- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.061
Kız ben seni gecen hafta yenmedim mi?Sen beni yenene kadar rakibim seninle
Bnde okulöncesiBilişim Teknolojileri, peki senin canım?
Menü paylaşım yerine yazmışım
Oraya ekşınlı şeyler yazarım takipte kal beybisu
Hoşgeldin canm. Hepizin canı herşeyi çekiyor maalesef ama napıyoruz kısır döngğye girmemek için kendimize dur diyoruzkızlar geri geldim diyetinde cıvkını çıkarttım((( allahım kilo aldım gibi durduramıyorum kendimi ekmek arası ekmek yiyesim var şu an o kadar fenayım ((
Tek öğünü doğru bulmuyorum canm patlaması kötü oluyorBugun tek öğünle beslenecegım bakalım tartı oynamıyor gram birde boylre yapayım bakalım
Geçmiş olsn kardeşimde izmirde korkmuş bayaevet 14.28 civarı oldu izmirdeyiz ama bariz hissediliyor
Baya artıdaydım canmdeğecek çikolatayı bulamadım henüz
geçmiş olsun kuzum, atlatır inşallah tez zamanda
iyi yorulmuşsun canım avm de, ama suyu neden ihmal ediyorsun
neden bu kadar kısıtladın beslenmeyi
nolacü bu ruhlarımızın hali
Alıyorum uzmandan yardım da, çok kapalı kutuyum , ilerlemek zor maalesef
Güzel körünüyor menü. Kuru biber patlıcanı haşlayıpta mı yapıyosun? Ben bir kere yaptım soğan salça filan ekledim güzel olmadı ya10:30
Filtre kahve
12:00
İki haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
Biraz çeçil peyniri
15:00
Tarçınlı Türk kahvesi
2 ceviz
17:45
2 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
1 tabak Kuru patlıcan biber kavurması + üzerine
2-3 kaşık kadar sarımsaklı yoğurt
Su: şimdilik 2 buçuk litre
Spor: bugün de yok maalesef bugün oturma odasının koltuklarını ve halısını sildim kollarım Pert
1 değil 2 değil 4 top çok canm içli köfte kızartma da var hemMerhabalar
Bugünkü menüm.
Saat 10 da
1 yumurtali sucuk (4 ince dilim)
1 zeytin
4 dilim keci peyniri
6 7 tane patates kızartması
Sekersiz cay
Saat 13 de
Pazarda yarim mandalinanin suyu
Saat 15 de
1 tane icli köfte
2 3 catal salata
Saat 15.45 de
4 top ev yapimi az sekerli profiterol.üzerinde sosu yok gibi bisey.
(Dün misafirlige gitmistim.komsu benim icin yapmis.cok ısrar etti yemedim aksam 9 bucuk diye.yanima koymuş.öğlen yerim dedim.bugün de istediğim kiloya indigim icin ödül olarak yedim)
Su 2.5 lt
Spor yok.
Dolmalar küçükse güzel canm. Cevizli biber nasıl oluyor? Kolun nasıl?09:00=== 3 yk ıspanaklı yumurta
1 yk cevizli biber
1 yk lor
1 kk peynir
16:00=== 3 adet kıymalı bulgurlu biber dolma
Turp
2 bardak ayran
Su=== 2 lt
Spor yok
Yulaf barın kalorisi azsa güzel menü canm28 Ocak Salı
10:30
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
Salatalık
Yarım paket kırmızı meyveli yulaf bar
18:00
Izgara tavuklu salata
Su:2 litre
Spor: 1 saat yürüyüş 60 puan @Dream00
Canim sana bi tarif verim.Güzel körünüyor menü. Kuru biber patlıcanı haşlayıpta mı yapıyosun? Ben bir kere yaptım soğan salça filan ekledim güzel olmadı ya
1 değil 2 değil 4 top çok canm içli köfte kızartma da var hem
Dolmalar küçükse güzel canm. Cevizli biber nasıl oluyor? Kolun nasıl?
