Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olabillir cnm bilmiyormki ama ben genel olark aynı besleniyor ve gaz sorunumuz bitmisdi 1 aydir felan rahattik. Şurda 5 gundur gene oluyor o sure zarfında da ole bakliyat tarzi gaz yapcak bisi yemedim aslında.
Bakliyat değilde süt ürünlerine falan alerjisi oluyo ya çocukların belki öyle bişey olabilir mi?
Günaydın kızlar
Günaydınnnnn
Gunaydın hanımlar ❤
Günaydın balımmm daha iyisinizdir inşallah
Günaydın ablacim
Detoksvari 3 günlük menüyle 1.3 kg gitti kızlar
Oooo süpersin Poni
Gunaydın kızlar
Günaydın canım

Hayırlı gunler canım. Nasılsın nazlıcım rakiben diyet modundan uzaklastı maalesef
yine hastalıkla uğraşıyorum canım kendim dahil valla bıktım bu kış. Bende ne bulursam yedim yine dün canım senden farklı değilim toparlamak lazım böyle gitmez.
kızlar geri geldim diyetinde cıvkını çıkarttım ((( allahım kilo aldım gibi durduramıyorum kendimi ekmek arası ekmek yiyesim var şu an o kadar fenayım ((
Hoşgeldin burdan baya kopuksun canım gelsen bu şekilde olmaz

valla telefon sorunum vardı daha dün girebildim anca

kızlar geri geldim diyetinde cıvkını çıkarttım ((( allahım kilo aldım gibi durduramıyorum kendimi ekmek arası ekmek yiyesim var şu an o kadar fenayım ((
kuzum hoş geldin tekrardan telefonunun sorunu da hallolduysa artık burdan eksik olma burası beni çok motive ediyor bak buraya katılalı yarın benim 1 ayım olacak ve nerdeyse 7 kilo verdim ki bi hafta kızkardeşim geldi memleketten o hafta çok dikkat edemediğim halde yeter ki iste motive ol ve bizimle takıl

ay canım çok sağol , evet telefonu yaptırdım çok şükür rahatım o yüzden , regli oldum üstüne sigarayı bırakma çabam oldu 4 gün kadar sonuç fındıklara fıstıklara battım çıkaramadım da kendimi karnım o kadar şiş ki , hafifliği özledim bugün tekrardan başladım diyeti zaten bırakmamıştım ama fındık fıstık ceviz kuruyemiş , çiğdem vs o kadar çok düştüm ki sigarayı bırakayım diye battım iyice .. korkup geri başladım sigaraya

Cansın ablam

Çok iyi yapmışsın sigarayı bırakmakla Sakız çiğnemeyi dene istersen tatlım en azından kalorisiz bir şey

Çok iyi yapmışsın sigarayı bırakmakla Sakız çiğnemeyi dene istersen tatlım en azından kalorisiz bir şey
sakız çiğnemeyi çok sevmiyorum çene ve dişlerimi ağrıtıyor. Bir kaç gün geçsin tekrardan bırakmaya başlıycam :)

Selamlar,

İşten yeni fırsat bulup girebildim. Biraz geçmiş okudum, b,raz beğeni yaptım, biraz da alıntılama yaptım...
Yanıt yazacağım inşallah onlara da...

Stresi kontrol etmekte çok çok zorlanıyorum, haliyle bugün çikolata yemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…