Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bilişim Teknolojileri, peki senin canım?
Bnde okulöncesi

Menü paylaşım yerine yazmışım
Oraya ekşınlı şeyler yazarım takipte kal beybisu

kızlar geri geldim diyetinde cıvkını çıkarttım ((( allahım kilo aldım gibi durduramıyorum kendimi ekmek arası ekmek yiyesim var şu an o kadar fenayım ((
Hoşgeldin canm. Hepizin canı herşeyi çekiyor maalesef ama napıyoruz kısır döngğye girmemek için kendimize dur diyoruz
Bugun tek öğünle beslenecegım bakalım tartı oynamıyor gram birde boylre yapayım bakalım
Tek öğünü doğru bulmuyorum canm patlaması kötü oluyor
evet 14.28 civarı oldu izmirdeyiz ama bariz hissediliyor
Geçmiş olsn kardeşimde izmirde korkmuş baya

Baya artıdaydım canm sen kaç kilosun şu an

Güzel körünüyor menü. Kuru biber patlıcanı haşlayıpta mı yapıyosun? Ben bir kere yaptım soğan salça filan ekledim güzel olmadı ya

1 değil 2 değil 4 top çok canm içli köfte kızartma da var hem

09:00=== 3 yk ıspanaklı yumurta
1 yk cevizli biber
1 yk lor
1 kk peynir

16:00=== 3 adet kıymalı bulgurlu biber dolma
Turp
2 bardak ayran

Su=== 2 lt

Spor yok
Dolmalar küçükse güzel canm. Cevizli biber nasıl oluyor? Kolun nasıl?

28 Ocak Salı

10:30
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
Salatalık

15:00
Yarım paket kırmızı meyveli yulaf bar

18:00
Izgara tavuklu salata

Su:2 litre
Spor: 1 saat yürüyüş 60 puan @Dream00
Yulaf barın kalorisi azsa güzel menü canm

Canim sana bi tarif verim.
Biberi hasla.sonra bi tavaya soğanlari halka halka dogra.domates salacasi ile kavur.uzerine tuz karabiber ve hasladigin biberleri ekle.biraz kavur.yemeye hazir olur.biber salçası koyarsan güzel olmaz.
Bak simdi canım istedi:)

Allah yardım etsin geçim zor her şey çok pahalı biz de öyleyiz ay sonunu zor getiriyoruz iki memur
Bnde okulöncesi
Allah bir kere daha yardımcın olsun evde iki çocuk okulda bir sürü çocuk
Güzel körünüyor menü. Kuru biber patlıcanı haşlayıpta mı yapıyosun? Ben bir kere yaptım soğan salça filan ekledim güzel olmadı ya
Aynen canım kayınvalidemden öğrendim ben de onlar yemek yanına meze gibi yapıyorlar kuru patlıcan biberi haşlıyoruz ki acı suyu çıksın ve yumuşasın sonra süzüp bi daha yıkayıp sıkıyorum hatta ben çünkü patlıcanlar su çekiyor sulu olunca çok sevmiyorum ben sonra da bolca soğan kavuruyoruz salça ekliyoruz en son da haşlanmış patlıcan biberi ekliyoruz az bi pişiyor bu kadar üzerine de sarımsaklı yoğurt

Hemen yap ye canım sütün çekilir hem de bu saatte ye lütfen

Kız ben seni gecen hafta yenmedim mi?
Heralde yanlış yazdin.sen beni yenene kadar yazacaktin heralde
Bu hafta da yenicem seni.ama sen yine de birakma.yarısınca daha iyi kilo veriliyor.
Bak bak bi hafta dikkat etmedik çoluk çocuğa maskara olduk (benden iki ay küçüksün)

Sagol canim

Canım özellikle alt tarafı kalın giydir bu süreçte benimki de yerlerde öne gidemiyor ama yuvarna yuvarlana gidiyor her yere

Aynen oyle yapmak lazm sanirm. Benimki fena baya surunuyor hatta emekleme pozisyonunada geciyor ama oyle gidemiyor saliyor sonra hene surunuyor

Bilmiyormki cnm ama oyle olsa benden gecse 1 ay cok iyidi gaz sorunu yoktu bi anda gene cikti ne bilym ne dusuncegmi bilmiyorm artk ya