Yulaf barın kalorisi azsa güzel menü canm
Allah yardım etsin geçim zor her şey çok pahalı biz de öyleyiz ay sonunu zor getiriyoruz iki memurİyi akşamlarrr kızlarr.. dışarı çıktık iki parça altınım vardı onların ederini sorduk bu ay ekders az baya sıkıştık gene de çok şükür ordan büyük kızıma spor ayakkabı filan aldık geldik akşam yemeğini hazırla ye topla derken anca gelebildim
Allah bir kere daha yardımcın olsun evde iki çocuk okulda bir sürü çocukBnde okulöncesi
Aynen canım kayınvalidemden öğrendim ben de onlar yemek yanına meze gibi yapıyorlar kuru patlıcan biberi haşlıyoruz ki acı suyu çıksın ve yumuşasın sonra süzüp bi daha yıkayıp sıkıyorum hatta ben çünkü patlıcanlar su çekiyor sulu olunca çok sevmiyorum ben sonra da bolca soğan kavuruyoruz salça ekliyoruz en son da haşlanmış patlıcan biberi ekliyoruz az bi pişiyor bu kadar üzerine de sarımsaklı yoğurtGüzel körünüyor menü. Kuru biber patlıcanı haşlayıpta mı yapıyosun? Ben bir kere yaptım soğan salça filan ekledim güzel olmadı ya
Hemen yap ye canım sütün çekilirCanim sana bi tarif verim.
Biberi hasla.sonra bi tavaya soğanlari halka halka dogra.domates salacasi ile kavur.uzerine tuz karabiber ve hasladigin biberleri ekle.biraz kavur.yemeye hazir olur.biber salçası koyarsan güzel olmaz.
Bak simdi canım istedi:)
Bak bak bi hafta dikkat etmedik çoluk çocuğa maskara olduk (benden iki ay küçüksün)Kız ben seni gecen hafta yenmedim mi?
Heralde yanlış yazdin.sen beni yenene kadar yazacaktin heralde
Bu hafta da yenicem seni.ama sen yine de birakma.yarısınca daha iyi kilo veriliyor.
Yemeğe mi.gelecek canim. Yemeğe gelecekse ne yapacaksın ?
Bende yeni uyanabildim off çok uyuyorum.
Oyyy kiyamam yaa geçmiş olsun kuzum.
Bilmiyordum Allahım nasip etsin inşallah sağlıkla askla o guzel yılları...
Kızlar iyileşince hemen gidin canım çok iyi geldi.
Canım özellikle alt tarafı kalın giydir bu süreçte benimki de yerlerde öne gidemiyor ama yuvarna yuvarlana gidiyor her yere
Bakliyat değilde süt ürünlerine falan alerjisi oluyo ya çocukların belki öyle bişey olabilir mi?
Günaydınnnnn
Günaydın balımmm daha iyisinizdir inşallah
Günaydın ablacim
Oooo süpersin Poni
Günaydın canım
Paylasimdan edebilirsin cnm
Yicem ama cuma günü tartıdan sonraHemen yap ye canım sütün çekilirhem de bu saatte ye lütfen
Ne yapalim dikkat etseydin.yarış yapiyoruz burda:)Bak bak bi hafta dikkat etmedik çoluk çocuğa maskara olduk (benden iki ay küçüksün)
Tamam canim.inş düsersin.zaten onemli olan da o.yarişmak bi nebze olsun bi hedefe yaklastiriyor.benim de bu ay sonu yani cuma günü hedefim 95.00.U Umudumbitmedi_ şaka bir yana da canım her hafta böyle hedef belirleyelim yine rakip olalım benim için önemli olan Cuma günü 83 küsür görmek
Cuma yersen ne anlamı var önemli olan şimdi anı yaşamakYicem ama cuma günü tartıdan sonra
Ne yapalim dikkat etseydin.yarış yapiyoruz burda:)
Tamam canim.inş düsersin.zaten onemli olan da o.yarişmak bi nebze olsun bi hedefe yaklastiriyor.benim de bu ay sonu yani cuma günü hedefim 95.00.
Ins tuttururum.gelecdk hafta regl sürecine girecem.ins yine eksiyle devam eder.tabi seninde.
