- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.201
sen en güzeli tarçını buzluğa koy, donsun, onu yala evde dondurma gibi ohh hem zayıflatsın hemde dondurma hissi versin
kız bugünde milleti sen yoldan çıkarcekmişsin ama yememişlerbugün hiç ilhamım yok kızlar yaa, ilham olmadan nasıl tasarım yapabilirm kibugün öğlen patates salatası yedim, tam patates oldum valla, iş güç hak getire, zaten iş yok, olanıda yapmak için fikrim gelmiyor, çikolata yeseydim şimdi zihin çakralarım açılırdı
bu topik şair eder adamı beehavalar güzelleşiyor, mağazalar rengarenk cıvıl cıvıl yeni sezonlar açıyor..
ben de göbek önden gidiyor..
gönül güneşlenecek bir fizik istiyor..
canım tatlı yemek istiyor..
sevgülüm zayıflamamı istiyor..
]
şengül neler istiyor,
ama göbeği önden gidiyor.
yaz hızla geliyor,
ama kilolar yapıştı gitmiyor...
hadi artık şair ozanlar gibi atışalım burdan
gamzecim bunuda sana yazıyorum bebeğim:
gamzeli yanakların,
kilolu bacakların,
nerde görsem tanırım,
göbeğine bakarım...
ayy şairleştirdiniz kız beni
cnm biryerlerde yanlış yapıyo olmalısın bak mesela bu menünde kaşar sınırlı serbestlerden olduğu halde hem sabah hem akşam yemişsin,yulaf hakkını sabahtan kullanmışsın domates çorbasına da kattınmı yulaf kepeği kattıysan onunda ölçüsü kaçmış
graphic sen ettin beni şair ..istersek oluruz hepimiz alim..çok bakma şiirimdeki imla hatalarına....zorlamayla ancak bu kadar yazılıyo şiir..
Kızlarr kızlar, dün sabah 69.7 kg gelmiştim, bu sabah 69.6 kg çıktım, gittikçe artarken tekrar geriye doğru gidiyorum mutlu oldum 100 gram bile olsa. Muhtemelen yarın daha da az çıkarım çünkü bugün saf protein günümdü, vücuduma su toplayabilecek hiçbir şey yemedim sebze vs.
canım yarın kesin daha zayıf çıkacaksın inşallah. merakla bekliyorum yarınki güzel haberini. bu arada bende zayıflamış hissediyorum bugün kendimi, aynaya baktım karnım inik görünüyordu, yarına inşallah bende bi 100-200 gr düşmüş olurum artık yaa, Allahım lütfennn
kizlar ben geldiimmm hem grip hem uykusuz hem de feci yol yorgunuyum sabah 5:30da kalktim o saatten beri ayaktayim gece de burnum tikali diye 1 saat kadar uyuyabilmistim fenayim yani. neyse evimi cok ozlemisim kedimi de oyleyorgun hasta ama mutluyum (ve de sisman!)
biraz kilo almisim malesef ilk hafta super gitti ama 2. hafta malesef tozuttum neyse artik turk yemeklerine doydum da geldim en azindan.
sabah hemen dukana basliyorum yeniden atak evresi yapicam senelerdir kilolu olan 2 kuzeni gordum ikisi de incecik olmuslardi bir motive oldum ki sormayin su an tam diyet modundayim
gecmisi okumaya caliscam ama hepsini okuyabilecegimi zannetmiyorum 2 haftalik yazi birikmis
sizler nasilsiniz? hepinizi cok ozledim
canım hoşgeldin aramıza tekrardan, sen yokken senin için iddialaştık hoppidicik ve fadime abla ile. ben mutlaka kilo alır türk yemeklerini yiyip dayanamaz dedim, onlar dedilerki yok almazsenin geldiğini görünce çok sevinecekler. sen olmasanda biz seni andık hep aramızda canım.
hosbulduuum, iddia demekkazanmissin bak sayemde .. aslinda ilk hafta yarim kilo kadar vermistim kendimle gurur duyuyordum da iste sonra dayanamadim annem tatlilar borekler baya bi zorladi yani sinirlari neyse artik olan oldu ah vah etmeden hemen diyet moduna soktum kendimi, zararin neresinden donsem kar...
grubumuzun neşesi hoppidi,
sen yaptın kendini göbekli,
rejiminde bol ye kepekli,
anarsın zayıf günlerini hey gidi.
canım hoppidi ablam, bak buda sana şiirim, sen istersinde ben yazmammı, sana destan yazılır tontişlerin kraliçesi
kizlar ben geldiimmm hem grip hem uykusuz hem de feci yol yorgunuyum sabah 5:30da kalktim o saatten beri ayaktayim gece de burnum tikali diye 1 saat kadar uyuyabilmistim fenayim yani. neyse evimi cok ozlemisim kedimi de oyleyorgun hasta ama mutluyum (ve de sisman!)
biraz kilo almisim malesef ilk hafta super gitti ama 2. hafta malesef tozuttum neyse artik turk yemeklerine doydum da geldim en azindan.
sabah hemen dukana basliyorum yeniden atak evresi yapicam senelerdir kilolu olan 2 kuzeni gordum ikisi de incecik olmuslardi bir motive oldum ki sormayin su an tam diyet modundayim
gecmisi okumaya caliscam ama hepsini okuyabilecegimi zannetmiyorum 2 haftalik yazi birikmis
günaydın fılyacım evine topigine hoş geldin sen aldıgın kiloları hemen verirsin bazıları kepege bakıp dursun daha yaz gelince benim gibi şişko şişko gezsin lafı ortaya attım üstüne alınan alsın artıkkizlar ben geldiimmm hem grip hem uykusuz hem de feci yol yorgunuyum sabah 5:30da kalktim o saatten beri ayaktayim gece de burnum tikali diye 1 saat kadar uyuyabilmistim fenayim yani. neyse evimi cok ozlemisim kedimi de oyleyorgun hasta ama mutluyum (ve de sisman!)
yok fulya yok kimse gza gelmiyor seni ortaya attım şimdi kilo almış gelene kadar sen zayıfla onu geç dedim amma bir kulaktan girip öteki kulaktan çıktı laflarımhosbulduuum, iddia demekkazanmissin bak sayemde .. aslinda ilk hafta yarim kilo kadar vermistim kendimle gurur duyuyordum da iste sonra dayanamadim annem tatlilar borekler baya bi zorladi yani sinirlari neyse artik olan oldu ah vah etmeden hemen diyet moduna soktum kendimi, zararin neresinden donsem kar...
Kızlar gunaydınlarr...
Herkese az kcl bol neşelı bı perşembe gunu olsun dıyorum...Benım moralım cok bozuk regl donemım deıl kacamakta yapmıyorum gayet duzenlı beslenıyorum bugun tartıda 82.4 u gordum 1.4 nerden geldı anlamadımO kadar dıkkat edıyorum nasıl kılo alırım yaaa
Dünkü Menum;
Sabah;
Eki Görüntüle 378135
Öğle;
Tavuklu bulgur pılavı
yourt
Akşam;
Patates ve karnıbahar salatası
1 dılım cavdar ekmegı
1.5 lt su
5 bardak bıtkı cayı...
günaydın canım senin kilondaki artış neden biliyormusun yedigin zeytinler çok su tutuyormuş vucutta bence artık zeytin yeme yada tam tuzsuz var ondan al afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?