- 24 Ekim 2019
- 731
- 1.536
- 63
- 29
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.041
evet 14.28 civarı oldu izmirdeyiz ama bariz hissediliyorManisa yıne sallanmıs kızlar burdada azda olsa hissedildi depremler cok artmaya basladi rabbim beterinden korusun
Manisa yıne sallanmıs kızlar burdada azda olsa hissedildi depremler cok artmaya basladi rabbim beterinden korusun
amin inşallahay bi de kızlar deprem beni çok etkiliyor birazda ondan bocaladım sanırsam 20 dk önce yine deprem oldu izmir de şimdi baktım 5.1 miş allahım sen insanlara yardım et valla 2020 hiç iyi gelmedi.
canım öyle metabolizma nasıl çalışcak? Spor yapıyormusun?Bugun tek öğünle beslenecegım bakalım tartı oynamıyor gram birde boylre yapayım bakalım
Stres için bir uzmandan yardım mı alsan?Selamlar,
İşten yeni fırsat bulup girebildim. Biraz geçmiş okudum, b,raz beğeni yaptım, biraz da alıntılama yaptım...
Yanıt yazacağım inşallah onlara da...
Stresi kontrol etmekte çok çok zorlanıyorum, haliyle bugün çikolata yemeyi düşünüyorum
Canım çok tatlı krizin varsa sek quark lar var bana iyi gelirdi meyvelileri onu denesen ya da sade kahve içsen benim iştahımı ve tatlı isteğimi epey kesiyorSelamlar,
İşten yeni fırsat bulup girebildim. Biraz geçmiş okudum, b,raz beğeni yaptım, biraz da alıntılama yaptım...
Yanıt yazacağım inşallah onlara da...
Stresi kontrol etmekte çok çok zorlanıyorum, haliyle bugün çikolata yemeyi düşünüyorum
sen yokken de biz oyleydik Abla bı gittin ablasiz kaldık grubun enerji taşı gibisin
kuzum erteleme yap bir kahve bir tane çikolatayı yavaş yavaş ye rahatla
Merhaba hanımlar kac gundur kendimize gelemedik kucuk kızımın durumu cuma gunu daha da kotulesınce acile gıtıtk sabaha kadar acildeydık maalesef oda domuz gribi tedavisi goruyor. Sukur ki bugun daha iyiyız cok yorucu bı hafta gwcırdım annemlerle memlekete geldık bı sure burdayım Rabbım evlatlarımıza saglık sıhhat versın ınsallah
Slmm kızlarr. Komşu teyzem geldi kahvaltıdan sonra kızımla oyun hamuru oynadı mantı filan yapınca canı çektionlarda hingel yaptık öğleden sonra. Akşam yemeğinden sonra da avmye gittik çocuk tiyatrosu için o da dün son günüymüş bitmiş biraz oyun parkında oynadı kızım bende ona kıyafet alışverisi yaptm. Tansiyonum düştü gene su içmediğim için yrni geldik uzanıyorm.
Yoğunluktan bildirim yapamadım
10 gün önce 86.8
Cumartesi 88.4
Bugün 87
Detoks iyi geldi. Detoksta sayılmaz aslında hesapladım 1000 kalorilik diyet listesiydi. Aynı şekilde 1000 kaloriyle devam edicem inşaallah
Ah bilsen benim de ruhumda fırtınalar kopuyor
Kahvaltını beğendim canım sonrası hiç güzel değil , olmamış, bizımle değılsın
Canım menün güzel çorbadaki yarmayla beraber pilav olmasaymış çorba + tavuk oluşaymış daha iyi olurmuş neyseki miktarı çok fazla değil
Ah canım bak sebebini de biliyorsun o kadar kötü ki tansiyon düşmesi dikkat et kendine
Menün güzel canım neyse ki tatlı krizini küçük bir porsiyonla halletmişsin şu suya da dikkat etseymişsin keşke
Canım çorba tercihin başka bir şey olsaymış iki karbonhidrat bir arada tüketmesek daha iyi olur sanki tarhana un,nohut vs. ile yapılıyor sonuç itibariyle evet mercimeğin protein oranı yüksek ama karbonhidrat oranı daha yüksek
EvetDünü unutturdun
Güzel canım
Kaptanlar da kaçamak yapar
Ay canım her gününüz böyle tatlı tatlı geçsin inşallah
Minik de olsa lavaş olmasaymış keşke geri kalan güzel
Ay kuzu bana da çocuk bi fırsat vermedi ki gireyim
amin inşallah
canım öyle metabolizma nasıl çalışcak? Spor yapıyormusun?