Iyice dayan.in artik 7 lere.az kalmis zaten.zor değil.
kız seninle aynı zamanlarda hasta olacaz.ne güzel.adil olur hem.sonraki hataya 8 lere düşemem ben.şubat sonu hedefim 89 kilo.Cuma yersen ne anlamı var önemli olan şimdi anı yaşamak
Veririz canım ben de haftaya adet oluyorum aynı şişlik bende de olur sonraki haftaya atarız ödemleri ve inşallah o Zaman sen 8leri ben 7leri görürüz
Şubat sonuna kalmadan 8leri göreceğine inanıyorum benkız seninle aynı zamanlarda hasta olacaz.ne güzel.adil olur hem.sonraki hataya 8 lere düşemem ben.şubat sonu hedefim 89 kilo.
Yapabildin mı canim? Pek sağlıkli degil ama bir gün denemekten bisey olmaz bence.Bugun tek öğünle beslenecegım bakalım tartı oynamıyor gram birde boylre yapayım bakalım
Bende merak ettim şimdi. Denk gelirsem bi denerim.Aklını çelmek gibi olmasın eti karam içibol kırmızı meyveli önerebilirim bitter, 25 gram , 130 kalori
Fındıklı fıstıklısı da var da onların kalorisi daha yüksektir
Menün güzel canim10:30
Filtre kahve
12:00
İki haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
Biraz çeçil peyniri
Tarçınlı Türk kahvesi
2 ceviz
17:45
2 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
1 tabak Kuru patlıcan biber kavurması + üzerine
2-3 kaşık kadar sarımsaklı yoğurt
Su: şimdilik 2 buçuk litre
Spor: bugün de yok maalesef bugün oturma odasının koltuklarını ve halısını sildim kollarım Pert
Olmamış canım sende farketmissin zatenMerhabalar
Bugünkü menüm.
Saat 10 da
1 yumurtali sucuk (4 ince dilim)
1 zeytin
4 dilim keci peyniri
6 7 tane patates kızartması
Sekersiz cay
Saat 13 de
Pazarda yarim mandalinanin suyu
Saat 15 de
1 tane icli köfte
2 3 catal salata
Saat 15.45 de
4 top ev yapimi az sekerli profiterol.üzerinde sosu yok gibi bisey.
(Dün misafirlige gitmistim.komsu benim icin yapmis.cok ısrar etti yemedim aksam 9 bucuk diye.yanima koymuş.öğlen yerim dedim.bugün de istediğim kiloya indigim icin ödül olarak yedim)
Su 2.5 lt
Spor yok.
Güzel menü Nirancım09:00=== 3 yk ıspanaklı yumurta
1 yk cevizli biber
1 yk lor
1 kk peynir
Turp
2 bardak ayran
Su=== 2 lt
Spor yok
Menü güzel sporda var daha ne olsun Ponim991 Kalorilik Menüm
10.30
1 d çavdar ekmeği
1 yumurta
2 d süzme peynir
Biber
14.00
12 fındık
Sütlü kahve
2 kare bitter
17 30
Soğanlı mantar
1 d çavdar ekmeği
4 yk sarmısaklı yoğurt
Turp salatası
Eki Görüntüle 2582098
Su 1.5
Spor 40 dk yürüyüş 80 p @Dream00
Yulaf bar 485 kaloriydi yarısını yedim. Dışarıda çok acikmistim en mantıklı o geldi markette görünce ama ufacık şeyle o kadar kalori almakta moralimi bozmadı değil.Güzel körünüyor menü. Kuru biber patlıcanı haşlayıpta mı yapıyosun? Ben bir kere yaptım soğan salça filan ekledim güzel olmadı ya
1 değil 2 değil 4 top çok canm içli köfte kızartma da var hem
Dolmalar küçükse güzel canm. Cevizli biber nasıl oluyor? Kolun nasıl?