Paylasimdan edebilirsin cnm

Tamam abla

Hemen yap ye canım sütün çekilir hem de bu saatte ye lütfen
Yicem ama cuma günü tartıdan sonra
Bak bak bi hafta dikkat etmedik çoluk çocuğa maskara olduk (benden iki ay küçüksün)
Ne yapalim dikkat etseydin.yarış yapiyoruz burda:)
U Umudumbitmedi_ şaka bir yana da canım her hafta böyle hedef belirleyelim yine rakip olalım benim için önemli olan Cuma günü 83 küsür görmek
Tamam canim.inş düsersin.zaten onemli olan da o.yarişmak bi nebze olsun bi hedefe yaklastiriyor.benim de bu ay sonu yani cuma günü hedefim 95.00.
Ins tuttururum.gelecdk hafta regl sürecine girecem.ins yine eksiyle devam eder.tabi seninde.
Iyice dayan.in artik 7 lere.az kalmis zaten.zor değil.

Cuma yersen ne anlamı var önemli olan şimdi anı yaşamak
Veririz canım ben de haftaya adet oluyorum aynı şişlik bende de olur sonraki haftaya atarız ödemleri ve inşallah o Zaman sen 8leri ben 7leri görürüz

Cuma yersen ne anlamı var önemli olan şimdi anı yaşamak
Veririz canım ben de haftaya adet oluyorum aynı şişlik bende de olur sonraki haftaya atarız ödemleri ve inşallah o Zaman sen 8leri ben 7leri görürüz
kız seninle aynı zamanlarda hasta olacaz.ne güzel.adil olur hem.sonraki hataya 8 lere düşemem ben.şubat sonu hedefim 89 kilo.

Bugun tek öğünle beslenecegım bakalım tartı oynamıyor gram birde boylre yapayım bakalım
Yapabildin mı canim? Pek sağlıkli degil ama bir gün denemekten bisey olmaz bence.
Aklını çelmek gibi olmasın eti karam içibol kırmızı meyveli önerebilirim bitter, 25 gram , 130 kalori
Fındıklı fıstıklısı da var da onların kalorisi daha yüksektir
Bende merak ettim şimdi. Denk gelirsem bi denerim.
Menün güzel canim
Olmamış canım sende farketmissin zaten
1 yk cevizli biber
1 yk lor
1 kk peynir

Turp
2 bardak ayran

Su=== 2 lt

Spor yok
Güzel menü Nirancım
Menü güzel sporda var daha ne olsun Ponim
Yulaf bar 485 kaloriydi yarısını yedim. Dışarıda çok acikmistim en mantıklı o geldi markette görünce ama ufacık şeyle o kadar kalori almakta moralimi bozmadı değil.
Canım simite mecbur kalmış olabilirsin ama tatlı neden?
Pideler olmamış sende farkindasin canım. Cumaya az kaldı menüleri hafifletelim artik.
Bir de menünü bizim gibi alt alta ve aralıklarla yazabilir misin? Böyle okuması zor oluyo.

1 yk cevizli biber
1 yk lor
1 kk peynir

Turp
2 bardak ayran

Su=== 2 lt

Spor yok
Menün süper kaptanım

28 Ocak Salı

10:30
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
Salatalık

15:00
Yarım paket kırmızı meyveli yulaf bar

18:00
Izgara tavuklu salata

Su:2 litre
Spor: 1 saat yürüyüş 60 puan @Dream00
Her şey çok güzel canım kırmızı meyveli yulaflı bar dediğin piko5 mi 94 kalorilik olandan ben de baya stoklamıştım da hazır gıda tüketmemeye çalışıyorum şu sıra
Süper menü canım
Geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir sıkıntı yoktur
Hatanın farkındasın zaten inşallah yarın dengelersin canım
Ah kuzummm iki pide nedir ? Biraz daha istikrarlı ve kararlı olmalısın

Yok tatlım piko değil lifalif bar. Bunun kalorisi çok yuksekmis ya almam bi daha.
Bende evde hazır etmiyorum ama disaridayken iyi oluyor.

Yulaf bar 485 kaloriydi yarısını yedim. Dışarıda çok acikmistim en mantıklı o geldi markette görünce ama ufacık şeyle o kadar kalori almakta moralimi bozmadı değil.
485 kalori mi bi öğün yemek neredeyse neyse ki yarısını yemişsin keşke bi muz alsaydın onun yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…