- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.021
Bilişim Teknolojileri, peki senin canım?Sağol cnnım. Senin branşın neydi?
Menü paylaşım yerine yazmışım+18 e mi yazdın
Bakliyat değilde süt ürünlerine falan alerjisi oluyo ya çocukların belki öyle bişey olabilir mi?Olabillir cnm bilmiyormki ama ben genel olark aynı besleniyor ve gaz sorunumuz bitmisdi 1 aydir felan rahattik. Şurda 5 gundur gene oluyor o sure zarfında da ole bakliyat tarzi gaz yapcak bisi yemedim aslında.
GünaydınnnnnGünaydın kızlar
Günaydın balımmm daha iyisinizdir inşallahGunaydın hanımlar ❤
Günaydın ablacim
Oooo süpersin PoniDetoksvari 3 günlük menüyle 1.3 kg gitti kızlar
Günaydın canımGunaydın kızlar
Paylasimdan edebilirsin cnmGördum smdi abla ama ordan yorum yazılmiyor sanirim nasil tessekur edebillrm acaba
hosgeldin ketocanimHu huu
Müsaitseniz size oturmaya gelicem
Sabah kahvesine
Tabi cağnım siz önce evi temizleyin diye önden haber verdimhosgeldin ketocanim
Ben işteyim moladayim :)) öğleden sonra oturalimmi
Tmm bebegim sonra dertleselimTabi cağnım siz önce evi temizleyin diye önden haber verdim
Ben de bi anama gidip gelicem.
Çok dertliyim ketocanım çoookk,gram oynamıyo uyuz tartı
yine hastalıkla uğraşıyorum canım kendim dahilHayırlı gunler canım. Nasılsın nazlıcım rakiben diyet modundan uzaklastı maalesef
Hoşgeldin burdan baya kopuksun canım gelsen bu şekilde olmazkızlar geri geldim diyetinde cıvkını çıkarttım((( allahım kilo aldım gibi durduramıyorum kendimi ekmek arası ekmek yiyesim var şu an o kadar fenayım ((
valla telefon sorunum vardı daha dün girebildim ancayine hastalıkla uğraşıyorum canım kendim dahilvalla bıktım bu kış. Bende ne bulursam yedim yine dün canım senden farklı değilim toparlamak lazım böyle gitmez.
Hoşgeldin burdan baya kopuksun canım gelsen bu şekilde olmaz
kuzum hoş geldin tekrardan telefonunun sorunu da hallolduysa artık burdan eksik olma burası beni çok motive ediyor bak buraya katılalı yarın benim 1 ayım olacak ve nerdeyse 7 kilo verdim ki bi hafta kızkardeşim geldi memleketten o hafta çok dikkat edemediğim halde yeter ki iste motive ol ve bizimle takılkızlar geri geldim diyetinde cıvkını çıkarttım((( allahım kilo aldım gibi durduramıyorum kendimi ekmek arası ekmek yiyesim var şu an o kadar fenayım ((
ay canım çok sağol , evet telefonu yaptırdım çok şükür rahatım o yüzden , regli oldum üstüne sigarayı bırakma çabam oldu 4 gün kadar sonuç fındıklara fıstıklara battım çıkaramadım da kendimi karnım o kadar şiş ki , hafifliği özledim bugün tekrardan başladım diyeti zaten bırakmamıştım ama fındık fıstık ceviz kuruyemiş , çiğdem vs o kadar çok düştüm ki sigarayı bırakayım diye battım iyice ..kuzum hoş geldin tekrardan telefonunun sorunu da hallolduysa artık burdan eksik olma burası beni çok motive ediyor bak buraya katılalı yarın benim 1 ayım olacak ve nerdeyse 7 kilo verdim ki bi hafta kızkardeşim geldi memleketten o hafta çok dikkat edemediğim halde yeter ki iste motive ol ve bizimle takıl
Cansın ablamahh bu iyi kalpli anneler yok muu bizi de küçüklükten öyle alıştırdılar, benim annem 60 ından sonra biraz biraz normalleşmeye başladı 13 ocak da 63 oldu :) ben zaten tamamen ilişkilerin kopmasından yana asla değilim ama en azından alındığını neden değer vermediğini de çatır çatır sorabilelim isterdim
çok doğru diyorsun gülüm sık gelmeyince kopuyor insan bir de biz de özlüyoruz kendi adıma her gün @nanekekikaskrhpozitif Mefkurem nicklerini görmezsem eksik kalıyor sanki burası ilk göz ağrılarım sizi buranın demir başı olarak kodlamış bilinç altım
Çok iyi yapmışsın sigarayı bırakmakla Sakız çiğnemeyi dene istersen tatlım en azından kalorisiz bir şeyay canım çok sağol , evet telefonu yaptırdım çok şükür rahatım o yüzden , regli oldum üstüne sigarayı bırakma çabam oldu 4 gün kadar sonuç fındıklara fıstıklara battım çıkaramadım da kendimi karnım o kadar şiş ki , hafifliği özledim bugün tekrardan başladım diyeti zaten bırakmamıştım ama fındık fıstık ceviz kuruyemiş , çiğdem vs o kadar çok düştüm ki sigarayı bırakayım diye battım iyice ..korkup geri başladım sigaraya
sakız çiğnemeyi çok sevmiyorumÇok iyi yapmışsın sigarayı bırakmakla Sakız çiğnemeyi dene istersen tatlım en azından kalorisiz bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?