Yulaf barın kalorisi azsa güzel menü canm
Canım simite mecbur kalmış olabilirsin ama tatlı neden?İyi akşamlar herkese bugün karbonlu oldu hastaneye gittik hastanede yarım simit ve yarım halka tatlısı yedim açlık başıma vurdu resmen sürekli ayaktaydim beklemek yordu 9 da çıkıp 5 buçukta eve geldik özür diliyorum o yüzden arkadaşlarEki Görüntüle 2582132 su 1 buçuk litre
Spor yok malesef
Pideler olmamış sende farkindasin canım. Cumaya az kaldı menüleri hafifletelim artik.11.00 sabah : 1 bardak sb çay + 1 dilim ekmek + domates/salatalık/ lor (yarım domates /1 salatalık/3yk lor) + 2 haşlanmış yumurta
15.20 öğlen : 2 kıymalı pide
19.15 akşam : 1 kase yoğurt + salata + mercimek çorbası
spor gece yapacağım yazarım mutlaka :)
Menün süper kaptanım09:00=== 3 yk ıspanaklı yumurta
1 yk cevizli biber
1 yk lor
1 kk peynir
Turp
2 bardak ayran
Su=== 2 lt
Spor yok
Her şey çok güzel canım kırmızı meyveli yulaflı bar dediğin piko5 mi 94 kalorilik olandan ben de baya stoklamıştım da hazır gıda tüketmemeye çalışıyorum şu sıra28 Ocak Salı
10:30
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
Salatalık
Yarım paket kırmızı meyveli yulaf bar
18:00
Izgara tavuklu salata
Su:2 litre
Spor: 1 saat yürüyüş 60 puan @Dream00
Süper menü canım991 Kalorilik Menüm
10.30
1 d çavdar ekmeği
1 yumurta
2 d süzme peynir
Biber
14.00
12 fındık
Sütlü kahve
2 kare bitter
17 30
Soğanlı mantar
1 d çavdar ekmeği
4 yk sarmısaklı yoğurt
Turp salatası
Eki Görüntüle 2582098
Su 1.5
Spor 40 dk yürüyüş 80 p @Dream00
Geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir sıkıntı yokturİyi akşamlar herkese bugün karbonlu oldu hastaneye gittik hastanede yarım simit ve yarım halka tatlısı yedim açlık başıma vurdu resmen sürekli ayaktaydim beklemek yordu 9 da çıkıp 5 buçukta eve geldik özür diliyorum o yüzden arkadaşlarEki Görüntüle 2582132 su 1 buçuk litre
Spor yok malesef
Ah kuzummm iki pide nedir ? Biraz daha istikrarlı ve kararlı olmalısın11.00 sabah : 1 bardak sb çay + 1 dilim ekmek + domates/salatalık/ lor (yarım domates /1 salatalık/3yk lor) + 2 haşlanmış yumurta
15.20 öğlen : 2 kıymalı pide
19.15 akşam : 1 kase yoğurt + salata + mercimek çorbası
spor gece yapacağım yazarım mutlaka :)
Yok tatlım piko değil lifalif bar. Bunun kalorisi çok yuksekmis ya almam bi daha.Menün süper kaptanım
Her şey çok güzel canım kırmızı meyveli yulaflı bar dediğin piko5 mi 94 kalorilik olandan ben de baya stoklamıştım da hazır gıda tüketmemeye çalışıyorum şu sıra
Süper menü canım
Geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir sıkıntı yoktur
Hatanın farkındasın zaten inşallah yarın dengelersin canım
Ah kuzummm iki pide nedir ? Biraz daha istikrarlı ve kararlı olmalısın
485 kalori mi bi öğün yemek neredeyse neyse ki yarısını yemişsin keşke bi muz alsaydın onun yerineYulaf bar 485 kaloriydi yarısını yedim. Dışarıda çok acikmistim en mantıklı o geldi markette görünce ama ufacık şeyle o kadar kalori almakta moralimi bozmadı değil.
inş canım ya.çok yüksek bi kilodayım.yaza mezun olmayı istiyorum ama o da çok zor gibi.35 kilo gitmesi lazım.eylüle ve ekime sarkar diye düşünüyorum.Şubat sonuna kalmadan 8leri göreceğine inanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?