Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben geldim çayımıda alıp burdayım ama uykum var yastık görsem alır uyurum Ders çalışmam lazım ders Eeeeee Sizlerde ne var geçmişe bakamadım kaynamış sohbet yine

yeşil çay içmekten zehirlenmem umarım..... içelim güzelleşelim... haydin kıısslar ben kaçtım.... betül kaçar...

kız bugünde milleti sen yoldan çıkarcekmişsin ama yememişler

bu topik şair eder adamı bee

şengül neler istiyor,
ama göbeği önden gidiyor.
yaz hızla geliyor,
ama kilolar yapıştı gitmiyor...

hadi artık şair ozanlar gibi atışalım burdan

gamzecim bunuda sana yazıyorum bebeğim :

gamzeli yanakların,
kilolu bacakların,
nerde görsem tanırım,
göbeğine bakarım...

ayy şairleştirdiniz kız beni
vay beee..bacım sen neymişsin öyle..bravo sanaama bende isterim bak, ona göre

graphic sen ettin beni şair ..istersek oluruz hepimiz alim..çok bakma şiirimdeki imla hatalarına....zorlamayla ancak bu kadar yazılıyo şiir..

Kızlarr kızlar, dün sabah 69.7 kg gelmiştim, bu sabah 69.6 kg çıktım, gittikçe artarken tekrar geriye doğru gidiyorum mutlu oldum 100 gram bile olsa. Muhtemelen yarın daha da az çıkarım çünkü bugün saf protein günümdü, vücuduma su toplayabilecek hiçbir şey yemedim sebze vs.

MENÜM:

Sabah: 3 dilim hindi füme + bir dilim light kaşar peyniri + 1 tane dukan muffini

Öğle: 1 küçük boy cappucino

Akşam: 1 tabak baharatlı hindi göğüs eti + 1 buçuk kaşık yulaf kepeğinden yapılmış tarçınlı gojiberryli dukan helvası

Bugünüde bu şekilde kapatıyorum.

Evet farkettiğim bir yanlışım var, yulafın sınırını aşıyorum, kaşar önemli değil çünkü normal light beyaz peynirle neredeyse aynı kaloriye sahip. Zaten kaşarı yemeye yeni başladım, kilom ondan önce artmaya başlamıştı. Şu yulaf işini bir dengeye sokayım o zaman anlaşılacak kilomun neden arttığı :S Tabi ben yinede bir daha kaşar almicam

Bence yarın kilom inmiş olacak 200-300 gram, çünkü saat 6 buçuk gibi eve gelip tartıldığımda 68.7 kg geldim, zaten sabah 68.6 gelmiştim. Demekki bayağı bir iniş var. İnşallah!

Son düzenleme:
graphic sen ettin beni şair ..istersek oluruz hepimiz alim..çok bakma şiirimdeki imla hatalarına....zorlamayla ancak bu kadar yazılıyo şiir..

grubumuzun neşesi hoppidi,
sen yaptın kendini göbekli,
rejiminde bol ye kepekli,
anarsın zayıf günlerini hey gidi.

canım hoppidi ablam, bak buda sana şiirim, sen istersinde ben yazmammı, sana destan yazılır tontişlerin kraliçesi

canım yarın kesin daha zayıf çıkacaksın inşallah. merakla bekliyorum yarınki güzel haberini. bu arada bende zayıflamış hissediyorum bugün kendimi, aynaya baktım karnım inik görünüyordu, yarına inşallah bende bi 100-200 gr düşmüş olurum artık yaa, Allahım lütfennn

İnşallah hepimizin şu pis kiloları gitsin artık

kizlar ben geldiimmm hem grip hem uykusuz hem de feci yol yorgunuyum sabah 5:30da kalktim o saatten beri ayaktayim gece de burnum tikali diye 1 saat kadar uyuyabilmistim fenayim yani. neyse evimi cok ozlemisim kedimi de oyle yorgun hasta ama mutluyum (ve de sisman!)
biraz kilo almisim malesef ilk hafta super gitti ama 2. hafta malesef tozuttum neyse artik turk yemeklerine doydum da geldim en azindan.
sabah hemen dukana basliyorum yeniden atak evresi yapicam senelerdir kilolu olan 2 kuzeni gordum ikisi de incecik olmuslardi bir motive oldum ki sormayin su an tam diyet modundayim
gecmisi okumaya caliscam ama hepsini okuyabilecegimi zannetmiyorum 2 haftalik yazi birikmis
sizler nasilsiniz? hepinizi cok ozledim

canım hoşgeldin aramıza tekrardan, sen yokken senin için iddialaştık hoppidicik ve fadime abla ile. ben mutlaka kilo alır türk yemeklerini yiyip dayanamaz dedim, onlar dedilerki yok almaz senin geldiğini görünce çok sevinecekler. sen olmasanda biz seni andık hep aramızda canım.

