tokat liyım ben
ohh ne iyi yapmıssınız valla iyi olmus. Bizde kızlar hasta olmasaydı annemlerle kız kıza gidecektik kızılcahamam a ama nasip olmadı.
çok teşekkürler canım.
Maalesef canım kucuge. De gectı. Ve o daha zor atlatıyor yavrum bı gece sabaha kadar agladı nerdeyse. Ama daha ıyıyız sımdı. Annem aklım burda kalır dedi beraber donduk yardımcı oluyorlar saolsun lar.

Günaydın güzellikler ❤❤
Bu 15 tatil bitsinmi ne artık
Diyet yapamıyorum keşke girseydim listeye bu hafta ☹
Misafirim gelicek bugün ve daha hiç hazırlıklara başlamadım kız memeyi bırakmıyor
Yemeğe mi.gelecek canim. Yemeğe gelecekse ne yapacaksın ?
Bende yeni uyanabildim off çok uyuyorum.

Oyyy kiyamam yaa geçmiş olsun kuzum.
Bilmiyordum Allahım nasip etsin inşallah sağlıkla askla o guzel yılları...

Kızlar iyileşince hemen gidin canım çok iyi geldi.

Canım özellikle alt tarafı kalın giydir bu süreçte benimki de yerlerde öne gidemiyor ama yuvarna yuvarlana gidiyor her yere

Günaydın hanımlar, bu ara uyku düzenim kötü. Yarın eşim ise başlıyor bizde inşalla h düzene gireceğiz.

Yeni Uyandim hemen hazırlıklara başlayım

Gününüz güzel ve kacamaksiz geçsin
Gunaydın canjm esının ise baslaması cok iyı gelecek size. Kafası da dagılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…