Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Manisa yıne sallanmıs kızlar burdada azda olsa hissedildi depremler cok artmaya basladi rabbim beterinden korusun
ay bi de kızlar deprem beni çok etkiliyor birazda ondan bocaladım sanırsam 20 dk önce yine deprem oldu izmir de şimdi baktım 5.1 miş allahım sen insanlara yardım et valla 2020 hiç iyi gelmedi.
amin inşallah
Bugun tek öğünle beslenecegım bakalım tartı oynamıyor gram birde boylre yapayım bakalım
canım öyle metabolizma nasıl çalışcak? Spor yapıyormusun?
Stres için bir uzmandan yardım mı alsan?
Bitter olsun canım

Canım çok tatlı krizin varsa sek quark lar var bana iyi gelirdi meyvelileri onu denesen ya da sade kahve içsen benim iştahımı ve tatlı isteğimi epey kesiyor

sen yokken de biz oyleydik Abla bı gittin ablasiz kaldık grubun enerji taşı gibisin
kuzum erteleme yap bir kahve bir tane çikolatayı yavaş yavaş ye rahatla

değecek çikolatayı bulamadım henüz

geçmiş olsun kuzum, atlatır inşallah tez zamanda

iyi yorulmuşsun canım avm de, ama suyu neden ihmal ediyorsun

Yoğunluktan bildirim yapamadım
10 gün önce 86.8
Cumartesi 88.4
Bugün 87

Detoks iyi geldi. Detoksta sayılmaz aslında hesapladım 1000 kalorilik diyet listesiydi. Aynı şekilde 1000 kaloriyle devam edicem inşaallah

neden bu kadar kısıtladın beslenmeyi

nolacü bu ruhlarımızın hali

amin inşallah
canım öyle metabolizma nasıl çalışcak? Spor yapıyormusun?

Stres için bir uzmandan yardım mı alsan?
Bitter olsun canım

Alıyorum uzmandan yardım da, çok kapalı kutuyum , ilerlemek zor maalesef

Canım çok tatlı krizin varsa sek quark lar var bana iyi gelirdi meyvelileri onu denesen ya da sade kahve içsen benim iştahımı ve tatlı isteğimi epey kesiyor

minnak bir adet kuru incir ve sade türk kahvemleyim şu an....
quarklarda şeker eklentisi var diye biliyorum ama emin değilim.
ancak hafta sonu bakabilirim onlara, bankadan çıkma imkanım hiç yok

ay bi de kızlar deprem beni çok etkiliyor birazda ondan bocaladım sanırsam 20 dk önce yine deprem oldu izmir de şimdi baktım 5.1 miş allahım sen insanlara yardım et valla 2020 hiç iyi gelmedi.
evet 14.28 civarı oldu izmirdeyiz ama bariz hissediliyor
Amin canım burdan bile hissedildıgıne gore canım ızmırden daha cok hissedilmıstır

Geçmiş olsun canım ,inşallah çabuk toparlarlar

Aklını çelmek gibi olmasın eti karam içibol kırmızı meyveli önerebilirim bitter, 25 gram , 130 kalori
Fındıklı fıstıklısı da var da onların kalorisi daha yüksektir

markete gittiğimde bakınayım bir, cazip gelirse alırım :)

U Umudumbitmedi_ canım çok görünmüyorsun bi sıkıntın yoktur inşallah
Canim 2 3 gündür ablamla kardesim geldiler uzaktan.biri artvinden digeri de darendeden.
Onlarla oturup ilgileniyorum.yemek cocuk misafir derken az giriyorum.
Bugünde beraber pazara gittik.
Geldik yemeklerini yediler.azönce gittiler.
Bu aralar cok yoğunum.komsu da kardeslerimi dün aksam davet etmisti.bi oraya bi buraya gidip geliyoruz.kafam döndü resmen.

Allah kolaylık versin canım sen hasret gidermene bak tabi bizi de ihmal etme

İşte istenen ve beklenen menü Patates kızartmalı profiterollü tüh akşamı erken kapatmışsın Bu arada Cuma’ya da az kaldı
Az yemişsin canim.sen doyana kadar ye.
Doyuyorum ben canım

İşte istenen ve beklenen menü Patates kızartmalı profiterollü tüh akşamı erken kapatmışsın Bu arada Cuma’ya da az kaldı

Doyuyorum ben canım
Ben bu menüye rağmen yarin eksi çikarim canim.cünkü bugün pazara gittim.yürüdum.esya tasidim.markete gittim.kosturdum.bide cok erken kapattim.kalori hesaplansa 1500 ü geçmez.
Bide emziriyorum.
Ben patates kizartmalı ve profiterollü menümle bile cumaya seni yenerim dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…