hosbulduuum, iddia demek kazanmissin bak sayemde .. aslinda ilk hafta yarim kilo kadar vermistim kendimle gurur duyuyordum da iste sonra dayanamadim annem tatlilar borekler baya bi zorladi yani sinirlari neyse artik olan oldu ah vah etmeden hemen diyet moduna soktum kendimi, zararin neresinden donsem kar...

fulyacım hoşgeldin cnm boşver be kiloları tatilin tadını çıkardınya sen ona bak :) şimdi sıkıca sarılırsın gider hepsi sen azimli kızsın
bu arada herkese günaydınnnnnnn spor salonundaki en zayıf ilk gün bendim ya nasıl da mutlu olmuştum ya amaaaa dün resmen en şişkoydum anam sinir oldum dal gibi kızlar ne diye gelir ki spora

Bayıldımmm

cnmm hosgeldınnnn ınsanın evısı gıbısı yok demı ? Neyse tatıl bıttı artık rehavete son tekrardan yasasın dukan

Kızlar gunaydınlarr...

Herkese az kcl bol neşelı bı perşembe gunu olsun dıyorum...Benım moralım cok bozuk regl donemım deıl kacamakta yapmıyorum gayet duzenlı beslenıyorum bugun tartıda 82.4 u gordum 1.4 nerden geldı anlamadım O kadar dıkkat edıyorum nasıl kılo alırım yaaa

Dünkü Menum;

Sabah;

Öğle;

Tavuklu bulgur pılavı
yourt

Akşam;

Patates ve karnıbahar salatası
1 dılım cavdar ekmegı

1.5 lt su
5 bardak bıtkı cayı...

Son düzenleme:
günaydın fılyacım evine topigine hoş geldin sen aldıgın kiloları hemen verirsin bazıları kepege bakıp dursun daha yaz gelince benim gibi şişko şişko gezsin lafı ortaya attım üstüne alınan alsın artık
yok fulya yok kimse gza gelmiyor seni ortaya attım şimdi kilo almış gelene kadar sen zayıfla onu geç dedim amma bir kulaktan girip öteki kulaktan çıktı laflarım

günaydın canım senin kilondaki artış neden biliyormusun yedigin zeytinler çok su tutuyormuş vucutta bence artık zeytin yeme yada tam tuzsuz var ondan al afiyet olsun

herkese günaydınnnnn, hadi bugün biraz daha neşeli olalım yarın cuma ve haftanın son günü, bunu düşünerek psikolojinizi yüksekte tutun
ayyy bu sabah sevinçliyim panpişlerim, 500 gr en sonunda tek seferde gitmiş ve 1 haftadır 64 kiloydum, 63.5 olmuşum ALlahım sana çok şükür, darısı hepinizin başına olsun inşallah.
3 gündür sabahları ülker k-fleks yiyorum bence onunda etkisi var, ve çok tok tutuyor öğlene kadar hiçbirşey yeme isteğim olmuyor, ah birde akşamları yemek değilde onu yesem iğne iplik olurum yaaa.
bu arada mursh ve fadime ablacım günaydınlar sevgiler

günaydın canım senin kilondaki artış neden biliyormusun yedigin zeytinler çok su tutuyormuş vucutta bence artık zeytin yeme yada tam tuzsuz var ondan al afiyet olsun

bence alakası yok yedıgım yesıl zeytınler zaten tursu zeytın tuzsuz sıyahlrıda alırken ozellıkle tuzsuz ıstıyorum gelıncede sıcak suda bekletıyorum tuzu cıkıyor.Zaten yedıgım 4 5 zeytının tuzu 1.5 kılo aldırmaz kımseye odem atsın dıe mısır puskulu kıraz sapı demleyıp ıcıyorum fazlasıyla odem atıyor.Baska bı sorun var ama anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…