Stres için bir uzmandan yardım mı alsan?
Bitter olsun canım
Canım çok tatlı krizin varsa sek quark lar var bana iyi gelirdi meyvelileri onu denesen ya da sade kahve içsen benim iştahımı ve tatlı isteğimi epey kesiyor
Aklını çelmek gibi olmasın eti karam içibol kırmızı meyveli önerebilirim bitter, 25 gram , 130 kalorideğecek çikolatayı bulamadım henüz
ay bi de kızlar deprem beni çok etkiliyor birazda ondan bocaladım sanırsam 20 dk önce yine deprem oldu izmir de şimdi baktım 5.1 miş allahım sen insanlara yardım et valla 2020 hiç iyi gelmedi.
Amin canım burdan bile hissedildıgıne gore canım ızmırden daha cok hissedilmıstırevet 14.28 civarı oldu izmirdeyiz ama bariz hissediliyor
Geçmiş olsun canım ,inşallah çabuk toparlarlarMerhaba hanımlar kac gundur kendimize gelemedik kucuk kızımın durumu cuma gunu daha da kotulesınce acile gıtıtk sabaha kadar acildeydık maalesef oda domuz gribi tedavisi goruyor. Sukur ki bugun daha iyiyız cok yorucu bı hafta gwcırdım annemlerle memlekete geldık bı sure burdayım Rabbım evlatlarımıza saglık sıhhat versın ınsallah
Aklını çelmek gibi olmasın eti karam içibol kırmızı meyveli önerebilirim bitter, 25 gram , 130 kalori
Fındıklı fıstıklısı da var da onların kalorisi daha yüksektir
Aman canım dikkat et benim gibi tekrardan kilo vermek zorunda kalmaKeşke ben de aşka gelsem de artık dur desem yemeye içmeye, yani daha kontrollü olmaya
akşam 6 dan sonra birşey yemesem de, bir tık daha kontrollü olabilirim diye düşünüyorum
Canim 2 3 gündür ablamla kardesim geldiler uzaktan.biri artvinden digeri de darendeden.U Umudumbitmedi_ canım çok görünmüyorsun bi sıkıntın yoktur inşallah
Allah kolaylık versin canım sen hasret gidermene bak tabi bizi de ihmal etmeCanim 2 3 gündür ablamla kardesim geldiler uzaktan.biri artvinden digeri de darendeden.
Onlarla oturup ilgileniyorum.yemek cocuk misafir derken az giriyorum.
Bugünde beraber pazara gittik.
Geldik yemeklerini yediler.azönce gittiler.
Bu aralar cok yoğunum.komsu da kardeslerimi dün aksam davet etmisti.bi oraya bi buraya gidip geliyoruz.kafam döndü resmen.
Saol.canim.gittiler.ben simdi cocugu kuaföre göturecm.saçlarini kestirmek icin.Allah kolaylık versin canım sen hasret gidermene bak tabi bizi de ihmal etme
İşte istenen ve beklenen menüMerhabalar
Bugünkü menüm.
Saat 10 da
1 yumurtali sucuk (4 ince dilim)
1 zeytin
4 dilim keci peyniri
6 7 tane patates kızartması
Sekersiz cay
Saat 13 de
Pazarda yarim mandalinanin suyu
Saat 15 de
1 tane icli köfte
2 3 catal salata
Saat 15.45 de
4 top ev yapimi az sekerli profiterol.üzerinde sosu yok gibi bisey.
(Dün misafirlige gitmistim.komsu benim icin yapmis.cok ısrar etti yemedim aksam 9 bucuk diye.yanima koymuş.öğlen yerim dedim.bugün de istediğim kiloya indigim icin ödül olarak yedim)
Su 2.5 lt
Spor yok.
Doyuyorum ben canımAz yemişsin canim.sen doyana kadar ye.
Ben bu menüye rağmen yarin eksi çikarim canim.cünkü bugün pazara gittim.yürüdum.esya tasidim.markete gittim.kosturdum.bide cok erken kapattim.kalori hesaplansa 1500 ü geçmez.İşte istenen ve beklenen menüPatates kızartmalı profiterollü tüh akşamı erken kapatmışsın Bu arada Cuma’ya da az kaldı
Doyuyorum ben canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?